En finger bak gir ikke Godt Haill Bestilte 2 t-skjorter før påske, men har ikke fått dem enda. Fikk kontakt med kundeservice på Messenger etter hvert, de beklagde sent svar og lovet levering eller p... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Jeg opplevde å bli fakturert gebyr for tollklarering osv. Ifølge Godt Haill skyldes dette en feil gjort av DHL så de reduserte fakturaen for bestillingen tilsvarende disse gebyrene. Det ble dog... Ver mais
A empresa respondeu
Fantastiske t skjorter ❤️ Vi elsker de både æ og min mann❤️ Fantastisk kvalitet! Og servicen fra dåkker er ubeskrivelig topp!! For ikkje å snakke om den morsomste mailen æ fikk da æ ikkje hadde fullf... Ver mais
Ubrukelig firma som ikke klarer sende produkt til rett adresse, ikke engang i nærheten av der jeg bor. Sendte epost til amatør firmaet som selger disse t- skjortene. Påsto den var på tur til hjem adr... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
As pessoas também visitaram
Lang leveringstid og ingen svar fra kundeservice
Bestilte den 3.november det som skulle være en gave til farsdag 11.november. Farsdag kom og gikk, og ingen gave i sikte. Sendte e-post til kundeservice, ingen svar. Ukene gikk, sendte ny e-post til kundeservice og ingen svar. I desember fikk omsider min far hentemelding på en pakkeboks i min by, fra Gelato AS. Problemet var bare at vi bor på forskjellig side av landet. Leveringsadressen var oppgitt til hans adresse. Det tok godt over en måned fra bestilling til koppen kom. Koppen var forsåvidt i grei kvalitet. Så kort oppsummert: lang leveringstid, ingen svar fra kundeservice og levering til feil by. Styr unna.
Knallgod service:
En del leveringstid og rot
Det ble dog ikke bekreftet noen feil fra DHL...
Telefonnummeret de oppgir på Facebook-siden sin eksisterer ikke og det finnes ikke noe selskap som heter Godt Haill AS eller noe lignende.

Resposta da Godthaill
Made me laugh all day long!
Made me laugh all day long!
For ein herlige humor‼️
Fortsett sånn 🤟
Great Delivery and product
Fortsatt ikke kundeservice....
Det er oppsiktsvekkende at de ikke har gjort noe med kundeservice ennå. Dvs. man får ikke svar. Har bestilt tidligere - lang leveringstid. Nå sist 2 ulike ordre samme dag. Ene kom faktisk etter en uke, den andre har jeg ikke hørt noe om - ennå. T-skjortene er dyre tatt i betraktning at det er billige t-skjorter fra Gildan. Jeg savner DYPT Probat - det var kvalitet, kundeservice og aldri noe tull med Probat.
Styr unna Godt Haill - det blir som Bingo om du får varer eller ikke, og det er ikke-eksisterende kundeservice

Kvalitet
Virker som T-skjortene er av dårligere kvalitet enn de jeg kjøpte sist.
Lang levering, ingen respons på e-post
Bestilte vare 16.2.24, det tok 7 dager før bestilling ble forhåndsregistrert hos postnord, og 8 dager før sporing fungerte. Forventet levering er nå 13 dager etter bestilling. Ingen respons fra firmaet på gjentatte spørsmål sendt på e-post eller facebook-meldinger. Styr unna.
Svindel svindel og atter svindel
Oppdatering fra sist, etter mye om og men så fikk jeg endelig svar ifra dem. De mente pakken var blitt sendt, men at pakken aldri ble hentet og dermed returnert til de. Men hvordan kan jeg som kunde vite at jeg har mottatt en pakke dersom jeg ikke mottar noe hente melding, hverken på melding, mail eller hentelapp i postkassen.
Jeg måtte krangel til meg at dette ikke var en hendelse hvor feilen var hos meg, etter noen uker på diskutering så fikk jeg en mail om de hadde refundert hele beløpet tilbake. Den mailen fikk jeg 28 januar, idag er det 19 februar. Det tar ikke 20 dager + for å tilbakebetale ett beløp. Jeg har siden skrevet til de på mail, men ingen svar.
Når man hverken får varene eller penge tilbake så det svindel.
Har aldri vært borti verre dritt enn dette..
Wish har kanskje dårlig kvalitet på mange av varene sine, men de pakkene kommer faktisk frem. Så det å være dårligere en Wish det er ganske ille.

Resposta da Godthaill
Må få skryte av sjåføren som leverte…
Må få skryte av sjåføren som leverte pakken på døra kl 06 om morgenen den 2/2-24. Til tross for svært glatte og nesten ufremkommelige veier hadde personen -med livet som innsats - levert pakken helt til døren. Stakkars menneske. Håper personen får lønn i himmelen❤️
Lang leveringstid
Lang leveringstid
Veldig fornøyd med produktene, dessverre var leveringstiden mye lengre enn oppgitt. Ene julegaven ble bestilt innen tidsfristen de oppga på nettsiden, den dukket først opp forrige uke..( 9.januar ) Så det ble ekstra stress med å finne en annen julegave i full fart til julaften. På nettsiden står det at de er et norsk firma som trykker t-skjortedesignene selv, men pakkene kom fra Tyskland via UPS via Bring. Så her må informasjonen oppdateres, kundene tror jo at de får et produkt laget i Bodø, mens sannheten er en helt annen. "Sendingene sendes med Postnord eller Posten", nope, her var det først UPS som ville legge pakken på en lokalbutikk langt unna meg, noe jeg sa nei til, deretter var det Bring som omsider kom med den. Så alt i alt: Produktet er bra, leveringstiden er fin for deg som elsker å vente mye lengre enn oppgitt og nettsiden inneholder ikke korrekt informasjon.
Feilaktig informasjon, produktene ble ikke trykket i Norge
Jeg bestilte 1 t-skjorte, 1 hettegenser, og 1 kopp 9.12, disse kom 21.12 og 22.12. Jeg er relativt fornøyd med leveringstiden og selve produktene, men opplever at selskapet gir feilaktig/villedende informasjon og ikke virker seriøse, som gjør at jeg nok ikke kommer til å anbefale eller bestille herfra igjen.
På nettsiden sier de at produktene trykkes og sendes fra Norge. Tekstilproduktene jeg bestilte ble derimot sendt fra et tekstiltrykkeri i Tyskland, noe jeg først fikk vite da jeg fikk beskjed fra UPS om at pakken var på vei.
Jeg kan skjønne om dette er et spesialtilfelle pga problemer med trykkeriet e.l., men problemet er at jeg ikke fikk beskjed, og ikke fikk muligheten til å bestemme om jeg ville bestille likevel, eller muligheten til å kansellere. Jeg opplever at butikken ga feilaktig informasjon og ikke leverte det de lovet.
Jeg reagerer også på at butikken skriver at et salg "snart er over", når jeg over en måned senere ser at samme tilbud fremdeles gjelder.
Produktene i seg selv er i ok kvalitet, særlig t-skjorten er jeg fornøyd med. Ellers avvikte hettegenseren jeg kjøpte en del fra produktbildet (mindre og svakere trykk, mindre frontlomme, generelt litt lavere kvalitet enn jeg hadde forventet til den prisen). Koppen har jeg ikke åpnet enda, så kan ikke bedømme den.
Generelt virker ikke denne butikken særlig pålitelig eller trygg å bestille fra og jeg blir nok dessverre ikke å bestille igjen.
Shipping was fast and easy
Shipping was fast and easy. The product was as described, but the quality of the t-shirt itself was below average.
Quite thin material, and it feels a little low-quality. Nevertheless, I am altogether pleased with the product, considering the low price point.
Morsomme kopper i god kvalitet
Litt lang leveringstid, men ellers kjempefornøyd! Koppene var fine og hele etter transport og så ut til å være i god kvalitet!
Varene kom fort
Varene kom fort. Det var en liten feil på et produkt. Fikk rask svar på mail, og ny vare. Så er veldig fornøyd.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.