Granitop benkeplater Opiniões 18

3,2

Informações sobre a empresa

1. Fabricante

Escrito pela empresa

Våre benkeplater i stein lyser opp kjøkken- og baderomsmøbler. Vi vil hjelpe deg med å finne et Granitop-produkt som svarer til dine behov og forventninger. Alle våre benkeplater lages på bestilling og er unik i henhold til dine krav. Det går maksimalt...

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Bra pris, forferdelig service. Anbefales å unngå

Alt går bra fram til man bekrefter ordren, etter det går alt dårlig. 2 uker leveringstid er bare løgn så hvis man forventer noe til en gitt tid så kan man ikke tro et sekund på dem. Ble lovet levering hver uke etter den 2. uka etter jeg purret på dem, totalt tok det 11 uker. Når den først ble montert, var den ikke helt limt fast og det nekter de å fikse. Vil anbefale alle å ikke bli lokket av prisen, for et mer useriøst firma skal du lete lenge etter.

21 de julho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Kjøpte benkeplater med underlimt Blanco…

Kjøpte benkeplater med underlimt Blanco silgranit vask hvor vasken fikk sprekk fra sluket og utover. Dette ble oppdaget ca tre år etter kjøpet.

Reklamerte på dette men fikk avslag da de mente vasken var utsatt for fysisk slag eller thermosjokk. Hos oss har vasken blitt behandlet normalt forsiktig og har ingen tegn til yttre skader.

Dette er da en vask som produsenten gir livstidsgaranti på og reklamerer for at skal tåle tøff bruk. Følgende tekst er klippet ut fra websiden deres:

The SILGRANIT® warranty covers scratches, bubbling, thermal cracking, inconsistent color, routering imperfections, surface blemishes and warped decks. Temperatures under 536º (SILGRANIT®) do not affect these products. Temperatures over 536º are not covered.

Granitop skryter selv av fem års garanti på produktene deres, men denne garantien er dessverre ikke mye verdt.

Valgte å ta saken til Forbrukertilsynet for mekling, og eneste løsning fra Granitop var at jeg kunne kjøpe ny vask til full pris.

For min del så er det uaktuelt å kjøpe ny vask til full pris hos en leverandør som blir vanskelig så fort produktene ikke er som avtalt.

Meklingen ble avsluttet og neste skritt var å ta det videre til Forbrukerklageutvalget. Dette ville for min del medført mer tidsbruk og ekstra kostnader for mer dokumentasjon, saksbehandling og sakkyndig vurdering.

For dere som vurderer å kjøpe noe av Granitop så les først tilbakemeldinger på nett.

Mange gode tilbakemeldinger, men dessverre så ligger det også mange negative tilbakemeldinger fra de som har hatt behov for reklamasjon/garanti.

Så min anbefaling er å styre unna Granitop, og heller velge en annen leverandør.

Meklingen skjedde oktober 2023, men det var ikke mulig i Trustpilot å velge dato så langt tilbake.

24 de março de 2024

Hei, Ken
Thank You for the review. However we must dispute it as it has gone through also the reclamation department of Blanco and Forbrukertilsynet.

Best regards,

Minst 5 stjerner

Hei, vi kjøpte benkeplater fra denne butikken for fire år siden og er fremdeles kjempefornøyd med kvaliteten på platene og ikke minst på arbeidet som ble utført og på kundeservicen. Derfor synes vi denne tilbakemeldingen er viktig for nye kunder. De var tålmodige med oss da vi skulle sende inn plantegninger og vi stadig forandret våre ønsker. De kom kjørende til Ål i Hallingdal med profft og avansert måleutstyr og greide å levere benkeplater som var perfekt tilpasset gamle, skeive vegger. Fugene er like fine og finishen helt super. Vi synes butikken fortjener minst 5 stjerner. Hilsen May Irene Aandalen

30 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Granitop leverte en kjempefin…

Granitop leverte en kjempefin benkeplate til vårt kjøkken. God oppfølging fra start til slutt, bra pris og flinke montører. Anbefales på det sterkeste!

23 de agosto de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Good product, but very dissapointing customer service

It looks when reading reviews that customers are either very happy or totally dissapointed. And this is exactly how I feel.

It’s not the first time I ordered from Granitop and I knew already what to expect.
However, it looks the company has grown in recent years and the customer service has changed, and unfortunately to the bad side.
This time it was dissappointing process from measurement team, who were not very professional til follow up and especially experience with customer service when trying to solve the case.
My recommendation - if you know exactly what you want to order - that’s ok, but if you are trying to choose and find the best option for your home - that’s not the place to go. Also be aware of additional costs!

15 de dezembro de 2022

Granitop customer service

I am a very dissapointed Granitop customer. If they deliver a completely different product than they show you on website and samples, they take zero responsibility to fix the mistake. I got an offer for a 7% dicount on a new worktop - wow, great customer service!

19 de novembro de 2022

Dear Rune!

The samples our team shows to the client are quite small (100x150mm) and cutted out from exact same material we offer. We do not show the whole slab but it is always possible to ask for this before we start cutting the material.
In the stone description ( https://granitop.no/c/benkeplater/#calacatta ), we show on our homepage that there are different variations presented. Terrazzo-stone consists of natural Calacatta marble pieces and they can be variated in colour and shape.

The same we also state in our news articles which explain the characteristics of this beautiful stone - https://granitop.no/kunstig-stein-som-materiale-for-benkeplater/.

We feel sorry that You feel this way. Our sales representative has made You a discount for a new stone that You requested.

Classificada 5 em 5 estrelas

Granitop leverte på alle punkter

Granitop leverte på alle punkter. Raske med anbud, kom og målte opp ila en uke, benkeplaten kom etter 2 og installatørene gjorde en kjempejobb. Alt til en fordelaktig pris. Vi er superfornøyd!

31 de julho de 2021

topp kvalitet

Leverte topp kvalitet.
Anbefales.

1 de dezembro de 2020

Veldig fornøyd

Har kjøpt benkeplater til kjøkken på to fjellhytter. Veldig fornøyd, både med bestilling, måling og montering. Resultatet ble veldig bra

24 de novembro de 2020

God kommunikasjon

God kommunikasjon, flinke, effektive oppmålere og montører. Rask levering.

22 de novembro de 2020

Good customer service

Good customer service, skilled installers. Same stones as you would find elsewhere, but for a much lower price.

9 de novembro de 2020

Resposta da Granitop benkeplater

Thank you for the kind words. I'm delighted to hear that you are satisfied with the worktops and as well with our job.

Feedback like this helps us constantly improve our customer experiences by knowing what we are doing right and what we can work on. So, I appreciate you taking the time to send us this helpful response.

Classificada 5 em 5 estrelas

Veldig profesjonelt inntrykk fra…

Veldig profesjonelt inntrykk fra begynnelse til slutt. Dyktige håndtverkere og perfekt resultat. Anbefales på det sterkeste!

6 de novembro de 2020

Super kvalitet

Super kvalitet, veldig bra service - rask levering!

23 de outubro de 2020

Varning för oseriöst företag

Varning för oseriöst företag!
Vi vill varna alla för detta fullständigt oseriösa företag. Granitop har levererat en felaktig marmorskiva hem till oss. Trots bevis och otaliga mängder av försök till dialog med dem (inklusive högsta ledningen) vägrar de fortfarande att leverera en ny korrekt skiva. De vägrar även att göra återbetalning av pengarna. Granitops motivering till detta är att ”naturstenar kan ha mindre kulöravvikelser jämfört med materialproven”. Vi har haft flera marmorskivor tidigare och är väl medvetna om att de kan variera i utseende. Skivan som levererades liknar dock inte några andra marmorskivor på marknaden. Och framförallt har den inga som helst likheter med de marmorskivor som finns i deras showroom eller det prov som visades upp av Granitop före köpet. Vi har betalat mer än 27.000:- och har inte fått en korrekt stenskiva. Pengarna i sjön. Ärendet har därför anmälts till Allmänna Reklamationsnämnden och Konsumentverket.

7 de outubro de 2020

Hi Jonas
Too bad you think so. Carrara is a natural material and varies a lot. We supply only the best quality marble and we have proved it with a certificate. Unfortunately, we cannot change what nature has created.

Rask, ryddig, rimelig

Hele prosessen har gått knirkefritt. Befaring og montering ble gjort av proffe folk og kan trygt anbefale Granitop til andre. Rask levering fra bestillingstidspunkt

2 de outubro de 2020

Classificada 4 em 5 estrelas

Er godt fornøyd med produktet

Er godt fornøyd med produktet, kontakt med kundeservice og kunnskap og vennlighet fra dem som monterte. Eneste vi ikke likte var at leveransen var et par dager forsinket i forhold til avtale.

2 de outubro de 2020

Vi gir vårt beste for at kundene våre blir fornøyd!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais