De bestelling kwam veel later dan afgesproken. In plaats van enkele dagen heb ik het na twee weken pas ontvangen. De klantenservice reageert daar nonchalant op. Daarnaast is de houten sleutelhanger a... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb 5 weken gewacht op mijn sleutelhangers. Toen gemaild waar ze bleven en toen moest ik bewijzen dat ik überhaupt iets bij ze besteld had. Daarna de sleutelhangers alsnog gekregen maar deze zagen... Ver mais
Erg goede kwaliteit! Voldoet volledig aan mijn verwachting. Levertijd was iets langer dan op de site stond maar na contact met de klantenservice werd dit adequaat opgepakt. Gelukkig was mijn bestell... Ver mais
Zoals andere reviews ook aangeven is de levertijd ongeveer 3 weken i.p.v. 5-7 werkdagen. Werd netjes via de mail gerustgesteld dat mijn cadeau/ bestelling geleverd zou worden. Dit klopte ook alleen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Extra kosten zonder product
Vreselijke klantenservice ik zou er nooit meer bestellen.
Op 21 november besteld als kerstcadeau na een maand nog niet binnen, je denkt dat het gewoon een Nederlands bedrijf is maar zeker niet. Ik moest ook nog is 10 euro inklaringskosten betalen omdat het vanuit het buitenland komt (naast de bijna 5 euro bezorgkosten).
Na wel 10 mails gingen ze akkoord met het geld terug geven waarna ik nog geen dag later weer een mail krijg dat ze een nieuwe hebben gestuurd en je raad het waarschijnlijk weer een rekening van 10 euro achterraan terwijl ik de eerste nog niet eens heb.
Veel mailtjes later willen ze mij maar 5 euro terug betalen voor de extra kosten.
Vreselijk bedrijf al die moeite omdat het 1 euro goedkoper was de gemiddelde sites snap niet dat google deze advertentie boven aan zet.
Erg vriendelijke services.
Erg vriendelijke services.
Heel erg bedankt !
Eind november een bestelling geplaats…
Eind november een bestelling geplaats maar helaas nog steeds niks binnen, geen antwoord op mijn e-mail. Het is waarschijnlijk een oplichterij? Mijn advies: koop niets daar
Eind oktober een bestelling geplaats…
Eind oktober een bestelling geplaats maar helaas nog steeds niks binnen. Na veel over en weer gemail is die laatst opnieuw verzonden maar zelf de nieuwe verzending heb ik nog niet binnen na 5 tot 7 werkdagen. Voor het bestelling klopte de prijs al niet dus check goed wanneer je gaat afrekenen, hiervoor gemaild en toen hebben ze het uiteindelijk wel aangepast. Communicatie is er wel alleen laat het ook aan zijn verwachtingen over aangezien ik vaak niet duidelijkheid krijg op de vragen die ik stel in de mail, al vraag je je vraag opnieuw er wordt nog steeds geen antwoord op gegeven om omheen gepraat. Laatste keer dat ik hier iets besteld heb....
Let op inklaringskosten
Let op. Omdat pakket uit Zwitserland komt is de kans groot dat je inklaringskosten moet betalen 9 euro.
Dit gemeld en ze willen maar 50% van de kosten terug betalen. Dure sleutel hanger dus. Mensen kijk goed voor je hier besteld. Of beter zoek bedrijf die echt Nederlands is
Levering duurt zowiezo 2 weken. En als de douane hem onderschept duurt het een maand langer! Ik heb begin nov bestel voor kerst en ze zeggen dat ik nu nog 3 weken kan wachten. Helaas niet voor kerst. Weg cadeau en dure kosten
Moeizame levering
Zondag 3/12 besteld, maandag 4/12 verzonden en intussen vrijdag 8/12 nog steeds aan het wachten. Geen track & trace beschikbaar. Andere reviews hier geven me niet veel hoop. Ik geef het nog even om m'n review of te verhogen (als ze het tegendeel kunnen bewijzen) of te verlagen (want het komt allicht te laat aan als cadeau).
Inklaringskosten verschuldigd anders geen levering
Dochter van 15 bestelde een sleutelhanger met onze foto voor mijn verjaardag. Levering liet op zich wachten, verjaardag allang voorbij, nog geen pakketje binnen. Kreeg ze gisteren post van postnl dat ze inklaringskosten à € 8,81 moet betalen, omdat het van buiten de EU is verstuurd. Pas na betaling ontvangt ze het pakketje, na nog eens 5 tot 7 werkdagen. Staat nergens op site vermeld. Arme kind, verdient met haar bijbaantje maar 4 euro per uur. Wat een misleiding. Duur verjaardagscadeau op deze manier. Zeer slechte ervaring!!
Slechte ervaring
Ik heb nog nooit een review ergens achter gelaten maar eerste keer voor alles. Ik heb op 24 okt een sleutelhanger besteld met graveren en zou 5-7 werkdagen duren om te versturen. Ik was het een tijdje vergeten, maar na een tijdje vroeg ik me opeens af waar de sleutelhanger was. Deze was nog steeds niet geleverd. Ik heb hiervoor een week geleden contact gezocht met het bedrijf maar nog geen reactie. Ik ga hier niet nog een keer bestellen. Verder bestaat de site ook opeens niet meer.
29 oktober een bestelling geplaatst en…
29 oktober een bestelling geplaatst en nog steeds niet binnen. Levertijd zou 5-7 werkdagen zijn. Mail gestuurd, geen antwoord terug gekregen.
Heel slecht, zou hier niet weer bestellen!
After some delay I finally received it…
After some delay I finally received it and it turned out beautiful, thank you!
Wat een mooie sleutelhanger!!
Wat een mooie sleutelhanger! Echt super mooi! Zou zo nog 1 bestellen. De service was goed. Kreeg op mijn vragen/mails netjes en snel antwoord. Het enige minpuntje vond ik dat de bestelling wat op zich liet wachten. Ik had gedacht bij verzending binnen 24uur dat het binnen een paar dagen ook bezorgd zou zijn, maar dat duurde langer, nl 1,5 week. Als ik het had geweten, had ik eerder besteld. Nu kwam het kado na de verjaardag binnen, maar gezien het een mooi product is, was het minder erg. :D
Een hele mooie sleutel hanger in ee…
Een hele mooie sleutel hanger in ee leuk tasje en goede kwaliteit…
Ik zou er zo weer bestellen!
Good quality and nice customer service!
Slecht bedrijf
cadeau die ik besteld heb op 2 juli nog steeds niet binnen gekregen, mail gestuurd, maar krijg heel de tijd het zelfde verhaal dat het uit zwitserland kan komen en dat het dan ff duurt.
Bestel niets hier want je krijgt het niet binnen. Je geld is weg en je krijgt het ook NIET meer terug
Great service and product
Great service and product. It was really easy to adjust the engraving on the website and the product itself exceeded my expectations. Only the delivery took longer than I thought and I wasn’t able to follow my package. After addressing my concern I got a very friendly response and eventually my key chain arrived.
Perfecte service
Perfecte service.
Ze denken mee. Ik had een foto sleutelhanger echter de foto die ik had ingezonden zou kwalitatief niet mooi zijn. Daarom extra fotos verzonden en de beste uitgekozen. Verzending was wat langer onderweg. Maar een mail gestuurd en meteen een reactie terug met een oplossing. Super aanbeveling.
Sleutelhanger pas na 6 weken!
Sleutelhanger pas na 6 weken!! ontvangen na herhaaldelijk mailen. Cadeau dus véél te laat kunnen afgeven.Ze hebben hem voor 2de keer dan maar opgestuurd. Moest van Zwitserland komen. Kwaliteit niet goed. Véél te donker. Had nochtans op hun vraag verschillende foto's doorgestuurd en 1 daarvan was goed. Ik kreeg wél telkens reactie op mijn mails. Jammer maar voor mij niet voor herhaling vatbaar. Zag er anders op mail mooi uit.
heel mooie sleutelhanger.
het duurde een paardagen langer voor ik hem thuis had, maar het was de moeite waard zo mooi!
goede klantenservice snel antwoord.
Moederdagcadeau voor onder de kerstboom
Een dag na bestelling het bericht gekregen dat de kwaliteit van de foto niet goed genoeg was - dit was een normale scherpe foto. Vervolgens wazige en niet to the point reacties op mijn mails hierna.
Bij navraag waar het blijft omdat moederdag inmiddels lang en breed voorbij is, de opmerking dat het uit 'de Schwitzerland' komt en om die reden 5-7 dagen kan duren.
Sleutelhanger nog steeds niet ontvangen, kan denk ik meteen onder de kerstboom bij ontvangst.
Hoge prijs, slechte service, dramatische verzending.
Ik heb even geduld moeten hebben,maar…
Ik heb even geduld moeten hebben,maar heb het vandaag gekregen! Helemaal geweldig mijn sleutelhanger!! Heb mijn allerliefste poezel met foto en naam erop laten zetten! Ben helemaal enthousiast!! Prachtig!!