De bestelling kwam veel later dan afgesproken. In plaats van enkele dagen heb ik het na twee weken pas ontvangen. De klantenservice reageert daar nonchalant op. Daarnaast is de houten sleutelhanger a... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Ik heb 5 weken gewacht op mijn sleutelhangers. Toen gemaild waar ze bleven en toen moest ik bewijzen dat ik überhaupt iets bij ze besteld had. Daarna de sleutelhangers alsnog gekregen maar deze zagen... Ver mais
Erg goede kwaliteit! Voldoet volledig aan mijn verwachting. Levertijd was iets langer dan op de site stond maar na contact met de klantenservice werd dit adequaat opgepakt. Gelukkig was mijn bestell... Ver mais
Zoals andere reviews ook aangeven is de levertijd ongeveer 3 weken i.p.v. 5-7 werkdagen. Werd netjes via de mail gerustgesteld dat mijn cadeau/ bestelling geleverd zou worden. Dit klopte ook alleen... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informações de contacto
Sem histórico de convites para avaliação
Prachtige sleutelhanger
Heel mooi om cadeau te geven bij een nieuw huis bijvb.
En heel tevreden over de service!!
Mooie kwaliteit sleutelhanger
Mooie kwaliteit sleutelhanger en snelle reactie op e-mail na vraag.
Top cadeau!
Prachtige sleutelhanger! Een zeer leuk cadeautje kunnen geven. Zowel de voorkant (foto) en achterkant (tekstje) zijn er mooi op gegraveerd, zoals ik het wou.
Heel tevreden
Heel tevreden. Super service en heel nette communicatie. Zo ontzettend blij met zo'n mooie sleutelhanger van papa met zijn eerste zoon! Was met tranen geroerd, onwijs bedankt ! Zeker een aanrader!
Ik heb er spijt van dat ik er niet een voor mezelf besteld heb !
Sleutelhanger besteld en niks ontvangen...
Sleutelhanger besteld en niks ontvangen, mail gestuurd geen antwoord.
20 euro foetsie. Ik kijk later op contact en ze zitten in Gibraltar, pffff wat dom van mij dat ik niet eerst heeft gecheckt.
Denk goed na..
Erg veel moeite om mijn geld terug te krijgen na keer op keer een foutmelding.
Helaas nu al twee weken aan het wachten op mijn geld.
Geld weg én geen product
Very happy with Graverensleutelhanger
Very happy with my order. It was send real quick after ordening. It turned out as good as I have hoped for, so that was a nice surprise. The only point I want to mention is the delivery time. If you order in time, it is ok, but know you have to order in time to avoid disappointments. Also the customer service is quick in answering your questions.
Sleutelhanger is nooit gekomen
Sleutelhanger is nooit gekomen. Nu willen ze dat ik nog 2 weken afwacht. Ik wil mijn geld terug!
Fijne service en mooi product
Fijne service en mooi product. Product komt uit Zwitserland (dat had ik eerst niet in de gaten) en daarom wel iets langer op gewacht (10 dagen) maar tussendoor geïnformeerd en kreeg een vriendelijk bericht terug. Product is helemaal naar wens!
zeer tevreden met 3 sleutelhangers
Verzending duurde wat lang, dit had ik vooraf niet helemaal verwacht maar dit komt omdat ze vanuit Zwitserland verzenden.
Toen mijn bestelling was aangekomen was ik blij verast hoe mooi het was geworden, en door de mooie verpakking ook zeer leuk om als cadeau te geven!
Zou hier zo weer bestellen, maar dan wel wat langer van te voren.
Zeer mooie producten met prima service
Ten eerste de sleutelhangers zijn super echt mooi. Service is erg goed, mijn bestelling heeft wat langer op zich laten wachten maar is het waard. Was ongerust dat het niet zou aankomen dus vraag gesteld via mail, meteen antwoord, tot 2 x toe. Vraag stellen via mail, meteen netjes beantwoord zeer vriendelijk allemaal
Uitstekende afwerking en kwaliteit.
Het heeft even geduurd voordat mijn bestelling geleverd werd.
Maar wat er geleverd word is uitstekend afgewerkt en van erg goede kwaliteit. Klantensrrvice is ook erg vriendelijke en reageren snel.
Ik raad het zeker aan.
Tevreden.
Mijn bestelde attikel ontvangen zoals gehoopt.
Hartstikke mooi!
Levering heeft helaas langer geduurd, dan aangegeven staat, maar was het wachten waard.
Mooi stevig product vriendelijke klantenservice
Door drukte duurde het even voor de bestelling binnen was.
Maar ik kreeg per mail direct, duidelijk én vriendelijk reactie en het resultaat is erg mooi geworden!
Sleutelhanger laten maken en graveren
Sleutelhanger laten maken en graveren, product netjes en verzorgd verpakt, kwaliteit is hoog.
Misschien dat wanneer mensen iets meer zouden betalen met de mogelijkheid om er een track en trace te kunnen krijgen je het pakje kunt volgen.
Dat vindt ik persoonlijk prettiger, maar desondanks goed aangekomen na een week.
Je moet geduld hebben wanneer je er besteld, maar product is goed.
Dropship
Dropship, HIER NIKS BESTELLEN!!!
Mooie moederdag actie, zo genaamd. Niks ontvangen, eerste moederdag van mijn dochter voor altijd verpest!!!!
Dit is gewoon dropshipping vanuit AliExpress!!! Kan je beter zelf bij AliExpress bestellen, das 80% goedkoper ook, dit zijn oplichters met nep reviews.
Bestelling duurde iets langer, maar goed mailcontact. Snelle reacties en behulpzaam
Super mooi product!
Prachtige sleutelhanger
Prachtige sleutelhanger, solide ,mooi verchroomd en duidelijk gegraveerd !
Terugstorting
Er is geld van mijn rekening afgeschreven zonder dat ik hier akkoord op heb gegeven. Ik kan alleen mijn geld terugkrijgen als ik al mijn gegevens afgeef. Zelf vind ik dat geen prettige manier zo via de mail. Er zou toch ook een mogelijkheid kunnen zijn om dit gewoon via mijn naam + datum afschrijving te doen?
Blij mee!
Ik heb hier drie gegraveerde sleutelhangers besteld voor een hele kleine prijs. Blij met het eindresultaat! Bezorging komt vanuit Zwitserland, waardoor het iets langer duurt voordat je bestelling binnen is. Ik heb ongeveer een week gewacht.