Jeg bestilte nogle ting inde på deres hjemmeside, og dagen efter var der ikke rigtigt sket så meget. Jeg kunne se, at den var registreret hos GLS, men de havde ikke fået den endnu. Der var i hvert fal... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Endnu engang fantastisk oplevelse mit pH meter havde en fejl og de guidede mig igennem en evt fejl. De endte med og sende en ny uden regning. svært og finde bedre steder mht denne hobby med så god ser... Ver mais
Har købt blunts, bongs, grinders, lufttætte beholdere og stort set alt ryge udstyr herfra i flere år nu, og hvis du ligesom mig der kan lide ganja er dette nok DK’s billigeste (uden kompromis på k... Ver mais
Fine priser, der desværre også gør at jeg har valgt dem til, men kundeservicen er så ellers også så begrænset, at jeg nærmest vil kalde den ikke-eksisterende. To gange har jeg benyttet mig af hjemme... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Hos Gro-Lys specialiserer vi os i at levere Grolys, groudstyr og ventilationssystemer i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi sætter stor fokus på at dække vores kunders behov med en fantastisk kundeservice! Vores mål er at blive den førende og foretrukne leverandør af vores produkter i Danmark og vi sætter derfor stor pris på al den feedback vi kan få! Venlig hilsen Holdet bag Gro-Lys.dk
Informações de contacto
Katrinegade 19, 6000, Kolding, Dinamarca
- Support@Gro-Lys.dk
- gro-lys.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Bedste service i branchen!
Jeg kontaktede Grolys, da min Lumatek-lampe ikke viste korrekt PPFD. Jeg havde selv testet med både mobil-apps og andre lamper, men uden held. Jeg var frustreret og ringede flere gange, hvor jeg hver gang fik professionel og imødekommende service.
Grolys tilbød flere løsninger: jeg kunne teste med en PAR-måler (som kunne returneres), eller jeg kunne indsende lampen til dem. Jeg valgte at indsende lampen, og de testede den grundigt med en professionel PAR-måler. Det viste sig, at lampen fungerede helt optimalt. De testede endda videre med PPFD-apps og kunne påvise, at appen ikke kan opfange Lumatek-lyset korrekt – hvilket afklarede mit problem.
De har sendte lampen gratis retur til mig. Hele forløbet har været yderst professionelt, hjælpsomt og trygt.
Stor tak til Grolys for fantastisk service!
Hurtigste levering nogensinde
Wow! Jeg bestilte kl. 16 i går. Pakken er lige modtaget! Der er ikke engang gået 24 timer! Godt arbejde og 5 stjerner herfra!
God!
Hurtig levering. Kontaktede kundeservice, et af mine produkter gik til desværre. Men kundeservice stod klar til at hjælpe med lyn hurtig og god service 🤩
Stor anbefaling herfra 💪
Har bestilt derfra flere gange i forhold til skadedyrsbekæmpelse til mine planter.
Det kommer altid hurtigt efter bestilling og virker til formålet 👌
Jeg har kun haft gode oplevelser…
Jeg har kun haft gode oplevelser herinde, jeg har bestilt 3-4 gange nu, og der har alle gangene, været rigtig hurtig levering og rigtig god kundeservice, også har de alt man skal bruge
Yderst hurtig og tilfredsstillende…
Yderst hurtig og tilfredsstillende kundeservice. Ordrenr #117927
Rigtig god butik
Gode priser, hurtig levering og god kundeservice. Svarer hurtigt på mail vedr. spørgsmål om produkter, og da jeg havde en defekt vare, var en erstatning sendt afsted et halvt døgn efter reklamation.
Jeg er rigtig tilfreds med udvalg og priser. Gro-lys er på kort tid blevet min faste webshop til alt hvad jeg skal bruge til min plantehobby. Selvom jeg godt kunne bruge et bedre udvalg af led-bars og -spots med lidt varmere, mere behageligt lys til stuen.
Rigtig god butik
Godt udvalg. Gode priser. God kunderservice. De levere meget hurtigt.
God oplevelse
Jeg har over de sidste par år bestilt hos Gro-lys flere gange. Alt fra gødning og gift til nyttedyr som swirskii rovmider og nematoder.
Varen lever altid op til mine forventninger og forsendelse ligeså.
Servicen har jeg også altid oplevet som rigtig god.
Så jeg vil klart kunne anbefale at handle hos Gro-lys
Altid en løsning over forventningen.
Amen. Hvor skal jeg starte. Der er altid en løsning hos Gro-lys.dk, der rammer over forventning.
Jeg købte mig noget gødning, de havde ikke lige den størrelse jeg bestilte, så de sender mig en større bøtte, hvor de har vejet mængden af så jeg har fået 33% ekstra oveni mit køb. Der blev skrevet en lille sød seddel til mig, som forklarer dette.
Fantastisk service hver gang. Nogle gange har de ikke lige den varer på lager, men de har som sagt ALTID en god løsning, hvor man kan sparer en lille sjat, eller får lidt ekstra oveni.
Enestående kundeservice og topkvalitet…
Enestående kundeservice og topkvalitet til haven!
Jeg har handlet hos Grolys.dk i flere år, og det har altid været en fornøjelse. De leverer en super kundeservice hver eneste gang – man bliver mødt med respekt, tillid og en reel interesse i at hjælpe. Hos dem går tilliden begge veje, og det gør en stor forskel!
Gennem årene har jeg enkelte gange oplevet, at en vare har været defekt – det sker jo, når man handler ofte – men der har aldrig været problemer med at få det løst. En enkelt gang var en flaske dårlig, og en anden gang var der noget med swirskii til drivhuset. Jeg returnerede det, og straks efter bekræftede de problemet og sørgede for en hurtig og problemfri løsning. Det er virkelig 110% i orden!
Deres udvalg af produkter er også fremragende, både til havebrug og til potteplanter – alt hvad du har brug for til det grønne liv. Jeg har også en ven, der med stor succes brugte deres rovmider mod spindemider i sin tjørnehæk – det virkede over al forventning.
Kan varmt anbefale Grolys.dk til alle, der ønsker kvalitet, ærlighed og personlig service i topklasse!
Kun fået 1/3 af mine bestilte vare.
Kun fået 1/3 af mine bestilte vare.
Ingen respons på mail.
Ændre Score hvis der sker nogen udvikling.
Vildledende billeder på webshop - Hold dig væk!
Jeg kan desværre ikke anbefale at handle hos hydroponics.dk De billeder, der vises af varerne på hjemmesiden, stemmer IKKE overens med hvad man rent faktisk modtager!
Hurtig levering af nematoder.
Hurtig levering af nematoder.
Jeg har bestilt flere gange.
Bedste og billigste
Fantastisk kundeservice – over al forventning!
Jeg havde en lille mangel på den vare, jeg modtog fra Gro-lys.dk, og kontaktede deres kundeservice. Jeg fik utrolig hurtig tilbagemelding – og ikke nok med at de straks tilbød at sende det manglende, de sendte det endda i en større størrelse uden ekstra beregning!
En særlig tak til Mikkel for en helt igennem professionel og venlig kommunikation. Det er sjældent, man oplever så engageret og løsningsorienteret kundeservice. Jeg handler helt sikkert her igen – kan varmt anbefales!
My order didn’t come
My order didn’t come, for over 8 months. Tried to make contact with my order, they say i need to pay for more. Ask for return money they didn’t reply me at all. Now i’m stuck with this
Kan kun anbefale denne butik...
Altid en fornøjelse og handle hos jeres…
Altid en fornøjelse og handle hos jeres butik. Kan varmt anbefales herfra
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.