Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg bestilte nogle ting inde på deres hjemmeside, og dagen efter var der ikke rigtigt sket så meget. Jeg kunne se, at den var registreret hos GLS, men de havde ikke fået den endnu. Der var i hvert fal... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Endnu engang fantastisk oplevelse mit pH meter havde en fejl og de guidede mig igennem en evt fejl. De endte med og sende en ny uden regning. svært og finde bedre steder mht denne hobby med så god ser... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Fine priser, der desværre også gør at jeg har valgt dem til, men kundeservicen er så ellers også så begrænset, at jeg nærmest vil kalde den ikke-eksisterende. To gange har jeg benyttet mig af hjemme... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Viveiro de plantas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Hos Gro-Lys specialiserer vi os i at levere Grolys, groudstyr og ventilationssystemer i højeste kvalitet til konkurrencedygtige priser. Vi sætter stor fokus på at dække vores kunders behov med en fantastisk kundeservice! Vores mål er at blive den førende og foretrukne leverandør af vores produkter i Danmark og vi sætter derfor stor pris på al den feedback vi kan få! Venlig hilsen Holdet bag Gro-Lys.dk

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Fik tilsendt forkert lys

Fik tilsendt forkert lys, pg de sender det rigtige. Der der manglede en dimmer, og så fik jeg lov at købe den anden lampe, istedet for risikere fragten! God service og knald hamrende kompetente og hurtige i alt fra svar til pakning af ting i kasserne. Stor femtal! Bruger kun grolys..

31 de março de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Super hurtig og god service

Bestiller lørdag morgen kl. Bæ... allerede kl. 10.30 får jeg opdatering på at den er pakket og klar til afsendelse, og registreret ved transportør.👍👍😊
Rigtig god og hurtig service.
+5stjerner herfra.

8 de março de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Svindel og humbuk / Handel ikke med dem

Jeg bestilte for næsten 6000 kr. over viabill.

Der manglede 3 produkter og jeg retter henvendelse til dem.

For en mail på at de sidste ting er i restordre og de sender varene når de kommer på lager igen.

Der går to måneder og jeg retter selv henvendelse til dem igen. For at vide at de ikke er kommet endnu og de vil sende en mail på hvornår de ankommer.

Hører stadig ikke noget og retter henvendelse til dem igen.

De svarer så ved at sende mig 2 produkter jeg ikke har bestilt?

Retter atter henvendelse til dem hvor jeg siger at jeg havde jeg tænkt mig at købe nogen lysstofrør som er 200 kr billigere ende det jeg har bestilt så hvis de ikke kan skaffe de ting jeg havde bestilt så kan de sende dem i stedet.

Hører ikke noget og retter en sur henvendelse til dem hvor jeg siger de snyder mig.

De svarer med at sige hvem jeg har været i kontakt med og de ikke snyder nogen

Jeg retter atter henvendelse til dem og siger at nu her 4 måneder efter gider jeg ikke have tingen længere og retter i stedet henvendelse til skat, viabill og forbrugerstyrrelsen.

Konklusion:
Gro-lys er inkompetente og er åbenbart for dumme til at læse en bestilling og Latterlige svindlere.

Find et andet sted at handle

22 de fevereiro de 2025

420 verified

Har købt blunts, bongs, grinders, lufttætte beholdere og stort set alt ryge udstyr herfra i flere år nu, og hvis du ligesom mig der kan lide ganja er dette nok DK’s billigeste (uden kompromis på kval) og super hurtig levering på 1 dag, men nogle gange 2 maks.
mange af mine venner som selv gror køber også herfra, uden nogle problemer i flere år efterhånden.

Hvis du en ryger er dette stedet for dit udstyr
og hvis de ved fejl sender dig forkert ordre eller udsolgt, får man altid en løsning der typisk er bedre inden for 1-2 dage.

21 de fevereiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg blev ringet op efter min bestilling, fordi et af de produkter, jeg havde bestilt, var udsolgt og ikke var på lager hos producenten - sammen fandt vi en løsning, der passede mig, og det synes jeg, var god service 😊

14 de janeiro de 2025

Fantastisk butik

Fantastisk butik, kloge unge mennesker med kyndig viden. Jeg lavede en god ordre, og mikkel hjalp mig hele vejen igennem, hvis der var et problem, såsom det telt, som var på tilbud var udsolgt. Men der fandt de en løsning.
Service niveaet er virkelig højt. Jeg fik endda et par gratis led briller med, det fortæller mig at de fokusere på kunden velbefindende. Og det kom lidt bag på mig, da de ikke tjener penge på det. gro lys er gode til at samarbejde med kunden, så alle får en god oplevelse. Jeg kan anbefale gro lys til alle. Med deres kyndig viden og høj kvalitets produkter, så har kun positivt at sige om gro lys

9 de janeiro de 2025

5 STJERNER 🤩 HVER GANG

HAR PÅ ET ÅR VÆRET KUNDE FAST ! Og har haft EN UHELDIG OPLEVELSE og var en forkerte bong der blev udskiftet til en BEDRE OG DYRER ! 👌❤️☮️👌ALLE ORDRE KOMMER GENERELT INDENFOR MAX 2døgn ! Og der ER ALTID EN GOD DEL GAVER MED) selvfølgelig angående hvor mange penge man bruger for! Neg forsætter mit samarbejde de NÆSTE MANGE ÅR! De burde have 5 STJERNER ⭐️ :-) OG DET SKAL DE!

28 de dezembro de 2024

wax liquidizer startkit

Købte wax liquidizer startkit. Alt virker som det skal olie bliver opløst på omkring 1min. Fedt man kan vape uden at det skal være rocket science. Placerede ordren 12/12 formiddag og varen er kommet 13/12 hurtig samt god service. Med overskuelige priser

13 de dezembro de 2024

Sublim service

Sublim service. Havde en reklamation og fik svar dagen efter. Fik læst det hurtigt og begge parter er tilfredse. Ikke sidste gang jeg køber der👍

9 de dezembro de 2024

Perfekt købs oplevelse!

Perfekt købs oplevelse!

Det hele levede op til forventningerne.
Hurtigt afsendt, forsvarligt pakket ind og ret billig fragt gav 35 kr.
Også var købet billigere end andre steder.
Så jeg vil helt klart handle der igen.

29 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Grolys er et halt fantastisk sted at handle pga den super venlige og professionelle rådgivning.
Kan ikke få ros nok og kan kun anbefales.

27 de novembro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Frahtpriser

Jeg forstår ikke hvordan hvornår fragtpris på et produkt på Google er 31kr men på firmaets hjemmeside står der 54kr
Firma påstår at det er Google der selv indberette fragt og ikke firma selv. Det tror jeg ikke på. Det lyder mere som svindel for at lokke uopmærksom kunder til. Firmaet har forskellige navne.

2 de setembro de 2024
Classificada 3 em 5 estrelas

Det er åbenbart ved at være en ting

Det er åbenbart ved at være en ting, at virksomheder markerer ordrer som sendt, selv om de først sender varen flere dage senere.
Der er faktisk nogen, som planlægger efter, hvornår der med rette kan forvente at modtage pakken.
Markér venligst først pakken som sendt, når den rent faktisk er sendt.
Jeg har handlet hos Gro lys to gange, og det har begge gange været det samme.

17 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Køb uden og være i tvivl.

Kan kun anbefale denne shop, Nogle gode gutter, lavede et godt tilbud da jeg købte stort ind og hvis den ene ikke ved det, ved det anden det, de har hjulpet mig med alt hvad jeg har spurgt om igennem de 3-4 år jeg Har handlet med dem. De skaffede mig min vent blæser de ikke selv førte på siden fordi jeg sku bruge noget specifikt. De altid klar til og hjælpe, kan man mærke, selv når du laver bøvl i post delen 😅 Du går ikke galt i byen her, og dumme spørgsmål har jeg ikke oplevet blev taget dårligt imod, det altid rart (:

2 de julho de 2024

Fantastisk service!

Har efterhånden bestilt herfra et par gange, og hver gang har produkterne levet op til forventningerne og er ankommet inden for meget få dage.
Skriver man til deres Facebook-side med spørgsmål, får man hurtigt svar og hjælp til eventuelle problemer.
Kommer helt klart til at handle her mange gange igen!

10 de junho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Kan anbefale gro lys de sender det man bestiller

Jeg kan jo kun tale for mig selv . Jeg bestilte en lampe med samsung dioder , og sørme om det ikke også var 301h dioder som der stod på shoppen , Det samme kan man sku ikke sige om en anden butik sådan lidt nord på i landet . ,, Men ** GRO LYS** leverede sku det jeg hade bestilt . Det er dejligt med med en butik det IKKE snyder og bedrager kunderne . et godt tip . Hvis man ikke kan ringe til butikken så hop vider . Hander kun ved GRO LYS frem over

16 de maio de 2024

Så gode!

Jeg har handlet rigtig meget hos gro-lys.dk
I er altid venlige, imødekommende og fair over for mig. =)

Så sent som i går, bestilte jeg en pakke og i dag klokken 12 var den allerede landet hos pakkeposten i Roskilde.

Stor ros herfra, ses snart igen =)

15 de maio de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais