Leia as opiniões dos outros

Classificada 2 em 5 estrelas

Familietur til Gøteborg 2-4 april -26. Har Happybytes på 2 tlf. Begge tlf opplevde store problemer med mobildata. Ustabil nettilgang gjorde det vanskelig å f.eks navigere med google maps / Android Aut... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Er mulig Happpybytes har telenor dekning, men de har åpenbart veldig dårlig prioritet i telenor sitt nettverk, faktisk så dårlig at de 3 samtalene jeg mottar i mnd går til telefon svarer.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fungerer slik et mobilabonnement skal og prisene er veldig gode, men synes det er litt rart at et mobilselskap som lever av telefoni ikke har en kundeservice som kan nås pr. tlf. Chat booten har fikse... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kan ikke ringe ut eller ta imot samtaler når jeg er i Sverige. Svaret til Happybytes er: Telenor i Sverige vil stenge ned sine 2G- og 3G-nett fra 1. desember 2025. Etter denne datoen vil kun tel... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Operadora de redes móveis

Escrito pela empresa

Happybytes er et av de billigste mobilselskapene i Norge. En rekke pristester bekrefter det. Ingen lokke-priser eller skjulte avgifter. Helt enkelt billig og bra.Hos Happybytes får du full Telenor-dekning. Du får alltid den raskeste farten tilgjengelig i nettet, selvfølgelig uten å betale noe ekstra.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 98% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de um mês

Classificada 2 em 5 estrelas

Nei, ellers takk

Prøvde dem pga meget gunstig pris. Men herregud for et oppsett for å få mobildata/mms på min Oneplus telefon. Kan ikke huske sist jeg var borti noe lignende (det var skikkelig gammeldags). Måtte til slutt be samboeren om hjelp. Tenker stakkars eldre folk.

Etter 1-2 uker, oppdager jeg at mens jeg snakker på tlf, har jeg ikke mobildata. Spurte ChatGPT om veil. Til slutt snakket jeg med kundeservice på chat. De sier alt er klargjort for Volte fra deres side. Men med hjelp fra ChatGPT så stemte ikke info fra kundeservice. Jeg spurte dem igjen og sa at jeg hadde Oneplus. Det var da jeg fikk beskjed om at det ikke er mulig med Volte via Happybytes på Oneplus. Skiftet operatør umiddelbart. Spurte på chat om å få korrigert fakturaen min, ble henvist til en epost. Sendte eposten, som ba meg sende eposten til en annen epost igjen. Der fikk jeg svar fra en robot. Så måtte jeg klikke meg videre for å snakke med et menneske. Til slutt fikk jeg svar, men hun leste ikke eposten min ordentlig. Så jeg måtte sende enda en epost om å få en korrigert faktura siden kundeforholdet var avsluttet.

Så mye styr. Nei takk. Jeg fikk tilbake til ICE. Ikke alltid det er verdt å spare 50 kr mnd. 🫣

Svar til tilbakemelding: Telefonen er Oneplus12. Ingen prob med verken Onecall og ICE vedr esim, mobildata og mms oppsett. Gikk automatisk.

4 de agosto de 2025

Hei Vany,

Først og fremst leit og høre at du er misfornøyd med oss og generelt opplevelsen din her.

Det er dessverre slik at særlig kinesiske, eldre Android telefoner, som ikke lenger mottar OS oppdateringer, ikke har tilrettelagt støtte for disse innstillingene automatisk. Er det ikke en eldre telefon, forsøk å oppdater telefonen til siste tilgjengelige Android versjon - så burde det fungere :)

Ønsker deg velkommen tilbake til oss ved en senere anledning, så skal vi gjøre det vi kan for at du blir happy! :)

Fungerte greit i Norge. Ikke i USA

Fungerte greit i Norge, men når er jeg i USA og kan ikke ringe ut eller få inn samtaler. Prøvd med kundeservice i to dager nå og sjekket alt på iPhonen. Der er ikke min oppsett som er problemet, deg er roaming nettverket som er noe galt med.

1 de agosto de 2025

Hei Steve,

Det har dessverre vært et par problemer med vår roamingpartner, Telenor Linx, samt AT&T og T-Mobile. Dette var i en kort periode, og ble løst raskt, heldigvis.

Beklager uansett ulempene dette medførte for deg.

Verste opplevelsen noensinne

Verste opplevelsen jeg noensinne har hatt. Absolutt INGEN hjelp å få når en står fast i å installere eSim. Ber gjentatte ganger om hjelp, men de sender bare samme uforståelige bruksanvisningen om og om igjen, som på autopilot. Sa opp hele dritten før jeg hadde fått installert noe som helst. Møkkaselskap!!!

1 de agosto de 2025

Hei "Svarte Per",

Leit å høre at du er så misfornøyd med oss og eSIM innstalleringen. Kjenner oss ikke igjen i uforståelige bruksanvisninger eller at vår kundeservice ikke yter hjelp dersom man trenger hjelp utover guidene vi har laget. Får dessverre ikke heller søkt deg opp for å se hva som faktisk har skjedd her, da du benytter et alias omtalen din.

Vil anbefale deg å bestille fysisk SIM-kort neste gang, da det er en del enklere å innstallere i telefonen enn et eSIM.

Classificada 1 em 5 estrelas

Gidd ikke å skrive mye, men her er en liste...

Gidd ikke å skrive mye, men bare for å liste. Kan ikke få dekning midt i byen, kan ikke sende eller få bilder igjennom meldinger, kan ikke ringe folk. Gidde ikke å høre om at jeg må snakke med support fordi det skal ikke trengst, det burde funke. Dårlig abonnement og burde aldri kjøpes.

27 de julho de 2025

Hei Selmer,

Leit å høre at du er misfornøyd med oss.

Først og fremst, det å ikke ville snakke med kundeservice for hjelp når noe fungerer er et dårlig utgangspunkt for at problemet løses og at vi får hjulpet deg. Høres ut som at det er noen innstillinger som ikke var som det skulle her eller lignende. Trist at det ikke ble noe happy kundeforhold for deg uansett.

Ønsker deg velkommen tilbake som kunde hos oss ved en senere anledning! :)

Bare rot med esim

Bare rot med esim. Skulle bytte esim fra en iPhone til en annen, og ingenting fungerer. Kundeservice prøvde å hjelpe uten hell og nå har de stengt! Sønnen sin esim fungerer enda på gammel tlf, selv om vi slettet på denne. I tillegg kommer anrop og sms til min sønn, når jeg sender til mannen.

23 de julho de 2025

Hei Nina,

Dette hørtes ikke bra ut. Basert på at meldinger som skal et sted dukker opp et annet høres det enten ut som en blanding av iMessage/iCloud rot eller at SIM-kort er aktivert på forskjellige telefoner enn det som er ønsket.

Uansett, håper dere fant ut av det raskt selv eller via vår kundeservice.

Veldig fornøyd med Happybytes

Jeg har vært kunde hos Happybytes en stund nå, og er veldig fornøyd. Byttet gikk helt smertefritt, og jeg opplever at tjenesten fungerer slik den skal. Dekningen er god, prisene er mye rimeligere enn det jeg hadde før, og jeg har aldri hatt noen problemer med verken nett, faktura eller kundeservice. Alt har rett og slett vært enkelt og problemfritt for min del. Anbefales!

22 de julho de 2025

Hei Frank,

Tusen takk for happy omtale! :)

Godt å høre at du er så fornøyd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Jeg kommuniserte hovedsakeliggod kommunikasjon med e-post via…

Jeg kommuniserte hovedsakelig via e-post og det fungerte veldig fint. Fikk svar på det jeg trengte og ting ble ordnet. Med chatten var ikke det jeg likte best. Men som sakt med e-post gikk det veldig fint.

14 de julho de 2025

Hei Nathalie,

Takk for omtalen! :)

Godt å høre at du er fornøyd med e-post kundeservicen vår, men leit å høre at chatten ikke levde opp til forventningene dine. Det vil jeg gjerne høre mer om dersom du vil dele, så send meg gjerne en mail til oskar@happybytes.no - så skal jeg se om det er noe jeg eller vi kan forsøke å utbedre :)

Classificada 1 em 5 estrelas

Useriøst firma, leverer ikke nett

Jeg byttet til Happybytes da de skulle ha gunstige betingelser for utland. Det har ikke fungert. Jeg har hatt problemer med å komme på nett på tre av fire reiser, kun i ett tilfelle har kundeservice klart å hjelpe, ellers har det blitt «opprettet sak». Sist fikk jeg beskjed om at jeg skulle få svar om videre gang innen et døgn, etter fem dager måtte jeg mase selv uten at det var noe fremgang. Endte opp med å betale for eSIM for å få data, dette fikk jeg heller ikke refundert. Dette er ikke et seriøst firma, de klarer ikke levere hverken nett eller god kundeservice.

16 de julho de 2025

Hei Martha,

Leit å høre at du har hatt dårlig roaming/gjeste opplevelser i utlandet. Jeg er klar over at det har vært problemer i flere land i det siste, lokalt i nettene der, blant annet USA, Kroatia, Italia og Nederland blant annet. Alt det ble fikset innen kort tid.

Uansett, bare å beklage sen oppfølgning av deg, det har nok vært pga. vi ikke hørte noe fra vår roamingpartner (Telenor Linx).

Slik kan det dessverre være enkelte ganger i utlandet, det er mange land og mange nett, med komplekse problemer som kan oppstå.

Håper vi klarer å gjøre deg happy igjen ved en senere anledning! :)

Tragisk opplevelse

Tragisk opplevelse. Hele familien Ble overført fra Telenor til happybytes. Fra ha en velfungerende mobiler til ikke ha dekning overhode. Med unntak av min datter som har iPhone vi andre har nyere Android men ingen av oss hadde dekning. Sende mailer å ingen tilbakemelding. Fraværende kundeservice. Dei bør ha såpass erfaring med nettverk sitt. Dei på forhånd bør informere om fremgangsmåten for å få nettverk på Android.. var kunde i ca 12 timer før jeg gikk over til Talkmore. Har fått faktura på ca 820 kr for et ubrukelig produkt. Stay away hvis du ikke har iPhone..

30 de junho de 2025

Hei Ove,

Kjipt å høre at du synes det var en tragisk opplevelse å bli kunde hos oss. Det er automatisk oppsett på de fleste Android håndsett, men dersom man ikke har oppdatert telefonen sin, har en eldre enhet, eller har enkelte kinsesiske håndsett, så kan det være problemer med det automatiske oppsettet. Det ha vi laget gode guider og rutiner for å hjelpe kunder med, men leit å høre at det ikke strakk til her i dette tilfellet.

Det at vi ikke svarer på e-post kjenner jeg meg ikke igjen i, jeg kan telle på én hånd antall dager der KS ikke har svart på alle e-poster som har kommet samme dag innenfor åpningstiden.

Angående faktura så skal du ikke behøve å betale for de dagene du ikke har vært kunde naturligvis, så anbefaler deg å kontakte kundeservice angående det - dersom du ikke allerede har gjort det.

Ønsker deg velkommen tilbake som kunde ved en senere anledning, så skal vi gjøre vårt for at det blir en mer happy opplevelse! :)

Får det man betaler for

Kundeservice som de kaller "Kundeservice" kunne like godt vært Chatgpt, for er ingen service der å hente (til og med Chatgpt er mer profesjonelle) - er som å skrive til en person som ikke kan betydningen på hva god service er. Ansetter nok hvem som helst dere, når dere har såpass lave priser. Kunne i det minste ansatt noen som er serviceinnstilte :)

EDIT:
Da bør dere gå igjennom deres e-poster å se selv hvordan samtalen mellom deres «kunderådgiver» er mot kunder. Er ikke noe service der, nei.

2 de julho de 2025

Hei Lina,

Leit å høre at du er misfornøyd med oss vår kundeservice. Jeg kjenner meg ikke igjen i det du sier om våre kjære ansatte på kundeservice, vi ansetter langt fra hvem som helst. Uansett, kjipt at du ikke ble happy denne gangen, jeg ønsker deg velkommen tilbake som kunde hos oss ved en senere anledning.

Håpløst

Gikk over til Happybytes etter å ha vært kunde hos Ice.
Med One Pluss4 telefon er det helt håpløst..., må sette opp all data manuelt, gav opp og sa opp abonnementet samme dag.
Menyen på oppsettet jeg fikk fra Happy bytes stemmer overhodet ikke med menyen i telefonen.

20 de junho de 2025

Hei Tommy,

Leit å høre at det ble en dårlig opplevelse for deg. Det er dessverre enkelte telefoner av eldre typer eller fra særlig kinesiske merker som det kan være noe problemer med det automatiske oppsettet, men det skal kunne løses greit med manuelt oppsett. Skal undersøke om det er noen egne innstillinger som kreves for akkurat din telefon, i og med at du mener det ikke stemte overens.

Ønsker deg velkommen tilbake ved en senere anledning! :)

Billig og bra

Billig og bra! Super dekning og flink kundeservice :) Veldig god og oversiktlig app!

Hei Julianne,

Tusen takk for happy omtale! :) God å høre at du er fornøyd.

Classificada 4 em 5 estrelas

Fornøyd med Happybytes, men ingen Rollover?!

Hele familien gikk over fra Talkmore og Telenor Bedrift til Happybytes, hatt abonnementene i en god måned nå og det fungerer fint, men synes dekningen til tider er dårligere enn da jeg hadde Telenor Bedrift, har også vært litt problemer med Mobildata, men med Kundeservice på Live Chat så fikk vi rodd dette i land på under en time.

Vi savner Rollove da, hadde Happybytes hatt dette hadde det blitt 5 stjerner. Sjekket ikke dette da vi bestilte da vi antok at dette er helt normalt i 2025, så ble ganske overrasket. Hvorfor har Happybytes ikke Rollover?

Hei Rikki,

Takk for hyggelig omtale! :) Godt å høre at dere fikk den hjelpen dere behøvde.

Angående rollover så er det noe vi holder oss unna da vi heller tilbyr datapakker tilpasset kunders faktiske behov - og siden vi heller ikke binder kunder opp til pakkene sine, så kan man helt fritt opp- og nedgraderea abonnement hver eneste måned, som man selv ønsker. Om man skulle ha behov for å fylle på mer data koster dette også bare kr 19 hos oss - i stedet for 99 kr +++ som konkurrentene våre (med rollover) tar.

Håper det var et godt nok svar :)

Happybytes Flex, ble fakturert 60 kr for å ha brukt 139 mb data

Var interessert i å ha en abonnement uten data, Happybytes Flex, og på nettsiden står det at “Billigst på ekstra data. Fast lavpris: kun kr 19,- per GB”. Noen ganger så trenger man å bruke litt data, i min tilfelle kostet det meg 60 kr for KUN 139 mb. En fra kundeservice ville ikke sette seg i min situasjon (kansellere faktura eller bytte den til 19 kroner som det står på nettsiden). Han og Happybytes er ikke interesserte i å holde brukerne deres og hjelpe dem, og derfor bytter jeg til en annen mobil operatør

Hei "Kunde",

Først og fremst leit å høre at du er misfornøyd her.

Men her er det også en misforståelse: Det stemmer at vi har et abonnement som heter Flex (som ikke er en datapakke, og der man betaler for faktisk bruk), og det stemmer at vi har datapakker til 19 kr - på de abonnementene som da har en datapakke. Det fremkommer tydelig på Flex sin produktside at det er et produkt helt uten datapakker, og det står ikke noe sted på våre sider at man kan fylle på data til kr 19 på Flex abonnementet vårt.

Vår kundeservice er der for å informere når kundene lurer, og i slike tilfeller som dette så er det ikke noe annet kundeservice kan gjøre enn å informere om nettopp dette jeg har forsøkt å forklare her nå.

Jeg anbefaler deg å sjekke ut en av våre andre abonnementer som har inkludert data, der kan du enkelt fylle på ekstra data til bare kr 19 :)

Fraverende kundeservice..

Fraverende kundeservice... Ferdig snakket....Svarer raskt.. men får ikke hjelp.

16 de junho de 2025

Hei Thomas,

Usikker på hva du mener med fraværende kunde når du raskt kommer i kontakt med oss, og usikker på hva det er du ikke har fått hjelp til her. Uansett leit å høre at du er misfornøyd.

Classificada 1 em 5 estrelas

When I was wisiting an EU country I was…

When I was wisiting an EU country I was unabel to call mye dags kennel in Norway. It was not possible to chose this number. There is number to call, the chatbot diddent anderstand my qestion. After tree days I got a answer on email that maked no sense to me. So I had no kontakt with my kennel during my hollyday. And they have added extras to ewery bill so far. Like 1881, wich I havent used. So its not cheaper at all.

2 de junho de 2025

Hi Gunhild,

Sad to hear that you are unsatesfied with us.

I dont know what went wrong with calling your kennel, and it is very hard to say in which part of the process it could have went wrong (phone, local network, transition to Norway/Telenor, and then to the kennel).

Also sad to hear that you were charged extra because you did not reach them.

Ikke kjøp

Kjøpte 12 GB og klarer ikke ig understreke hvor jævla ræv dette selskapet er. Jeg kan ikke sende/få bilder, gifs, eller video. Får ikke mobildata når jeg ringer noen. Jeg hadde skrevet denne anmeldelsen på vei hjem, hvis jeg hadde fått dekning midt i Trondheim sentrum.

4 de junho de 2025

Heisann,

Leit å høre at du er såpass misfornøyd med oss. Jeg håper du har forsøkt å kontakte kundeservice for å få hjelp til dette, her får vi dessverre ikke gjort så mye for å hjelpe deg annet enn å beklage dersom det er noe som skylder oss.

Kontakt kundeservice på chat via nettsiden vår, eller send en e-post til kundeservice@happybytes.no - så skal du få rask og god hjelp :)

Useriøst firma 👎

Useriøst firma 👎. Byttet fra Telenor og har også vært kunde hos Talkmore i flere år. Opplevde etter byttet til til Happybytes stadig brudd på samtalene jeg ikke har vært utsatt for før. Etter portering opplevde jeg at mobildata økte noe voldsomt fra rundt 5-10gb til det doble… med den samme bruken av tlf… styr unna 👎

28 de maio de 2025

Hei Bjørn,

Leit å høre at du er misfornøyd med oss, slik skal det ikke være.

Angående brudd i samtaler så høres det ut som det kan være noe med innstillinger for VoLTE/4G-tale, ta kontakt med kundeservice, så skal de hjelpe deg med å se på det! :)

Angående økning i dataforbruk så er ikke det noe vi styrer, men forbruket til den enkelte bruker. Nå har vi full fart på våre abonnementer, så dersom du har hatt begrenset hastighet på et abonnement tidligere så vil det naturligvis gå fortere hos oss.

Byttet fra Ice til Happybytes

Byttet fra Ice til Happybytes, for Ice la på pris og fikk ikke et bra tilbud hos dem lenger.

Veldig fornøyd med Happybytes og det er veldig bra med god kvalitet til god månedspris. Mye mobildata inkludert så har vært veldig fornøyd.

15 de maio de 2025

Hei Charleston,

Så godt å høre at du er happy med byttet ditt til oss, og takk for så fin omtale! :)

Cheap around the world

While traveling I buy new sim cards as it is much cheaper, but Happybytes is so cheap I have been able to just use it, with several countries at 0.02kr/MB, making it cheaper than most e-sims and also some local operators. This is so convenient I'll stay a customer as long as they don't change this.

6 de maio de 2025

Hi Arne,

Thank you so much for the nice review! :) Great to hear that you are happy with our roaming prices.

Oskar // Happybytes

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais