Familietur til Gøteborg 2-4 april -26. Har Happybytes på 2 tlf. Begge tlf opplevde store problemer med mobildata. Ustabil nettilgang gjorde det vanskelig å f.eks navigere med google maps / Android Aut... Ver mais
A empresa respondeu
Er mulig Happpybytes har telenor dekning, men de har åpenbart veldig dårlig prioritet i telenor sitt nettverk, faktisk så dårlig at de 3 samtalene jeg mottar i mnd går til telefon svarer.
A empresa respondeu
Fungerer slik et mobilabonnement skal og prisene er veldig gode, men synes det er litt rart at et mobilselskap som lever av telefoni ikke har en kundeservice som kan nås pr. tlf. Chat booten har fikse... Ver mais
A empresa respondeu
Kan ikke ringe ut eller ta imot samtaler når jeg er i Sverige. Svaret til Happybytes er: Telenor i Sverige vil stenge ned sine 2G- og 3G-nett fra 1. desember 2025. Etter denne datoen vil kun tel... Ver mais
A empresa respondeu
Happybytes er et av de billigste mobilselskapene i Norge. En rekke pristester bekrefter det. Ingen lokke-priser eller skjulte avgifter. Helt enkelt billig og bra.Hos Happybytes får du full Telenor-dekning. Du får alltid den raskeste farten tilgjengelig i nettet, selvfølgelig uten å betale noe ekstra.
Hvamstubben 14, 2013, Skjetten, Noruega
Respondeu a 98% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de um mês
Alle i familien har Happybytes. Det opphører nå! Vi har vært veldig fornøyd, men etter at de byttet plattform så er det lite som fungerer. 4g tale og muligheten til å surfe under samtale ble borte. De skyldte på telefonene våre og vi kjøpte nye telefoner. Alt virket i en dag for så å ramle ut igjen. De mente det lå hos telefonprodusenten, men når vi prøvde med sim kort fra en annen teleleverandør, så virket alt som det skulle. Vi kontaktet telefon leverandøren og de sendte en god dokumentasjon på at det er Happybytes som dette ligger hos. Noe de til slutt måtte innrømme! De har byttet fra en, sikkert dyrere platform, til en billigere first-price platform som ikke inkluderer alle telefoner. Happybytes kostet oss flere tusen kroner i unødvendige telefonkjøp, som jeg kunne unngått, siden alt jeg har beskrevet virket før den nye plattformen ble aktivert. Vi tar med oss fem abonementer ut av happybytes, og vi kommer ikke til å anbefale dere til noen mere.
-svar til deres svar:
Det er bare tøys det du skriver der, Oskar! Hvis du leste det jeg skrev så fungerte det en dag og så ble det borte. Det er ikke mangel på telefonene. Det er mangel hos dere! Og dere har kostet oss flerfoldige tusen kroner i nye mobil kjøp. Svaret deres viser bare at dere ikke forstår, eller vil forstå. Ser poengsummen deres på trustpilot har gått i bakken de siste dagene, så det er nok flere som har fått merket problemet.

Resposta da Happybytes
Etter oppdatering av sim kort virket ikke volte/4g tale lenger, går heller ikke an å bruke internett mens man er i samtale. Snakket med de og jeg fikk beskjed om at det mest sannsynlig var telefonene våre som var for gamle. Jeg og samboeren gikk da til innkjøp av nye telefoner, 4g samtale virket da litt over et døgn, kunne bruke internett mens vi var i samtale, så kuttet det ut igjen og er ikke nå mulig å skru på lenger. Happybytes mener dette er telefonselskapets problem, jeg kontaktet de og får beskjed om at dette er ikke noe som ligger på de, men på mobiloperatør. Prøvde med et telia kort i telefonen, og da fungerte volte/4g samtale perfekt. Blir jo nødt til å bytte mobiloperatør, men kjipt å måtte bruke masse penger på nye telefoner før man fant ut at det var eneste utvei!!!!!!!!!!!!!!!!!

Resposta da Happybytes
Happybites sender melding pr Sms til sine kunder 7 dager etter forfall av faktura. I denne sms’en truer de med at du vil få purregebyr dersom du ikke betaler fakturaen i løpet av denne dagen. I henhold til Norsk lov som Happybites ikke følger, er det ikke lov å sende purring med purregebyr før det har gått 14 dager etter at fakturaen skulle vært vært betalt. Skulle fakturaen vært betalt den 1.mai har de ikke lov til å sende purring med purregebyr før den 15.mai. Får du et ulovlig purregebyr av dem i løpet av disse 14 dagene- SÅ IKKE BETAL!

Resposta da Happybytes
Kundeservice er kun åpen 9 til 17, og etter det må man sende email, så det er ikke så bra. Ventet til dagen etterpå. Kundeservicen jeg snakket med på chat var grei å fremskynne aktiveringen på sim kortet vårt. Når aktiveringsdagen endelig kom virket ikke telefonen. Det var nå etter kl 17, så vi ventet til neste dag. Da sier de at de hadde satt den til feil mandag, en uke senere. Alt jeg fikk var en kald skulder at det var ikke noe de kunne gjøre, annet enn å sette aktiveringen til fredag denne uka, og at feil skjer. Hva som slår meg er at det var INGEN unskyldning til kunden!?
Vi har nylig brakt 3 telefonnummer til Happybytes og føler oss ikke så happy.

Resposta da Happybytes
HappyBytes har virkelig forbedret mobilopplevelsen min! Med deres abonnement får jeg god dekning og masse data til meget gode priser. Kundeservicen deres er også helt topp. Anbefales på det sterkeste – 5 stjerner!

Resposta da Happybytes
Fantastisk kundeservice. God dekning og lite mas fra kundeservice om oppgradering osv. Lite og billig selskap. Value for the money!!!

Resposta da Happybytes
Er meget fornøyd med Happybytes.

Resposta da Happybytes
Har hatt happybytes en god stund nå, veldig fornøyd! Får alltid svar på kundeservice når jeg lurer på noe, dekning i både inn og utland er bedre en jeg noen gang har hatt. Hadde Telia før og da hadde jeg sjeldent 4G/5G mange av stedene jeg har nå! Veldig fornøyd😀

Resposta da Happybytes
Tipp tipp hele veien - dekning, pris og kundeservice

Resposta da Happybytes
Best på det som teller: dekning, pris og kundeservice!

Resposta da Happybytes
Jeg har brukt både Telia og Telenor før, men Happybytes slår enkelt begge. Som abonnent i Happybytes får du øyeblikkelig hjelp hvis det er noe, meget god kundeservice, slipper å bli rundlurt med altfor dyre abonnement, alltid dekning, gunstig pris og generelt en hyggelig opplevelse. Hver dag. Med andre ord; Best på alt🤜🤛 Kan virkelig anbefales på det sterkeste!

Resposta da Happybytes
Billig men dårligere dekning enn min tidligere operatør ice. Dårlig at man må betale for hele måneden når man sier opp 1. i måneden og blir overført noen dager etter dette.

Resposta da Happybytes
Ingen informasjon om noen ting, rævva kundeservice, teknisk svikt, styr unna.

Forferdelig dårlig kundeservice.
De reklamerer med full Telenor dekning i EU. Var på ferie i S og DK og opplevde hastighet på 1-6 Mbps. De nekter for at de struper hastigheten.

Resposta da Happybytes
Gikk over til NiceMobil som gir 12gb til 198kr/måneden inkludert rollover. Så da trenger jeg ikke å føle på at jeg hiver ut alle pengene mine til ingenting... og alt blir mye mer fleksibelt samtidig som jeg sparer 150kr i måneden.
Happybytes hadde bra kundeservice og svarte bra på de spørsmålene jeg hadde. Abonnomentet er egentlig ganske bra for de av dere som bruker 10-30gb i måneden mer fast.
Ingen andre tilbyr 30 gb til 300-350 kr så langt jeg vet om...
3 av 5 fordi jeg skulle ønske Flex abonnomentet var en mye mer fleksibel løsning for kundene til å kunne betale per 1 gb for si 12 kr per gb som tilsvarer 360 kr hvis du har brukt 30gb... 120kr for 10gb og 60kr for 5gb... nå det ! er billig! og rimelig! spesielt når dere ikke tilbyr rollover.
Snu på hva Flex er skapt for og gi navnet bedre mening. Flex = Flexibility og ikke Limited flexibility

Resposta da Happybytes
Styr unna! Bedre å betale litt ekstra hos en annen operatør enn å ha HappyBytes og ikke få det man betaler for.
1) Elendig kundeservice. Så dårlig. Gjennom chat funksjonen snakket jeg med 3 forskjellige kundebehandlere iløpet av 15 min. Ikke behjelpelige, ikke løsningsorienterte.
2) For min del ble det skikkelig tullete når jeg skulle overføre nr til annet operatør. Så at jeg måtte betale for en hel mnd abonnement når jeg hadde sagt opp. Dette måtte jeg gjøre fordi det nye abonnementet mitt tredde i kraft den 1. i mnd fra kl 16.00. På grunn av disse få timene med overlapp, ble jeg belastet for hele måneden. Dette er noe jeg aldri har vært bort i som kunde hos andre operatører. God strategi for å utnytte kundene.
3) Du kan bruke kun 1 GB mobildata i løpet av 24 timer. Noe så upraktisk for de som er avhengige av mobildata.
++++ mye annet. Les andre sine omtaler på denne siden, før du inder hele tatt bestiller
Var kunde her en god stund. Bra priser, men fikk ett veldig godt tilbud fra Talkmore, så byttet til de.
Positivt med Happybytes
-telenor dekning og lave priser i inn og utland
Negativt med Happybytes
-de har har ikke kundeservice på telefon
-ikke data rollover
-ikke mulig å bruke mobildata internet samtidig som man er i en samtale, veldig upraktisk.
-ikke mulig å kjøpe data pakker i utland
05.12.2023
Bestilte sim kort og tlf nummer 29.11.23, enda ikke fått sim kortet, men de har sendt meg regning fra og med 30.11.23. Kansellerte hele greia da det uggler i mosen.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.