Harmony verzekeringen Opiniões

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Laptop stuk door waterschade, het duurde maar 2,5 week en ik had een nieuwe laptop gekregen. Echt mega goede service, heb niks hoeven regelen en iedereen was mega vriendelijk. Ik ben echt mezelf mega... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik heb tot nu toe alleen maar positieve ervaringen met Harmony wat betreft claims. Ik ben met claims goed geholpen en heb een vervangend product gekregen. Zo ook deze week. Wat ik wel vervelend vind... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Bereikbaarheid is goed,echter medewerkers vertellen bij telefonisch contact op verschillende momenten andere dingen dan beloofd. Amac de Wall blijkt ook een trage factor te zijn waar jullie in het beg... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik heb maandag mijn telefoon opgestuurd omdat mijn touchscreen kapot was, een streep in me voorscherm zat en m'n achterkant was gebarsten. Ze hebben hem gerepareerd en dezelfde week op zaterdag had ik... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Electrónica e tecnologia

Informação fornecida por diversas fontes externas

Harmony biedt de beste verzekering voor je mobiel, laptop of tablet. Af te sluiten via onze vele partners door heel Nederland. Eerlijk en klantvriendelijk.

Informações de contacto

Bom

TrustScore: 4 em 5

789 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Respondeu a 96% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

174 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn claim is goed en netjes…

Mijn claim is goed en netjes afgehandeld door Harmony

5 de dezembro de 2025

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij om te horen dat uw claim naar tevredenheid is afgehandeld. Het is altijd ons streven om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, en het doet ons goed te weten dat we aan uw verwachtingen hebben voldaan.

Classificada 1 em 5 estrelas

Slechte communicatie

Slechte communicatie, reparatie duurde onnodig lang en batterij lijkt nog steeds niet goed te zijn.

Ik heb dus ook geen overzicht gekregen wat ze precies hebben gedaan.

Amateuristische organisatie.

3 de dezembro de 2025

Beste Marijn,

Hartelijk dank voor uw feedback. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met onze service niet naar wens was. We begrijpen dat slechte communicatie en lange wachttijden erg vervelend kunnen zijn, en hiervoor bieden wij onze oprechte excuses aan.

Wat betreft de batterij: wij willen graag een oplossing voor u vinden. Zou u contact met ons kunnen opnemen via customercare@harmony.nl, zodat we kunnen onderzoeken wat er precies is gebeurd en ervoor kunnen zorgen dat alles naar behoren werkt?

Nogmaals onze excuses voor het ongemak en wij hopen u beter van dienst te kunnen zijn.

Classificada 5 em 5 estrelas

Super snel en zonder gedoe afgehandeld

Super snel en zonder gedoe afgehandeld. Binnen 10 dagen was de schade aan de iPad hersteld.

30 de novembro de 2025

Beste klant,

Bedankt voor het achterlaten van deze positieve beoordeling. Wij hopen dat u weer optimaal kunt genieten van uw iPad.

Classificada 4 em 5 estrelas

Direct doorgestuurd naar CE repair voor…

Direct doorgestuurd naar CE repair voor reparatie van mijn koelkast. Prima geregeld.

7 de novembro de 2025

Beste Wim,

Hartelijk dank voor uw feedback. Wij zijn blij te vernemen dat de doorverwijzing naar CE Repair voor de reparatie van uw koelkast naar wens is verlopen en dat alles goed geregeld is. Het is ons doel om onze klanten snel en efficiënt van dienst te zijn, en het is fijn te horen dat we hierin hebben kunnen voldoen aan uw verwachtingen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of verdere ondersteuning nodig hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Classificada 5 em 5 estrelas

Een hele goede verzekeraar !

Een hele goede verzekeraar !
Wij hadden een bijverzekering van de tv bij hun ,
En helaas ging de tv kapot binnen het aflopende verzekering ,
Alles vergoed gekregen en snelle afwerking 👌

CHAPEAU

25 de novembro de 2025

Beste Cokkie,

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en het delen van uw ervaring. We zijn ontzettend blij te horen dat u tevreden bent met de snelle afhandeling van de schade aan uw tv en dat de vergoeding naar wens is verlopen. Het is ons streven om onze klanten snel en effectief te ondersteunen, en het doet ons goed te weten dat dit in uw geval is gelukt.

Wij waarderen uw vertrouwen in onze service en staan altijd voor u klaar.

Professionele afhandeling

Professionele afhandeling. Geen enkele negatieve commentaar.

29 de outubro de 2025

Beste Leticia,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om dit bericht te schrijven. Uw mening is enorm belangrijk voor ons.

Classificada 1 em 5 estrelas

Zeer teleurstellende afhandeling en onnodige vertraging

De afhandeling van mijn schadeclaim door Harmony is onnodig traag en erg onprofessioneel. Er is geen duidelijke communicatie of planning. Er wordt zelfs om dingen gevraagd die helemaal niet in mijn polisvoorwaarden staan. Dit veroorzaakt alleen maar extra vertraging.

Ik zit al veel te lang zonder telefoon (9 dagen) en moet alles zelf najagen. Voor een verzekeraar waar ik al jaren premie aan betaal, vind ik dit onacceptabel. Op basis van mijn ervaring kan ik Harmony niet aanraden.

28 de novembro de 2025

Beste Lois,

Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons zeer om te horen dat de afhandeling van uw schadeclaim vertraagd en onbevredigend is verlopen. Dit is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

Wij zouden uw situatie graag nader onderzoeken om te begrijpen wat er precies is misgegaan en om dit zo snel mogelijk voor u op te lossen. Wilt u alstublieft contact met ons opnemen via customercare@harmony.nl, zodat wij uw dossier kunnen bekijken en u verder kunnen helpen?

Harmony

Wij waarderen uw geduld en hopen de gelegenheid te krijgen om dit recht te zetten.

Tevreden over de afhandeling

Na het melden van een defect aan een AEG droger, 2,5 jaar geleden gekocht bij BCC met een No Worry aanvullende verzekering, zou een monteur contact opnemen. Uiteindelijk moest ik zelf contact zoeken met de reparateur. In eerste instantie leek ik een eigen risico te moeten betalen, maar na bemiddeling van Harmony is de reparatie als fabrieksgarantie kosteloos afgehandeld.

24 de novembro de 2025

Beste Jerry,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons te horen dat uw ervaring met de reparatie van uw droger niet is verlopen zoals verwacht. Dat is uiteraard niet de service die wij willen bieden.

We willen dit graag verder voor u uitzoeken en controleren of alles correct is afgehandeld. Zou u daarom contact met ons willen opnemen, zodat we uw dossier kunnen bekijken en u verder kunnen helpen? U kunt ons bereiken via customercare@harmony.nl.

doen wat je zegt !

na constatering door monteur dat de wasdroger kapot was kregen we zonder problemen de aankoopwaarde vergoed.

14 de outubro de 2025

Beste Arjo,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat de afhandeling van uw claim naar wens is verlopen. Klanttevredenheid staat bij ons hoog in het vaandel, en we doen altijd ons best om snel en probleemloos te reageren op eventuele situaties.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Prima schade afhandeling

Prima schade afhandeling en heldere/snelle communicatie.

27 de outubro de 2025

Beste klant,

Bedankt voor uw mooie review. Fijn om te horen dat de schadeafhandeling en communicatie naar tevredenheid zijn verlopen. We staan altijd voor u klaar.

Alles is goed verlopen

Alles is goed verlopen

13 de outubro de 2025

Beste Marit,

Classificada 4 em 5 estrelas

Ik ik had naar jullie gebeld goede service snelle reactie

Ik ik had naar jullie gebeld. Ben daarna naar de winkel in ‘s-Hertogenbosch geweest van Apple. Daar is voor mij alles goed afgehandeld. Alleen ik heb niets meer gehoord nadat ze in de winkel de andere nummers van mijn horloge ingevoerd hadden in jullie systeem of de verzekering wel doorliep, maar moet eerlijk zeggen, het ging allemaal netjes en best snel

Beste Frank,

Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat alles in de winkel naar wens is verlopen en dat de afhandeling snel en netjes was.

Onze excuses voor het ontbreken van de update. Uw tevredenheid is voor ons belangrijk, en we stellen uw geduld en begrip op prijs.

Mocht u verdere vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder.

Classificada 3 em 5 estrelas

harmony is perfect maar het…

harmony is perfect maar het servicebedrijf laat te wensen over 3keer monteur geweest voor tv alles vernieuwd en nog niks 7weken zonder tv gezeten en eindelijk gezegd we kunnen het niet vinden en dat hebben ze gemeld bij harmony en toen binnen 4 dagen een nieuwe tv uitgezocht dat was perfect van hun maar geen goed woord over voor de monteurs

Beste Luc,

Hartelijk dank voor het delen van uw feedback. Het is goed om te horen dat de oplossing van Harmony snel en naar tevredenheid werd geregeld, en dat u uiteindelijk binnen vier dagen een nieuwe televisie heeft kunnen uitzoeken. We waarderen het dat u deze positieve ervaring benoemt.

Het spijt ons echter te vernemen dat de service van het monteursteam niet naar verwachting was en dat u zeven weken zonder tv heeft gezeten. Dit is uiteraard niet de ervaring die wij voor onze klanten wensen. Wij nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om te zorgen dat dergelijke situaties in de toekomst beter worden opgepakt en opgelost.

We danken u voor uw geduld en hopen dat u verder zult genieten van uw nieuwe tv. Mocht u nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Had een duidelijke vraag

Had een duidelijke vraag, en die is duidelijk beantwoord.

28 de outubro de 2025

Beste Rudewald,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Fijn om te horen dat uw vraag duidelijk beantwoord is. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en waarderen het dat u de tijd heeft genomen om dit te delen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Classificada 4 em 5 estrelas

Deze verzekering van onze wasdroger is…

Deze verzekering van onze wasdroger is overgenomen van de failliete BCC en nu gerepareerd naar volle tevredenheid en een goede afhandeling.

14 de outubro de 2025

Beste Cor,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat de reparatie van uw wasdroger naar volle tevredenheid is uitgevoerd en dat de afhandeling goed is verlopen. Uw tevredenheid is voor ons van groot belang, en we stellen het op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Vlotte afhandeling herstelling

Herstelling van een toestel gemakkelijk te registreren afhandeling gaat zeer vlot zonder vervelende vragen etc, etc

6 de outubro de 2025

Beste Luc,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn verheugd te horen dat de herstelling van uw toestel vlot is verlopen en dat het registratieproces eenvoudig en zonder onnodige vragen is afgehandeld. We streven ernaar om onze klanten een snelle en efficiënte service te bieden, en het is fijn om te weten dat dit in uw geval is gelukt.

Mocht u in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebben, dan staan wij uiteraard voor u klaar.

Ervaring Harmony

Alles was goed van het opnemen van de vraag tot en met de afhandeling.

23 de outubro de 2025

Beste Noor,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat alles naar wens is verlopen. We streven ernaar om iedere stap in het proces efficiënt en klantvriendelijk te verzorgen, en het is fijn dat dit in uw geval goed is verlopen.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel opgepakt en afgehandeld!

15 de outubro de 2025

Beste Marion,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat uw situatie snel is opgepakt en naar tevredenheid is afgehandeld. Uw feedback stellen wij zeer op prijs.

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Schade gemeld

Schade gemeld, naar de winkel (Amac Nijmegen) gegaan en de schade werkt snel en vakkundig opgelost.

Beste Dennis,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Het doet ons plezier te horen dat de schade snel en vakkundig is opgelost na uw bezoek aan onze winkel. Wij streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn en zijn blij dat uw ervaring in dit geval naar wens is verlopen.

Mocht u in de toekomst nog verdere vragen of opmerkingen hebben, staan wij uiteraard voor u klaar.

Snelle service

Service was erg goed. Ook snelle reactie op reparatie.netjes opgelost.

23 de outubro de 2025

Beste Rutger,

Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. We zijn blij te horen dat u tevreden bent met onze service en de snelle reactie op de reparatie. We streven er altijd naar om alles netjes en naar wens op te lossen.