Jeg var selv meget skeptisk da jeg kiggede inde på deres hjemmeside og skulle finde en autolak til min gamle Saab. Jeg forhørte mig rundt og flere nævnte HC Farver, så jeg ringede til dem, de var v... Ver mais
A empresa respondeu
Købte tre stk. Epoxy primer og selve købet og leveringen gik som forventet, men desværre var den ene dåse defekt hvilket jeg har skrevet til deres kundeservice som aldrig har svaret mig 😔🤷 UPDATE:... Ver mais
A empresa respondeu
God rådgivning og stærke produkter, der holder. Jeg fik en rigtig god dialog med teamet bag og hurtig levering af nogle gode produkter.
A empresa respondeu
Jeg bliver lige nød til at dele mig oplevelse med hc’s autolak Mobihel - Base Mix - jeg er ikke professionel, men har dog malet nogen biler. Men den lak fra Hcfarver har bare været super fed at arbejd... Ver mais
A empresa respondeu
HCFarver.dk er Danmarks største online farvehandel med rødder tilbage til 1977. Vi er kendt for vores konkurrencedygtige priser på bygningsmaling, gardiner, kunstartikler, bådmaling og autolak samt vores store, velassorterede fysiske butik, hvor du kan få personlig og professionel rådgivning. Med over 45 års erfaring tilbyder vi markedets bedste udvalg og en unik kombination af høj kvalitet, lave priser og fremragende service. Vores dygtige team af eksperter står klar til at hjælpe dig med alt fra kreative projekter til komplekse maleropgaver. HC Farver er det oplagte valg for både private og professionelle, der ønsker den bedste løsning til deres projekter. Besøg vores butik eller HCFarver.dk og oplev den høje standard og ekspertise, vi er kendt for!
Escrito pela empresa

Lucernevej 75, 8920, Randers NV, Dinamarca
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 14 horas
Jeg har for nylig købt maling og malerudstyr fra HC farver, og jeg er virkelig imponeret. Malingen fra Jotun har en fremragende dækkeevne og giver et flot, og ensartet resultat.
Penslerne og rullerne var af høj kvalitet og gjorde arbejdet nemt og effektivt. kundeservicen i top og jeg fik god og kompetent vejledning.
Jeg kan varmt anbefale HC farver til alle, der leder efter pålidelige produkter til deres malerprojekt.
Det framragende personale står altid klar med råd og vejledning 💪🏼

Resposta da HC Farver A/S
Altid go service ved jer og smil og grin altid gode ting og maling jeg har købt ved jer med go rådgivningen er i top

Resposta da HC Farver A/S
God og kompetent rådgivning til vores malerprojekt

Resposta da HC Farver A/S
Fair priser, godt pakket, hurtigt leveret og kanon gode produkter. Bestilte et kit med primer, filler, klarlak og lak på original farvekode til min bil. Farven er "spot on" og det spiller bare maks. Handler der helt sikkert igen.

Resposta da HC Farver A/S
Super kompetent virksomhed. Hjælpsomme medarbejdere der hjælper og vejleder til de rette produkter.

Resposta da HC Farver A/S
Efter at have afgivet min ordre hos HC Farver, vælger Google at vise mig selvsamme produkter hos en anden forhandler, men til en lavere pris.
Men HC Farver tilbyder prisgaranti, så jeg sendte dem en mail med oplysningerne.
Jeg fik en mail retur fra Marie med E, som uden tøven kunne primatche og efterfølgende sende et beløb retur til mig.
Det må siges at være en helt fantastisk god service.
Tak for den hurtige respons, og den fantastiske kundeservice. Det er en positiv oplevelse at handle hos jer. 👍

Kvalitets produkter
Gode priser.
Stort udvalg.
Hurtig levering.
Forsvarligt emballeret.
Vh.
Leif Andersen

Resposta da HC Farver A/S
Lynhurtig forsendelse og stort udvalg til billige priser!

Resposta da HC Farver A/S
Altid hurtig ekspedition og med en god kvalitet er de ankomne varer. Og altid en utrolig hurtig levering

Resposta da HC Farver A/S
I was looking for brushes and other products for watercolor art technic - and surprisingly, I found a great choice and also cheapest ones right here. Highly recommend ☺️

Resposta da HC Farver A/S
Fin hjemmeside, ok priser, og er tryg ved at handle der.
Der er vidst dygtige folk bag det firma.

Resposta da HC Farver A/S
Fint sortiment på hjemmesiden, god service og hurtig betjening

Resposta da HC Farver A/S
Virkelig god service især fra kundesupporten

Resposta da HC Farver A/S
Hurtig levering og et fint udvalg inden for de produkter jeg skulle bruge.

Resposta da HC Farver A/S
De har alt til ens maleprojekt incl. Råd og vejledning hvis det er det man har brug for

Resposta da HC Farver A/S
God rådgivning og gode priser - det kan man ikke brokke sig over

Resposta da HC Farver A/S
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.