Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Upplever Hemnet som någon som missbrukar sin monopolställning, det brukar sällan löna sig i längden! Jag som säljare betalar en alldeles för hög kostnad för en annons som egentligen inte ger så my... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Om det fanns 0 stjärnor skulle jag ge tjänsten det. Att en annons prissätts på det sättet är helt värdelöst. Finns inget underliggande kundvärde som motsvarar priset. Hoppas Boolia kan göra något åt... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Classificada 1 em 5 estrelas

Utnyttjande av sin marknadsdominerande ställning genom oskäliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försäljningspriset för billigare bostäder, slår oproportionerligt hå... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de comunicação

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

120 opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 2 em 5 estrelas

avsaknad av priser bostäder

Högst irriterande när det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till när det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte är det samma som försäljningspriset, men man räknar ju på utgångspriset och på så vis ger det mig en hint om jag har råd och en anledning att räkna på bostaden samt att gå på visningen.

26 de agosto de 2025

Hej Marianne!

Tack för din feedback. Förstår absolut att det kan bli svårt att räkna på en bolånekalkyl om man inte har något ungefärligt slutpris, eller ens ett utgångspris.

De flesta av våra annonser är publicerade med utgångspris, men ibland kan det saknas. Det kan bero på lite olika saker, men inte sällan beror det på att det är väldigt tidigt i försäljningsprocessen och att mäklaren därför inte velat eller kunnat sätta ett pris än. Eller för att det är ett lite speciellt objekt som är extra svårt att prissätta.

Om du är intresserad av en bostad men är osäker på vilket pris du ska skriva in i din bolånekalkyl, rekommenderar vi därför att du kontaktar den ansvarige mäklaren för att försöka få mer information om prissättningen.

Classificada 1 em 5 estrelas

Hemnet är tyvärr ett riktigt lureri

Vill inte berätta vad som är dåligt för jag tycker inte att företaget förtjänar möjligheten att lära sig och bli bättre.

Välj något annat, ta inte i hemmet ens med tång om du så får betalt för det.

21 de maio de 2025

Hej Anders!

Tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd med din upplevelse. Om du ändrar dig och vill berätta om vad som hänt så är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0775-17 00 00.

Hutlösa priser!

Hutlösa priser!

15 de agosto de 2025

Hej Lea!

Tack för din feedback. Även om du inte gett någon information om din försäljning, din bostad eller vilket annonspaket du valt finns det några generella saker att tänka på, kopplat till just annonskostnaden:

1. Våra största paket (Max och Premium) är också de som kostar mest. Anledningen att de är dyrast är för att vi också ser en tydlig koppling mellan å ena sidan eller större och bättre synlighet (som paketen ger) och å andra sidan fler besökare, snabbare försäljningstid och framförallt ett högre slutpris.

2. I våra två största paket ingår också obegränsad kostnadsfri förnyelse. Det gör att du kan förnya din annons var 30:e dag, istället för att betala en extra förnyelsekostnad. På en långsammare marknad är det en väldigt bra funktion att ha i sin annons, som över tid kan spara mycket pengar för säljaren.

3. Även om du "bara" väljer Bas, så får du ett prisvärt instegspaket som ger dig tillgång till 1,9 miljoner bostadsintresserade svenskar, som kommer till Hemnet varje vecka, och bland dem i princip varenda spekulant som letar efter en bostad som din.

4. Tänk på att dina annonskostnader nästan allt är avdragsgilla i deklarationen.

Om du har några ytterligare frågor eller feedback kring annonskostnaden är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0775-17 00 00 eller via support@hemnet.se.

Lycka till med försäljningen! /Hemnet

16.850;- för en annons

16.850;- för en annons. Skjut mig.

4 de agosto de 2025

Hej Cecilie!

Tack för din feedback!

Såg att du även skrivit om din upplevelse och dina tankar kring Hemnets annonskostnader den 25 april. Kopierar därför in vårt svar till dig här, ifall du råkade missa det:

Hemnet har ett brett erbjudande av annonspaket, i form av Hemnet Bas, Plus, Premium och Max. Här kan du som säljare t.ex. välja vårt allra största paket, med unika fördelar, eller kan du välja Bas, vårt prisvärda instegspaket.

I våra större annonspaket (Hemnet Premium och Max) ingår obegränsad kostnadsfri förnyelse, vilket i princip betalar sig så fort man utnyttjar förnyelsen. (Tänk också på att alla annonskostnader i de allra flesta fall är avdragsgilla i deklarationen, något många missar!)

Oavsett vilket paket du väljer är vår ambition att erbjuda en marknadsplats som ger bostadsannonser maximal synlighet och därmed bästa möjliga förutsättningar för en lyckad försäljning. Här speglar prissättningen värdet av att nå en mycket stor andel av Sveriges bostadsköpare.

Med det sagt tar vi förstås din synpunkt på stort allvar och uppskattar om du hör av dig – det hjälper oss att bli bättre! Om du vill, får du därför gärna kontakta oss direkt på support@hemnet.se eller 0775-17 00 00, så kan vi resonera mer kring kostnaden och berätta mer om vad som ingår i ditt paket.

Tack igen för att du tog dig tid att ge oss din återkoppling.

Classificada 1 em 5 estrelas

Köp inte hemnets tjänster!

Använd inte hemnet! Utan planera och ligg före i planeringen.
Hemnet lever på säljarens stressade situation och mäklare som övertygar att köpa deras tjänster.
Inte nog med monster pris på 13 300 där du enbart får prioritet 3 dagar så handlar allt om mer försäljning där du behöver betala ännu mer för att ligga på topp.
Kommer aldrig i mitt liv falla för denna fälla igen!

20 de junho de 2025

Hej Marcus!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av Hemnet. Det är svårt att säga bara utifrån priset du angav vilket paket du valde. Men i våra större paket Premium och Max ingår t.ex. obegränsad kostnadsfri förnyelse. Det betyder att du var 30:e dag kan förnya din bostad för att hamna högst upp i sökresultatet igen. Men även om du endast väljer instegspaketet Bas så får du fortfarande tillgång till hela den svenska bostadsmarknaden med din Hemnetannons, något som du inte får någon annanstans.

I vissa fall tar en försäljning också längre tid, beroende på en lång rad olika faktorer, där alltifrån utgångspris och bostadens skick till inflation och ränteläget kan spela roll.

Om du vill ha mer information om våra olika annonspaket, eller behöver råd och tips kring hur du ska tänka med din annonsering, är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice på 0775-17 00 00.

Fortsatt trevlig onsdag! /Hemnet

Classificada 1 em 5 estrelas

Sökfiltret de har fungerar inte söker…

Sökfiltret de har fungerar inte söker på minst två rum och max två rum ändå visar de både ettor och treor?

24 de julho de 2025

Resposta da Hemnet

Hej Wilhelm! Tack för din feedback. Det du kanske refererar till är att Raketen eller Mäklartipset kan visas i din sökning, med bostäder som är liknande de du söker efter men som kan skilja sig lite.

I sökningar där det inte finns så många bostäder som faller inom ramarna för det du söker efter, fyller vi också ut din sökning på liknande sätt, med ett avdelat segment som kallas "I närheten av din sökning".

Att vi ibland visar bostäder som ligger utanför ramarna för din sökning, beror på att många spekulanter fortfarande kan tänka sig att gå utanför ramarna och får då hjälp att hitta bostäder som kan vara aktuella, men som de annars riskerat att missa.

Hoppas det var svar på din fundering. Har du fler frågor kring det här är du varmt välkommen att mejla oss på support@hemnet.se.

Fortsatt trevlig sommar! /Hemnet

Classificada 1 em 5 estrelas

En site som har total monopol på…

En site som har total monopol på marknaden och en prissättning som är mer än löjeväckande hög. Som kund kan du inte styra över din egen annons utan det ligger helt i händerna på mäklarna som har provision från Hemnet och tjänar mer desto dyrare paket dom säljer in.

18 de julho de 2025

Hej Johan,

Tack för att du delar med dig av dina synpunkter.

Vi förstår om det kan upplevas som frustrerande att inte själv ha full kontroll över annonsens innehåll och val av annonsformat. Viktigt att tänka på här är dock, att även om en mäklare kan och bör tipsa och vägleda säljaren om vilket annonspaket som passar bäst för försäljningen, är det alltid upp till säljaren att välja annonspaket och stå för annonskostnaden.

Hemnet är Sverige överlägset största bostadsportal, som varje vecka samlar närmare 2 miljoner bostadsintresserade svenskar. Men att lägga ut sin bostad på Hemnet är inget tvång och för den som inte vill använda sig av oss finns det såväl andra bostadsportaler som social media och mäklarnas egna hemsidor. Med det sagt väljer 9 av 10 bostadssäljare, år efter år, att använda sig av Hemnet vid sin försäljning. Det är vi förstås både glada och stolta över.

Det stämmer att mäklarkontoret under vissa förutsättningar får administrationsersättning och provision för de större annonspaketen. Här finns det framförallt ett intresse från mäklarens sida att öka bostadens exponering, vilket ofta är positivt både för säljaren och slutpriset. På en trögare marknad har det också i många fall lönat sig att investera i ett större paket, som innehåller kostnadsfri förnyelse av annonsen. (Tänk även på att du som säljare kan dra av kostnaden för din annons i deklarationen.)

Vi uppskattar din feedback och tar den vidare i vårt arbete med att utveckla både plattformen och våra prismodeller. Vårt mål är att fortsätta skapa värde för både säljare, köpare och mäklare – och det är något vi jobbar med varje dag.

Classificada 1 em 5 estrelas

Överpris och leder inte till något

Överdrivet överpris och vad ni än gör ta inget annat än billigaste annonsen på Hemnet för deras Max leder inte till något över huvudtaget!

Totalt skräp som utnyttjar människor som försöker sälja sina bostäder!

Välj en bra mäklare med bra driv istället som inte heller tycker om Hemnet.

13 de março de 2025

Hej Simpan!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse av Hemnet.

Som bostadssäljare kan du välja mellan fyra olika annonspaket, beroende på vad du vill investera i din försäljning.

Bas, vår prisvärda instegspaket, gör att din bostad kommer ut på den öppna marknaden och blir tillgänglig för alla 1,9 miljoner bostadsintresserade svenskar som varje vecka kommer in på. På grund av att vi är en så effektiv annonsplats väljer också varje år 9 av 10 bostadssäljare i Sverige att lägga ut sin bostad på Hemnet (enl. SCB).

Vill du som säljare investera mer i din försäljning kan du istället för Bas välja något av våra större paket. Vårt största paket, Hemnet Max, ger dig större synlighet, högre prioritering och unika fördelar och funktioner. Initiala analyser för bostäder sålda i Stockholm visar att annonser med Max, jämfört med annonser som har Premium, får:

40% högre budpremie
75% fler annonsbesök
80% fler som sparar annonsen

Siffrorna avser bostäder som publicerats på Hemnet mellan den 1 april och den 1 juni 2025. En titt på bostäder som publicerats i Göteborg under samma period visar att annonser med Max här fått 93% fler annonsbesök än annonser med Premium, och att hela 150% fler har sparat annonsen.

Att få sin bostad såld, särskilt på en tuffare marknad, kan vara svårt och kan bero på en lång rad saker. Dels påverkar makrohändelser, såsom ränteläge, inflation, omvärlden med mera. Ovanpå det kommer också saker som är direkt kopplade till bostaden, såsom utgångspris, bostadens skick, bostadens läge, avgiften, våningsplanet, hur många liknande bostäder som är till salu, och så vidare.

Det bästa man som säljare kan göra är att ha en duktig och driven mäklare. Det är också viktigt att synas för så många relevanta köpare som möjligt och det är där Hemnet kommer in i bilden.

Lycka till med din försäljning! /Hemnet

Otroligt höga priser

Otroligt höga priser. Jag ska sälja min bostadsrätt och får betala över 12.000kr för att få synas lite. Sen mäklaravgiften på det, blir inga pengar kvar. Innan ni tappar marknaden till andra aktörer som Livvy.se och Boneo.se bör ni se över er prismodell.

2 de julho de 2025

Hej Nicholas,

Tack för att du tar dig tid att lämna en recension. Vi förstår om kostnaden för att annonsera på Hemnet kan kännas hög – särskilt i samband med andra utgifter som uppstår vid en försäljning.

Det du betalar för är att din bostad ska synas där flest potentiella köpare faktiskt letar. Hemnet har närmare 2 miljoner unika besökare varje vecka, vilket innebär att du når den bredaste möjliga målgruppen. Det är också därför hela 9 av 10 bostadssäljare, år efter år, väljer att använda Hemnet vid sin försäljning.

För många säljare leder en annons på Hemnet till att man når så många spekulanter som möjligt, vilket är förutsättningen för att man i slutändan ska få ett så bra slutpris som möjligt. Det kan göra investeringen lönsam, trots att den initiala kostnaden kan kännas stor. Glöm inte heller att du kan dra av kostnaden för Hemnetannonsen i deklarationen.

Vi följer utvecklingen på marknaden noggrant och tittar löpande på vår prismodell. Samtidigt strävar vi efter att fortsätta leverera en tjänst som både är så effektiv som möjligt för säljare och så användbar som möjligt för köpare.

Classificada 1 em 5 estrelas

Betalade för en tjänst jag inte fick

Otydliga villkor och ovillig kundservice.

14 de fevereiro de 2025

Resposta da Hemnet

Hej Andreas! Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse av Hemnet.

Då din recension inte specificerar exakt vad som hänt får du gärna kontakta vår kundservicechef på annika.kastlund@hemnet.se och berätta mer om din upplevelse.

Fortsatt fin sommar! /Hemnet

Classificada 1 em 5 estrelas

Grafen uppdateras mycket sällan inte en…

Grafen uppdateras mycket sällan inte en gång i timmen som det står. Intresse delen för säljaren låser sig och upp daterars inte på flera dagar ibland veckor. Statistik kan till och med gå bakåt. Som i vissa delar är omöjligt. En mycket opålitlig sida till ett ockerpris. Trodde ocker var olagligt i Sverige. Vore intressant om någon kunde driva detta i domstol.

22 de junho de 2025

Hej BB!

Tack för din feedback. Vi antar att du menar Säljkollen. Om du upplever att din Säljkollen inte fungerar som den ska eller att datan inte uppdateras, så vore det toppen ifall du hade möjlighet att kontakta vår kundservice, så hjälper vi gärna dig att kika på ärendet.

Du når oss på 0775-17 00 00. :)

Baspaket 6000 kr innehåller inte ens Beskrivning

Lurade mig att köpa ett "baspaket" för den ganska saftiga prislappen 6000 kr, liten lägenhet i Linköping. Sedan ser jag att "bas" inte inkluderar en beskrivning av lägenheten i listningen! Jag mailar snällt till hemnet om de kan ge någon kompensation för det, det är ju deras hemsida som maskar att "bas" inte innehåller ens en beskrivning. Fick ett omedelbart svar "detta tar jag med våra utvecklare men glöm att vi tänker hjälpa dig som kund så att du blir nöjd". En glasklar etta.

12 de junho de 2025

Hej Michael!

Vi beklagar om du känner dig missnöjd eller om det blivit något missförstånd kring vad våra olika annonspaket innehåller. Det stämmer att vårt instegspaket Hemnet Bas saknar beskrivningstext i sökresultatet. Det gör även Plus, paketet som ligger steget över.

Funktionen att ha beskrivning direkt i sökresultatet är förbehållet våra största annonspaket Hemnet Premium och Max. Däremot ingår det självklart en fullständig beskrivning inne på själva objektsidan för alla Bas-annonser.

Ha en fortsatt fin dag! /Hemnet

Aldrig mer Hemnet

Hemnet har länge haft ett slags monopol på bostadsannonsering i Sverige, men det börjar som tur är förändras och det är verkligen på tiden. Under åratal har Hemnet kunnat mjölka privatpersoner på orimligt höga avgifter, helt enkelt för att man inte haft något alternativ. Det är inte bara oetiskt det har också lett till att priserna för annonsering skenat till nivåer som inte är rimliga.

En särskilt frustrerande och märklig del i deras modell är att annonsen är kopplad till mäklaren – inte till säljaren. När jag ville byta mäklare eftersom jag inte var nöjd, fick jag beskedet att annonsen då försvinner. Detta trots att jag själv betalat över 12 000 kr för annonsen! Jag kunde alltså inte ta med mig min egen bostadsannons till en ny mäklare, vilket är helt orimligt. Det tyder på en affärsmodell som är riggad till mäklarnas och hemnets fördel, snarare än neutralt eller logiskt.

Dessutom är Hemnets bostadsvärderingar direkt missvisande. Algoritmen de använder stämmer inte överens med marknadens faktiska/ eller mäklarnas värdeindikation när de är på plats och värderar- I mitt fall ledde deras felaktiga värdering till minskad exponering och påverkade intresset för bostaden negativt. Jag har påtalat detta flera gånger men inte fått något gehör- jag har tom skickat en officiell mäklarvärdering till hemnet men de vill inte gå på mäklarens värdering utan sin egen.

Den positiva nyheten? Konkurrensen växer. Tjänster som Boneo, Booli (via SBAB), HittaHem, och dessutom mäklarnas egna hemsidor och sociala medieplattformar som Facebook Marketplace har blivit verkliga alternativ.

Jag kommer aldrig att använda Hemnet igen. Det finns bättre, ärligare och mer flexibla alternativ där ute och jag hoppas fler gör samma val.

4 de novembro de 2024

Hej David!

Tack för att du delar din upplevelse så detaljerat. Det stämmer att Hemnet har en stark ställning på marknaden. Med det sagt är vi förstås både glada och tacksamma för att mäklare och säljare år efter år väljer att använda Hemnet vid 9 av10 bostadsförsäljningar, trots konkurrens från andra aktörer.

Vad gäller byte av mäklare har vi för ett par månader sedan ändrat affärsregeln att säljaren måste betala för en helt ny annons, numera kostar det istället 1490 kronor i en fast avgift vid mäklarbyte. Om du mot förmodan fått något annat besked från vår kundservice rekommenderar jag att du kontaktar oss igen, på 0775-17 00 00.

Vi jobbar hela tiden med att förbättra de värdeindikationer som vi tillhandahåller till bostadssäljaren. Men viktigt är att dessa just bara är indikationer. Mäklaren har i sin tur tillgång till ett flertal verktyg och modeller, inte bara från Hemnet, när de ska skapa sina värderingar.

I slutändan hänvisar vi alltid till mäklarens expertis, erfarenhet och lokalkännedom när det gäller den faktiska värderingen, då det ligger på hans/hennes ansvar att värdera bostaden inför försäljningen. Om du anser att värderingen varit felaktig är det därför något som vi rekommenderar att du tar upp med din mäklare.

Med vänliga hälsningar / Hemnet

Classificada 1 em 5 estrelas

Höjt priserna extremt för annons

Höjt priserna extremt för annons: 5800 för BAS annons DET ÄR ETT SKÄMT!

22 de maio de 2025

Hej Isabella!

Tack för din feedback. Det stämmer att priserna för att annonsera på Hemnet har stigit de senaste åren. Den främsta anledningen att vi höjt annonskostnaden är för att prislappen på ett mer rimligt sätt ska motsvara värdet av vad man som bostadssäljare får för pengarna – det vill säga synlighet på Sveriges i särklass populäraste bostadsplattform och möjligheten att nå ut till i stort sett varenda tänkbar person som letar efter en bostad som din, i ditt område.

Under mer än 25 års tid har vi byggt upp Hemnet till att bli en otroligt effektiv marknadsföringskanal av bostäder. Det är också därför som hela 9 av 10 bostäder som varje år säljs i Sverige någon gång under försäljningen annonseras ut på Hemnet. Annonskostnaden bör också ses i ljuset av att annonsen hjälper till att möjliggöra bostadsförsäljningar för en eller ofta flera miljoner kronor per gång.

Med allt det sagt är det självklart helt frivilligt att annonsera på Hemnet. Om du väljer att göra det vill vi också passa på att nämna att du som säljare i de allra flesta fall också får dra av kostnaden för din Hemnetannons i din deklaration – missa inte det!

Lycka till med försäljningen och hoppas du får en fortsatt fin dag! /Hemnet

Hemnets sjuka affärsidé

Det är helt rätt i att det är mäklarens ansvar att marknadsföra bostaden – det är en del av mäklarens uppdrag enligt fastighetsmäklarlagen. Enligt lagen ska mäklaren bland annat:
• Verka för att både säljare och köpare får den information de behöver,
• Agera opartiskt, och
• Utföra sitt uppdrag omsorgsfullt, vilket inkluderar att marknadsföra bostaden på ett lämpligt sätt.

Det är alltså inte kundens (säljarens) ansvar att välja exakt hur marknadsföringen ska gå till. Däremot är det vanligt att mäklaren presenterar olika marknadsföringspaket eller alternativ som säljaren kan ta ställning till, till exempel om bostaden ska marknadsföras i tryckt media, på sociala medier, Hemnet med olika nivåer av exponering etc. Det är då fortfarande mäklarens ansvar att se till att alternativen är rimliga och att marknadsföringen faktiskt leder till en god exponering.

Om du upplever att en mäklare lägger över för mycket av ansvaret eller valen på dig som kund – så kan det vara värt att ifrågasätta det. Mäklaren är den professionella parten och ska vägleda dig i vad som är bäst utifrån bostadens förutsättningar och marknadsläget.

Hemnets monopol har skapat en sjuk situation inom bostadsmarknaden

21 de maio de 2025

Hej Soaringpilot,

Tack för att du delar dina synpunkter och för att du ger oss möjlighet att förtydliga.

Vi förstår och håller med om att det ligger på mäklarens ansvar att sköta marknadsföringen på ett omsorgsfullt och opartiskt sätt.

Med Hemnet erbjuder vi en plattform där mäklare kan informera om och rekommendera olika marknadsföringsnivåer, som säljaren därefter kan välja – från grundläggande synlighet till mer omfattande paket.

Även om det i slutändan är säljarens beslut hur mycket eller lite som han eller hon vill investera i sin försäljning, är det mäklaren som ansvarar för att den föreslagna lösningen också är den som bäst passar säljarens behov och objektets förutsättningar.

Vi är väl medvetna om att Hemnet har en stark ställning på marknaden och tar det ansvar det innebär på stort allvar. Vi arbetar löpande med att utveckla våra verktyg och utbildningsmaterial för mäklare, så att de kan använda plattformen på bästa sätt – utan att skjuta över otillbörligt mycket beslutsfattande på säljaren.

Tack igen för din feedback. Vi tar med oss dina synpunkter i vårt fortsatta arbete för att erbjuda en balanserad och rättvis marknadsplats för både säljare, köpare och mäklare.

Team Hemnet

Galet dyra annonser

Hemnets ägare ska tydligen till Bahamas varje år. Det har de råd med när de tar ut dessa galet höga priser. Herregud.

1 de junho de 2024

Hejsan Mikael!

Tack för din feedback. Priset vi tar ut är direkt kopplat till det stora värde vi levererar. Det vill säga – med en enda annons på Hemnet når du ut till i princip hela den svenska bostadsmarknaden och alla spekulanter som letar efter en bostad som din, i ditt område.

Våra annonspriser börjar på så lite som 1 350 kronor. Hemnet har också fyra olika stora annonspaket, så att säljaren själv kan välja precis hur mycket – eller lite – han eller hon vill investera i sitt livs kanske största affär. Viktigt att tänka på att annonskostnaden i de allra flesta fall dessutom är avdragsgill.

Ha en fortsatt fin dag! /Hemnet

Classificada 1 em 5 estrelas

Skräpsida som skickligt tar ockerhyror…

Skräpsida som skickligt tar ockerhyror för en ynklig annons. Sälj och leta hus någon annanvart om du värderar pengar.

Jag älskar verkligen hemnets robotiska svar som kontring på min kritik mot deras girighet. Den enda anledningen till varför hemnet har någon makt är för att de "råkar" vara den mest populära plattformen. Konformister gör sällan ett medvetet beslut. Nu kan jag dock med övertygelse avråda nästan alla från att handla på hemnet då konkurrensen både finns och erbjuder samma tjänster för bättre pris. Det är uppenbart att hemnet inte längre intresserar sig för långsiktiga strategier, utan mjölkar desperata säljare i en ruggig bostadsmarknad. Kör boneo eller booli. Garanterar att ivriga köpare kollar bostäder på hela marknaden och inte enbart hemnet. Låt oss spräcka hemnets illusion om dominans.

19 de maio de 2025

Resposta da Hemnet

Hej Anna! Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse.

Sedan 1998 har vi på Hemnet hjälpt miljoner svenskar att uppfylla sina bostadsdrömmar. Vi är också Sveriges populäraste bostadsportal, och varje vecka kommer 1,9 miljoner svenskar till oss för att leta efter sin nästa bostad, få inspiration, läsa nyheter om bostadsbranschen och så vidare. Det gör att din annons i snitt får 16 gånger fler besök hos oss än hos den näst största bostadsportalen i landet.

Hemnet har annonser, som hjälper dig i din kanske viktigaste affär i livet, från så lite som 1350 kronor. Vi har dessutom fyra olika annonspaket med olika funktioner och prislappar, så att alla säljare fritt kan välja hur mycket (eller lite) de vill investera i sin försäljning. Med det sagt är det självklart upp till varje säljare att ta beslut om man vill använda Hemnet eller inte vid sin bostadsförsäljning. :)

Ha en fin dag! /Hemnet

Forrykt!

Når du skal sælge din bolig og købe annoncer hos dem bliver du efterfølgende spammet med mails, der ikke er til at stoppe. FORRYKT!

16 de maio de 2025

Resposta da Hemnet

Hej Anja! Tack för att du hörde av dig. Jag vet inte exakt vilka mejl det är du menar men du får gärna kontakta vår kundservice om du inte redan gjort det, så ska vi se om vi kan hjälpa dig. Du når oss på 0775-17 00 00 och support@hemnet.se.

Ha en fortsatt fin dag och tack för att du väljer att annonsera på Hemnet!

Absolut hutlösa priser

Absolut hutlösa priser. Vi betalade 15 000 bara för att ladda upp på deras webbsida. När man säljer sin lägenhet har man inget annat val än att använda Hemnet, vilket de är medvetna om och utnyttjar. Det är bokstavligen definitionen av utpressning.

15 de maio de 2025

Hej P.W.!

Tack för din feedback. På Hemnet finns det fyra olika annonspaket, så att säljaren själv kan välja hur mycket eller lite han eller hon vill investera i sin försäljning.

Våra större annonspaket kostar visserligen mer men å andra sidan innehåller dessa också fler värdefulla funktioner. Vi ser även att bostäder som har större annonspaket ofta får mer trafik, säljs snabbare och får högre slutpris.

Kostnaden för ett annonspaket ska motsvara värdet man som säljare får av att, med en enda annons, nå ut till i stort sett varenda spekulant i Sverige. Viktigt att tänka på är också att det är helt frivilligt att annonsera på Hemnet.

Hoppas du får en fortsatt fin dag! /Hemnet

Lita aldrig på Hemnet!!

Lita aldrig på Hemnet!!
Jag betalar först Plus paket, några dagar efter betalar jag för Premium för det fanns rabatt. Alltså 1000 kr till alltså Plus paket och 1000 till..( Som till slut fick jag inte heller rabbaten )
Då tecknar jag det.
Jag sålde huset, och igår kom det tre olika fakturor att betala senast 6:e juni.

450 + 3168 + 4490= 8608 kr.

Hur kan det blir möjligt att man måste betala uppgradering i sin helhet? Man ska ju betala skillnaden! Det är ju abonnemang!

Hemnet aldrig mer ! ni är rena bedragare!
Tom mäklaren har sagt att jag behöver bara betala 1 faktura.

Snälla anlita andra företag om ni inte vill förlora pengar i onödan.😔

Ni har svarat att jag ska kontakta er...
Det gjorde jag och inget har ändrat sig.

9 de maio de 2025

Hej Patricia!

Tack för att du hörde av dig och för att du använt Hemnet för att sälja din bostad. Vad gäller de olika fakturorna är det bäst om du kontaktar vår kundservice, så ska vi försöka reda ut vad som kan ha hänt. Du når oss på 0775-17 00 00.

Ha en fortsatt bra dag! / Hemnet

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.