Upplever Hemnet som någon som missbrukar sin monopolställning, det brukar sällan löna sig i längden! Jag som säljare betalar en alldeles för hög kostnad för en annons som egentligen inte ger så my... Ver mais
Om det fanns 0 stjärnor skulle jag ge tjänsten det. Att en annons prissätts på det sättet är helt värdelöst. Finns inget underliggande kundvärde som motsvarar priset. Hoppas Boolia kan göra något åt... Ver mais
Högst irriterande när det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till när det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte är det s... Ver mais
Utnyttjande av sin marknadsdominerande ställning genom oskäliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försäljningspriset för billigare bostäder, slår oproportionerligt hå... Ver mais
På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.
Sveavägen 9, 111 57, Stockholm, Suécia
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Jag har arbetat som mäklare i 20 år och rekommenderar alla mina kunder att göra något bättre för pengarna än att ge dom till hemnet.
Köparna finns på booli. Övriga klick från hemnet på våra annonser är från hemnetknarkare och grannar. Varje gång vi visar liknade bostäder en söndag där vi annonsera en på hemnet samt booli och den andra enbart på booli så möter vi samma personer.
Spar era pengar!

Resposta da Hemnet
Priserna ni tar ut är signal för andra aktörer att ta över era marknadsandelar.
Ni kommer att försvinna om ni fortsätter att krama ur så mycket pengar som möjligt.
Fler mäklare jag pratat med rekommenderar ej hemnet.
Ni är överlägset bäst på att ta betalt iaf!
Jag kommer ej att nytta er tjänst även om jag kan dra av det från vinsten.
Sorry, ni går bort för min del.

Resposta da Hemnet
Över 10 000 kr för en annons.
Hemnet har blivit helt uppåt väggarna. Samtliga mäklare får provision på 30-50 %, något de aldrig pratar om om man inte aktivt frågar. Självklart står detta med som en fotnot i kontraktet.
De har haft låga priser under lång tid för att sedan höja dem när de fått en del av marknaden, vilket man kan förstå. Om det kostade 300 kr innan kan man tänka sig att betala 1 000 kr kanske? Det är trots allt en internetannons, som är gratis på till exempel Blocket. Men 10 000 kr+!? Och varför kostar det olika för större hus? De hittar på egna regler och låtsas som att det är en naturlag de hänvisar till, så att man tror man får en bra deal om man kommer "ner till 7 000 kr". 7 000 kr!? Det är en månadshyra för en annons på nätet!
De lever på skrämsel, för en husaffär är såklart en stor sak i de flestas liv. Så de höjer varje år, aktieägarna stormar av lycka, upp 11 % efter en rapport, och analytikerna lovordar bolaget. "Deras starka position gör att de kan höja ännu mer". Jo man tackar.
Det är helt galet. Jag, liksom många andra, har börjat välja att lägga upp på mäklarnas egna sidor istället, vilket sedan snappas upp av Booli. Endast i yttersta nödfall använder jag Hemnets ocker-tjänster. Men många kommer fortsätta använda dem, eftersom man är väldigt lättpåverkad när det handlar om så mycket pengar.
Förhoppningsvis ersätts Hemnet inom några år, de missbrukar sin position och gör det äckligt.
Ser fram emot ett svar av hemnet själva här
"🤓 För 2000kr kan ni faktiskt förlänga annonsen 30 dagar 🤓"
- ett knapptryck för dom, fantastiskt! prisvärt!
"🤓 du kan dra av det på deklarationen, därför vill vi ha ännu mer pengar, staten betalar 🤓"
- Jamen dåså, höj med 100% till!
"🤓 i relation till totalkostnaden är det inte så mycket 🤓"
- Så för att jag säljer något för mycket pengar så ska ni ta mer pengar för att...???
"🤓 hör av dig till vår kundtjänst om du inte är nöjd, vi är så hjälpsamma! 🤓"
- fantastiskt, sitta i telefonkö för att skrika åt någon 19 åring som jobbar där och göra hens liv till ett h*lvete eller vadå? Såklart inget kommer ändras av det
"🤓 vi har 40 miljoner besökare varje månad 🤓"
- amen dåså, strålande! börjar avsätta 20% av min lön nu direkt så jag kan sälja om 3 år!
"🤓 Du kan faktiskt skjuta upp betalning med ränta 🤓"
- ska jag skuldsätta mig för en internetannons? :)
"🤓 Man betalar faktiskt mindre om man tar bort annonsen 7 minuter innan försäljning, alternativ påslag med 20% om man tar bort den 2 minuter efter, vid halvmåne är det 20% påslag, men vid skottår givet att våra chefer fått varsin tesla extra i utdelning, så är det 10% rabatt! (enbart vid köp av premium deluxe paket) för fullständig kalkyl, kontakta vår kundtjänst 🤓"
- Lite överdrift kanske, men kontentan är, dom snärjer in sig i sina egna regler så man ska tänka på det, istället för hur absurd grundpremissen är.
EDIT EFTER SVAR FRÅN HEMNET:
Hoppas alla ser hur verklighetsfrånvända dom är i sina svar, tondövare företag får man leta efter

Resposta da Hemnet
Att ta mellan ca 5 500 - 12 000 kr för en annons är fullständigt absurt. Att höja priser samtidigt som man levererar en sämre produkt är aldrig ett vinnande koncept.
Hoppas ni fortsätter tappa marknadsandelar.

Resposta da Hemnet
Den senaste uppdateringen av kartan har gjort den nästan oanvändbar. Man måste zooma alldeles för mycket innan man får klicka på ett objekt och så får man inte längre se om man redan har klickat på ett objekt.
Att Google streetview är borttaget gör ju också det hela sämre eftersom man då behöver ha en till flik, med Google maps öppet.

Resposta da Hemnet
Skitsida, går inte att scrolla utan att trycka sig in på annonser, varenda gång man drar tummen över skärmen.
Händer inte på någon annan app 2024, bara hemnet lyckas vara kvar 2012

Resposta da Hemnet
Bojkotta Hemnet. Tar ockerpriser. Kör Booli säger jag bara.

Resposta da Hemnet
Riktig bluffsida blivit svindyrt sen tar du ex en raket och får dela när andra tagit samma dagar då syns man inte ändå samt om det varit enligt dom 10,000 st inne på din annons men inte en enda gått vidare till mäklarens kontakt tror inte siffrorna stämmer som dom lägger ut

Resposta da Hemnet
Hemnet är kass. Booli har alla bostäder som är till salu men Hemnet har bara en del av Boolis utbud.
Hemnet är väl mest något för de som inte har någon koll?
Vem under femtio år använder sig av Hemnet för att kolla på bostäder till salu?

Resposta da Hemnet
Om man söker efter tex garage-så måste man ändå plöja igenom alla annonser utan att det ordet har nån prioritet !Då kan man ju lika bra skita i att lägga ut sökord om de ändå inte har nån betydelse i sökandet !
Har påtalat-men de skiter i vilket !

Resposta da Hemnet
Sämsta! Har sålt boende i flera år och för varje år blir Hemnet dyrare och dessutom skalar de av funktioner för att råna en på pengar. OM ni kan, undvik att annonsera på Hemnet. kör på Booli eller Boneo! Man får ingenting för Hemnet pengarna!

Resposta da Hemnet
Köpte Hemnet annons, kom inte ett enda lead från potentiell köpare. Det kan betyda att köparna ser annonserna på andra websiter som ingår i mäklaravgiften. Jag avråder bestämt från Hemnet annonser, tillförde inget för mig förutom själva kostnaden...Hemnet borde tex kreditera sina kunder om det inte kommer några leads...

Resposta da Hemnet
Hemnet tar flera tusen i en annonseringstjänst. Funktionerna runt denna är i sig enkel, men Hemnet har ett stolpigt oflexibelt upplägg och allt som oftast en kundtjänst som hanterar det lika illa. Att ta så många tusen kronor för så usel service är under all kritik. Hoppas det dyker upp ngt som fullständigt konkurrerar ut Hemnet.

Resposta da Hemnet
Under all kritik!! Mäklaren skapade en annons och jag betalade till Hemnet ca 1-2 timmar efter att annonsen publicerats. Inom några timmar låg min annons långt under min mäklares andra objekt som var postade 1,5 dygn innan. Jag betalade 11.000 kr för premium. Hemnet kunde ej hjälpa mig efter 45 min långt samtal till deras kundtjänst.
HEMNET LURAR SINA KUNDER!!

Resposta da Hemnet
Priserna för att lägga en annons på hemmet är orimliga och onödiga dyra.
Mäklarsamfundet måste reagera och ordna ett annat sätt eller konkurrens istället för hemmet. Det känns att är blodsugare och utnyttjar situationen.
Som jag läste på en annan omdöme, Man borde bojkotta hemmet.

Resposta da Hemnet
Jag har köpt en annons/marknadsföring som felaktigt, via koppling till allabrf, säger at min förening har ekonomiska problem.
Betyget är baserat på några parametrar som skuldsättning och månadsavgift. Men tar ej hänsyn till att alla renoveringar är genomförda, lånen är redan omförhandlade och att kostnaderna är sänkta senaste åren.
I allabrf sin rapport skrivar man at man måste komplettera den ekonomiska bilden med ovan nämnda faktorer. Det framkommer inte i Hemnets annons.
I slutändan betalar jag för en tjänst som ger negativt marknadsföring av min bostad. Baserat på utdaterad och ofullständig information.
Detta är med råge den sämsta tjänst jag betalt för i mitt liv.

Resposta da Hemnet
Hemnet clearly abuses its dominant position, in a real estate market that is already weird.
I think the least they can do in this situation is provide decent support, or at least polite. They don't.

Resposta da Hemnet
Nu först förstår vi vad mäklarna menar med att Hemnet har blivit dyra och har en dålig attityd gentemot sina kunder. De är otydliga med sin fakturering så vi har betalt fakturan en vecka för sent. Nu har de skickat vår obefintliga skuld till Kronofogden!! Total summa 940 kronor, Ansökningsavgift 300kr, ränta 80kr, ombud 380 och inkassokrav 180 kr!!!! Skulden är alltså betald, nu vill Hemnet ha in pengar på annat sätt. Vi avråder alla människor från att ha med Hemnet att göra ö h t och hoppas ingen lägger in sin bostad där i framtiden. Booli och Boneo är mycket bättre! Bojkotta Hemnet!

Resposta da Hemnet
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.