Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Upplever Hemnet som någon som missbrukar sin monopolställning, det brukar sällan löna sig i längden! Jag som säljare betalar en alldeles för hög kostnad för en annons som egentligen inte ger så my... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Om det fanns 0 stjärnor skulle jag ge tjänsten det. Att en annons prissätts på det sättet är helt värdelöst. Finns inget underliggande kundvärde som motsvarar priset. Hoppas Boolia kan göra något åt... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Högst irriterande när det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till när det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte är det s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Utnyttjande av sin marknadsdominerande ställning genom oskäliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försäljningspriset för billigare bostäder, slår oproportionerligt hå... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de comunicação

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

120 opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Vad kommer det sig att mäklarna får…

Vad kommer det sig att mäklarna får provision på era annonser? 30-50% beroende på vilket paket man väljer? Känns som ett sätt att försöka hålla monopol och ta orimligt mycket betalt...

1 de maio de 2025

Hej Petra!

Tack för ditt inlägg. Och bra fråga! 1998 startades Hemnet av företrädare för mäklarkåren, i samarbete med två mäklarsamfund, för att digitalisera marknadsföringen av bostäder (som fram till dess främst ägt rum i dyra och, med moderna mått mätt, inte särskilt effektiva bostadsbilagor).

2013 började vi ta betalt för våra annonser. Med tanke på vårt täta samarbete med mäklarna sattes det då som regel att mäklarkontoren skulle få 50% av annonskostnaden i en s.k. administrationsersättning, som tack för att de använder Hemnet. Den här ersättningen har sedan dess setts över några gånger och vi har även introducerat en provisionsdel.

Ersättningen är helt enkelt vårt sätt att stödja mäklarbranschen. Något som många mäklarkontor, i synnerhet i svårare tider, känt varit ett stort stöd och en trygghet för deras verksamhet.

Hoppas det var svar på din fråga. Annars är du förstås varmt välkommen att återkomma!

Med vänliga hälsningar

Classificada 1 em 5 estrelas

Varför lyssnar ni inte på folket och…

Varför lyssnar ni inte på folket och lägger en prisnivå där alla har råd och där faktiskt folk börjar gilla er. Fortsätter ni som ni gör med eran prissättning så hoppas jag verkligen att det går åt pipsvängen för er. Att ni hamnar på botten och där folk inte vill veta av er. Sen att ni skall ha betalat fast man kanske inte får objektet sålt som är i dessa tider, är svårt att förstå. Just nu är Hemnet en skam i mina ögon.

7 de abril de 2025

Hej Vlad!

Tack för att du hörde av dig och tråkigt att höra att du inte känner dig nöjd.

Prisnivåerna på Hemnet varierar baseras bland annat på bostadens läge och utgångspris. Här finns det alltså ett stort spann i kostnad, inte minst sett till vilket paket man som säljare väljer.

Här kan man välja Hemnet Max, för att få ut det allra mesta av sin försäljning. Då blir kostnaden större. Men vill man hellre ha ett billigare alternativ går det förstås bra att välja Bas – ett väldigt prisvärt instegspaket.

På Hemnet strävar vi efter att skapa en plattform där både säljare och köpare kan hitta varandra på bästa möjliga sätt. Våra avgifter hjälper till att säkerställa att vi kan fortsätta erbjuda en effektiv tjänst med hög synlighet för din bostad.

Samtidigt vill vi förstås att våra användare ska känna att de får ett värde som motsvarar kostnaden. Vi vill gärna höra mer om din upplevelse och vad vi kan göra bättre. Om du har möjlighet, tveka därför inte att kontakta oss på support@hemnet.se.

Tack igen för att du kontaktade oss!

Varning! För den företag

Lurendrejeri företag/platform! Man betalar hög avgift även om objektet inte blev sålt. Om man byter kass mäklare så ska man betala igen.
Känner mig rånad.

28 de fevereiro de 2025

Hej Eugen!

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse. Att sälja sin bostad kan vara både stressig och nervös upplevelse och det är inte alltid det går som man vill. Det kan finnas många olika anledningar till det, varav de flesta är sådana som inte går att styra över, som utbud, världsläget, ränteläget och bostadsmarknaden.

Det stämmer att Hemnetannonsen kostar oavsett om bostaden blir såld eller inte. Dock kan du skjuta upp din betalning i 4 månader, vilket ökar chanserna att din bostad hinner bli såld innan du behöver betala något för den.

I annonspaketet Hemnet Premium ingår även obegränsad kostnadsfri förnyelse, som gör att du var 30:e dag kan förnya din annons och hamna högst upp på Hemnet igen, och därmed öka dina chanser att få din bostad såld.

Kostnaden för att byta mäklare har vi nyligen justerat från att du behöver betala fullpris för en helt ny annons till att du endast betalar 1490 kronor, i administrationsavgift.

Om du har fler frågor eller synpunkter är du välkommen att kontakta vår kundservice på 0775-17 00 00.

Med vänliga hälsningar

Classificada 5 em 5 estrelas

Listen to their customers!

I have a new and good experience of Hemnet now. They actually listened to my point of view and adjusted.
Therefore I now give them full star review.

16 de fevereiro de 2025

Hi Peter!

Very nice to hear! Happy to hear that it all worked out, thank you so much for the updated review. :) Take care! /Hemnet

Vad har hänt

Vad har hänt. Tidigare har man ju kunnat räkna direkt vad boendet kostar om man tar lån via de olika bankerna. Det kan man inte längre?

15 de fevereiro de 2025

Hej Bobby!

Det stämmer att man sedan några år tillbaka inte kan räkna på bolånen direkt på Hemnet. Istället tillhandahåller vi länkar rakt in i respektive banks egna bolånekalkylator, eftersom varje bank har en egen specialanpassad lånekalkylator. Det ger besökaren bättre möjlighet att göra beräkningen ännu mer detaljerad och därmed ännu mer korrekt.

Hoppas du får en fin dag! /Hemnet

Classificada 1 em 5 estrelas

Att utnyttja en de-facto monopol…

Att utnyttja en de-facto monopol position för att ta hutlöst betalt för en tjänst är ungefär som att erbjuda sms lån. Att man dessutom höjt priserna med 100% på 5 år gör det inte bättre. Kanske dags för alla bostadsäljare att bojkotta Hemnet och jobba med Booli istället. Nej tyvärr, det blir en väldigt dålig smak i munnen. Jag har läst en del av era svar till andra liknande omdömen och de typer av standardsvar bidrar ytterligare till denna dåliga smak. Jag tycker att totalbetyget på Trustpilot säger allt om vad Hemnet är.

12 de fevereiro de 2025

Hej Patrik!

Tack för din feedback. Det vi tar betalt för är vad vi anser att tjänsten är värd, som innebär att du som säljare når ut till i stort sett varje relevant bostadsköpare i Sverige. Det betyder att du egentligen inte behöver lägga en krona till på marknadsföring utöver vad din Hemnetannons kostar. Tänk också på att du i många fall kan dra av kostnaden för dina annonskostnader i deklarationen.

Att synas på Hemnet är heller inget vi eller mäklarna tvingar säljarna att göra, det är helt frivilligt. Ändå väljer 9 av 10 säljare, år efter år, att synas på Hemnet med sina bostäder. Vilket vi förstås tycker är väldigt kul, och vi är både glada och stolta över att vi får förtroendet att hjälpa svenskarna med att både sälja sina befintliga bostäder och hitta sina nya hem.

Vi strävar alltid efter att alla våra kunder ska vara så nöjda som det bara går. Så om du har ytterligare frågor, funderingar eller kritik pratar vår kundservice gärna vidare med dig för att se om vi kan hjälpa dig på något sätt. Du når oss på 0775-17 00 00 eller via support@hemnet.se.

Hoppas du får en fortsatt bra dag! /Hemnet

Classificada 1 em 5 estrelas

Vilken smart affärsidé att tjäna pengar…

Vilken smart affärsidé att tjäna pengar utan att faktiskt producera någon produkt eller egentlig tjänst. Det är ju fotografen som tar bilderna och mäklaren som beskriver bostaden. Så hemsidan är som en digital parkeringsplats som lånar ut lite digitalt utrymme till kunden under en viss tid. Hoppas att fler väljer att använda sig av alternativa hemsidor för att köpa och sälja bostad. Att det sammantagna omdömet är lågt är ingen överraskning.
P.S. Ni behöver inte copypasta samma svar om och om igen över hur många människor som besöker er hemsida. Det är totalt irrelevant i sammanhanget. Tänk om en välkänd kedja höjde priserna med säg 300% på mjukglass och korv bara för att de råkar ha många besökare per dag :) Då väljer kunderna en annan kedja helt enkelt. Uppdatera gärna om ni skulle ha 5 miljarder besökare dagligen. Nyheten om 40 mille besökare börjar bli sliten.
P.P.S. Fick ett standardiserat troligtvis AI-genererat svar från Hemnet med samma innehåll som till resten av kunderna. Vill ni locka kunderna och få dem att stanna kvar ska ni se över er prissättning. Det här kan man få för summan som motsvarar Premium i dagsläget:
- Serva bilen
- Köpa gymkort för ett år
- Storhandla i en matbutik
- Besöka specialistläkare
- Gå till frisören
- Köpa busskort för en månad

Seriöst, 12300 spänn för att publicera en annons?! De olika paketen är ju bara olika layout på annonserna.

10 de fevereiro de 2025

Hej K!

Tack för din kommentar. Vi förstår att det finns flera olika sätt att se på hur Hemnet väljer att prissätta de olika annonspaketen och de tjänster som vi säljer.

Vår affärsmodell bygger på att skapa den mest välbesökta marknadsplatsen för bostadsköpare. Det anser vi att vi har lyckats väl med, och den positionen är något vi arbetar stenhårt för att behålla och förtjäna.

Hemnet är en marknadsplats där bostadsköparna upplever att det är enkelt att söka, att de får sökresultat med hög precision och de ser att de får tillgång till nästan alla bostäder som kommer ut till försäljning. Resultatet av detta är att vi har förmånen att ha den absoluta majoriteten av Sveriges bostadsköpare på just Hemnets marknadsplats.

Det är den tjänsten, och möjligheten att nå ut till marknaden av bostadsköpare, som vi väljer att prissätta på tre olika nivåer, i tre olika annonspaket.

Vi förstår att det, sett över tid, kan uppfattas som en stor skillnad på vad man investerade på Hemnet för att nå ut till marknaden av bostadsköpare för 10 år sen mot vad det kostar idag.

Men vi ser också att man som bostadssäljare och användare av Hemnets plattform får ett stort värde av att nå ut till alla de bostadsköpare som väljer att söka sitt framtida hem via Hemnet.

Ha en fortsatt fin dag! /Hemnet

Prissättningen är ett rån

Tycker att det är fulltständigt oacceptabelt att ni ständigt höjer era priser utan att man får något mervärde för det. Att betala för en annons med tillägg mm kan lätt bli ca 15000 kr för en lägenhet som inte kostar mer än 2 milj kr. Och inte nog med det så pushar mäklare ständigt på att man ska köpa allt det här för att de ska få ytterligare i provision. De "rekommenderar" gärna sina kunder att köpa dessa tilläggsprodukter utan att nämna hur mkt de själva kan tjäna.

31 de janeiro de 2025

Hej NS!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

På Hemnet jobbar vi hela tiden för att ytterligare öka det stora värde som Hemnet levererar till bostadsförsäljningen, i form av synlighet och precision.

Med 43 miljoner besök i månaden (i ett land med 10 miljoner invånare) når du med en enda bostadsannons på Hemnet ut till hela den svenska bostadsmarknaden, och framförallt till alla som letar efter bostäder i ditt område.

Det är välinvesterade pengar då du tekniskt sett alltså inte behöver betala för någon annan marknadsföring av din bostad utöver en annons på Hemnet. Det är också därför 9 av 10 bostadssäljare, år efter år, väljer att annonsera på Hemnet under sin försäljning.

På Hemnet har vi tre olika annonspaket med tre olika prispunkter. Vi har olika paket med olika synlighet och funktioner just för att säljaren, i samråde med sin mäklare, ska kunna välja vilken nivå av synlighet han/hon vill ha och välja hur mycket han/hon vill investera i sin försäljning.

Det är helt rätt att mäklaren får ersättning i samband med annonspaketen, men det är också mäklarens skyldighet att informera säljaren om att mäklarfirman erhåller ersättning för att rekommendera och administrera Hemnets annonser. Även om större annonspaket statistiskt sett ger bättre förutsättningar för försäljningen, har vi väldigt stort förtroende för att de svenska mäklarna kommer med bra rekommendationer kring annonseringen, som gynnar varje individuell försäljning på bäst sätt.

De 15 000 kronorna som du nämner låter som vårt största och dyraste annonspaket och där är det förstås fritt fram för varje säljare att istället välja något av våra billigare paket.

En stor fördel med Premium är dock att obegränsade kostnadsfria förnyelser ingår. De är en funktion som snabbt blir ekonomiskt fördelaktig, om försäljningen skulle ta lite längre tid, då säljaren i så fall slipper betala för att förnya sin annons. (Tänk också på att du i många fall kan dra av alla annonskostnader i deklarationen, oavsett vilket paket du väljer.)

Du är välkommen att höra av dig till oss på support@hemnet.se med ytterligare frågor eller synpunkter.

Ha en fortsatt fin dag! /Hemnet

Som tidigare

Som tidigare
Hemnet är så manipulerat
Booli 1000ggr bättre
Ytlighet och bluff upphaussade bostäder och tomträtter mörkas ( booli visar tomträtter )

14 de janeiro de 2025

Hej Olof!

Tack för din feedback.

På Hemnet har du möjlighet att söka på äganderätter men tyvärr inte på tomträtter. Det är något vi tar med oss och visar det sig att det finns en växande efterfrågan efter att kunna söka på tomträtter så är det något vi kan komma att se över. Om du känner för att utveckla dina övriga synpunkter får du gärna kontakta vår kundservice på support@hemnet.se!

Ha en fortsatt trevlig dag! /Hemnet

Classificada 1 em 5 estrelas

Oseriöst att ta ut så sjukt mkt pengar…

Oseriöst att ta ut så sjukt mkt pengar även om objektet inte blev sålt.
Känner mig rånad.

2 de janeiro de 2025

Hej Kattis!

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Vi förstår att det kan kännas frustrerande när förväntningarna inte uppfylls, särskilt när det handlar om kostnader.

Tack ännu en gång för att du tog dig tid att skriva.

Classificada 1 em 5 estrelas

Detta är ett fullständigt bedrägeri

Detta är ett fullständigt bedrägeri! Hemnet utnyttjar sin ställning. Jag hoppas att denna plattform kraschar så att färre människor utnyttjas, för att just bryr sig Hemnet ingenting om av kunderna tycker och deras nöjdhet. Det syns tydligt att mer är 90 procent och kunderna är helt missnöjda med priserna och ändå bryr sig Hemnet ingenting.

1 de janeiro de 2025

Hej Fida!

Tack för att du delar din upplevelse med oss. Vi är ledsna över att du känner så här och vill ta till oss din feedback.

Vi förstår om kostnader är en viktig fråga och om vår prissättning kanske inte alltid upplevs som rättvis av alla. Samtidigt strävar vi efter att erbjuda en tjänst som ger bostäder den bästa möjliga synligheten och därmed maximerar chanserna till en framgångsrik försäljning. Våra avgifter bidrar till att vi kan fortsätta utveckla plattformen och möta behoven hos både säljare och köpare på en konkurrensutsatt marknad.

Vi tar kundernas åsikter på största allvar och arbetar ständigt med att förbättra våra tjänster. Din feedback är därför viktig för oss, och vi vill gärna höra mer om vad vi kan göra för att skapa en bättre upplevelse för dig och andra användare. Om du vill får du därför gärna kontakta oss på support@hemnet.se.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva. Vi uppskattar att du hörde av dig.

Orimliga annonspriser

Som många andra redan poängterat så är Hemnets annonspriser helt orimliga och det vet dem givetvis om.

Man spelar på folks rädsla att inte få sin bostad sedd på marknaden och använder sin position för att driva upp priset vilket man väl får se som ren girighet och utnyttjande av ett varumärkesmonopol.

Varför får man t.ex. betala mer i annonspris beroende på storlek av objekt? Varför ska Hemnet ha en större del av kakan bara för att jag säljer en dyrare bostad?

Förhoppningsvis kommer konkurrerande tjänster såsom Booli att få folk att förstå att det finns (bättre) alternativ.

Ett väldigt talande reportage om Hemnets annonspriser gjordes nyligen av Sveriges Radio där Hemnet ställs mot väggen angående sin betalningsmodell som driver in miljonbelopp årligen för Hemnets ägare.

Hemnets platta svar blir att man "jobbar aktivt med siten.." och att man gör en "investering" (kanske för Hemnet iofs).

I Hemnets styrelse sitter också tydligen representanter från mäklarsamfundet vilket gör den ännu svårare att bli av med detta ofog. Mäklare får helt enkelt mer pengar för att sälja in en så dyr Hemnet-annons som möjligt.

Eftersom man inte får ha länkar med i sitt omdöme så rekommenderar jag att gå till Google och söka på
"hemnet-chockhojer-priserna-for-bostadsannonser"
för att sedan klicka in sig på Sveriges Radios hemsida och lyssna på inslaget.

Jag besparar Hemnet ett svar genom att klistra in standard-plattityderna om deras marknadsandel nedan där de mer eller mindre erkänner att de helt skamlöst utnyttjar sin marknadsposition för att mjölka ut så mycket pengar som möjligt från sina kunder:

8<----------------------------------------------------------
"Till Hemnet kommer över 40 miljoner besök varje månad. Det betyder att vi har engagerade besökare där många kommer in flera gånger i veckan för att se vad som är nytt på Hemnet. Det finns helt enkelt ingen större och mer relevant målgrupp att nå ut till när du ska marknadsföra din bostad som till salu."
8<----------------------------------------------------------

Tack för inget Hemnet.

1 de novembro de 2024

Hej Erik!

Tack för din feedback. Angående prissättningen kan det finnas ett värde i att sätta den i en historisk kontext.

Under de första 15 åren var Hemnet en helt kostnadsfri tjänst för bostadssäljare. 2013 började vi sedan med att ta ut en fast kostnad om 600 kronor för en bostadsannons, oavsett vad bostaden som skulle säljas hade för utgångspris.

Under de senaste dryga 10 åren har vi därefter gradvis justerat priserna, för att kostnaden för en bostadsannons bättre ska reflektera det stora värdet av Hemnets tjänst. Hemnets uppgift är att möjliggöra bostadsaffärer, som för många är den största affären man gör i livet.

Hemnet får en bra bit över 40 miljoner besök varje månad (vilket, i ett land med lite drygt 10 miljoner invånare, ju är ganska mycket). Som säljare kan man därför vara trygg med att en annons på Hemnet når ut till den absoluta majoriteten av bostadsintresserade svenskar. Vilket betyder att det inte finns någon bättre eller mer effektiv plattform att synas på om man ska sälja sin bostad i Sverige.

Vad gäller att olika bostäder kostar olika mycket att annonsera tycker vi det är ganska naturligt att kostnaden av en tjänst är högre om det totala värdet av, och potentiella vinsten av, det man säljer kan antas bli större. På samma sätt får mäklare ofta högre provision för att sälja en dyrare bostad än för att sälja en billigare.

När det gäller rekommendationer av tilläggsprodukter har vi har stor tilltro till mäklarkårens integritet och att man har sina kunders bästa intressen för ögonen och ger kloka råd om Hemnets olika produkter under försäljningsprocessen.

Vi ser tydligt det värde som våra tilläggsprodukter ger, men vi vill också att mäklaren beaktar varje bostadssäljares situation och den lokala marknaden i sin rekommendation. Modellen är konstruerad med den flexibiliteten i åtanke. Modellen är inte byggd som att man måste rekommendera Plus eller Premium i varje given bostadsförsäljning.

Vänliga hälsningar

Classificada 1 em 5 estrelas

Orimligt pris för vad man får

Orimligt pris för vad man får, speciellt när vi inte använt hemnet för att hitta nästa boende då majoriteten vi varit intresserade av har sålts innan de ens hamnat på hemnet. Nästa försäljning hamnar vår bostad inte på hemnet.

Hemnet påstår att 9 av 10 bostäder någon gång varit ute på hemnet men det är inte min uppfattning. Kollar man endast hemnet så missar man massor, dom har helt enkelt inte samma utbud som booli. Det är bara att kolla upp statistik som andra än hemnet tagit fram så ser man att deras siffror kanske stämde för några år sedan men verkar inte stämma längre. Jag har i alla fall slutat använda den för att hitta bostad, jag vet många andra som gjort detsamma.

29 de novembro de 2024

Hej Louise!

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med din upplevelse av Hemnet Kort och gott ska priset på Hemnet reflektera det stora värde av att, med en enda bostadsannons, nå ut till i stort sett hela den svenska bostadsmarknaden och alla som letar efter att köpa.

Hemnet har nämligen över 40 miljoner besök varje månad (vilket förstås är ganska mycket i ett land med 10 miljoner invånare). Det betyder att vi har engagerade besökare där många kommer in flera gånger i veckan för att se vad som är nytt på Hemnet. Det finns helt enkelt ingen större och mer relevant målgrupp att nå ut till när du ska marknadsföra din bostad som till salu.

Vi ser att i snitt 9 av 10 bostäder som säljs i Sverige varje år, någon gång under försäljningen, annonseras på Hemnet. Med det sagt säljs en liten del, ungefär 10% av alla bostäder, utanför Hemnet, och det låter som att en del av de bostäder ni varit intresserade av tillhör den lilla skara som av olika anledningar inte kom ut på vår plattform.

Tack för dina synpunkter och hoppas du får en trevlig kväll!

Classificada 1 em 5 estrelas

Hemnet har länge varit en central aktör…

Hemnet har länge varit en central aktör på bostadsmarknaden, men den nuvarande prisnivån för annonsering är orimlig och inte hållbar på lång sikt. Att betala 12 000–13 000 kronor för att lägga upp en annons på deras plattform är oproportionerligt, särskilt med tanke på att en rimlig kostnad för denna typ av tjänst snarare borde ligga på 400–500 kronor.

Ägarna ser förmodligen ingen anledning att ändra sin strategi, med en omsättning på en miljard och ett resultat på cirka 500 miljoner som ger stora vinster. Men detta är inte en långsiktig affärsplan. Förr eller senare kommer marknaden att reagera, och Hemnet riskerar att tappa sin position. När detta väl sker kan det bli mycket svårt att vända utvecklingen.

Det är dags för Hemnet att omvärdera sin prismodell och visa en större förståelse för både kunder och marknaden som helhet.

16 de novembro de 2024

Hej Roger!

Tack för dina synpunkter om Hemnets prissättning. Kort och gott ska priset på Hemnet reflektera det stora värde av att synas på Sveriges överlägset största bostadsplattform. Det du som bostadssäljare betalar för när du lägger ut din bostad på Hemnet är framförallt produkternas effektivitet och stora räckvidd, som du inte får på någon annan bostadsplattform.

Alla våra paket kan du som bostadssäljare välja att betala vid paketköpet, då blir det billigare. Det kan också kännas tryggt att betala i efterhand när annonsen tas bort (och bostaden ofta är såld). Då betalar du lite mer. Tänk också på att du som säljare nästan alltid kan dra av kostnaden för Hemnetannonsen på din deklaration.

Hoppas du får en fortsatt fin dag!

Expensive and bad!!!

Expensive and bad!!!
I bought the most expensive package and after one week, there is no traffic anymore. Then it asked me to buy traffic. Bad.

9 de novembro de 2024

Hi Sean!

Sorry to hear that you're not satisfied with your Hemnet experience.

Hemnet receives over 40 million visits each month. This means we have highly engaged visitors, many of whom return several times a week to check what's new on Hemnet. Simply put, there is no larger or more relevant audience to reach when marketing your property for sale.

When you list at Hemnet, your listing gets put at the top of the result list. That means your listing will get the biggest amount of traffic during the first time of being listed. After that, the listing will gradually start to receive less traffic, as newer listings are published. When that happens and you want more traffic, we offer a couple of different options. For example, you can invest in extra boost products or renew your listing.

Of course, if you want to invest more in your listing or not is entirely your choice. In this case we would recommend that you discuss the listing strategy with your agent to see exactly what your options are and which way to move forward suits you best.

/Hemnet

Bättre kundservice önskas!

Jag tycker att det borde vara möjligt att få bättre kundservice med tanke på hur mycket vi betalar till er.

7 de novembro de 2024

Hej mk!

Tack för att du hör av dig och delar dina tankar med oss. Vi strävar alltid efter att erbjuda den bästa möjliga servicen och det är viktigt för oss att alla kunder känner sig väl omhändertagna.

Vår kundservice är tillgänglig varje dag för att hjälpa till, och vi gör vårt bästa för att snabbt och smidigt hantera varje ärende.

Jag vill gärna höra mer om dina upplevelser för att se hur vi kan bli bättre för just dig – tveka inte på att kontakta mig så att vi kan ta en närmare titt på hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt.

Du får gärna maila mig direkt på annika.kastlund@hemnet.se.

Med vänliga hälsningar, Annika

Classificada 1 em 5 estrelas

Överpris och helt värdelös tjänst!

Valde premium annons efter mäklarens rekommendation som kostar 14600 kr och som inte ledde till ett enda bud efter flera visningar. Helt sjukt att Hemnet tar ut sådana överpriser för en annons. Nu står vi i valet att byta mäklare och hemnet vill ha ytterligare ny annonskostnad för att annonsen är kopplad till just den mäklaren och hänvisar till sitt avtal som är skräddarsydd till endast deras fördel. Riktigt dåligt av Hemnet. Det borde gå att ha kvar annonsen och ge tillgång till ny mäklare mot en rimlig avgift istället för att ta ut helt ny avgift.
Jag hoppas att ni fortsätter att tappa marknads andelar. Att lura era kunder på så mycket pengar som möjligt är rena rama bedrägeri verksamheten och början på en snar konkurs.
Booli har bättre service än vad ni ger till mycket humanare priser och samma kund trafik på sin sida som er om inte bättre.
Jag avråder starkt från Hemnet

29 de setembro de 2024

Hej Soran!

Tråkigt att höra att du inte är nöjd med vår tjänst. Vår kundservice har just nu kontakt med dig i ditt ärende, så vi hoppas att ni kommer fram till en lösning.

Ha en fortsatt bra dag!

Classificada 4 em 5 estrelas

Snabb och bra återkoppling

Detta är ett redigerat omdöme som från början gällde en värderingsfunktion som inte var rättvisande alls. Efter mitt rätt negativa omdöme fick jag omedelbar återkoppling och felet rättades snabbt till. Ett skolexempel på hur en brist kan fixas till genom principen "gör om och gör rätt". Bra gjort, Hemnet!

22 de setembro de 2024

Hej Daniel!

Tack för din feedback. Även om vi hela tiden jobbar för att göra vår värderingstjänst så korrekt som möjligt kan det då och då bli fel. Om du har tid och lust får du gärna skicka ett mejl till oss på michelle.rea@hemnet.se, med en kort beskrivning av vad som hänt, så ska vi se till att kolla på din värdering.

Hoppas du får en fortsatt bra dag!

Hutlösa överpris

Hutlösa överpris. Detta blir början på Hemnets framtida konkurs.

3 de setembro de 2024

Hej Per!

Tack för dina synpunkter om Hemnets prissättning. Kort och gott ska priset på Hemnet reflektera värdet av att synas på Sveriges överlägset största bostadsplattform. Det du som bostadssäljare betalar för när du lägger ut din bostad på Hemnet är framförallt produkternas effektivitet och stora räckvidd, som du inte får på någon annan bostadsplattform.

Hoppas du får en fortsatt fin dag!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.