Upplever Hemnet som någon som missbrukar sin monopolställning, det brukar sällan löna sig i längden! Jag som säljare betalar en alldeles för hög kostnad för en annons som egentligen inte ger så my... Ver mais
Om det fanns 0 stjärnor skulle jag ge tjänsten det. Att en annons prissätts på det sättet är helt värdelöst. Finns inget underliggande kundvärde som motsvarar priset. Hoppas Boolia kan göra något åt... Ver mais
Högst irriterande när det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till när det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte är det s... Ver mais
Utnyttjande av sin marknadsdominerande ställning genom oskäliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försäljningspriset för billigare bostäder, slår oproportionerligt hå... Ver mais
På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.
Sveavägen 9, 111 57, Stockholm, Suécia
Respondeu a 97% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de uma semana
Vad kommer det sig att mäklarna får provision på era annonser? 30-50% beroende på vilket paket man väljer? Känns som ett sätt att försöka hålla monopol och ta orimligt mycket betalt...

Resposta da Hemnet
Varför lyssnar ni inte på folket och lägger en prisnivå där alla har råd och där faktiskt folk börjar gilla er. Fortsätter ni som ni gör med eran prissättning så hoppas jag verkligen att det går åt pipsvängen för er. Att ni hamnar på botten och där folk inte vill veta av er. Sen att ni skall ha betalat fast man kanske inte får objektet sålt som är i dessa tider, är svårt att förstå. Just nu är Hemnet en skam i mina ögon.

Resposta da Hemnet
Lurendrejeri företag/platform! Man betalar hög avgift även om objektet inte blev sålt. Om man byter kass mäklare så ska man betala igen.
Känner mig rånad.

Resposta da Hemnet
I have a new and good experience of Hemnet now. They actually listened to my point of view and adjusted.
Therefore I now give them full star review.

Resposta da Hemnet
Vad har hänt. Tidigare har man ju kunnat räkna direkt vad boendet kostar om man tar lån via de olika bankerna. Det kan man inte längre?

Resposta da Hemnet
Att utnyttja en de-facto monopol position för att ta hutlöst betalt för en tjänst är ungefär som att erbjuda sms lån. Att man dessutom höjt priserna med 100% på 5 år gör det inte bättre. Kanske dags för alla bostadsäljare att bojkotta Hemnet och jobba med Booli istället. Nej tyvärr, det blir en väldigt dålig smak i munnen. Jag har läst en del av era svar till andra liknande omdömen och de typer av standardsvar bidrar ytterligare till denna dåliga smak. Jag tycker att totalbetyget på Trustpilot säger allt om vad Hemnet är.

Resposta da Hemnet
Vilken smart affärsidé att tjäna pengar utan att faktiskt producera någon produkt eller egentlig tjänst. Det är ju fotografen som tar bilderna och mäklaren som beskriver bostaden. Så hemsidan är som en digital parkeringsplats som lånar ut lite digitalt utrymme till kunden under en viss tid. Hoppas att fler väljer att använda sig av alternativa hemsidor för att köpa och sälja bostad. Att det sammantagna omdömet är lågt är ingen överraskning.
P.S. Ni behöver inte copypasta samma svar om och om igen över hur många människor som besöker er hemsida. Det är totalt irrelevant i sammanhanget. Tänk om en välkänd kedja höjde priserna med säg 300% på mjukglass och korv bara för att de råkar ha många besökare per dag :) Då väljer kunderna en annan kedja helt enkelt. Uppdatera gärna om ni skulle ha 5 miljarder besökare dagligen. Nyheten om 40 mille besökare börjar bli sliten.
P.P.S. Fick ett standardiserat troligtvis AI-genererat svar från Hemnet med samma innehåll som till resten av kunderna. Vill ni locka kunderna och få dem att stanna kvar ska ni se över er prissättning. Det här kan man få för summan som motsvarar Premium i dagsläget:
- Serva bilen
- Köpa gymkort för ett år
- Storhandla i en matbutik
- Besöka specialistläkare
- Gå till frisören
- Köpa busskort för en månad
Seriöst, 12300 spänn för att publicera en annons?! De olika paketen är ju bara olika layout på annonserna.

Resposta da Hemnet
största lurendrejeriföretaget som finns de har tappat all sans och vett. ALLA måste bojkotta kräken
Tycker att det är fulltständigt oacceptabelt att ni ständigt höjer era priser utan att man får något mervärde för det. Att betala för en annons med tillägg mm kan lätt bli ca 15000 kr för en lägenhet som inte kostar mer än 2 milj kr. Och inte nog med det så pushar mäklare ständigt på att man ska köpa allt det här för att de ska få ytterligare i provision. De "rekommenderar" gärna sina kunder att köpa dessa tilläggsprodukter utan att nämna hur mkt de själva kan tjäna.

Som tidigare
Hemnet är så manipulerat
Booli 1000ggr bättre
Ytlighet och bluff upphaussade bostäder och tomträtter mörkas ( booli visar tomträtter )

Resposta da Hemnet
Oseriöst att ta ut så sjukt mkt pengar även om objektet inte blev sålt.
Känner mig rånad.

Resposta da Hemnet
Detta är ett fullständigt bedrägeri! Hemnet utnyttjar sin ställning. Jag hoppas att denna plattform kraschar så att färre människor utnyttjas, för att just bryr sig Hemnet ingenting om av kunderna tycker och deras nöjdhet. Det syns tydligt att mer är 90 procent och kunderna är helt missnöjda med priserna och ändå bryr sig Hemnet ingenting.

Resposta da Hemnet
Som många andra redan poängterat så är Hemnets annonspriser helt orimliga och det vet dem givetvis om.
Man spelar på folks rädsla att inte få sin bostad sedd på marknaden och använder sin position för att driva upp priset vilket man väl får se som ren girighet och utnyttjande av ett varumärkesmonopol.
Varför får man t.ex. betala mer i annonspris beroende på storlek av objekt? Varför ska Hemnet ha en större del av kakan bara för att jag säljer en dyrare bostad?
Förhoppningsvis kommer konkurrerande tjänster såsom Booli att få folk att förstå att det finns (bättre) alternativ.
Ett väldigt talande reportage om Hemnets annonspriser gjordes nyligen av Sveriges Radio där Hemnet ställs mot väggen angående sin betalningsmodell som driver in miljonbelopp årligen för Hemnets ägare.
Hemnets platta svar blir att man "jobbar aktivt med siten.." och att man gör en "investering" (kanske för Hemnet iofs).
I Hemnets styrelse sitter också tydligen representanter från mäklarsamfundet vilket gör den ännu svårare att bli av med detta ofog. Mäklare får helt enkelt mer pengar för att sälja in en så dyr Hemnet-annons som möjligt.
Eftersom man inte får ha länkar med i sitt omdöme så rekommenderar jag att gå till Google och söka på
"hemnet-chockhojer-priserna-for-bostadsannonser"
för att sedan klicka in sig på Sveriges Radios hemsida och lyssna på inslaget.
Jag besparar Hemnet ett svar genom att klistra in standard-plattityderna om deras marknadsandel nedan där de mer eller mindre erkänner att de helt skamlöst utnyttjar sin marknadsposition för att mjölka ut så mycket pengar som möjligt från sina kunder:
8<----------------------------------------------------------
"Till Hemnet kommer över 40 miljoner besök varje månad. Det betyder att vi har engagerade besökare där många kommer in flera gånger i veckan för att se vad som är nytt på Hemnet. Det finns helt enkelt ingen större och mer relevant målgrupp att nå ut till när du ska marknadsföra din bostad som till salu."
8<----------------------------------------------------------
Tack för inget Hemnet.

Resposta da Hemnet
Orimligt pris för vad man får, speciellt när vi inte använt hemnet för att hitta nästa boende då majoriteten vi varit intresserade av har sålts innan de ens hamnat på hemnet. Nästa försäljning hamnar vår bostad inte på hemnet.
Hemnet påstår att 9 av 10 bostäder någon gång varit ute på hemnet men det är inte min uppfattning. Kollar man endast hemnet så missar man massor, dom har helt enkelt inte samma utbud som booli. Det är bara att kolla upp statistik som andra än hemnet tagit fram så ser man att deras siffror kanske stämde för några år sedan men verkar inte stämma längre. Jag har i alla fall slutat använda den för att hitta bostad, jag vet många andra som gjort detsamma.

Resposta da Hemnet
Hemnet har länge varit en central aktör på bostadsmarknaden, men den nuvarande prisnivån för annonsering är orimlig och inte hållbar på lång sikt. Att betala 12 000–13 000 kronor för att lägga upp en annons på deras plattform är oproportionerligt, särskilt med tanke på att en rimlig kostnad för denna typ av tjänst snarare borde ligga på 400–500 kronor.
Ägarna ser förmodligen ingen anledning att ändra sin strategi, med en omsättning på en miljard och ett resultat på cirka 500 miljoner som ger stora vinster. Men detta är inte en långsiktig affärsplan. Förr eller senare kommer marknaden att reagera, och Hemnet riskerar att tappa sin position. När detta väl sker kan det bli mycket svårt att vända utvecklingen.
Det är dags för Hemnet att omvärdera sin prismodell och visa en större förståelse för både kunder och marknaden som helhet.

Expensive and bad!!!
I bought the most expensive package and after one week, there is no traffic anymore. Then it asked me to buy traffic. Bad.

Resposta da Hemnet
Jag tycker att det borde vara möjligt att få bättre kundservice med tanke på hur mycket vi betalar till er.

Resposta da Hemnet
Valde premium annons efter mäklarens rekommendation som kostar 14600 kr och som inte ledde till ett enda bud efter flera visningar. Helt sjukt att Hemnet tar ut sådana överpriser för en annons. Nu står vi i valet att byta mäklare och hemnet vill ha ytterligare ny annonskostnad för att annonsen är kopplad till just den mäklaren och hänvisar till sitt avtal som är skräddarsydd till endast deras fördel. Riktigt dåligt av Hemnet. Det borde gå att ha kvar annonsen och ge tillgång till ny mäklare mot en rimlig avgift istället för att ta ut helt ny avgift.
Jag hoppas att ni fortsätter att tappa marknads andelar. Att lura era kunder på så mycket pengar som möjligt är rena rama bedrägeri verksamheten och början på en snar konkurs.
Booli har bättre service än vad ni ger till mycket humanare priser och samma kund trafik på sin sida som er om inte bättre.
Jag avråder starkt från Hemnet

Resposta da Hemnet
Detta är ett redigerat omdöme som från början gällde en värderingsfunktion som inte var rättvisande alls. Efter mitt rätt negativa omdöme fick jag omedelbar återkoppling och felet rättades snabbt till. Ett skolexempel på hur en brist kan fixas till genom principen "gör om och gör rätt". Bra gjort, Hemnet!

Resposta da Hemnet
Hutlösa överpris. Detta blir början på Hemnets framtida konkurs.

Resposta da Hemnet
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.