Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Upplever Hemnet som någon som missbrukar sin monopolställning, det brukar sällan löna sig i längden! Jag som säljare betalar en alldeles för hög kostnad för en annons som egentligen inte ger så my... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Om det fanns 0 stjärnor skulle jag ge tjänsten det. Att en annons prissätts på det sättet är helt värdelöst. Finns inget underliggande kundvärde som motsvarar priset. Hoppas Boolia kan göra något åt... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Högst irriterande när det står pris saknas Sedan uppmanas man göra en kostnadskalkyl. Hur ska det gå till när det inte finns underlag för kalkylen? Naturligtvis vet jag att utgångspriset inte är det s... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Utnyttjande av sin marknadsdominerande ställning genom oskäliga och regressiva avgifter. Kostnaden, som ofta motsvarar över 2% av försäljningspriset för billigare bostäder, slår oproportionerligt hå... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Empresa de comunicação

På Hemnet hittar du bostäder som lägenheter, villor, radhus, tomter och fritidshus till salu genom svenska fastighetsmäklare.

Informações de contacto

1,2

Muito mau

TrustScore: 1 em 5

120 opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Classificada 1 em 5 estrelas

Hej Hemnet.se Jag har blivit syndad av deras sambo Fastighetsbyran Klippan.

Hej Hemnet.se
Jag har blivit syndad av deras sambo Fastighetsbyran Klippan.
Vad säger du om att ta hand om det här fallet och skicka tillbaka mina betalda reklampengar så att vi avslutar det här fallet utan att skada dem och mig.
Jag skulle starkt uppmuntra dem att förstå min sidoranson där jag inte gör något för pengarna som betalas, ställ in denna sidoranson för dig själv om du blir tagen för dina pengar.

29 de outubro de 2021
Classificada 1 em 5 estrelas

Jag vill varna för Hemnet!

Jag vill varna för Hemnet!
Vårt hus låg ute till försäljning för 2 år sedan.
Vi drog tillbaka försäljningsuppdraget efter 3 månader.
Nu har vi byggt om och renoverat hela huset för över 500 000:-.
Huset ska nu ut till försäljning igen.
Den gamla uppgiften med pris och en upplysning om att det inte längre är till salu är synligt vid en Google sökning.
Hemnet vägrar att ta bort uppgiften!
Vi kommer aldrig mer att låta annonsera via Hemnet!
Anders Brandt

5 de março de 2021
Classificada 3 em 5 estrelas

Finns förbättringspotential

Det borde vara enkelt att filtrera fram lägenheter som har balkong! Det borde också vara obligatoriskt att skriva vilket våningsplan en lägenhet ligger på, samt i vilket väderstreck balkongen ligger.

25 de setembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Onödigt dyr tjänst med tveksamt värde

Känslan av att inte uppleva sig vara kund, utan att istället ha köpt nån sorts poletter som bara kan stoppas in i ett "måste"- eller ett "ska vara så"-sammanhang, hänger kvar efter försäljning... medan förståelsen för varför mäklarföretagen inte står för tjänsten kompletteras.

17 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Hemnet har dålig kundservice.

Hemnet har dålig kundservice.

Trots buggar i deras app vill de ha betalt för anonnsen och vägrar svara på reklamation. Istället stoppar de huvudet i sanden och pressar på betalning genom Klarna.

Usch !

6 de novembro de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.