Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten 2024 som barnvakt och trivs väldigt bra. Jag har tidigare arbetat på andra barnvakts agenturer men saknat det familjära som Heykiddo bidrar med, bl.a. Sna... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Vi har använt Hey Kiddo i över ett år och är jättenöjda! Vi har haft två olika nanny’s för vår 1,5åring som har hjälpt med allt från passning dagtid under flera timmar till nattning på kvällarna. Vi h... Ver mais
Vi har två nannies från Hey Kiddo och är supernöjda med både Alisson och Elvira. Kan inte den ena så kan den andra :) Vi har inga fasta tider utan det kan variera från vecka till vecka, därför är det... Ver mais
Informações de contacto
Hornsgatan 172, 11733, Stockholm, Suécia
- 0840914550
- info@heykiddo.se
- heykiddo.se
Não respondeu a opiniões negativas
Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten…
Jag har jobbat hos HeyKiddo sen hösten 2024 som barnvakt och trivs väldigt bra.
Jag har tidigare arbetat på
andra barnvakts agenturer men saknat det familjära som Heykiddo bidrar med, bl.a. Snabb och trygg återkoppling vid frågor och matchning med nya familjer.
Heykiddo är en fantastisk arbetsplats att få vara en del av att följa barnen och deras utveckling att och att kunna vara familjers stöttepelare i vardagen känns extra fint.
Att vara barnvakt är både roligt, flexibelt men framförallt lärorikt
Extremt nöjd med vår nanny Alisson och…
Extremt nöjd med vår nanny Alisson och Hey Kiddo generellt. Vi önskade en ung nanny som vi skulle kunna ha länge och Hey Kiddo matchade oss med Allison när hon gick i 1an på gymnasiet. Hon passade då vår förstfödda från att hon var 3-4 månader. Vi har sedan haft Allison i som nanny i varierande grad under fyra år och idag passar hon vår yngsta dotter två halvdagar i veckan för att jag ska kunna jobba deltid under pappaledigheten.
Under en period matchade vårt schema inte riktigt Allissons så då fick vi en extra nanny parallellt som också funkade bra, men det är Allison som barnen har en nära relation till och som blivit en viktig del av familjen. Tack för att ni får vår vardag att gå ihop!
Barnvakt Warda
Vi har haft Warda under snart två år och är så nöjda med henne! Hon är otroligt fin med vår dotter och de har jättefin kemi dom emellan :)
De varmaste rekommendationerna för Warda!
Barnvakten är trevlig och det känns…
Barnvakten är trevlig och det känns tryggt att lämna barnen med barnvakten.
Riktigt dåligt att ta ut en barnvakt ur…
Riktigt dåligt att ta ut en barnvakt ur service när företaget inte har kunskap om vem som kan utföra ett jobb tex en okunnig ska ta hand om autism barn det ska man ha utfärdad betygs på inte
11/1 ska man träffa familje som har en pojke med autism 9 åring som har blöja och inte tal men dök inte upp och familje blev besviken väldigt nonchalant av företaget att ge uppdrag till personer utan kunskap osv och sen ta ut ur sevice
Dåligt företag då s!
Very kind and playful!
Vera was very kind and playful in the way she interacted with our son. It was their first time meeting and he seemed to immediately warm to her :)
HeyKiddo gjorde ett riktigt bra jobb…
HeyKiddo gjorde ett riktigt bra jobb med att hitta en barnvakt som uppfyllde våra krav. Deras process var utmärkt. Först skickade dom profil på barnvakten sen kunde man bestämma om man ville träffa barnvakten eller inte. Båda barvakter som kom på intervju var duktiga och det var faktiskt mycket svårt att välja. Efter vi hade bestämd oss för en barnvakt kunde vi välja vilken abonnemang vi skulle vilja ha. Det tyckte jag var utmärkt särskild när man jämför det med my nanny.se som jag har haft väldigt dåliga erfarenheter med. Jag kände att HeyKiddo verkligen lyssnade på våra krav och kunde tillgodose dessa fullständigt.
Paola är en väldigt proffesionellt…
Paola är en väldigt proffesionellt nanny. Jag är säker på att hon kommer att vara jättesnällt med mitt barn
Jättenöjda!
Barnen hade superkul och ser fram emotnästa gång, allt gick bra och inga problem!
Vi är så nöjda med Selma
Vi är så nöjda med Selma! Barnen är trygga och glada med henne. Leker mycket, men ansvarsfullt och pålitligt! Hey kiddo har alltid gett personlig service och snabb återkoppling.
Sienna är 5/5!
Sienna är en klippa som vi har känt att vi kan lita på sedan dag ett! Vi får hjälp en dag i veckan för att få ihop livspusslet och det är vår sons favoritdag. Jättefint arbete med mycket kärleksfull kontakt och ansvarstagande. Kan varmt rekommendera henne till vem som helst!
Evelyn känns toppen!
Evelyn var supergullig och klickade direkt med våra barn. Hon kändes pålitlig och ansvarsfull och barnen ser mycket fram emot att träffa Evelyn snart igen :)
Jättnöjda med barnvakten
Jättnöjda med barnvakten! Det är även tjejerna! /D
Emilia på heykiddo är FANTASTISK
Emilia på heykiddo är FANTASTISK
Allt funkar toppen med Bruno
Allt funkar toppen med Bruno! Min son tycker alltid det är kul när han hämtar på förskolan
Rolig och påhittig
Rolig och påhittig. Barnen gillar verkligen Ronza! Känns väldigt bra.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.