Leia as opiniões dos outros

Classificada 3 em 5 estrelas

Classificada 5 em 5 estrelas

Så viktigt att se skillnad mellan Nanny.nu och uppstickaren "My Nanny" som annonserar friskt på Platsbanken, men har lägre krav och en sämre deal för den som anlitar. Vi har positiva erfarenheter... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Ett superbra företag som gör att både familj och barnvakt ska trivas ihop och att de ska känna sig så trygga som möjligt! Man har även en kontaktperson som man kan kontakta om man har några fundering... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nanny är väldigt engagerade och det är lätt att fråga om man undrar något. Det kan vara precis vad som helst. Man blir matchad med familjer som passar just mig. Och känns det inte rätt så är det lätt... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Agência de caseiros

Nanny.nu grundades i oktober 2007 och ingår idag i Sveriges största barnpassningskoncern. Nanny.nu är verksamma i hela Sverige. Störst utbud av barnvakter är det i regionerna Stockholm, Uppsala, Göteborg och Malmö med närkommuner. Med personligt engagemang drivs vi av att hjälpa familjer att lösa vardagspusslet med bästa möjliga kvalité. Vår viktigaste uppgift är att skapa långsiktiga relationer mellan våra kunder, barnvakter och oss på kontoret. Genom åren har vi hjälpt över 10000 familjer med barnvakter.

Informações de contacto

4,4

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

264 opiniões

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente leva mais de um mês para responder

Classificada 3 em 5 estrelas

Själva processen med Nanny.nu verkade…

Själva processen med Nanny.nu verkade bra. Först skickar de profil på barnvakten sedan kan man bestämma om man vill träffa kandidaten eller inte. Det viktigaste kravet vi hade var att barnvakten skulle ha mycket bra Svenska iom att vi pratar Danska/Tyska hemma och vi ville att vår dotter också ska komma i kontakt med det Svenska språket innan hon börjar på förskolan.
Tyvärr uppfyllde ingen av de 2 barnvakter som nanny.nu föreslog språkkravet och efter vi hade nekad dessa 2 kandidater så återkom nanny.nu inte med fler kandidater under en lång tid.
Vi hittade tills slut barnvakt med mycket bra svenska genom ett annat företag och när jag meddelade detta till nanny.nu så skrev dom att det var "tråkigt"
Själv tycker jag inte alls att det är tråkigt att vi lyckades med att hitta en riktig bra barvakt som min dotter är trygg med...

9 de dezembro de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Bolaget vill ifrågasätta omdömen på Trustpilot

Jag gav ett omdöme om det här företaget 2022 och hade då också kommunikation med bolaget om saken. I december 2024 återkom bolaget plötsligt och ville utan motivering ifrågasätta mitt omdöme här på Trustpilot. Det framst¨år som oerhört oseriöst och omdömeslöst.

11 de dezembro de 2024

Vi älskar vår barnvakt Jasmine

Vi älskar vår barnvakt Jasmine. Hon är otroligt fin med våra barn och ställer ofta upp med kort varsel.
Vår kommunikation med kontoret har också varit smidig från start, känns genuint intresserade av vårt behov jämfört med många andra aktörer vi varit i kontakt mer.

14 de agosto de 2025

Resposta da Nanny.nu

Stort tack för dina fina ord!
Roligt att höra - jag ska framföra detta till hela teamet!

Mvh,

Bra jobb

Bra personer som jobbar på nanny.nu och de är snabba att hitta rätt typ av familj att vara barnvakt. Man känner sig verkligen en del av en stor arbetsgrupp, jobbat i 2 år för de och har bara positiva effekter av de. Rekommenderar verkligen

12 de agosto de 2025

Hej Wilma,

Stort tack för ditt omdöme. Det gläder oss att höra!

Mvh,

Classificada 1 em 5 estrelas

Fullkomligt urusla

Fullkomligt urusla. Tjänsten påbörjas så fort man anger en tidpunkt som Nanny.nu kan börja söka barnvakt efter. Alltså blir man betalningsskyldig så fort man anger tiden man önskar barnvakten. Avbokningsavgiften är 500 kr/barnvakt, oberoende av hur långt innan man avbokar (i mitt fall 2 veckor innan, något som bör betraktas som skälig tid).

Det framgår heller inte tydligt vad avbokningsvillkoren/avbokningsavgiften är på hemsidan, något som känns medvetet.

22 de julho de 2025

Tack för din feedback.

Vi har sett över ditt ärende hos oss och har sett att vi tydligt informerat om villkoren för våra engångsavtal.

Att vara transparenta och tydliga i vår information är oerhört viktiga faktorer för oss. Vi tar med oss din återkoppling för att undersöka om vi kan vara ännu tydligare.

Önskar dig en fortsatt fin dag.

Toppen

All kommunikation har gått bra mellan både företaget och de barnvakter vi haft. Aldrig varit några problem med barnvakterna som har varit professionella med barnen.

13 de junho de 2025

Resposta da Nanny.nu

Stort tack för dina 5 stjärnor Magdalena! ⭐ Det gläder oss verkligen o höra.

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt. Löste en barnvakt akut åt oss för några timmar, bra bemötande, väldigt rar tjej som kom och passade barnen.

27 de maio de 2025

Resposta da Nanny.nu

Vad fint o höra Angelica - stort tack! Det är verkligen kul när vi lyckas pricka rätt - även med så kort varsel. 🌻

Bra!

Evelina var trevlig, duktig och fin med Louie. Har inget att invända och vill använda tjänsten igen.

26 de maio de 2025

Resposta da Nanny.nu

Stort tack för ert fina omdöme Jessica! Så kul o höra att ni önskar använda vår tjänst igen. 👶💫

Toppenbarnvakt!

Vår barnvakt Reem som kommer en gång i veckan är jättefin med våra pojkar, 3 och 8 år. Hon hittar på roliga saker med dem, som kurragömma och bakning, läser och leker. Hon är pålitlig och bra att ha att göra med. Vi alla gillar Reem jättemycket!

5 de março de 2025

Resposta da Nanny.nu

Tusen tack för ert fina omdöme! Det gör oss otroligt glada att ni är så nöjda med er barnvakt Reem. 🥰

very helpful

very helpful, flexible and friendly with kids.

27 de fevereiro de 2025

Resposta da Nanny.nu

Thank you Sheng for your 5-star review! We are so happy to hear that you enjoy our service ☺️⭐

Smidigt !

Allt har varit mycket smidigt med att hitta barnvakt och vi är mycket nöjda med kandidaten som hittades för oss.

1 de fevereiro de 2025

Resposta da Nanny.nu

Stort tack för era 5 stjärnor Marion! ⭐ Det gör oss otroligt glada o höra att er upplevelse hos oss har varit smidig och positiv!

Classificada 5 em 5 estrelas

I am satisfied with the support of the…

I am satisfied with the support of the company.The communication with the family has been easy.we agreed on an overall plan which we have followed.Then we have planned week by week and changes we have found easy to make. The children are vey sweet.They are well- educated and listen to my wishes and instructions.The mother shows that she trusts me fully.I enjoy my work very much.

31 de janeiro de 2025

Dear Teresa,
Thank you for your positive feedback! It makes us really happy to hear that you are happy - both with the contact with us at the office but also with the family! ⭐Keep up the good work!

Tryggt och smidigt

Allt går smidigt och bra när man jobbar på nanny.nu. Det är enkelt att ta kontakt med de som jobbar och så fort man undrar något får man svar snabbt. Det känns tryggt och bra och jag är väldigt nöjd med mitt jobb.

30 de janeiro de 2025

Resposta da Nanny.nu

Tusen tack Pim för ditt fina omdöme till oss! Det gläder oss verkligen att du är så nöjd med att jobba hos oss! 🤩Du gör ett otroligt jobb!

Nanny.nu

Jag tycker om att arbeta för nannynu, de är mycket lätta att kommunicera med och håller det de lovar.

23 de janeiro de 2025

Tusen tack för dina 5 stjärnor! ⭐

Wonderful Experience

It has always been a wonderful experience to stay with Jack and Todd and communicate with Filip and Bim. Thanks for giving me this precious opportunity to allow me to engage in a new job and obtain totally different experience which I will cherish in the future.

15 de janeiro de 2025

Resposta da Nanny.nu

Thank you so much Liqin! We really appreciate having you working for us for so long - you are doing an amazing job! ⭐

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.