Appen är jättebra på sättet att få kontakter och möjlighet till att få hjälp med tjänster i hemmet. Det jag är allergisk emot är att pengar "insatta" i appen inte får att ta ut och om jag förstått sak... Ver mais
Jag anlitade en barnvakt via Yepstr och jag måste säga att deras system känns både tryggt och säkert. Känns skönt att båda parterna identifierar sig med BankID och det känns bra att låta ungdomar komm... Ver mais
Mycket bra Yep som var duktig med min katt. Däremot är betalningssystemet alldeles för komplicerat och rörigt. Varför har ni inte swish? Som det nu är måste man krångla mellan apparna, en gång för var... Ver mais
Vi har bara använt appen för barnpassning men har hittills varit väldigt nöjda både med appen och med barnvakterna vi har hittat. Jag tycker att det nya sättet med RUT och betalning i appen känns bra... Ver mais
Yepstr hjälper grannar ta hjälp av duktiga ungdomar i området för barnvakt, läxhjälp, hundpassning och trädgårdshjälp. Tryggt, enkelt och schysst.
Regeringsgatan 65, 11156, Stockholm, Suécia
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
Supersmidigt! Vi skrev in våra önskemål, fick ansökningar och hittade en perfect match! Jättenöjd!

Resposta da Yepstr
Vi är så nöjda med vår fantastiska barnvakt, Zara! Yepstr är underbart - smidigt och tryggt ❤️

Resposta da Yepstr
Vi fick rimliga arbetsuppgifter som vi varierade. vi fick jobba tillsammans och det kändes som det bryde sig om vårat välmående

Resposta da Yepstr
Lättanvänd app och fantastiskt att ungdomar kan skaffa jobb såhär.

Resposta da Yepstr
Var enkelt och snabbt att hitta jobb, jätte smart app!

Resposta da Yepstr
We found a fantastic nanny with Yepstr! I really recommand to use Yepstr!

Resposta da Yepstr
Tjänsten är mycket bra men användargränssnittet kunde vara smidigare.

Resposta da Yepstr
Min fru hittar en person som verkar passande. Trycker på Kontakta. Skriver ett meddelande. Går vidare och följer guiden, och till slut när hon postar så publiceras meddelandet som en publik annons. Oerhört pinsamt!

Resposta da Yepstr
Mycket notiser och påminnelser.
Bra app med stort utbud

Resposta da Yepstr
Säkert och tryggt för alla som söker tjänst och som då utför. Har använt denna app i snart 3 år och har aldrig haft några som helst problem.

Resposta da Yepstr
Fick mitt första jobb idag och det var så bra och snidigt

Resposta da Yepstr
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.