Het door mij bestelde iPadhoesje werd keurig op tijd afgeleverd en bleek niet alleen mooi en praktisch maar ook goedkoop te zijn. Ik ben er blij mee, te meer waar mijn bij Apple gekochte hoes niet all... Ver mais
De buitenkant van het hoesje dat ik eerst had gekocht, schilverde binnen een maand af. De klantenservice reageerde passend. Heb nu een goed hoesje.
Na meerdere malen telefonisch contact te hebben gehad en 3X nieuwe aanvraag hoesjes gedaan (Steeds niet meer verkrijgbaar) terwijl deze op hun side wel zo stond en was, nog steeds niks ontvangen. St... Ver mais
Per abuis het verkeerde hoesje besteld voor mijn tablet. Direct contact gezocht, met medewerker *U*, zij maakte daar geen enkel probleem van en paste de order aan met het juiste hoesje. Reacties zijn... Ver mais
hoesjesdirect.nl is een van de grootste webwinkels in Nederland en Belgie voor telefoon, tablet en laptop accessoires. Kies uit ruim 60.000 hoogwaardige producten voor alle toestellen. Altijd inclusief gratis verzending en gratis ruilservice binnen 60 dagen voor het geval je product niet helemaal bevalt.
Pieter Goedkoopweg 22, 2031EL, Haarlem, Holanda
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Het hoesje voor mijn Iphone 13 is van prima kwaliteit en werd op tijd geleverd.
Het pakje is verloren gegaan bij PostNL gisteren gebeld zonder probleem sturen ze een nieuw pakje op geen extra kosten geen beslommeringen
Mooie selectie hoesjes, verzending had wat vertraging door de drukke periode, maar alles gekregen en helemaal tevreden.
Eerste bestelling zou volgens app van PostNL geleverd zijn op 31-12-25. Echter niets ontvangen. Via klantenservice snel geregeld dat nieuw hoesje geleverd werd. Deze zou volgens app PostNL gisterenmiddag afgeleverd zijn. Maar wederom weer niets ontvangen!

Resposta da hoesjesdirect.nl
Snel geleverd via brievenbuspost.
Degelijke kwaliteit.
Dik inotde!
Prachtig hoesje geen twijfel mogelijk...Maar... Waarom niet even een mailtje als er betaald is, dat weet je dat er aan gewerkt wordt.
Normaals een prachtig hoesje en graag tot een volgende keer.
Mijn bestelling is na 12 dagen nog niet geleverd. Bij de bestelling werd nochthans een snelle levering beloofd.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Goede kwaliteit hoesje erg tevreden, en de levering was snel de andere dag in de bus.
Product is nooit aangekomen. Jammer.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Ik bestel altijd bij hoesjesdirect.
Altijd goede ervaringen
2 Sterren voor snelle levering. Maar het bestelde voldeed niet aan de verwachtingen. Het AZERTY-klavier stond in een QWERTY-modus en was niet om te zetten. Moeilijke/stroeve/koele communicatie met klantendienst om eventueel te ruilen of geld terug te bekomen. Geen aanrader... veel te veel gedoe!

Resposta da hoesjesdirect.nl
Goede producten, snelle service en vriendelijk personeel.
Precies wat ik nodig had. stevolig. genoeg ruiimte voor noodzakelijke pasjes. Perfecte pasvorm.
Super snelle levering en heel goede verpakking. Kwaliteit goed, voordelig. Simpel retouren.
Eerst via bol-punt-com een screenprotector besteld, kost 11,99. Ik kreeg de verkeerde binnen en stuurde deze retour. Prima geregeld door bol-punt-com. Na ontvangst van de retour zullen ze me het bedrag terug storten.
Ik dacht het gaat mis via bol, dus bestel rechtstreeks bij hoesjesdirect. Helaas alweer de verkeerde screenprotector en stuur deze wederom retour. Ik veronderstel dat er iets in de logisti mis is gegaan en stuur een mail naar hoesjesdiredt waarin ik mijn verhaal doe. Ik krijg een netto mail terug met vragen over het product dat ik reeds geretourneerd heb. Alle info hadden ze ook in hun eigen systeem kunnen achterhalen, maar dat is niet gebeurd. Na diverse mailtjes waarin ik het gevoel krijg dat ze niet de fout bij zichzelf zoeken maar bij mij. Heb ik maar afgezien van bestellen bij dat bedrijf. Ik ben er klaar mee.
Inmiddels zijn de retouren bij hoesjesdirect aangekomen. Daar heb ik bericht over ontvangen. Nu hebben ze alle benodigde informatie en kan hoesjesdirect mijn verhaal controleren. Ik ben benieuwd naar hun reactie.

Resposta da hoesjesdirect.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.