Helt igennem super service, lige fra første henvendelse. 📌 Gode priser - ingen grund til at prutte om prisen, alle deres biler står i forvejen skarpt. 📌 Virkelig venligt og hjælpsom... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Købte en Lexus Rx 400H af Patrick fra Holmland Biler over telefonen til en superpris. På trods af høje forventninger blev jeg stadig positivt overrasket over bilens stand, og udseende ved levering i K... Ver mais
Efter i længere tid at have overvejet at skifte bil, valgte vi at gå ind til Holmland Biler, en beslutning vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var flere forskellige modeller igennem og blev guidet på for... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Super godt sted og handle de varmeste…
Super godt sted og handle de varmeste anbefaldninger herfra en tilfreds køber
Super god service og hurtig levering
Super god service og hurtig levering. Jeg kan godt anbefale at købe bil hos Holmland Biler. Jeg vil helt sikkert vende tilbage til dem næste gang jeg skal købe en bil
Jeg vil klart anbefale Holmland biler
Jeg vil klart anbefale Holmland biler. Jeg fik i tirsdags leveret min nye Seat Leon FR fra Jylland til Sjælland.
Super god service!
Købte en god bil til en fair byttepris
Købte en god bil til en fair byttepris. Nem og gennemskuelig handel. Ville handle hos Holmland biler igen.
Vi anbefaler 100% stedet
Vi anbefaler 100% stedet!
Rigtig god kommunikation.
Patrick åbnede stedet for os så vi kunne se bilen på hans fridag.
Vi er super tilfreds med vores køb hos HolmlandBiler.
Fantastisk sted at handle bil
Fantastisk sted at handle bil. Købt en Ford ranger der bare fungere. Fik en prøvetur i den onsdag aften, og 20 min senere var der plader på, og kørte hjem i den samme aften. Fik fantaktisk god service af sælgeren Patrick.
Kan kun anbefalede Holmland Biler, skal jeg skifte bil igen ville jeg helt klart bruge Holmland Biler igen.
Købt 8 år brugt Tesla uden reklamation
Købt 8 år brugt TESLA uden reklamation. Alt i orden med bilen. Behagelige samtaler med Patrick. Gratis Supercharging blev overført og kom i orden efter et par dage.
Batteri skal udskiftes efter 6 dage kørsel. Jeg har spurgt Tesla om det kunne forudses.
Et trygt køb hos en troværdig forhandler
Jeg har købt en bil gennem Holmland Biler, og det har været en god og tryg oplevelse. Jeg har fået god behandling, og ligeledes har kundeservicen været super både op til, under og efter handlen. Jeg vil klart tage et kig forbi Holmland Biler næste gang det er tid til at skifte bil.
Rigtigt god service
Rigtigt god service, bilen blev afleveret på hjemme adressen og vi havde en rigtigt god dialog hele vejen. Har ikke noget dårligt at sige om holmlandbiler.
Dejlig nem og hurtig service ved bilkøb
God oplevelse!
Vi har lige handlet bil hos Holmland Biler Ikast, og det har vi ikke fortrudt! Vi blev taget med hele vejen igennem processen, og det var meget vigtigt for os. Servicen var helt i top!
Vi havde snakket med 4 forskellige forhandlere forinden, og det var først da vi nåede til Holmland Biler Ikast, vi valgte at handle.
"You have warranty on your car until something happens to it"
EDIT:
Well, it went quick from 5 to 1 star.
It was all nice and 5 starts until something happened to my car and I wanted to use the warranty I have been promised. But it turns out I have warranty until something happens to the car.
I had water in my left daytime running light (LED) because the LED strip was cracked on multiple places. When I was making the deal they promised one year warranty on ALL parts except consumables (tires, brakes, fluids etc...) I don't think a broken LED is a consumable part which u have to replace every once in a while. Whatever, I was back-and-forth with them for MONTHS to try to get it replaced, just so that 20 days before warranty expiration they say that they unfortunately don't cover this in the warranty.
God service, hurtig respons og pålidelig betjening.
En super ærlig og kompetent proces
Dejlig nem og professionel handel🤩
Jeg havde en fantastisk oplevelse med Patrick hos Holmland Biler. Handlen var nem og professionel, og Patrick var utrolig hjælpsom gennem hele processen. Han gjorde det let for mig at købe min Tesla og sælge min anden bil. Han gav mig ærlig og pålidelig rådgivning. Jeg kan varmt anbefale Patrick og Holmland Biler til alle, der leder efter en problemfri bilhandel. Tak, Patrick!
Rigtig god oplevelse hos Holmland biler
Rigtig god oplevelse hos Holmland biler
De har venligt personale der altid er til at snakke med og behjælpelige med valg af bil!
Kan foreslå det til alle der mangler en ny bil
Købte en Tesla model 3 LR ved holmland…
Købte en Tesla model 3 LR ved holmland biler Ikast for ca. 1 mdr. siden og har bestemt ikke fortrudt købet😊 kan kun anbefale at købe bil der handlede med Patrick super flink fyr😊 så tag ind og handle med ham😊
Super service
Super service - vi havde udfordringer med en købt bil i udlandet og Patrick hjalp os meget og vi fandt en tilfredsstillende løsning
Super professionel oplevelse i…
Super professionel oplevelse i forbindelse med køb af bil hos Holmland biler. Købte bil af Patrick, som ydede en professionel service og alt spillede Max! Der manglede et beslag til en tagboks samt havde jeg glemt et par iPad- holdere i billen de tog i bytte. Her var der heller ingen problemer overhovedet. Top karakter her fra og tak for handlen!
Alt i alt en rigtig god oplevelse med…
Alt i alt en rigtig god oplevelse med bilkøb. God sælger og service!
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.