Helt igennem super service, lige fra første henvendelse. 📌 Gode priser - ingen grund til at prutte om prisen, alle deres biler står i forvejen skarpt. 📌 Virkelig venligt og hjælpsom... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Købte en Lexus Rx 400H af Patrick fra Holmland Biler over telefonen til en superpris. På trods af høje forventninger blev jeg stadig positivt overrasket over bilens stand, og udseende ved levering i K... Ver mais
Efter i længere tid at have overvejet at skifte bil, valgte vi at gå ind til Holmland Biler, en beslutning vi bestemt ikke har fortrudt. Vi var flere forskellige modeller igennem og blev guidet på for... Ver mais
Super professionel oplevelse i forbindelse med køb af bil hos Holmland biler. Købte bil af Patrick, som ydede en professionel service og alt spillede Max! Der manglede et beslag til en tagboks samt ha... Ver mais
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Prøvekørsel på adressen inden køb.
Prøvekørsel på adressen inden køb.
Flot leveret og pletfri “gennemgangsattest”
Reparation af ratlås på garantien, uden noget pjat ( da jeg kom igennem på tlf🤗)
Har anbefalet Claus til mine forældre!!! Og der skal sgu’ meget til.
Da behovet for en større bil meldte…
Da behovet for en større bil meldte sig, fandt vi en rigtig fin Mercedes ml hos holmlandbiler. Vores nyere Audi A4 blev taget i bytte uden problemer, kan kun anbefale at tage forbi og snakke med Martin og Claus, de er rigtige behagelige mennesker
Super service, flinke medarbejdere - Jeg kommer gerne igen, næste gang..
Hyundai Ioniq PHEV
Købte en Hyundai Ioniq PHEV d. 5/10.
God service, og da der efterfølgende blev opdaget en uforudset fejl, oplevede jeg både en god dialog og rigtig god løsning på problemet.
Vi har handlet med Holmland biler 2…
Vi har handlet med Holmland biler 2 gange og har været meget tilfreds begge gange. Den service Martin og Claus gav os under og efter har i begge tilfælde været i TOP.
Super oplevelse ved køb af brugt bil
Er ovenud tilfreds med hele forløbet ved køb af en Polo Bluegt. Sælger var imødekommende, ja og meget tålmodig, da overførsel af penge fra banken tog ret lang tid.
Håber dog ikke jeg får brug for deres ganske fine service mht. bilen, men hvis jeg gør, er jeg sikker på den er tip top.
Kan klart anbefale Holmland Biler.
Dejligt at opleve et troværdigt og…
Dejligt at opleve et troværdigt og engageret bilhus, vi købte en Volvo XC90, var rigtig fin på billederne i annoncen og ifølge sælgeren pr. telefon inden besøget, garanterede han at bilen var flottere i virkeligheden.
Det må vi sige holdt stik, og bilen kører fremragende...
Så vi kan kun anbefale bilhuset til andre bilhandlende...
Super god service!
Købte en Volvo V60 hos Holmlandbiler, super god service! Bilen blev vist frem på min adresse i disse corona tider! Meget venlig betjening af kompetente medarbejdere. Jeg kan kun anbefale Holmlandbiler!
Købte en renault talisman fra 2018 uden at have set den. Bilen blev leveret/fremvist på min hjem adresse på Sjælland. Fik gummimåtter med, og nogle rigtig fine vinter alufælge med til en meget fin pris.
Alt gik som aftalt, hvis der var spørgsmål ringede jeg bare og fik svar på mine spørgsmål. Generalt en rigtig god oplevelse, kan varmt anbefale holmlan biler.
Købte en Nissan Q fra 17 i sommers. God service med levering på sjælland. Da der efter 2 måneder kom bøvl med aircon, dækkede garantien uden problemer. God service fra Martin og kan klart anbefale holmland biler til andre!
Købte en Audi A6 af sælger Martin
Købte en Audi A6 af sælger Martin - Der gik et par dage inden jeg opdagede at jeg manglede en nøglekode. Holmland kunne ikke skaffe den originale kode, men dækkede uden tøven købet af en ny kode. God service og ingen bøvl. Det dur
Service par excellence
This was the first time ever that I have purchased a car online(without even taking a test drive or for that matter seeing the car itself).
I spotted the car on an online portal and sent out a message. Within minutes I got an email from Claus asking for a call. I called and what struck me was how I was walked through every aspect of the car with ease. In the next 30mins I had applied for the loan and everything was set.
The next day Claus followed up saying that the loan was approved and that he would deliver the car within a week.
He took care of all the tests and as promised delivered the car himself. He then took me for a test drive where he went on to explain the features of the car.
And just like that without having to go anywhere we bought a car.
What I was surprised was that a week later there was a follow up email to check if everything was fine with the car. I have bought a few cars in the past and I haven't seen the kind of service that Holmlandbiler delivered before.
I would strongly recommend them to anyone who wants to buy a used car.
Once again thank you so much Claus, we really appreciate you going out of your way to make the used car buying experience memorable.
Købte en Audi A6 , der blev leveret på adressen på Sjælland af Claus. Efter et stykke tid begyndte motor lampen at lyse , det blev ordnet hos lokal partner på Sjælland. Jeg kan kun anbefale Holmland biler , det er ikke sidste gang jeg handler bil der.
Fantastisk oplevelse
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Holmland biler!
Meget professionelle og yderst hjælpsomme.
Kundeservice ud over det sædvanlige!
Jeg kan kun anbefale Holmland biler.
Jeg kan kun anbefale Holmsland hvor jeg…
Jeg kan kun anbefale Holmsland hvor jeg købte en Audi A4 fra 04 uden bøvl.
Kundeservice ud over det normale
Lavede en aftale med Claus fra Holmland Biler om fremvisning af bil på Sjælland lige inden Påske. Fik fremvist bilen hjemme på privatadressen, hvorefter vi blev enige om at handle.
Onsdag efter Påske blev bilen leveret direkte til døren på min arbejdsplads, hvor den gamle bil blev taget i bytte.
Alt er forløbet perfekt, og vi har haft en fantastisk god oplevelse.
Hej jeg har d.23/12 købt en Ford focus…
Hej jeg har d.23/12 købt en Ford focus af holmland biler Ikast, jeg kommer selv fra Holbæk men det var intet problem for ham
At køre den til Holbæk og få en prøve tur samt sælge mig bilen her, ikke nok med det fik jeg solgt min gamle SWIFT alt gik hurtigt og smerte frit, pengene blev sat ind på min konto, og i og med det var lige op til jul kunne den ikke lige få service i de dage men så snart værkstedet blev åbnet igen blev jeg kontaktet af et værksted om at de havde snakket med holmland biler og jeg skulle bare komme med den der var intet,
CLAUS FRA HOLMLAND BILER
Stor ros, du virkeligt en mand af dit ord det må jeg sige.
det min første bil jeg nogen sinde har købt, og den første hos jer jeg har købt, og det bliver bestemt ikke den sidste vanvittigt god service, nu går der nok lidt år med den næste bil så håber du bliver i branchen 😊
Fremragende service
Fremragende service. Kan kun anbefale Holmland Biler.
Super service - alle stjernerne i galaksen værd
Vi var på udkig efter en større bil og gerne en Nissan Qashqai.
Der var flere forskellige på nettet, men så var de enten for gamle, diesel eller slidte.
Pludselig så vi en super flot bil på Holmland bilers hjemmeside.
På billederne så den bare flot og velholdt ud, der var en god lang beskrivelse af bilen. Desværre var den i Ikast og vi bor på Sjælland, men vi tog kontakt til Claus og han fortalte alt hvad vi ville vide om denne fine bil. Han ville gerne komme til Sjælland og vise den frem, men når nu det var sådan en bil vi søgte, hvorfor købte vi den så ikke bare med det samme?
Det gjorde vi så, købte en bil uden at have set den først. Vi fik ordnet papirer og én uge senere afleverede de bilen på vores hjemme adresse.
Bilen levede op til alt hvad Claus havde sagt og der er ikke en finger, at sætte på hverken bilen, Claus eller den fantastiske service de har leveret.
Vil klart anbefale alle, at handle bil hos Holmland biler, selvom man bor på Sjælland. Du finder ikke en bedre sælger.
Jeg købte en Jaguar og Holmland biler…
Jeg købte en Jaguar og Holmland biler hjalp mig med at komme af med min ellers elskede Landrover Discovery IV
Den var solgt lyn hurtigt og pengene var på min konto hurtigere end hurtigt :-)
Jeg kommer snart igen :-)
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.