Positieve ervaring. Netjes op de hoogte gehouden per mail. Beloftes werden goed nagekomen. Nummer op de site niet in gebruik. Maar contact leggen via het contactformulier, werkt goed. Reageren snel. P... Ver mais
Wij hadden ook een Castello dekbed besteld can Ducky Dons, bij online bestelling kregen we gelijk bericht dat het langer zou duren… Pas daarna reviews gelezen en oefff dat was schrikken. Maar 3 weke... Ver mais
Afgelopen vrijdag werd ik door de firma gebeld naar aanleiding van mijn slechte ervaring in december. Uitleg en excuses gekregen waarom het zo slecht verlopen was en als tegenprestatie bode... Ver mais
Zag een mooie actie op Huijer.nl staan: 20% korting, waardoor veel artikelen scherp zijn geprijsd. De levering was snel. Klein minpuntje zijn de bezorgkosten die in rekening worden gebracht voor beste... Ver mais
Sinds 1983 leveren wij de beste kwaliteit en service op het gebied van nachtrust. Bij Huijer.nl leveren we meer dan alleen beddengoed, wij zorgen er samen voor dat je nachtrust verbeterd. Ontwaak elke ochtend met een gevoel van hernieuwde energie, door onze dekbedovertrekken, hoeslakens, dekbedden en hoofdkussens. Jouw leven besteed je voor een groot deel in bed. Laat ons helpen die tijd onvergetelijk te maken. Maak van je slaapkamer een kunstwerk met onze exclusieve selectie van plaids en spreien. Bij Huijer.nl begrijpen we als geen ander dat een goede nachtrust belangrijk is, maar we geloven ook sterk in de kracht van een prachtig ingerichte slaapkamer. Onze premium collectie voegt niet alleen comfort toe aan je bed, maar verrijkt ook je kamer met stijl en verfijning. Ben je klaar om je slaapkamer te transformeren? Ontdek onze collectie vandaag nog en begin elke ochtend met een glimlach. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waardoor we altijd hetgeen hebben wat je zoekt. Om het nog beter te maken, bieden we gratis verzending op alle bestellingen boven de € 50. Dit is onze manier om je te bedanken voor je vertrouwen in ons. Waar wacht je nog op? Transformeer direct je nachtrust en slaapkamer om, samen met onze hulp!
Zeugstraat 78-86, 2801 JD, Gouda, Holanda
Não respondeu a opiniões negativas
Dekbed en kussens besteld, super blij mee. Levering was zoals gepland op tijd en zoals afgesproken. Voor ik de beslissing had gemaakt welk materiaal het werd had ik enkele vragen en heb een paar keer telefonisch contact met ze gehad en dat was erg behulpzaam. Top!

Resposta da Huijer.nl
Duidelijke communicatie en service waar je u tegen zegt, een jaar na aankoop van mijn bed nog een accessories kunnen nabestellen.

Resposta da Huijer.nl
Onwijs blij met mijn nieuwe bed! In de winkel ben ik echt heel fijn geholpen door Mitch. Hij nam de tijd om alles door te nemen en gaf advies over de beste keuzes. Ook de gasten die het bed kwamen leveren waren super aardig. In een mum van tijd stond alles in elkaar! Een aanrader om hier je bed aan te schaffen. 😊

Resposta da Huijer.nl
Betrokken personeel met aandacht voor je wensen

Resposta da Huijer.nl
Snel en tegen een goede prijs een auping bed met matras aangeschaft. Een maand later nog een extra topper besteld wederom met uitstekende service geleverd.

Resposta da Huijer.nl
Goede prijs , hele goede service en nazorg.

Resposta da Huijer.nl
Onlangs hebben wij een bed aangeschaft voor ons zoontje. Mitch heeft ons voorzien van goede informatie en ons geadviseerd wat het beste zou zijn voor een kind.
De levering ging vlot en soepel. De medewerkers hebben meegedacht hoe het bed het beste te plaatsen en hebben het mooi in elkaar gezet.
Mijn zoontje slaapt fantastisch op een bed van Huijer.nl!

Resposta da Huijer.nl
De satijnen hoeslakens voelen superzacht aan en blijven mooi na het wassen. Echt een hotelervaring in mijn eigen bed!

Resposta da Huijer.nl
Ik heb een goed contact gehad met Brandon en een mooie aanbieding voor twee matrassen.
Alles is daarna keurig afgehandeld en geleverd naar wens wat was afgesproken!
Ga zo door en misschien wel tot de volgende keer!
Erik van der Molen

Resposta da Huijer.nl
Ontzettend tevreden! Goed advies gekregen, nemen echt de tijd voor je. Snelle bezorging met vriendelijke en sociale heren. Echt een aanrader!

Goede kwaliteit, snel geleverd , nette service. Ben blij

Resposta da Huijer.nl
Erg tevreden met zowel het product als de afhandeling van mijn bestelling.

Resposta da Huijer.nl
Mijn bestelling werd razendsnel bezorgd en het contact was prettig. Je merkt dat ze hart voor hun klanten hebben. De kwaliteit van het bedtextiel is bovendien top!

Resposta da Huijer.nl
Snelle levering en alles perfect verpakt. De klantenservice dacht echt met me mee toen ik twijfelde over de juiste maat. Heel behulpzaam!

Resposta da Huijer.nl
Auping bed besteld, laagste prijs vergeleken met andere verkopers. Verder heb ik er ook niet op aan te merken.

Resposta da Huijer.nl
Helaas was mijn maat kussen niet leverbaar, maar na prettig mailcontact met Thimo heb ik een goede oplossing gekregen.
Hij denkt mee, reageert snel en komt met een passende oplossing. Ik kan Huijer.nl aanraden.

Resposta da Huijer.nl
Mooie auping bed gekocht voor aantrekkelijke prijs.
Bed is prachtig helaas is iets hoger als mijn oude auping,hier bij de bestelling niet opgelet maar het is super bed zeer tevreden , kleur is prachtig .
Netjes gemonteerd en achter gelaten.
Top!

Mooie collectie!
Enig probleem met het ontvangen van een gedeeltelijke bestelling, maar zeer goed opgelost door Timo van de klantenservice!

Prima oplossingsgerichte klantenservice.
Thimo bedankt!!

Resposta da Huijer.nl
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.