Har nå gått 2 måneder siden oppsigelse. Etter en mailrekke som pågikk i ukesvis så fikk vi til slutt bekreftet at pengene vil komme inom 1-3 dager. Dette var 8 dager siden og inga pengar så langt øyet... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
husleie.no er intuitiv og tidsbesparende for meg som bruker, jeg har som utleier brukt den i et års tid. Tilgang til telefonsupport, og noen mindre endringer på selve plattformen, som for eksempel... Ver mais
Et utrolig bra og enkelt system for utleier og leietaker da det lages elektronisk leiekontrakt for elektronisk signering med Bank Id. Du kan legge inn egne kontrakter med egne ønsker samt lage egne... Ver mais
A empresa respondeu
Er enkel oh ryddig portal. Men, nå har jeg ikke fått inn to månesleier til min konto. Leieboer har ingen betalingsanmerkninger,men mangler for to måneder. Nå skal ligninga registreres og kan ik... Ver mais
A empresa respondeu
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Husleie.no er løsningen for både utleiere og leietakere! Finn bolig til leie. Opprett leiekontrakt, depositumskonto, depositumsgaranti og mye mer.
Informações de contacto
Noruega
- husleie.no
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 75% das suas opiniões negativas
Geralmente responde dentro de duas semanas
Jeg ikke anbefaler!!
Jeg ikke anbefaler!!! Veldig dårlig kundeservice, jeg fylte fra leilighet 31.05 til i dag jeg ikke fått depositum!!!De gjør bare problem hele tiden, de lyver at de har ikke kontakt med eieren av leiligheten men de har !!! Jeg anbefaler ikke!!!

Resposta da Husleie.no
Jeg anbefaler å bruke tjenestene
Tusen takk for hjelpen du har gitt meg. Jeg vil anbefale tjenestene dine til vennene mine.
Fantastisk
Dette var kjempefint.skulle benyttet husleie.no for lenge siden.anbefalles
Husleie.no har hjulpet oss og vi får…
Husleie.no har hjulpet oss og vi får hjelp når vi trenger det, og du får svar nå mail når man trenger support.

Leiet leil en uke
Leiet leil en uke. Ble trukket for innboforsikring uten å ha tegnet. Ingen tlf nr å kontakte på svarte på mail etter en uke. Fikk aldri svar på hvorfor de trakk meg for innboforsikring.

Forenkler utleie-jobben
Har brukt plattformen i en årrekke for å leie ut en leilighet. Forenkler alle deler av prosessen, fra annonsering, kredittsjekk og utvelgelse, kontrakt, innkreving og depositum. Anbefales

Resposta da Husleie.no
Trygg håndtering av utleie.
Rask tilbakemelding på forhold man lurer på, Husleie.no håndterer 3 leieforhold for meg, det er trygt, forutsigbart og enkelt!
Praktisk for utleie
Jeg er generelt fornøyd med husleie.no. Praktisk opplegg at man får en tredjepart til å sende ut faktura, og at man kan signere kontrakt digitalt. Vi har også brukt deres juridiske hjelp, noe som fungerte godt.
Brukergrensesnittet på sidene er under middels. Det er vanskelig å finne frem, lite intuitivt hvor man skal trykke etc.
Vi valgte å publisere annonse via husleie da vi skulle leie ut sist, da vi skulle få noe rabattert pris på annonse på finn i etterkant. Dette opplegget var helt håpløst. Det dukket ikke opp varsler når vi fikk nye meldinger, og systemet er tungvint å kommunisere i. Neste gang vi skulle leie ut valgte vi heller å legge den ut direkte på finn selv.
Tungvint med at det tidvis tar litt tid å få svar på kundeservice. Jeg forsøkte å ringe inn før jul, og samtalen ble brutt etter få minutter på vent. Det er tydeligvis ikke noe køsystem på telefon?
🙏🤩🫂 😁😄😃😀🙏🤝😍
Ikke brukervennlig, useriøse
Elendig oppfølging og kundeservice vedrørendre utsendelser av mail og hva slags firma er dette som ikke kan nåes på tlf(?!)
Kun digtalt, og ikke klarer de det heller.
De skryter av brukervennlighet og tillit, viser til andre useriøse aktører, men er jo ikke bedre selv.
Jeg har i snart 1 år (!) prøvd å få endret mailkontakt/utsendelser på vegne av min 86 år gamle mor som ikke klarer alt digitalt. Det klarer visst ikke de heller for hver eneste måned får jeg fortsatt uønskede mail fra husleie.no og nå er det slutt på tålmodigheten!
Sendte de nylig svar igjen at de må slutte sende kvitteringer/faktura til feil person og oppdatere systemene sine. Da fikk jeg kun til svar; "Utdyp dette, hilsen Sondre". Seriøst!?
For en barnehage..Jeg ville brukt noen mer proffesjonelle og med tlf support..

Resposta da Husleie.no
Det fungerer ikke med annonser
Det fungerer ikke med annonser og når ikke ut til et bredere publikum. Det finnes andre nettsteder som fungerer bedre enn Husleie.no. Bortsett fra det er fakturering og resten greit og opp til standard.

Resposta da Husleie.no
Umiddelbar hjelp ved min forespørsel om…
Umiddelbar hjelp ved min forespørsel om å slette uønsket faktura. Ikke noe lureri, veldig greit.
Det var imiderltid vanskelig å finne adressen for kundekontakten. Det står også at de har et telefonnummer man kan ringe, men dette eksisterer ikke. Jeg brukte langt tid på å finne ut av det, så det var et aber.
Dette kan utbedres.
Ellers ypperlig kundeservice.
Svarte kjapt og veldig presist
Jeg har bare positivt å si om min…
Jeg har bare positivt å si om min opplevelse. Veldig oversiktlig og greit. Kan anbefales til alle som skal leie ut.
Veldig tungrodd hjemmeside
Veldig tungrodd hjemmeside, lite intuitiv manøvrering.
Jeg og min huseier brukte husleiekontrakten dems, og jeg måtte godta innboforsikring for å få fullført signeringen.
Heldigvis var det enkelt å kansellere den i etterkant med angrerettskjema og en mail til kundeservice. Kundeservicen er utmerket og hjelpsom.
Svarer ikke på henvendelser
Har prøvd i flere dager å få svar fra husleie.no ang. kontrakten jeg opprettet. De svarer ikke på mail, ikke på tlf (ventet i 20 min) og heller ikke via nettsiden/chatroboten.
Dette er for dårlig - og blir veldig overrasket når jeg ser flere her skriver at de får rask respons!
Veldig bra tjeneste
Veldig bra tjeneste. Har brukt den i noen år nå, og kommer nok til å fortsette å bruke den.
Det som er så fantastisk med husleie.no…
Det som er så fantastisk med husleie.no er at en er har bedre muligheter til å få inn husleien på rett tid som ofte kan være et stort problem. En betaler lite for å oppnå sikrere betaling. Det er slitsomt å mase på husleien.
Rask oppfølging.
Rask oppfølging.
Godt system med presis styring. Er svært tiøfreeds. Vi benytter systemet på omtrent 10 utleieenheter.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.