Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Naast het feit dat ik ontzettend blij ben met de leuke kleren die ik heb ontvangen van Hype mode ben ik erg tevreden over de klant afhandeling. Ik had kleding besteld en in verband met vakantie een an... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Nu al een paar weken verder sinds le levering van een broek en jasje. Ben super tevreden, kwaliteit kledij voor een normale prijs! Jammer dat sommige artikelen snel de deur uit vliegen🤪 Hebben mooie... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Het klopt inderdaad dat de verzending even op zich laat wachten. In mijn geval kreeg ik per mail een kortingscode, waarmee ik dezelfde producten goedkoper kon bestellen. Ik heb daarom een tweede beste... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

Na een eerdere bestelling en goede ervaring hier weer besteld. Bestelling was nog niet bezorgd binnen 3-5 werkdagen, zelf contact opgenomen over hoe en wat. Prima te woord gestaan via de mail. Zou... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de roupa

HYPE! Mode – De nieuwste trends, wekelijks voor jou geselecteerd! Bij HYPE! Mode vind je wekelijks nieuwe mode-items van ons eigen label en topmerken zoals Colourful Rebel, Dr. Denim en Moss Copenhagen. We bieden een breed assortiment kleding en accessoires, geselecteerd met oog voor de nieuwste trends. Bestel vandaag en profiteer van een snelle levering binnen 3-5 werkdagen. Bezoek ook onze fysieke winkel in de Koningshoek in Maassluis voor een persoonlijk advies. Ontdek de nieuwste stijlen bij HYPE! Mode en geef je garderobe een upgrade!

Informações de contacto

4,3

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

712 opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 48 horas

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie trui en vest ontvangen

3 de dezembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Wat fijn om te horen, dankjewel! Superleuk dat je blij bent met je trui en vest. We hopen dat je er veel plezier van hebt!

Classificada 5 em 5 estrelas

Leuke kleding en goede service!!

3 de dezembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Dankjewel voor je lieve review! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze kleding én service.

We hopen je snel weer terug te zien bij HYPE!

Super aankoop

Super aankoop

21 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Wat leuk om te horen, dankjewel! Fijn dat je zo blij bent met je aankoop. We hopen je snel weer terug te zien bij HYPE!

Top!!!!!🤩🤩

20 de novembro de 2025

Wat superleuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat je zo enthousiast bent, dat maakt ons ook helemaal blij!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, mooie kleding van goede kwaliteit. Leuke filmpjes van outfits op insta. :)

2 de dezembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Wat leuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat je zo tevreden bent over onze service en kwaliteit en superleuk dat je onze filmpjes op Insta volgt, daar steken we veel liefde in!

Geweldige service

Geweldige service, geweldige kleding, eigenlijk wil je alles hebben! En levering was snel!

19 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Dankjewel voor je enthousiaste review.

Wat leuk om te horen dat je zo blij bent met de service én de kleding, dat is precies waar we het voor doen. Fijn ook dat de levering snel was. We hopen je snel weer terug te zien in de webshop!

Classificada 2 em 5 estrelas

Teleurstellend

Ik heb afgelopen vrijdag een vest besteld. Maandag is dit vest in de sale gegaan met 50% korting. Ik heb gevraagd of ze me enigszins tegemoet konden komen in de prijs, er zat immers maar een weekend tussen, maar dat was niet mogelijk. Heel erg jammer, dus voor mij zeker niet voor herhaling vatbaar om via deze webshop te bestellen.

25 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Dankjewel dat je dit met ons deelt.

We begrijpen dat het teleurstellend voelt wanneer een item kort na je aankoop in de sale komt. Toch is het helaas niet mogelijk om klanten achteraf prijsverschillen te vergoeden. Een sale moet op een bepaald moment beginnen en zodra die live staat, geldt de nieuwe prijs voor iedereen. Zou je dat per klant gaan corrigeren, dan blijft er geen duidelijke of eerlijke grens meer over.

We snappen dat dit vervelend is als de timing net ongelukkig valt, maar het is geen persoonlijke keuze. Het hoort bij hoe ons systeem en onze acties zijn ingericht. Mocht je in de toekomst willen profiteren van kortingen, dan hebben we regelmatig acties en sale-momenten die je kunt meepakken.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle reactie van de klantenservice! Toppers

Ik had een bestelling geplaatst en de levertijd duurde langer dan verwacht en dit was ik eerlijk gezegd niet gewend van Hypemode, normaliter heb je je bestelling binnen uiterlijk 2 dagen in huis. Ik had een mail gestuurd en kreeg diezelfde dag nog reactie op mijn mail dat de reden van de vertraging onbekend was en dat ze zo snel mogelijk het pakket zouden verzenden, en hierbij kreeg ik nog 10% korting op mijn volgende bestelling. Top service! 💜

24 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Dankjewel voor je uitgebreide review.

Goed om te horen dat je normaal gesproken zo tevreden bent over onze snelle levering. Jammer dat deze bestelling langer duurde dan je van ons gewend bent, maar fijn dat je meteen een reactie kreeg op je mail en dat we het voor je hebben kunnen rechtzetten.

We doen ons best om dit soort vertragingen te voorkomen en waarderen het dat je dit met ons deelt. Heel fijn dat je onze service zo waardeert!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik had een probleem met mijn retour…

Ik had een probleem met mijn retour pakket.
Het is opgelost vandaag retourbetaling ontvangen.
Dus ik ven tevrede

24 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Dankjewel voor je review.

Fijn om te horen dat het probleem met je retourpakket helemaal is opgelost en dat je vandaag de terugbetaling hebt ontvangen. Goed om te lezen dat je tevreden bent, daar doen we het voor!

Uitstekende klantenservice

Prachtige kleding, netjes en snel geleverd. Eén artikel had helaas gebreken. Hiervoor heb ik contact opgenomen met de klantenservice en daar werd ik heel netjes geholpen. Er werd een passende oplossing gevonden, en dat werd ook snel in orde gemaakt. Ik ben zeer tevreden.

19 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Dankjewel voor je mooie review.

Wat fijn om te horen dat je zo blij bent met de kleding en de snelle levering. Jammer dat één artikel gebreken had, maar goed om te weten dat je ons hebt gemaild en dat we dit netjes voor je hebben kunnen oplossen.

We vinden het belangrijk dat dit soort situaties snel en goed worden opgepakt, dus het is fijn dat je zo tevreden bent over de afhandeling. We hopen je binnenkort weer terug te zien in de webshop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. Mooie kleding en veel keuze. Veel draag (wat bij elkaar past) inspo op Instagram!

10 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Dankjewel voor je leuke review.

Fijn dat je zo tevreden bent. Leuk ook dat je onze Instagram volgt voor outfitinspiratie, we delen daar graag combinaties die goed bij elkaar passen!

Tot de volgende aankoop!

Classificada 5 em 5 estrelas

Super leuke en hippe kleding

Super leuke en hippe kleding. In de winkel helpen ze je goed met leuke sets maken. In de webshop wel meer keuze dan in de winkel. Elke zondag een nieuwe drop, kijk ik steeds weer naar uit!

24 de outubro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Wat superleuk om te lezen, dankjewel! Fijn dat je zo enthousiast bent over onze collectie én over de hulp in de winkel.

Tot de volgende drop!

Blij met mijn aankopen

Blij met mijn aankopen.
Kleuren zijn wel wat anders op de foto dan in het echt, voor dit keer niet erg.

9 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Wat leuk om te horen dat je blij bent met je aankopen, dankjewel! Goed dat je aangeeft dat de kleuren iets afweken, we doen altijd ons best om de items zo realistisch mogelijk te fotograferen, maar soms kan het door lichtval of scherminstellingen iets verschillen.

Fijn dat het dit keer geen probleem was, we hopen dat je veel plezier hebt van je nieuwe items!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ik vind jullie super tof

Ik vind jullie super tof ! Jullie zijn een van mijn lievelingswinkels
Altijd goede service makkelijk bereikbaar en retourneren geen probleem

4 de novembro de 2025

Wat superleuk om te lezen, dankjewel!

Wat leuk dat we tot je lievelingswinkels behoren! Fijn ook om te horen dat je zo tevreden bent over onze service en bereikbaarheid.

We hopen je snel weer terug te zien voor nog meer leuke outfits!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snel en goed geholpen door de…

Snel en goed geholpen door de klantenservice van de webshop.

3 de novembro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Wat fijn om te horen, dankjewel! Superleuk dat je tevreden bent over onze klantenservice, we doen altijd ons best om iedereen zo snel en goed mogelijk te helpen.

Langere wachttijd

Ik moest zelf contact nemen nadat mijn bestelling lang op zich liet wachten. Er was een stuk niet op voorraad. Maar na contactname verliep alles zeer vlot!

28 de outubro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Bedankt dat je je ervaring met ons hebt gedeeld.

Wat fijn om te horen dat alles na contact goed is verlopen. Fijn dat het uiteindelijk goed is gekomen en dankjewel voor je geduld!

Leuke afwisselende collectie!

Leuke afwisselende collectie! Mooie spullen. Snelle verzending. Makkelijk retourneren. Eigen allemaal top!

2 de novembro de 2025

Wat superleuk om te lezen, dankjewel!

Fijn dat je zo tevreden bent over onze collectie, verzending én retourservice. We doen ons best om het shoppen zo leuk en makkelijk mogelijk te maken, heel fijn om te horen dat dat wordt gewaardeerd!

Super leuke webshop

Super leuke webshop! Mooie kleding en snelle levering. Zou m’n hele garderobe wel met hun nieuwe collectie willen vullen, haha! Als ik toch eens de loterij win… 🤭

23 de outubro de 2025

Resposta da HYPE! Mode

Wat een heerlijke review, dankjewel! Superleuk om te horen dat je zo enthousiast bent over onze collectie.

We hopen dat je binnenkort weer iets leuks toevoegt aan je garderobe!

Team HYPE!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.