Zeer tevreden over de afhandeling van de defecte driver aan de buiten ledstrip in mijn tuin van In-Lite. Ze zijn zeer behulpzaam, denken mee en bieden vervolgens uitstekende en snelle service. Ook h... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Zeer tevreden over de service van In-lite! Tijdens het uitvoeren van onderhoud was ik helaas een onderdeel kwijtgeraakt. Ik heb hierover contact opgenomen met een medewerker van In-lite via whatsa... Ver mais
Topservice van In-lite! Ik miste een kapje van mijn buitenverlichting hub, die nog door de vorige bewoners van ons huis was aangeschaft. Zonder problemen hebben ze mij kosteloos een nieuw kapje toeges... Ver mais
Ik had onlangs telefonisch contact opgenomen met in-lite, omdat onze in-lite tuinverlichting het niet meer deed. Al gauw werd het duidelijk dat de dag/nacht sensor defect is en werd ik geïnformeerd da... Ver mais
Informações sobre a empresa
With in-lite outdoor lighting you can transform your outdoor space into a magical place that can be enjoyed until the late hours of the night. For over 25 years, in-lite has been developing the perfect light for outdoor spaces. The system operates at low voltage, making it easy and safe for anyone to install. The fixtures are fitted with high-quality LEDs, which translates into low energy consumption and light that is as natural and inviting as possible. Everything from the tallest tree to the smallest plant can be attractively illuminated with in-lite products. And the in-lite app lets you easily control your lighting. Please contact us, we would love to help you make your outdoor space truly special.
Informações de contacto
Stephensonweg 18, 4207 HB, Gorinchem, Holanda
- +31184688760
- customerservice@in-lite.nl
- in-lite.com
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Respondeu a 100% das suas opiniões negativas
Geralmente leva mais de um mês para responder
De levering was perfect
De levering was perfect, maar ik heb me wel verbaasd over de verzendkosten die erg hoog zijn.
Verder is het een cadeau aan onze zoon, dus kan ik geen beoordeling doen over het product.

N.a.v
N.a.v. bestelling werd ik gebeld en kon zo de bestelling nog aanpassen. Het te veel bestelde werd geschrapt en direct gecrediteerd. Voor aanvulling van de bestelling ontving ik een code zodat dit ook zonder verzendksoten kon worden geregeld.

Top service!
Had kabels en lampen besteld. Werd keurig gebeld met de vraag wat ik precies wilde gaan aanleggen. Na advies Bleek dat ik teveel had besteld en het een stuk voordeliger kon. Kreeg direct een creditnota en een dag later de juiste spullen geleverd. Mooi meegedacht en fijne service van in-lite.

Resposta da in-lite
na gedane bestelling door in-lite…
na gedane bestelling door in-lite telefonisch benaderd met de vraag of de gedane aankoop wel serieus was overwogen wat bij mij als bijzonder klantvriendelijk is overgekomen. de geleverde easy-locker heeft het probleem opgelost. bedankt voor de support

Eenvoudig proces
Makkelijk bestelproces met een korte levertijd en kwalitatief goede producten!

Resposta da in-lite
Support via chat verliep goed
Support via chat verliep goed. De levering was enorm snel. De verlichting werkt perfect. Wat kan je nog meer wensen ?
Bedankt !!!
Mvg Danny De Volder.

Resposta da in-lite
Gewoon geweldig en eigenlijk ook plug &…
Gewoon geweldig en eigenlijk ook plug & play.
Je krijgt een tweede tuin bij duisternis

Resposta da in-lite
Zeer goed product en een hele goede en…
Zeer goed product en een hele goede en vriendelijke klantenservice. Het is voor iedereen makkelijk om deze producten aan te sluiten en/of uit te breiden. Na mijn online order werd ik nog benaderd om samen door te nemen of mijn systeem compleet was zodat bij de installatie je niet voor verrassingen komt te staan. Ik ben hierover zeer tevreden.

Het product werkt prima
Het product werkt prima. Ik ben van te voren nog gebeld om te verifiëren of dit inderdaad was wat ik nodig had. Dat was het. prima.

Levering snel en prima
Levering snel en prima. Moeten het nog bevestigen maar ga ervan uit dat het prima is.

Resposta da in-lite
Zeer goede service ook na aankoop
Zeer goede service ook na aankoop nog contact over het verloop. Aanrader in de webshops.

Prima verlichting, snel geleverd
Bestelling van verlichting binnen een paar dagen geleverd. Zelf aangesloten . En het werkt prima

Transfo besteld van in-lite
Transfo besteld van in-lite, met gemak te installeren.
Top kwaliteit en simpel in gebruik!!

Kwaliteit maar duur
Kwalitatief goed systeem en lampen, ruim aanbod, uitstekende levering via eigen webshop Echter erg prijzig en geen enkele mogelijkheid voor korting of aanbiedingen, acties etc. Daarvoor wordt je naar dealers verwezen. Jammer!

Resposta da in-lite
Super snel geleverd, perfecte kwaliteit
De ene dag besteld, de volgende dag geleverd. Zo ging het met mijn bestelling. Alles wat ik besteld had werd goed verpakt geleverd.
De spullen zelf zijn van hoge kwaliteit en lijken een lang leven beschoren. Wij gaan er erg van genieten.

Resposta da in-lite
Fijn dat er wordt nagebeld
Fijn dat er wordt nagebeld. Zo wist ik zeker dat ik het juiste had gekocht.

Prima gegaan
Prima gegaan.
Ik werd spontaan gebeld door in-lite icm toelichting bij hetgeen ik besteld had.
Heel goed.