Lite missnöje med att det inte finns fler alternativ för installation. Tänker en fullständig installation till utbyte av en värmepump. Installatören var kanon, från Tecom Service i Trollhättan AB.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fick ej reda på slutpris först installationen var genomförd. Kunden har rätt att veta hur mycket det kommer att kosta. Installation måste göras av inselo för att garantin ska gälla, är ända info... Ver mais
Montören som gjorde installationen gjorde ett fantastiskt arbete. Men för Inselo att boka tid för installationen tog flera veckor och skedde inte förrän jag ringde o tjatade. Sen tycker jag att reseko... Ver mais
Bra bemötande och tydlig information till oss om anläggningen. Eftersom vi varit lite osäkra då vi fyllde i behoven inför installationen så var det jättebra att få en bra dialog och viss justering av... Ver mais
Professionellt agerande hela vägen
Professionellt agerande hela vägen, från inköp i Jula-butiken över beställning via Inselo till montörens installation.
Riktigt slarvig installation
Riktigt slarvig installation. Lämnade skräp efter sig och debiterade felaktigt med flera resor som exempel trots att dom bara var där ett tillfälle. En av luftpumparna fungerade inte när de lämnade och en MYCKET jobbig reklamation process tog vid. Varning!
En grundig og godt utført jobb av en…
En grundig og godt utført jobb av en hyggelig montør👍
Montören informerade tydligt kollade med mig hur jag ville…
Montören kollade med mig hur jag ville ha det och återkom för att kolla att det blev rätt. Förklarade hur det fungerade. Hade ett artigt och trevligt sätt.
Mycjet bra ptodukt och utfört arbete!
Arbeter gjordes fint och professionelt. Vänlig bemötande. Tavk!
Trevlig och kunnig installatör
Snabb tid för installation. Mycket trevlig och kunnig kille som installerade. Han gjorde ett bra jobb!
Priset
Montörerna gjorde bra ifrån sig.
Priset helt sjukt!!!
5300 för 1 timmes jobb!!
Jag gjorde själv allt förarbete,
Ställning till luftluften på plats .
Hålet borrat !! Kommer aldrig anlita Inselo igen
Mycket kompetent och hjälpsam…
Mycket kompetent och hjälpsam installatör, han förklarade för mig hur man tar hand om apparaten
Mycket kunnig och trevlig montör
Värdelösa att prata med
Inselo är fruktansvärda att ha att göra med. Det går inte att få tag på dem via telefon eller email. Jag fick vänta i månader innan någon information och helt plötsligt ville de installera dagen efter då jag var utomlands. Installatören var en tredje part dvs ej inselo, han var kunnig, trevlig, lätt att ha att göra med och gav fantastisk information om när han skulle komma.
Jag var tvungen att använda Inselo då pumpen var från Jula. Nästa gång blir det en annan pump pga hur dåliga Inselo är. Jag saknar helt förtroende för företaget och hoppas de går i konkurs. Mitt förtroende för Jula är skakat och jag kommer framöver att oftare välja dyrare produkter från andra bolag istället.
Ingen servicekänsla
Installation gjordes på en dag men framkörningsavgift togs för två dagar.
Installatören har tagit betalt för montering av markstativ på altanen som redan fanns monterad.
Sedan kan undra varför installatören inte frågade om placering på pumpen och om vi hade kanaler hemma, för det hade vi köpt innan.
Installatören var väldigt stressad och dålig på att kommunicera.
När installatören kom hem till oss sa han att han inte hade fått information om hela jobbet, men sedan när han tittade ordentligt så hade han allt i telefonen. Han var stressad och hade dålig på bemötande. Jula byt samarbetspartner!
Bardzo źle
Bardzo źle. Niechlujnie montarz. Uszkodzona pompa. Inselo nie odpowiada na maile. Nie poczuwa sie do niczego.
Grymt proffsigt på alla sätt
Grymt proffsigt på alla sätt, installerade på en röd dag i värsta ovädret. Supernöjd!!! Kommunikation som hantverkare ofta brister på var även det på toppnivå!
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Oseriöst företag som lägger på en dold…
Oseriöst företag som lägger på en dold avgift på 250 kr trots att det står att priset är fast och inga avgifter tillkommer.
Företaget skickar ut flera SMS och i ett av dom finns en länk som man måste trycka på i annat fall tillkommer en faktureringsavgift på 250 kr
Snabba
Snabba, tillmötesgående & ordningssamma.
Rekommenderas 👍
Christos var mycket trevlig och…
Christos var mycket trevlig och positiv. Han gick komma 2 gånger för Jula hade gett oss fel pump. Men det var Julas fel inte erat. Och han verkligen jobbade på att komma den 22 dec och satte upp pumpen. Är då nöjd.
Snabbt och effektivt utfört arbete
Snabbt och effektivt utfört arbete, med klara och tydliga besked, och egna idéer för att skapa en bra installation.
Bad service
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.