Lite missnöje med att det inte finns fler alternativ för installation. Tänker en fullständig installation till utbyte av en värmepump. Installatören var kanon, från Tecom Service i Trollhättan AB.... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Fick ej reda på slutpris först installationen var genomförd. Kunden har rätt att veta hur mycket det kommer att kosta. Installation måste göras av inselo för att garantin ska gälla, är ända info... Ver mais
Bra bemötande och tydlig information till oss om anläggningen. Eftersom vi varit lite osäkra då vi fyllde i behoven inför installationen så var det jättebra att få en bra dialog och viss justering av... Ver mais
Fick vänta närmare tre månader då…
Fick vänta närmare tre månader då installatören slutat. Fick inget nedsatt pris för det, vilket är totalt underkänt. Det enda som hindrar 1 i betyg är att när väl installatören kom så gjorde han ett kanonjobb.
Tog två och en halv månad från inköp…
Tog två och en halv månad från inköp tills man ordande en installatör, löfte om återkoppling när jag äntligen kom fram och muntligen kontaktade Inselo men fick ingen återkoppling som utlovades.
Insrallatören som kom var trevlig och arbetade utan anmärkning. Där finns ingen kritik
3000:-/timma för installation av…
2974:-/timma för installation av luftvärmepump.
Överdebiterade och saknade verktyg
Montören kom utan vissa enkla verktyg som vi va tvungna att leta upp och låna ut, han lät dräneringsslangen ligga på marken med "den kan ni fixa om ni vill" Jag jade monterat markstativet som vi köpte till och ställt i våg på betongplattor. sen fakturerades vi 400 för montering markstativ. Vid kontakt med Inselo hävdade montören att han visst monterade stativet och vägrade kreditera dom 400,-. Skäms Inselo och SKÄMS Jula som tvingar på en undermålig montör
Snabb och snygg installtion
Vi beställde installation av luftvärmepump. Blev snabbt, effektivt och snyggt utfört.
Inselo Jula
Installatören var kanon, från Tecom Service i Trollhättan AB. Lugn och noggrann, gjorde ett bra jobb.
Priserna är tyvärr som dom är, svindyrt
Snabbt och snyggt arbete.
Inga konstigheter från början till…
Inga konstigheter från början till slut.
Installationen gick snabbt o smidigt till.
Hela proceduren från köp till installation var klar inom
16 dagar.
Jacob kyl & värmepump.
Jacob kyl & värmepump teknik gjorde installationen utan konstigheter. Snabba, trevliga och såg till att gå igenom alla funktioner för att säkerställa att luftvärmepumpen fungerade som den ska.
Trevlig och duktig montör
Killarna var mycket trevliga och dom…
Killarna var mycket trevliga och dom gjorde ett bra jobb.
Vi var nöjda
Trevlig
Trevlig, kunnig personal som jobbade på himla snabbt och effektivt
Trevliga och sympatiska installatörer
Trevliga och sympatiska installatörer. Jobbade snabbt och gav en del tips.
Hantverkare dyker inte upp
Hantverkare dyker inte upp. Går inte att få tag på Inselo. Formulär support svarar inom 5 dagar. Inget telefon nr till dem funkar.
Hur kan man som företag jobba så här. Anlita inte dem!
Snabb leverans och proffisionell…
Snabb leverans och proffisionell montering av duktig montör !
Värmepumpen fungerar perfekt!
Tyvärr många ombokningar och…
Tyvärr många ombokningar och framflyttningar med envägskommunikation från detas sida. Men när väl vår installatör kom gjorde han ett fantastiskt arbete. Hade det inte varit för allt strul innan, hade jag givit högsta betyg!
Mycket trevlig installatör,kom på…
Mycket trevlig installatör,kom på utsatt tid snabb och smidig. Från de jag köpte pumpen tills den va installerad tog det knappt 14 dagar. Är mycket nöjd. Stefan W
Inf.från beställning var att montörer…
Inf.från beställning var att montörer skulle kontakta om tid. Skedde inte. Fick ett datum från er som inte passade. Uppgav 3 nya. 2 med förmiddag, 1 hela dagen. Fick ett datum på eftermiddagen. Fick ta semester som inte är så lätt att få. Kändes inte bra.
Montören = jättebra. Inselo = mindre bra
Montören som gjorde installationen gjorde ett fantastiskt arbete. Men för Inselo att boka tid för installationen tog flera veckor och skedde inte förrän jag ringde o tjatade. Sen tycker jag att resekostnaden dem krävde på 4000 för 90 minuters körsträcka var lite väl hög.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.