Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Lite missnöje med att det inte finns fler alternativ för installation. Tänker en fullständig installation till utbyte av en värmepump. Installatören var kanon, från Tecom Service i Trollhättan AB.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fick ej reda på slutpris först installationen var genomförd. Kunden har rätt att veta hur mycket det kommer att kosta. Installation måste göras av inselo för att garantin ska gälla, är ända info... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Montören som gjorde installationen gjorde ett fantastiskt arbete. Men för Inselo att boka tid för installationen tog flera veckor och skedde inte förrän jag ringde o tjatade. Sen tycker jag att reseko... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra bemötande och tydlig information till oss om anläggningen. Eftersom vi varit lite osäkra då vi fyllde i behoven inför installationen så var det jättebra att få en bra dialog och viss justering av... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

164 opiniões

Classificada 5 em 5 estrelas

Snyggt noggrant arbete.

Trevligt bemötande snabbt noggrant utfört arbete. Man städade även upp efter sig vilket var överraskande. Varken inomhus eller utomhus kunde man se att ett arbete nyss var utfört på platsen.

11 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Inselo tar inget ansvar för skador de…

Inselo tar inget ansvar för skador de orsakar vid installation. En skadad glasruta tycker de jag ska ta med mitt försäkringsbolag och självrisken ska jag stå för själv. Luftvärmepumpen fungerar i alla fall 2 månader efter installation men med facit i hand så skulle jag köpt annan Pump och valt annan installatör.

22 de janeiro de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

mycket dålig service att boka tid

mycket dålig service att boka tid. De bokade tid själv och debiterar fakturan på 1100kr. När jag försökte kontakta kontoret. De svarar inte. Mycket dålig kommunikationstjänst. Använd aldrig den här tjänsten igen. Och aldrig rekommendera detta företag. De lurar bara kunderna.

5 de dezembro de 2023

Bedrövligt!

Bedrövligt!
Tråkigt att Jula använder detta företag.
Kan inte ringa, kunde inte ordna med ROT avdraget, detta tog dom över 6 månader att komma fram till, trots att jag bett dom "Ring, så löser vi detta en gång för alla" Så riktigt (fick inte svära) dåligt rent ut sagt, svarar i ett mail till mig att vara otrevlig INTE hjälper, men tydligen ingenting annat heller, går helt klart till vilket annan företag som helst. gjorde installationen, tror att det var Maj 2023, nu, slutet av Februari så kom inbetalningskort för att dom INTE lyckas att prata med Skatteverket, ändå har jag fått ifrån dom att "Detta löser vi nu"

20 de fevereiro de 2024

Uselt bolag

Uselt bolag. Läs recensioner innan ni väljer dem. I mitt fall började det hela med att montören inte ens dök upp på avtalad tid. Undvik.

12 de fevereiro de 2024

Förbannad missnöjd kund

Köpt luftvärmepump från jula då måste man montera via Inselol. Man får länk där man bekräftar tiden för installation . Köpt i oktober fick tid 21/ dec .
18/dec ringer Inselo och-element säger tyvärr kan inte gör arbetet i detta datum och bjuder på närmaste tid 30/ Jan
Då köper i oktober 2023 och monteras på väggen 30/ Jan 2024.
extra oklara avgift tillkommer !!!
Dålig bemötande när man klagar och inga professionella behandling vid klagomålet.
!!!
Rekommenderas absolut ej !

30 de janeiro de 2024

Anlita inte detta företag

Lyckades efter många om och men få mina föräldrar att köpa en AC eftersom är lite äldre ochsomrarna är jobbiga. Jula hade Qlima som passade deras plånbok och där var inselo att välja till för installation. installationen gick på ungefär lika mycket som värmepumpen. Det var väl ok. Där slutar allting vara ok. teknikern som kom ut och installerade luftvärmepumpen, de monterade även av ett dörrtak som var i vägen för installationen, där kom man överens att de skulle montera tillbaka dörrtaket när de var klara. så skedde aldrig.
När AC:n var färdiginstallerad slog teknikern på den och den stendog. han gjorde en "felsökning" men kunde inte komma på vad felet var och sade till mina föräldrar att de skulle sköta allt och att han skulle skapa ett ärende för att få det fixat.
1 månad går, inget händer, jag som elektriker påbörjar en felsökning för att se vad som kan hänt, klantröven till tekniker hade kopplat AC:n på två faser så den hade brunnit upp när han slog på den.
När jag påtalade det för Inselo så påstod det att det var "ord mot ord" då skickade jag fotobevis på mina mätningar på utedelen som bevisade 400V.
Efter ett antal samtal till så menar de på att teknikern sagt att han kopplat allt korrekt och kontrollmätt, och att jag måste kontakta qlima för att det är ett garantiärende. så vi kontaktar qlima och fyller i deras blanketter, åter kontaktar inselo om att nu har ni ett ärende kom och fixa.
inget händer på c:a 2 månader, sen får farsan en debiteirng om 1500kr för "missat servicebesök" men för sjutton, de är pensionärer och är hemma hela dagarna, då hade snubben varit där och struntat i att ringa på och tagit en bild på dörren, vi vägrade betala, därefter påstod de att de hade fel telefonnummer till min pappa, jaha men det funkade ju från början?
Efter det kom samma tekniker tillbaka igen, detta var nu c:a 4 månader efter att den installerades från början.
han kommer dit, erkänner att han kopplat fel, kopplar om neutralen på skyddsjorden, vilket är olagligt. Konstaterar att AC:n är trasig och säger han ska beställa delar och komma tillbaka.
nu är det 2 månader till på det och nu när farsan hörde av sig till kundtjänst menar de att ärendet är avslutat.
ja men AC:n de hade sönder är fortfarande trasig!? de hänvisar nu igen till klimabrands...???
Detta är nog sämsta företaget vi haft att göra med på säkert 10 år. Hoppas de går i konkurs. Härnäst blir det ARN och konsumentombudet.

20 de julho de 2023

Varning för inselo

Beställer instalation av lufttvärmepump (köpt på elgiganten) av inselo som enligt elgigantens hemsida kostar 6289:- och får en räkning på 7439:- utan att något är sagt om några merkostnader av detta oseriösa företag.

9 de dezembro de 2023

Anlita inte inselo

Synd man inte kollat trustpilot Innan man köptevärmepump i Elgiganten där har Bara varit problem med inselo sedan dag inte fel information fel pris fel faktura man känner sig riktigt lurad av detta bolag hitta sjl en installatör det betaler sig

20 de dezembro de 2023

Installationspaket luftvärmepump

Edit: Har efter många vändor fått förklaring jag kan köpa. De specar saker och pris på sånt som ingår i fakturan, och drar istället ner totalpriset på installationspunkten. Tydligen är timmervägg inte en trävägg, utan kostar extra också. Originaltexten nedan:

Valde ett visst installationspaket för luftvärmepump på elgiganten.se, där jag köpte pumpen. Sen helt plötsligt var det via Inselo, som tydligen har andra instpaket med annat innehåll och pris vs elgigantens. Nu fick jag betala för saker som skulle ingått, 4m rörpaket, framkörning, håltagning etc.. Så sjukt fult, och ingen av dom tycker att nåt är fel. UNDVIK Inselo om möjligt!

7 de dezembro de 2023
Classificada 1 em 5 estrelas

Inselo kundtjänst som inte svarar i…

Inselo kundtjänst som inte svarar i telefon. Ny värmepump som krånglar. Endast den som värmekälla då huset är under renovering. Kontaktat Danska kontoret förra veckan som registrerat ärendet. Men Inselo hör inte av sog. Minus 22C ute i flera dagar. Värmepumpen helt nedisad, kallt som attan inne. Vi har köpt två värmepumpar bara en som krånglar än så länge. Köpa värmepump på Jula går bra så länge det inte krånglar. Inselo har jättedåliga omdömen på nätet. Men i deras reklam har de fina omdömen. Mitt råd är att betala mer och köp av lokal firma inte av Jula som använder sig av flera underentreprenörer.

6 de dezembro de 2023
Classificada 2 em 5 estrelas

den som installerade min luftvärmepump…

den som installerade min luftvärmepump monterade inga vibrationsdämpare, utan bara gummipackningar, står i premiuminstallation att det ska vara sådana. när jag tog kontakt med installatören och påpekade det så sa han att jag var välkommen att hämta såna hos honom gratis. Tycker nog att det är hans jobb att sätta dit dem.

9 de novembro de 2023
Classificada 3 em 5 estrelas

Jag känner att vi inte fick någon…återkoppling

Jag känner att vi inte fick någon återkoppling från Inselo när vi ville boka tid för montage. Ni bokade bara en ny tid utan att vi fick vara med och bestämma tid och datum.
Först när jag fick kontakt med Joelssons så kunde vi bestämma tid.

18 de novembro de 2023

Riktigt oseriöst bolag!

Efter att ha fått tiden ombokad 6ggr och de inte dök upp nu heller väljer jag nu att kontakta en annan installatör. Inselos ombokningar har dessutom kommit EFTER att de skulle varit här, så man får sitta hemma och vänta eftersom installatören kommer ”när som helst under angiven tid”, t.ex 8-12. Sen på kvällen får man ett mail med en ny bokad tid. Ingen som hör av sig tidigare. Fick en avbokning på SMS EN GÅNG (också för sent) av en kille som knappt kunde svenska.

21 de novembro de 2023

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.