Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Lite missnöje med att det inte finns fler alternativ för installation. Tänker en fullständig installation till utbyte av en värmepump. Installatören var kanon, från Tecom Service i Trollhättan AB.... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Fick ej reda på slutpris först installationen var genomförd. Kunden har rätt att veta hur mycket det kommer att kosta. Installation måste göras av inselo för att garantin ska gälla, är ända info... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Montören som gjorde installationen gjorde ett fantastiskt arbete. Men för Inselo att boka tid för installationen tog flera veckor och skedde inte förrän jag ringde o tjatade. Sen tycker jag att reseko... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

164 opiniões

Classificada 1 em 5 estrelas

Blev lovad två installationen av jula…

Blev lovad två installationen av jula då jag monterat allt skjälv så han behövde bara koppla in .ca 30 min jobb så nu står jag här med en som inte är kopplad och vill ha 5000 till .aldrig mer .jag har två ni kan hämta tillbaka.

10 de setembro de 2024
Classificada 2 em 5 estrelas

Undvik!!!!

Köpt luftvärmepump via Jula och hänvisad till installation via Inselo. Det går inte att ringa och boka tid för installationen utan man måste vänta på att bli kontaktad och vara tillgänglig per telefon nonstop (trots jobb som gör det omöjligt)
Nu har luftvärmepumpen slutat att fungera helt (enda värmekälla) och felsökning ska ske via Inselo, går ej att få kontakt pga dåliga öppettider och nu måste vi vänta på att de hör av sig, uselt! bara tur att det inte är mitt i vintern...

23 de agosto de 2024

Kunde inte vart bättre

Kunde inte vart bättre. Köpte en värmepumo på Jula, Jula beställde hantverkare och efter två veckor kom en trevlig tekniker och installerade den på två timmar. Klockrent!

7 de agosto de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bra bemötande och tydlig information…

Bra bemötande och tydlig information till oss om anläggningen. Eftersom vi varit lite osäkra då vi fyllde i behoven inför installationen så var det jättebra att få en bra dialog och viss justering av det vi fyllt i på frågorna och det blev en bra lösning.

29 de julho de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

I bought the heat pump from Jula so it…

I bought the heat pump from Jula so it came with installation service from insello. We already have a heat pump on bottom floor and got this new pump for top floor so it needed installation for 8m. It went very quickly and nicely done by the technician Damian. He explained how it would be done and took extra care to make the installation look as good as possible. In the final invoice on the top of the installation charges, extra charges were added for extra 4m cooling pipes and plastic channel. After RUT, it came to 8Ksek with materials for new installation. Very happy with the work and higly recommend.

11 de julho de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en värmepump från Elgiganten…

Beställde en värmepump från Elgiganten varpå det blev firman Inselo som skulle montera den. Priset på Elgigantens hemsida va på 5895kr. Kan avvika men då skulle montören meddela detta. När pumpen va uppsatt så fick frugan reda på att det tillkom lite avgifter så summan blev på nästan 6300kr😡
Då har Inselo mage att ta betalt för bland annat framkörning med 255kr. I priset på 5885kr så ingick det körning med max 20 km från närmaste butik. Vi har 17 km. Sen ville dem ha 30 kr för en kontakt som oxå skulle ingå i montaget. Kanske lite småsint av mej men om dem monterar 100 anläggningar och tjänar/blåser kunderna på 30kr/st så blir det en del pengar.

Önska såååå att man själv hade fått välja monteringsfirma. Då hade det ej blivit dessa

12 de junho de 2024

É esta a sua empresa?

Criar conta gratuita

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.