Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Så fin og hurtig en web butik , der også hurtigt får lageret fyldt op når der skrives på venteliste . Retur processen er også upåklagelig. Super god service Og rigtig fine bluser , strik , bukser og... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag har köpt flera Isay Chino-byxor i olika färger och är väldigt nöjd med både färgerna, storleken och passformen. Jag hade lite problem med leveransen, men kundtjänsten följde upp paketet väldigt... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I have shopped at Isay multiple times online over the past year, and I can confidently say their pants fit perfectly—though I recommend going down one or two sizes for the best fit. Their customer ser... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Snabb och enkel returhantering och byte, MEN streckkoden på adresslapp för retur är inte giltig hos ombudet och jag får ingen återkoppling på hur jag ska göra för att returnera. Den nya beställningen... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de moda feminina

Escrito pela empresa

I SAY is a Danish fashion brand headquartered in Them, a small town in central Jutland, known for its light, air, and room for big thinking. We are driven by the desire to make women feel beautiful and comfortable every single day, regardless of their shape, size, or age. Behind the company are Britt and Søren Andreassen, with many years of experience in the clothing industry. I SAY is represented in stores in Denmark, Sweden, Norway, and large parts of Europe. I SAY's message is simple: We are all unique, and what makes I SAY unique is that we understand that. Every piece of clothing from our hands is designed to feel comfortable while highlighting the beauty of every woman, whether it's a pair of jeans or an elegant party dress. It's a simple and honest recipe that's easy to understand. The same goes for our production. We are as open as a book, and everyone is welcome to read along. We are proud of and more than happy to share information about our production, which takes place under proper conditions – as sustainably as possible.

Informações de contacto

Fantastiske bukser..blevet mine ynglings

Fantastiske bukser..blevet mine ynglings

17 de outubro de 2025

Hej Anne,

Hvor er det fantastisk at høre 💛
Tusind tak for din søde anmeldelse – det betyder virkelig meget for os! Vi lægger stor vægt på pasform og komfort, så det gør os ekstra glade at høre, at bukserne er blevet dine yndlings. Vi håber, du får glæde af dem i lang tid – og måske finder endnu et par favoritter i vores kollektion fremover 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg er super glad for jakken

Jeg er super glad for jakken, nu hvor den er taget i brug. Jeg elsker kimono ærmerne og farven

29 de setembro de 2025

Hej Susan,

Hvor er det dejligt at høre, tusind tak for din fine anmeldelse 💛
Vi er så glade for, at du er glad for din jakke – det betyder meget for os!

Det gik nemt og hurtigt

Det gik nemt og hurtigt

19 de setembro de 2025

Tak for din anmeldelse 🌸
Vi er glade for at høre, at alt gik nemt og hurtigt – præcis sådan vi ønsker, det skal være.

Passer perfekt

10 de setembro de 2025

Hej Svend
Tusind tak for din anmeldelse – hvor er det skønt at høre, at det passer perfekt! 🤍
Vi glæder os til at hjælpe dig igen en anden gang.

De bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Hurtigt afsendelse og god kvalitet

Hurtigt afsendelse og god kvalitet. Begge par bukser passed ift. mål men jeg kunne ikke så godt lide den ene model. Den blev refunderet som beskrevet på hjemmesiden 👍👍

29 de agosto de 2025

Hej Lauri
Hvor er det dejligt at høre, at både levering og kvalitet levede op til dine forventninger 💛
Det er også skønt, at returprocessen fungerede, som den skulle – det betyder meget for os.

Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse

De bedste hilsner,

Classificada 5 em 5 estrelas

Kjolen sidder så fin og er normal i…

Kjolen sidder så fin og er normal i str., som I skriver.

1 de setembro de 2025

Hej Ann
Hvor er det dejligt at høre, at kjolen sidder så fint, og at størrelsen lever op til forventningerne 💛 Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse med os!

Classificada 5 em 5 estrelas

God pasform og god kvalitet

Jeg har købt en hvid skjorte, den passer perfekt og kvaliteten er god.
Der var hurtig levering.

28 de agosto de 2025

Hej Henriette Linnig
Så dejligt at høre, at du er glad for både pasform, kvalitet og levering 💛
Vi sætter stor pris på din feedback – og vi håber, du får masser af glæde af den i lang tid fremover.

Classificada 5 em 5 estrelas

Bra kvalité och passform- enkelt att…

Bra kvalité och passform- enkelt att byta och returnera.
Sköna att ha på sig.

14 de junho de 2025

Hej Birgitta,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os at høre, at du oplever god kvalitet og pasform – og at tøjet er behageligt at have på, det er netop dét, vi går efter 💛

Dejligt også at høre, at retur og ombytning har været nemt. Du er altid så velkommen hos os igen!

Classificada 5 em 5 estrelas

Byxan jag beställde satt perfekt

Byxan jag beställde satt perfekt. Tog 1 storlek mindre enligt storleksguiden.

13 de junho de 2025

Hej Carin,

Hvor er det dejligt at høre, at bukserne passer perfekt – og skønt at størrelsesguiden var en hjælp! Vi elsker, når vores styles finder det helt rette hjem 💛

Tak fordi du delte din oplevelse!

Ljuvligt blå byxor

Sköna byxor som sitter som de ska, rymliga i storlek.

12 de junho de 2025

Hej Anna,

Tusind tak for din anmeldelse! Hvor er det skønt at høre, at bukserne sidder som de skal og føles behagelige – og at størrelsen opleves rummelig og god 🌟

Vi håber, du får masser af glæde af dem – og du er altid velkommen igen!

Mycket nöjd!

Fick mina varor inom några dagar efter jag beställt, supersnabb leverans. Klänningen passade perfekt i min storlek.

Hej,

Hvor er det dejligt at høre, at din bestilling kom hurtigt frem – og at kjolen passer perfekt! Det betyder meget for os at levere både god service og styles, der sidder som de skal 💛

Tusind tak fordi du delte din oplevelse – vi håber, du bliver rigtig glad for kjolen!

Classificada 2 em 5 estrelas

Jag har inte fått mina varor ännu så…

Jag har inte fått mina varor ännu så svårt att svara.

Hej Caroline,

Din pakke er sendt fra vores lager d. 3/6 og er leveret d. 9/6. Der har været både helligdag og weekend, men forsendelsen er stadig leveret indenfor 4 hverdage, som stemmer godt overens med vores normale leveringstid på 2-5 hverdage til Sverige 🥰

Classificada 1 em 5 estrelas

Jag har inte fått mina varor

Jag har inte fått mina varor, så därför det dåliga betyget.

Hej Eva,

Vi håber, at du vil sende os en henvendelse til vores kundeservice team på care@isay.dk, så vi kan kigge ind i det for dig 🥰

Classificada 5 em 5 estrelas

Otroligt sköna och stretchiga jeans med…

Otroligt sköna och stretchiga jeans med perfekt passform och längd

4 de junho de 2025

Hej Charlotta,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os virkelig at høre, at vores jeans føles både behagelige og har den helt rigtige pasform og længde til dig 💛

Vi håber, de bliver et nyt favorit-item i garderoben!

Classificada 5 em 5 estrelas

Byxorna sitter perfekt och håller…

Byxorna sitter perfekt och håller stilen efter användning.

28 de maio de 2025

Hej Elisabeth,

Tusind tak for din anmeldelse! Vi bliver så glade for at høre, at du er tilfreds med både pasform og kvalitet – og at bukserne holder sig flotte i brug 💛

Vi håber, du får masser af glæde af dem.

Team I SAY

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais