Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Begin dit jaar een bestelling gedaan. Helaas door Chinees nieuwjaar vertraging van mijn bestelling werd vermeld. Vervolgens weken later maar weer mailcontact opgenomen omdat ik niks gehoord/gezien mee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer hier besteld, direct even contact gezocht met de eigenaresse om te vragen of ze een indicatie had wanneer het verzonden zou worden. Binnen een uur een super vriendelijke reactie.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I love this online shop. The items come directly from the Netherlands, so you don't have to worry about annoying customs issues. The owner is super friendly, and usually answers questions within a few... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang zoeken hier de zonnebril van m’n dromen gevonden! Mega snel geleverd en een super fijne communicatie! Kwaliteit als de beste. Had geen andere zonnebril willen hebben ! Dus op zoek naar een moo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Loja de roupa
  3. Loja de moda feminina

At the itgirlstore-shop we offer must have items every season!

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

96 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

3,7

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Ook als bestellingen vertaagd zijn

Ook als bestellingen vertaagd zijn, wordt je als klant zijnde hier keurig van op de hoogte gesteld!

Sommige items duren net wat langer qua levering, dan is er het vertrouwen dat het alsnog geleverd wordt en met een track & trace code makkelijk te volgen is.

6 de dezembro de 2024

Classificada 2 em 5 estrelas

Plaatje klopt niet met artikel

Plaatje klopt niet met artikel, niet te bereiken voor vragen

14 de novembro de 2024

Hi Liora,

Alle e-mails zijn beantwoord en in de dm op insta zie ik geen bericht onder deze naam.
Kun je ons een e-mail sturen op info@itgirlstore-shop.nl dan zouden we je verder kunnen helpen.
We streven altijd naar happy customers. En als je niet tevreden bent zullen we er altijd voor zorgen dat we je wel tevreden kunnen stellen, door je bestelling bijvoorbeeld te retourneren of ruilen.

Aanrader!!!

Al eerder hier besteld en het is echt een hele fijne webshop. Service perfect, producten zoals beschreven en hoge kwaliteit. Verder een hele snelle verzending.

Echt een aanrader als je mooie producten wilt kopen van hoge kwaliteit.

12 de novembro de 2024
Opinião espontânea

Classificada 5 em 5 estrelas

Snelle levering. En de spullen zijn waanzinnig. Ga vaker bestellen.

26 de setembro de 2024

Zeer tevreden

Snelle bezorging
En mooie kwaliteit

24 de setembro de 2024

Dankjewel voor je fijne review<3

Top!

Verzending was snel, product is perfect!

3 de setembro de 2024

Dankjewel voor de fijne review <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg tevreden met m’n sandalen

Erg tevreden met m’n sandalen . Het duurde wat langer dan normaal. Maar toen ik contact zocht werd ik goed geholpen. Goed product en behulpzame mensen

3 de setembro de 2024

Dankjewel voor de fijne review <3

Really NO recommendation

Delivery over 2 months (instead of 2-3 weeks), no money back for the return (self payment)….
No reaction of email, PayPal customer support e.a.
Really bad service and no recommendation!!!!!!!!!!!!!

19 de agosto de 2024

Hi grit,

Volgend mij ( aan je naam te zien) hebben we vanochtend nog per e-mail contact gehad?

Wat zijn je gegevens, bestel naam en order nummer? dan check ik even of je wel dezelfde klant bent als waar ik vanochtend mee gesproken heb. We helpen je natuurlijk graag verder, en hebben nog nooit een klant niet terug betaald of niet geholpen.
Als je bestelling later is geleverd dan gepland, dan ben je daar door ons netjes van op de hoogte gehouden. We hebben namelijk iedereen een e-mail gestuurd dat sommige pre orders langer gingen duren ivm het zoek raken van onze bestellingen in het buitenland, en hebben wij alle pre orders opnieuw moeten bestellen.

We horen heel graag van je.
MAIL alle info naar info@itgirlstore-shop.nl

Classificada 2 em 5 estrelas

Ik vond kwaliteit en afwerking van…

Ik vond kwaliteit en afwerking van blazer echt slecht

23 de julho de 2024

Hi Suzanne,

We hebben geen email ontvangen met een klacht over de blazer.. als je er niet blij mee bent kun je dat altijd aan ons aangeven zodat we je kunnen helpen met een oplossing.
we hebben tientallen logo blazers verkocht, en niet 1 blazer terug gehad met een klacht als deze... uberhaubt niet 1 terug gehad.. wellicht heb je een minder mooie ontvangen dan de rest. mail ons even op info@itgirlstore-shop.nl om je onvrede met ons te delen. werkt altijd beter dan gelijk een review te plaatsen die wij met verbazing lezen.

Absolutely horrible experience

Absolutely horrible experience.

Never received my items. I have now sent 3 emails that I would like a refund but no reply.

I would stay away! Massive scam and they stole my money.

8 de julho de 2024
Opinião espontânea

Hi Geraldine,

weird that we received such an bad review from you while we had email contact. you received your money back on the 22th of juley.
we emailed you earlier about one item in your order what was not in stock yet.

so we cancelled your whole order and you have your money back.
so it would be nice if you remove this review what is based on nothing,.

we hope to see you soon back in the shop
with love

É esta a sua empresa?