Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

I love this online shop. The items come directly from the Netherlands, so you don't have to worry about annoying customs issues. The owner is super friendly, and usually answers questions within a few... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang zoeken hier de zonnebril van m’n dromen gevonden! Mega snel geleverd en een super fijne communicatie! Kwaliteit als de beste. Had geen andere zonnebril willen hebben ! Dus op zoek naar een moo... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Loja de roupa
  3. Loja de moda feminina

At the itgirlstore-shop we offer must have items every season!

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

96 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

3,7

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Bestelling nooit geleverd

Begin dit jaar een bestelling gedaan. Helaas door Chinees nieuwjaar vertraging van mijn bestelling werd vermeld. Vervolgens weken later maar weer mailcontact opgenomen omdat ik niks gehoord/gezien meer heb sinds mijn laatste mail. Zij zou toen namelijk een update geven als de route herstart is. In dit mailtje werd aangegeven dat mijn bestelling daadwerkelijk besteld en verstuurd is maar dit helaas vaak lang duurt met dit soort producten. Ik ben nu zeker 3 maand verder maar geen tas en ook geen reactie !!!! waardeloos en ik bestel hier niet meer. Gemiste kans

10 de fevereiro de 2026
Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas een slechte ervaring..

Helaas een slechte ervaring..een tijdje terug een bestelling gedaan, omdat ik voorheen altijd heel tevreden was over de producten. Van de bestelling een bevestiging gehad met een track & trace. Het duurde al even voordat de order onderweg was (tot op heden nog steeds niets ontvangen). Ik zag ook dat er op de dag van de bestelling (30 juli) nog interactie was, hier op TrustPilot en op Instagram. Nu de bestelling nog steeds niet ontvangen, wel betaald, de website + instagram is offline en krijg geen reactie op mails over mijn bestelling/betaling. Ik ben bang dat ik mijn geld kwijt ben wat dood zonde is en ik ontzettend van baal. Ik verwacht mijn geld terug anders moet ik helaas andere stappen ondernemen.

13 de agosto de 2025

Amazing as always

Amazing as always! Fast delivery and quality is great.

6 de julho de 2025

Dankjewel voor je leuke review <3

Hele slechte kwaliteit

Hele slechte kwaliteit en de levering duurde hele lang

9 de julho de 2025

HI Babette,

We hebben aangegeven dat deze tas op pre-order was onder het product op de shop.. we hebben je tas inmiddels retour ontvangen en je geld netjes terug betaald.
de tas die je hebt besteld verkopen wij al jaren, en heb er voor die prijs op de kwaliteit nooit klachten over.
wellicht waren je verwachtingen hoger, dat kan.
wel wil ik je mee geven, als je een top AAA+ kwaliteit verwacht, er wel een ander prijskaartje aan zit. de prijs is dan 2x het dubbele dan wat je nu betaalde.

Mocht je in de toekomst toch nog eens willen bestellen, stuur ons dan eerst even een DM of een mailtje met een foto van het item zodat je weet wat je precies kunt verwachten van het item dat je zou willen kopen..

Hopelijk alsnog tot ziens in de shop en jammer van je review :(

Liefs <3 ITGIRLSTORE

⭐⭐⭐⭐⭐

Na mijn mail gevonden te hebben . Heeft de winkel direct gereageerd. Met een oplossing gekomen waar ik erg tevreden mee ben . TOP

14 de julho de 2025

Dankjewel voor je lieve review<3

Classificada 1 em 5 estrelas

Ik moest 1 maand wachten op mijn…

Ik moest 1 maand wachten op mijn bestelling toen deze na meerdere keren contacteren pas werd gestuurd eenmaal aangekomen was de kwaliteit super slecht en was de broek al gelijk kapot niet doen dus erg teleurgesteld

27 de junho de 2025

Hi Laura,

Wat jammer dat je niet tevreden bent.
Dit gaat om de sport set zie ik... we hebben hier veel pakketten van verkocht, en helaas is er 1 pakket geweest waarbij alle maten S niet goed gestikt waren in de band van de legging.
Ik zie dat jij ook een S had besteld.
nergens vind ik een email van jou naar ons over eventuele klacht hierover.
Behalve deze review.
Had ons even gemaild.. dan had je een retour label ontvangen en je geld volledig terug gekregen van je bestelling.
Mocht je dit nog steeds willen kun je ons mailen op
Info@itgirlstore-shop.nl dan lossen we het alsnog voor je op.

Liefs
ITGIRLSTORE

Top meiden

Top meiden! Goede service

27 de junho de 2025

Resposta da Itgirlstore

DAnkjewel voor je review <3 altijd blij om weer een bestelling van jou te zien in onze shop <3

Super!

Super snelle levering!

Altijd snelle levering, goede communicatie. Juiste maat advies. En bij vragen altijd snel antwoord. Bestel vaker en ben Altijd zeer tevreden.

12 de junho de 2025

Topp !

Top ! Snelle reactie - retour goed & snel verwerkt

14 de maio de 2025

Leuke selectie

Leuke selectie. Snelle reactie klantenservice bij vragen over levertijd. Snelle levering.

12 de maio de 2025

Classificada 4 em 5 estrelas

Bestelling vlot ontvangen

Bestelling vlot ontvangen, maar riem was te klein en na een retour volgde een nieuwe riem en die was ok. De mails hieromtrent werden steeds goed behandeld, maar het wisselen heeft wel wat lang geduurd, maar alles werd alsnog perfect geleverd.

6 de março de 2025

Dankjewel voor je fijne review <3

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer hier besteld

Voor de eerste keer hier besteld, direct even contact gezocht met de eigenaresse om te vragen of ze een indicatie had wanneer het verzonden zou worden. Binnen een uur een super vriendelijke reactie. Binnen 3 dagen had ik mijn bestelling binnen, super kwaliteit. Ik heb mijn mandje alweer gevuld voor de volgende bestelling! <3
#5043

15 de maio de 2025

Dankjewel voor je fijne review<3

Heel goede service

Heel goede service. Ik bestelde onlangs een artikel, waarbij de levertijd iets langer duurde wegens onvoorziene omstandigheden. Hierdoor kreeg ik via mail uitleg hierover, waardoor ik onlangs mijn bestelling goed ontvangen heb. Ik raad het zeker en vast aan!

15 de maio de 2025

Dankjewel voor je fijne review<3

Classificada 1 em 5 estrelas

Eerst erg slecht contact kunnen krijgen…

Eerst erg slecht contact kunnen krijgen met eigenaresse. 3 weken op mijn zonnebril moeten wachten.
Vervolgens kreeg ik de bril binnen en deze leek echt niets op de foto. Plastic ding. Zeker geen 1-1 kwaliteit, maar wel voor betaald. Heel jammer, 50 euro in de sloot gegooid.

7 de abril de 2025

É esta a sua empresa?