Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Begin dit jaar een bestelling gedaan. Helaas door Chinees nieuwjaar vertraging van mijn bestelling werd vermeld. Vervolgens weken later maar weer mailcontact opgenomen omdat ik niks gehoord/gezien mee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Voor de eerste keer hier besteld, direct even contact gezocht met de eigenaresse om te vragen of ze een indicatie had wanneer het verzonden zou worden. Binnen een uur een super vriendelijke reactie.... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

I love this online shop. The items come directly from the Netherlands, so you don't have to worry about annoying customs issues. The owner is super friendly, and usually answers questions within a few... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja de acessórios de moda
  2. Loja de roupa
  3. Loja de moda feminina

At the itgirlstore-shop we offer must have items every season!

Informações de contacto

3,7

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

96 opiniões

Sem histórico de convites para avaliação

3,7

Todas as opiniões

2 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Snelle verzending

Snelle verzending, tevreden van het product! :)

20 de junho de 2024

Dankjewel voor je lieve review <3

Classificada 1 em 5 estrelas

Schuhe entsprechen nicht der…

Schuhe entsprechen nicht der Originalgröße, schlechte Verarbeitung

Hi Anna,

We didn't received a email from you that you are not happy with the shoes, if you want you can send them back or swap for something else. just let us know ;)

we've sold a lot of those shoes for 2 years now, never had a complain like this, so maybe you are too critical, and should buy the real ones.

With Love, ITGIRLSTORE

Duidelijke website

Duidelijke website, producten goed verpakt, snelle reactie van klantendienst bij vraag. Betrouwbaar!

Dankjewel voor je review <3

Top website

Top website, mijn vragen werden duidelijk en snel beantwoord per mail en binnen enkele dagen ontving ik mijn bestelling!

31 de maio de 2024

Dankjewel voor je review<3

Geen terugbetaling na Retour

Mijn vrouw wacht al weken op terugbetaling van retour gestuurde order. Track en trace laat zien dat de order zeer zeker netjes terug ontvangen is.

Order #2877 - Order M.Staal

Vanuit Itgirlstore geen reactie. Je kan mailen wat je wilt.

Kortom: voorkom oplichting, bestel hier NIET !

Hi Yannick.

We reageren nu voor de 2e keer op een 1 sterren review van jou. Op de vorige is geen antwoord gekomen vanuit jou. Ik krijg sterk het idee dat je dit express doet en helemaal geen order bij ons geplaatst hebt. We hebben namelijk geen elke order open staan onder de naam Yannick Jansen. En je reageert ook niet op ons antwoord op je vorige review. We ontvangen geen enkele mail van jou op info@itgirlstore-shop.nl
Wij hebben alles goed op orde en elke e-mail is beantwoord. Ook bij jou review is geen e-mail adres te vinden waarop we jou kunnen bereiken. Het order nummer wat je opgeeft is een order op iemand anders naam, dit betreft een klant uit Duitsland. deze order is op 17 mei verzonden. En ook op deze naam hebben we geen aanvraag voor retour ontvangen.
Betreft de order op M staal.
Die is op 30 april geplaatst. En hebben wij vandaag als retour verwerkt. Dus wat er wordt beweert dat er weken gewacht wordt op terug betaling is ook niet waar. Alle retouren die vorige week bij ons binnen zijn gekomen zijn vandaag verwerkt. We zouden je graag verder willen helpen, maar dan zal je echt moeten mailen. Zodoende krijg ik het vermoeden dat je nooit iets besteld hebt en ons express bewust slechte reviews geeft. Dit maal voor de 2e keer.
We zien graag een e-mail tegemoet.

Mocht het probleem inmiddels verholpen zijn zou het fijn zijn als de review verwijderd wordt.

Bij voorbaat dank.

ITGIRLSTORE

Classificada 2 em 5 estrelas

misleidend

Dure tas besteld die helaas van zeer goedkope (slechte) kwaliteit blijkt te zijn. Toch maar gehouden omdat communicatie en retourneren bij een eerdere bestelling erg moeizaam verliep. De foto's die op de website worden gebruikt blijken niet representatief voor hetgeen je daadwerkelijk krijgt, best misleidend dus. Dit is nu de tweede keer, ik durf hier niet meer te bestellen.

3 de maio de 2024

Hi Mirna,

wat jammer dat je het 2 keer zo ervaren hebt.
Het gebeurd inderdaad wel eens dat klanten te kritisch zijn en origineel verwachten, helaas kunnnen we dan deze prijzen niet hanteren
onze items zijn doorgaans geweldig en menig klant is altijd erg blij en keren vaak terug naar onze shop
we raden je dan ook aan mocht je een item weer leuk vinden, ons een email / whatsapp / dm te sturen met aanvraag van een eigen foto ( dit doen meerdere klanten) zo kun je zelf beoordelen of je het de moeite waard vind om te bestellen of niet.
hopelijk zien je we toch nog eens terug in de shop.

veel Liefs ITGIRLSTORE

klantenservice

Nog steeds geen antwoord op mijn mail

15 de abril de 2024

Resposta da Itgirlstore

Hi! Wat vervelend dat je dit probleem ervaart. Sommige leden van ons team zijn op dit moment op vakantie. Hierdoor zit er wat vertraging in het beantwoorden van de mails! Wij zullen morgen avond alle mails oppakken, waaronder die van jouw! Liefs

Mooi producten

Mooi producten, snelle levering. Heel blij mee

27 de março de 2024

Superleuke webshop!

Superleuke webshop! Snelle levering en mooie kwaliteit producten, ik ben zeer tevreden! 🤍

2 de abril de 2024

Tevreden

Snelle levering, mooie kwaliteit!

2 de abril de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Na lang zoeken hier de zonnebril van…

Na lang zoeken hier de zonnebril van m’n dromen gevonden! Mega snel geleverd en een super fijne communicatie! Kwaliteit als de beste. Had geen andere zonnebril willen hebben ! Dus op zoek naar een mooie zonnebril van goede kwaliteit? Zou ik zeker bij Itgirlstore-shop kijken!

8 de março de 2024

É esta a sua empresa?