Jesper er en kæmpe svindler. Jeg måtte true ham med politiet for at få min campingvogn udleveret. Da jeg endelig får den ,kan jeg se at der har boet mennesker i den. Den er skadet udenpå og fortelt o... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kære Jesper. Du og din kone skylder mine forældre ( at man kan få sig selv til at snyde et pensionist par ) omkring 89tusind for en campingvogn som de aldrig fik. Jeg kan se at mange har klage... Ver mais
Hold jer for den sags skyld langt væk fra dette svindler firma. Jesper og hans kone Malenes firma er et svindler firma. De er dømt til og betale over 180.000 tilbage men de nægter og betale tilba... Ver mais
Hold jer langt væk….. Kan ikke levere…. Tager ikke telefonen… Besvarer heller ikke e-mail , skrevet 8 gange… Efter mere end fire uger, skrev jeg en mail og annullerede min bestilling… Så fik jeg... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Velkommen til JP Caravan - køb og salg af brugte campingvogn & tilbehør samt eget værksted med speciale i forsikringsskader
Informações de contacto
Hovedgaden 532, 2640, Hedehusene, Dinamarca
- jpcaravan.dk
Não respondeu a opiniões negativas
Svindler af værste skuffe
Stjæler andre folks penge
Stjæler andre folks penge, er dømt ved retten men betaler stadig ikke
Velkommen på forsiden af svindlerjagten
Velkommen på forsiden af svindlerjagten
BETAL DET DU SKYLDER
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk, hvis I ikke vil snydes.
De snyder deres kunder!!!
I øjeblikket skylder de mindst 185.000 kr., men nu er det pludseligt umuligt at komme i kontakt med dem.
De er dømt ved retten til at betale ejeren af den campingvogn, de solgte, men vedkommende har ikke fået en krone endnu.
Jesper svindler
Jesper svindler, han betaler ikke for det han køber. Han "købte" en campingvogn til ca 180.000 kr men betalte aldrig
Hold jer langt væk
Snyder og bedrager
Hold jer væk!!
Hold jer væk!!! Han snyder og bedrager og beholder pengene!!
Svindler...
Manden og konen der ejer firmaet er inde på Svindlerjagten på facebook og dømt til at 185.000 kroner tilbage. Det er aldrig et godt tegn.. Hold jer væk
Når man vil købe noget i deres webshop
Når man vil købe noget i deres webshop, kan man godt lægge produkter i kurven, men man kan ikke betale. Alligevel modtager man en ordrebekræftelse. De tager hverken telefonen eller svarer på emails.
Tager ikke telefonen
Tager ikke telefonen. Svarer ikke på facebook. Hjemmesiden fungerer ikke.
Hold jer LANGT væk fra denne…
Hold jer LANGT væk fra denne forhandler. Han sender ikke varen, man tager gerne mod betaling. :-(
På DBA går han under navnet JpJp og her sælger han nye vare til meget lave priser, men problemet er bar at de ikke bliver afsendt som aftalt. Efterfølgende er det svært at få sine penge tilbage.
Brug aldrig dette firma
Brug aldrig dette firma. Vi havde en aftale om at sælge vores campingvogn. Den forsvandt fra pladsen hele sommeren og vi kunne ikke få af vide hvor den var. Den kom pludselig tilbage efter sommerferien med skader, der kostede os 20000 kr og en advokat på sagen.
ALDRIG HAR JEG OPLEVET DÅRLIGERE SERVICE
HOLD JER LANGT VÆK!!
Jeg bestilte noget tilbage i August og har endnu ikke modtaget det. Jeg har forsøgt at ringe 100 gange, skrevet mails, endda taget til dem fysisk. De lover guld og grønne skove og holder intet af det. Pinligt, at vi i dagens Danmark har en virksomhed, som behandler deres kunder som de gør. RESPEKTLØST !!!!!! Må karma ramme jer....
har betalt men kan ikke få varerne og…
har betalt men kan ikke få varerne og de er ikke til at komme i kontakt med køb ikke noget ved dem
Leif Rømer
Hold jer langt væk fra det fortagende
Hold jer langt væk fra det fortagende. Jeg har bestilt en varer for 1 måned siden, jeg har stadig ikke modtaget den, eller hørt noget fra dem, de skrev at der ville gå 10 dage. Jeg har ringet et utal af gang, flere gange om dagen, men hvergang den samme automatiske telefonsvare, “vi har meget travlt i øjeblikket, i velkommen til at sende en mail” jeg har sendt flere mail, men aldrig fået en tilbagemelding. Jeg har været inde på der facebook og sendt beskeder derfra, aldrig nogen reaktion, jeg kan se de har set min beskeder. Nu har jeg skrevet til dem at jeg annullere bestilingen, men stadig ikke hørt en lyd.
Tænker hvordan ville det gå hvis man havde modtaget en varer og man have den byttet 😵💫
Svindel og bedrag hold jeg langt væk…
Hold jer lant væk . Du får aldrig varen, de svarer ikke på mail. Hvis man kunne give -stjerner ville de få fem
Du får aldrig varen og du få heller aldrig kontakt med firmaet svarer ikke på mail. Køb ikke noget der.
Hold jer bare væk fra denne forhandler
Hold jer bare væk fra denne forhandler.
Vi ville sælge vores campingvogn og blev kontaktet af JP Caravan for at få hjælp til at sælge den.
Efter 9 måneder er der ikke sket noget. Vi kunne ikke få fat i ham, han ringede aldrig tilbage. Mails blev ikke besvaret.
Det lader som om han har brugt vores campingvogn eller udlånt den, men vi har desværre ikke beviser for det. I hvert fald har der været vand i vandtanken og toilettet, selvom vi har tømt den inden vi afleverede vognen.
Pludselig er der ridser og brugsspor, cykelholderen var fuldstændig ødelagt.
Vores lås er forsvundet sammen med en donkraft. Derudover lå hele noglesæt indenfor den ikke låste campingvogn på hans grund.
Vi har hentet vores campingvogn tilbage. I det mindste har han betalt for kabler, som han ikke kunne finde og som har været forsvundet. Vi fik også en ny cykelholder.
På hans hjemmeside står, at vognen er solgt, selvom han har ikke solgt den. Vi går videre til politiet, hvis han bliver ved med at reklamere sådan (additional 20.7.24: det betaler sig desværre ikke, fordi det er en bagatelle, blev vi sagt). Han lyver og man kan ikke stole på noget som helst, han lover. Desværre har vi ikke læst Trustpilot eller Google anmeldelser før. Vi finder vores historik i mange af de andres anmeldelser...
Manglende levering og opfølgning
Denne anmeldelse gælder også virksomheden Campstuff (CFHorsens.dk), der er tale om samme ejere.
Nu har vi totalt tabt tålmodigheden, vi vil have vores penge igen.
Vi købte på Campingmessen på Storebælt den 20/4 2024 en lille transportabel gasgrill, som demo-grill, vores forudsætning for at købe grillen var, at man kunne tilkøbe noget, så man kunne sætte gryder mm på grillen, denne bestilte vi så.
Samtidig bestilte vi en 2 m lang skinne til at montere i garagen på vores autocamper.
Vi fik at vide vi ville modtage en faktura fra Campstuff, som vi så skulle betale inden I ville sende os vores varer. Vi måtte rykke flere gange for fakturaen før den endelig kom 7/5 2024 og vi skyndte os at betale allerede den 8/5 2024. Fakturaen var udstedt af JP Caravan og har nr. 28061 og lød på kr. 1.089,90
Vi har igen måtte rykke flere gange og den 17/6 skriver Jesper, at han nu har genbestilt vores varer. Det er nu den 16/7 og vi har stadig ingen varer.
Vi er nu så utilfredse, og vil ha vores penge tilbage, samtidig ønsker vi at ophæve handlen med demo-gasgrillen, da vores forudsætning for købet, var at vi kunne få grill-risten til gryden med. Vi betalte kr. 1.600 for grillen.
I bedes derfor indbetale kr. 2.689,90 til os straks.
Ønsker I gas-grillen retur, bedes i fremsende en returlabel, så returnerer vi den straks vi har fået vores penge tilbage.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.