JP Caravan Opiniões 86

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jesper er en kæmpe svindler. Jeg måtte true ham med politiet for at få min campingvogn udleveret. Da jeg endelig får den ,kan jeg se at der har boet mennesker i den. Den er skadet udenpå og fortelt o... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kære Jesper. Du og din kone skylder mine forældre ( at man kan få sig selv til at snyde et pensionist par ) omkring 89tusind for en campingvogn som de aldrig fik. Jeg kan se at mange har klage... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer for den sags skyld langt væk fra dette svindler firma. Jesper og hans kone Malenes firma er et svindler firma. De er dømt til og betale over 180.000 tilbage men de nægter og betale tilba... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk….. Kan ikke levere…. Tager ikke telefonen… Besvarer heller ikke e-mail , skrevet 8 gange… Efter mere end fire uger, skrev jeg en mail og annullerede min bestilling… Så fik jeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Velkommen til JP Caravan - køb og salg af brugte campingvogn & tilbehør samt eget værksted med speciale i forsikringsskader

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 5 em 5 estrelas

Super service

Har handlet vogn der ude 2 gange, altid super service.
Handler også mit udstyr derude, da jeg får det jeg bestiller til tiden.
Kan klart anbefale jp caravan.
Kan ikke nikke genkendende til de dårlige anmeldelser.
👍👍👍. Bliver altid mødt med højt humør og smil 😁

17 de fevereiro de 2021
Classificada 4 em 5 estrelas

Fandt en løsning

Pga. en misforståelse ifbm. JP’s rådgivning endte jeg med at købe det forkerte produkt. Det tog lidt tid, men til sidst sørgede de for at jeg fik den rigtige vare.

12 de dezembro de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Vi købte en campingvogn hos jpcaravan…

Vi købte en campingvogn hos jpcaravan og vi diskuterede på intet tidspunkt prisen og forventer at få det lovet. Då vi så henter den er der absolut ingen klargøring af vognen fortaget udover syn og en meget useriøs gastest. Vognen var ligeså beskidt som da vi var og kikke første gang. Gas test var med en 4 år gl gasslange. Der stod i opstilling at der var Isabella fortelt til. Køre hjem med den og opdager at forteltet er er et solsejl med sider og front. Der mangler så en div. stænger og det var møgbeskidt og jordslået . Så var der en markise monteret hvor stænger også var mangelfuld .. vi går så vognen efter og starter med at udskifte gasslange, vandhane (flækket) skifte begge propper til vaskene og plastfødder på støtte mangler. Derefter en meget grundig rengøring af hele vognen samt vaske sæberester af udenvendig. Så det har snart været en dyr fornøjelse af noget som man forventer er iorden. Har forsøgt at komme i kontakt med dem, men absolut ingen reaktion. Så man lære jo at med trustpilot.com kan man blive lidt klogere og spare både penge og skuffelser. Jeg har efterfølgende snakke med et par andre forhandler og siger samstemmene at de er en skændsel for camping branchen. Vh rene og Sanne.

2 de novembro de 2020

Dårlig service!

Dårlig service!
Har bestilt og betakt et hale-telt, men fået tilsendt et side-telt som ikke passer til bilen. Ekspeditionen gik glat i løbet af en uge. Men at få det byttet til det bestilte eller få pengene retur er ikke lykkedes i løbet af en måned. Der bliver ikke svaret på mail og lovede telefonopkald udebliver.

13 de agosto de 2020

Ekstrem dårlig service

Jeg har afleveret en solseng til reparation. Siden har jeg intet hørt, de svarer ikke opkald eller mails. Har fået fat i dem en gang, der ville de vende tilbage og nu er vi forfra igen med ingen kontakt. Jeg skulle aldrig have lagt på. Tænker næste skridt er et besøg hos den.

2 de agosto de 2020

Dårlig leverandør

Jeg har bestilt produkter 6/7 med forventet 5-7 dages levering.... har intet hørt ! De svarer ej på mine henvendelser Jeg vil anbefale at man handler et andet sted...

24 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte et drejekonsol til bilsæde…

Bestilte et drejekonsol til bilsæde d.08-07-20 i dag den 24-07-2020 er det ikke ankommet.svar på mail Ordre status for din ordre 21046 fra 08.07.2020 er nu blevet ændret.
Din ordre har ændret status til: Completed.

Du vil modtage en mail/SMS fra GLS når din pakke er klar til afhentning i pakkeshop, men hvis du har bestilt afhentning ligger den nu klar til afhentning i butikken. mit svar Har bestilt levering til Adr. Michael Bendtsen Ny Mårumvej 260 3200 Helsinge Scan-Factory. har ikke fået svar siden da useriøst kan dog ikke klager over servicen da der ikke er nogen og de tager ikke tlf. måske pga dårlig samvittighed.

24 de julho de 2020

Hvor læste jeg ikke…

Hvor læste jeg ikke trustpilot.........For jeg er havnet i samme situation, som andre.Bestilte en køleboks 6. Juli og forventede 5 dages ventetid......men her den 21. Juli har intet modtaget, trods mails og telefon, der altid slår over i ...Vi har meget travlt i øjeblikket...med hvad?
Absolut INGEN service overhovedet.Hvordan kan sådan et firma overleve.....
Jeg er ikke kunde hos JP caravan nu og i fremtiden ....ALDRIG.

21 de julho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

JP Caravan er dog den mest useriøse…

JP Caravan er dog den mest useriøse virksomhed jeg til dato har haft kontakt med.
Bestiller en vare på nettet hvor der opgives 5 dages leveringstid. Her efter 23 dage har jeg endnu ikke fået varen. Rykker mange gange på mail, ingen svar retur. Ringer og ringer, og kommer jeg endelig igennem lover de at vende tilbage, men vender aldrig tilbage. Sidst jeg kom igennem var varen lige kommet ind af døren så den kunne sendes dagen efter, har her efter en uge endnu ikke set noget.
Jeg har derfor annulleret ordren igen og jeg håber inderligt at de så brænder inde med det jeg har bestilt.
Min anbefaling, hvis du bestiller noget på nettet, så scroll videre til næste web shop.

12 de julho de 2020

useriøst

bestilte en gasgrill, hos dem ,der stod 5 dages levering, efter 1 uge, ringede jeg og rykkede for den "tilfældigvis" kunne de se at den var på vej. Efter 2 uger ringede jeg igen, beskeden var stort set den samme, så mage til useriøst firma, skal man lede længe efter.
når man ringer til dem, er de ikke særligt venlige, virker små sure, og bestemt ikke kundevenlige.

11 de julho de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

God og venlig service, kommer helt sikkert igen!

Har handlet vogn og dele hos jp caravan. Det har været en super oplevelse alle gangene, meget venlige og hjulpet med alt. Da mange skal på camping i år er der ventetider som alle andre steder, men her har vi fået besked hele vejen igennem. Jeg kommer gerne igen!

30 de junho de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Ekstrem dårlig service. 0 stjerner.

Bestilte en markise skinne, hvor der var 3-5dages levering på, og rykkede for den efter 3uger, hvor jeg fik at vide, at de lige havde fået den ind af døren, og de ville sende den straks. Nu efter yderlig en måned, har jeg købt skinnen hos Møllegårdens Camping, (til samme pris) og afblæst min bestilling hos JP. Ekstrem dårlig service.

18 de junho de 2020

Ekstrem dårlig service...!

Efter 4 uger fra bestilling af en hundekurv ved dette firma kommer der en mail med beklagelse, hvor de skriver at deres leverandør ikke kan levere før midt i juli....

Ekstrem dårlig service og jeg kvitterer med at sende en mail hvor jeg beder dem annulere ordren og sende pengene retur.

Jeg har endnu intet hørt til mine penge.

Hvordan kan man drive virlsomhed på denne måde????

31 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Bestilte en front til markisen

Bestilte en front til markisen. Der er en fejl på den og kontaktede jp Caravan der lovede, at sende returlabel og ny front.
Der sker ingen ting og der svares ikke på mail. Via tlf bliver der lovet at de kigger på sagen. Det sker der så heller ikke noget ved!
Kan Ikke anbefale JP Caravan.

24 de maio de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais