JP Caravan Opiniões 86

TrustScore: 1 em 5

1,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Jesper er en kæmpe svindler. Jeg måtte true ham med politiet for at få min campingvogn udleveret. Da jeg endelig får den ,kan jeg se at der har boet mennesker i den. Den er skadet udenpå og fortelt o... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kære Jesper. Du og din kone skylder mine forældre ( at man kan få sig selv til at snyde et pensionist par ) omkring 89tusind for en campingvogn som de aldrig fik. Jeg kan se at mange har klage... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer for den sags skyld langt væk fra dette svindler firma. Jesper og hans kone Malenes firma er et svindler firma. De er dømt til og betale over 180.000 tilbage men de nægter og betale tilba... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Hold jer langt væk….. Kan ikke levere…. Tager ikke telefonen… Besvarer heller ikke e-mail , skrevet 8 gange… Efter mere end fire uger, skrev jeg en mail og annullerede min bestilling… Så fik jeg... Ver mais

Informações sobre a empresa

Informação fornecida por diversas fontes externas

Velkommen til JP Caravan - køb og salg af brugte campingvogn & tilbehør samt eget værksted med speciale i forsikringsskader

Informações de contacto

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a opiniões negativas

Classificada 1 em 5 estrelas

Nu mere end 2 måneder siden jeg…

Nu mere end 2 måneder siden jeg bestilte en standard nøgle. Har rykket flere gange, lange svartider. Undskyldninger som den var overset, til den er i restordre. Har bla snakket med importøren, som oplyser de altid er på lager. Nu har jeg fået en nøgle fra andet firma på kun 3 dage.
Useriøst og uprofessionelt.
Kan IKKE anbefale at købe hos cfhorsens / jpcaravan.

6 de maio de 2020

God service :-(

God service, er blevet til en dårlig oplevelse, har haft kontakt med Jesper pr. mail og fået besked om han ville sende en ny vare, men har så ikke hørt mere eller fået en erstatning for min defekte vare og der er nu gået 9 dage siden sidste kontakt.... :-(

4 de maio de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Brugt hobby nysynet gas og fugttestet

Købte brugt hobby campingvogn fra år 1998 leveret ny synet med 1 års garanti Inc gas og fugt test Januar 2020 hos jo carvan
Afhentet vognen og så startet problemerne
Stak fysiks fingernem gemme bunden på vognen, hele vognens bredte bag i vognen
Reklamere problem og fik pengene retur efter vi rykket Jesper 3 gange. Jesper lovet at om registreret vognen det måtte vi minde jp camping om at for gjordt igen efter 4 uger før det lykkes
Så pas på når i handler brugt vogn hos JP caravan
De er flinke men du skal selv kontrollere alt. De kan få alt gemme syn selv om at hele bagvognen er rådnet væk

16 de abril de 2020
Classificada 1 em 5 estrelas

Hold dig laaaaangt væk!!!

Jeg hverken kan eller vil anbefale JP Caravan, idet jeg henviser til at har handlet fabriksny camping, og det var absolut ikke en god oplevelse. Jeg har selv måtte udbedre fejl og mangler på min fabriksnye camping, vel og mærket for egen regning.

Jeg ville personligt gå langt udenom JP Caravan

12 de outubro de 2019
Classificada 5 em 5 estrelas

Havde en lille ildløs i min autocamper

Havde en lille ildløs i min autocamper, bag køleskab, under komfur og vask. Det skadede, el, vand, både til- og afløb. Ved forespørgsler til adskillige værksteder, var svaret at man først havde tid, efter ferie, blandet andet p.g.a. leveringstid på reservedele. Men JP Caravan, var både hurtigt til at svare på mail. få fat i forsikrings agent, til aksepst af dækning, fik camperen til brug i, mens reservedele kom hjem. Overholdt alle aftaler og det er lavet perfekt. Og ikke mindst, min brug her i sommer er reddet.

23 de junho de 2019
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais