Juvelgruppen.dk Opiniões 1039

TrustScore: 3 em 5

3,2

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Dere er kjempe hjelpsomme, imøtekommende og veldig opptatt av at ordren skulle bli riktig...Kjempe bra firma med supre priser og en utrolig bra kundeservice både på mail og på Chat. Jeg følte meg g... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Købte Christina charms hos Fredberg. Efter 10 måneder blev de sorte og mistede forgyldning. Fredberg ville ikke behandle vores klage og påstod det var selvforskyldt. Derfor denne advarsel: Lad være m... Ver mais

Classificada 3 em 5 estrelas

Christina watches armbånd købt på nettet. Armbånd skulle ved modtagelse tilpasses og der lå fint et kort, hvor der stod at man kunne få armbåndet tilpasset hos en af forhandlerne til Christina Watche... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget dygtige og kompetente mennesker med passion til deres job. Vi havde bestilt en børne sølvske som skulle graveres. Navnet var langt og efter at have bestilt fredag aften, fik jeg et opkald lørdag... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Ourivesaria
  2. Loja de acessórios de moda
  3. Relojoaria

Escrito pela empresa

Hos JUVELGRUPPEN har vi stort fokus på, at du som kunde får den ultimativt bedste og mest ægte oplevelse, når du handler nye smykker. Den gode og ægte oplevelse får du uanset, om du betjenes i en af vores fysiske butikker eller bliver inspireret/køber via vores webshop.

Informações de contacto

Respondeu a 50% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Classificada 2 em 5 estrelas

Tilfreds, men skuffet

Jeg er meget tilfreds min mine vare, det det var en gave til min søster fra min svoger, bestilte torsdag med dags levering blev så bare lovet at jeg havde den aller senest lørdag, da de ikke havde den hjemme, men ville skaffe den ( god service) da jeg skulle bruge den søndag morgen, der var ingen gave, da den først blev leveret mandag eftermiddag...jeg var skuffet, min svoger var skuffet og ikke mindst var min søster MEGET skuffet:(

24 de agosto de 2014
logótipo da Juvelgruppen.dk

Resposta da Juvelgruppen.dk

Kære Naja
Vi er også skuffede. Vi skaffede varen ekspres, sendte den som aftalt om fredagen og alt skulle være i sin skønneste orden, men det var det så ikke. Posten blev åbenbart forsinket og varen kom ikke frem til lørdag som forventet. Jeg har ikke nogen statistik over postforsinkelser, men det sker ikke tit, men det sker altid når det ikke må ske. Det vi kan lære af denne lille historie, er at vi ikke skal forsøge at presse en ordre igennem med så kort frist. Men vi vil så gerne forsøge at yde optimal service og hjælpe kunder, der er ude i sidste øjeblik.
Med venlig hilsen
Tonny Østergaard

Levering på under 24 timer - godt gået

Hej venner!
Har haft en fantastisk oplevelse i forbindelse med køb på nettet.
Bestilte en Ur-ske – som skulle gives til mit seneste barnebarn i forbindelse med hendes barnedåb den 31. august 2014.
Søgte på nettet og fandt Fredberg på nettet..
Fandt den sølvske - som jeg ønskede at købe.
Udfyldte formular med navn, vægt, længde og fødselstidspunkt – klokken 9,57 fredag morgen.
Lidt over klokken 9 næste morgen ringede posten på døren og afleverede ur-skeen i flot gave æske.
Jeg var vildt imponeret. Ikke blot over hurtig levering, men også over prisen.
999 kr. inkl. Levring.
I sølv og guldvarer forretninger koster samme ske ligeledes 999 kr. men hertil kom betaling for indgravering, og så skulle jeg naturligvis selv hente skeen, når denne efter nogle dage var færdig.
En fantastisk oplevelse, som jeg allerede har fortalt til flere.

24 de agosto de 2014
Classificada 1 em 5 estrelas

Meget ringe gravering

Vi bestilte 2 ringe med udvendig gravering, flot udført men langt fra en gravering af den karakter man regner med at få, det er ikke hvad vi kalder en gravering med en laserbehandling, som idag 1½ mdr. senere ikke kan ses men kun anes, dette er bestemt ikke pengene værd.

Vh Camilla & Morten

Faknr: 27619

16 de agosto de 2014
logótipo da Juvelgruppen.dk

Resposta da Juvelgruppen.dk

Kære Camilla og Morten
Den vare i køber af os skal naturligvis være i orden, der er garanti på alting. Vi har ikke modtaget nogen reklamation fra jer? vil det ikke være en god ide?
Med venlig hilsen
Tonny Østergaard

Usædvanlig hurtigt ekspedition

Jeg bestilte en sølvske med indgravering som gave til en barnedåb. - Bestillingen blev afgivet torsdag middag. Skeen blev sendt med posten samme dag og jeg modtog den fredag morgen. - Det var service ud over al forventning!
mvh
Dan Møller

11 de agosto de 2014

God betjening :-)

Bestemt et sted jeg lægger min bestilling igen, venlig og tilfredsstillende behandling af en super kompetent medarbejder. Hurtig levering af prøveringsæt, med tilhørende brugsanvisning og komplet retur mærker. Da vores rigtige ringe kommer, er de flot pakket ind og ringene overgår vores forventninger. Jeg er en glad og ny forlovet, med nogle rigtig smukke ringe.

3 de agosto de 2014

Fantastisk :)

Ingen problemer med noget som helst, skrev en note med hvad jeg godt kunne tænke mig at få indgraveret og hvad der skulle undlades, min varer blev lige som jeg gerne ville have. Super service og meget hurtig levering. Jeg er meget tilfreds.

31 de julho de 2014
Classificada 4 em 5 estrelas

God service

Fredberg er meget hjælpsomme og kan levere hurtigt. Der kan være begrænset fleksibilitet fra leverandørens side.

28 de julho de 2014

Super service

Jeg har været i kontakt med forskellige medarbejdere på fredberg, for at finde den perfekte ring til mig. De var utrolig hjælpsomme, og villige til at søge højt og lavt. De sendte mig en prøvering til låns, så jeg kunne se om det var stilen.
Desværre kunne jeg ikke finde det jeg søgte i deres udvalg - der ellers er imponerende (de har mere end det der bliver vist på deres hjemmesider).
5 store stjerner herfra.

23 de julho de 2014

Utolig venlige medarbejdere....

Kan ikke klage over noget, i ringer som aftalt, i undersøger tingene, og vender tilbage med et svar, medarbejderne er søde og venlige... Helt igennem en fornøjelse, vil helt sikkert benytte jer igen, hvis jeg skal bruge noget...

20 de julho de 2014
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais