Keukenwrapping Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na de nodige twijfels te hebben gehad over het wrappen van onze keuken, toch maar een keer de knoop doorgehakt. Bij 2 bedrijven offerte gevraagd en afspraak gemaakt, maar na het gesprek met Sylvia en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fijne ervaring was de keukenwrapping met Wouter en Silvia! Wij hebben de keuken van mijn 80 jarige ouders door hen onder handen laten nemen. Na een prettige uitleg en keus uit veel verschillen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele prettige en vlotte communicatie met Sylvia op kantoor, heldere prijzen en ze komen alle afspraken stipt na. Als Wouter dan komt dé- en monteren is in één dag mijn oude blauwe keuken opeens prac... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima ervaring met Wouter en Silvia, duidelijke communicatie en kwamen afspraken perfect na. Ik heb zelden iemand zo netjes zien werken als Wouter. Het resultaat is een plaatje. De keuken waar ik qua... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Remodelador de cozinhas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Geef uw keuken een nieuwe look door het laten aanbrengen van wrappingfolie.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

118 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Erg blij met mijn “nieuwe” gewrapte…

Erg blij met mijn “nieuwe” gewrapte keuken. Ook de service en communicatie. Birgitvannispen

10 de outubro de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Bedankt Birgit voor je mooie review en vertrouwen in keukenwrapping! Heel veel plezier met de nieuwe keuken! Wouter en Silvia

Aanrader!!

Heel blij met onze gewrappte keuken (van wit naar zwart)! Het is een super oplossing! Hele goede service, duidelijke communicatie en heel netjes afgewerkt! Is echt een aanrader!

9 de outubro de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Bedankt voor je mooie review en heel veel plezier met de keuken!
Hartelijke groet, Wouter en Silvia

Classificada 5 em 5 estrelas

Echt zo blij met de meubelfolie op onze…

Echt zo blij met de meubelfolie op onze keuken, hij is als nieuw. Het is echt vakwerk, meer dan tevreden. Ook is de klantvriendelijkheid echt helemaal top. Iedere keer een snelle reactie en er word ook echt met je meegedacht.

5 de outubro de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Bedankt voor de mooie review en bedankt dat we jullie keuken weer als nieuw mochten maken met een hele gave look! Veel plezier ermee!!

Classificada 5 em 5 estrelas

Vakwerk en uitstekende service!

We zijn super blij met onze gewrapte keuken. Heel hartelijk dank Wouter en Sylvia voor het geleverde vakwerk en de goede service. Topwerk!!

21 de setembro de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Graag gedaan Rian, jij bedankt voor de mooie review en geniet van de keuken!!

Keukenwrapping helemaal TOP!

We zijn erg tevreden over keukenwrapping.nl. Een snelle offerte, goede adviezen en keurige afhandeling. Wij hebben een witte keuken en wilden voor een witte hoogglans gaan. Het advies van Silvia en Wouter was om dat niet te doen omdat het dan kan lijken dat je geen andere keuken hebt. We zijn gegaan voor grijs en zijn daar heel blij mee met dank aan Wouter en Silvia. We bevelen Keukenwrapping van harte aan. Groet Franck en Jolanda

18 de setembro de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Bedankt voor jullie mooie review! Geniet van jullie "nieuwe" keuken!!

Een geweldige make-over

Een geweldige make-over, vakwerk en heel strak en tot in detail opgeleverd. Als je op zoek bent naar perfectie dan ben je bij heb aan het goede adres 👌

22 de agosto de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Bedankt voor het vertrouwen en de mooie review en geniet van de "nieuwe" keuken!

Aanrader! Zeer klantvriendelijk!

Wouter heeft onze witte keuken omgetoverd tot een nieuwe (met houtnerf) mooie zwarte keuken, top werk geleverd! Het gehele traject, van offerte tot aan uitvoering is zeer goed bevallen bij ons, wat een vriendelijke mensen (Silvia en Wouter)!
Zeker een aanrader!

14 de junho de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Dank je wel Niels en Susanne, fijn om te horen dat jullie blij zijn met de nieuwe kleur en onze manier van werken en communiceren! Nogmaals dank voor jullie vertrouwen en veel plezier met de keuken!

Keukenwrapping.nl is echt goed

Keukenwrapping.nl is echt zoals de recensies aangeven, goed en vakkundig. Wouter werkt netjes en eindresultaat is echt mooi. Wij hebben gewoon een nieuwe keuken. Voor traject van offerte, informatie en communicatie verliep plezierig en goed via Sylvia. Alles 100% nagekomen van begin tot eind, toppie!

6 de junho de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Bedankt voor jullie vertrouwen en geweldige review! Geniet van de nieuwe keuken en nogmaals dank voor de opdracht. Groet van Wouter en Silvia

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn keuken is al nieuw!

Mijn keuken is super mooi gewrapt in hoogglans wit, ook de vast delen zijn thuis gewrapt. Laat het wel goed 'drogen' op sommige plekken is het wat los gelaten omdat ik te hard aan het kastdeurtje trok en het aan de binnenkant aan de ligplank van de kast bleef hangen. Verder top service en goede communicatie, zeker een aanrader!

27 de maio de 2021
Classificada 5 em 5 estrelas

Keukenwrapping heeft onze (oude) keuken…

Keukenwrapping heeft onze (oude) keuken zo mooi opgeknapt waardoor deze als nieuw er uit ziet. Fijne mensen die snel reageren en goed werk afleveren. Top.

28 de abril de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Bedankt voor de mooie review en heel veel plezier met de vernieuwde keuken! Hartelijke groet, Wouter van de Zandt

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn keuken is van wit naar zwart…

Mijn keuken is van wit naar zwart gegaan. Wat een topbedrijf! Er wordt meegedacht en het resultaat is super!!! Ik raad het iedereen aan!

1 de abril de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Dank je wel Marjon voor je mooie review! Heel erg veel plezier met je "nieuwe" keuken!
Vriendelijke groet, Wouter van de Zandt

Classificada 5 em 5 estrelas

We zijn erg blij met onze “nieuwe”…

We zijn erg blij met onze “nieuwe” keuken! Ook onze grepen konden vervangen worden waardoor de keuken een hele mooie nieuwe look heeft gekregen! Goede service, bereikbaarheid per telefoon/mail, vakwerk geleverd

21 de março de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Beste Frank, hartelijk dank voor je review en nogmaals veel plezier met de "nieuwe" keuken!
Groet Wouter

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een geweldig upgrade van onze…

Wat een geweldig upgrade van onze keuken.
Bij onze keuken hadden alle deurtjes last van loslatende folie, die we met plakband vast hebben gezet. Soms met lijm, dat we achteraf beter niet hadden kunnen doen. Hoewel nu niets meer van te zien is.

De communicatie verliep uitstekend en alle afspraken zijn stipt nagekomen. Met de toegestuurde proef stukjes hebben we op ons gemak de juiste kleur kunnen kiezen.

Er is schoon en netjes gewerkt. Volgens afspraak zijn de deurtjes zijn in de fabriek van nieuwe folie voorzien, de vaste delen (zijkanten en koppelstukken) zijn ter plaatse van nieuwe folie voorzien.

De is een top resultaat!
En tot onze vreugd is alle verpakking ook nog afgevoerd.

9 de fevereiro de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Hallo Jos, fijn om te lezen dat jullie erg tevreden en blij zijn hoe er gewerkt is en hoe het is geworden! Bedankt voor de mooie review. Veel plezier met de keuken. Groet Wouter

Binnen 4 dagen een hele mooie keuken

In Januari onze keuken laten wrapper.
Wij zijn er super blij mee wat heeft Wouter dat mooi gedaan.
Wouter is echt een vakman werkt zeer netjes en denkt mee.
Wij zijn zeer tevreden is dus zeker aan te aanraden.

9 de fevereiro de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Dank je wel! Veel plezier met jullie "nieuwe" keuken!!

Aanrader

Erg prettige ervaring met keukenwrapping; Snelheid, vakmanschap en service. Wouter komt na wat hij heeft beloofd. Aanrader!

8 de fevereiro de 2021

Resposta da Keukenwrapping

Dank je wel! Geniet van de nieuwe kleur in jullie keuken!

Classificada 5 em 5 estrelas

Bij een vriendin het mooie werk van…

Bij een vriendin het mooie werk van Wouter gezien en hem gevraagd om ook mijn keukenkastjes te wrappen. Er werd snel gereageerd, offerte opgestuurd en de afspraken waren ook snel ingepland. Wouter werkt erg secuur en de kastjes zien er dan ook erg mooi uit.
Levert zeer goed werk, ben zeer tevreden. Zou hem zeker aanbevelen

Classificada 5 em 5 estrelas

Heel blij met de make-over van de keukenkastjes!

Heel blij met de make-over van de keukenkastjes. De keuken heeft een totaal andere uitstraling gekregen. Wouter is een betrouwbare vakman die service hoog in het vaandel heeft staan en erg benaderbaar is voor vragen, advies e.d. over de uitvoering. Ik kan hem absoluut aanbevelen.

Top service!

Heb mijn Keuken laten wrappen en ben hier super blij mee. Erg tevreden met het resultaat en de nette werkwijze van keukenwrapping.nl Maakt duidelijke afspraken, komen alles na (+ zelfs een beetje extra) en voor een nette prijs.
Al met al heel erg tevreden!

Super mooie gewrapte kuiken

Super mooie gewrapte kuiken! Uitstekende kwaliteit en maakt waar wat wordt beloofd. Er wordt goed meegedacht met wat de wens is en hoe dat gerealiseerd kan worden, wordt zelfs een stapje meer gelopen als het even kan! Goede prijs. Zeker aan te raden!

23 de novembro de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.