Keukenwrapping Opiniões

TrustScore: 5 em 5

4,9

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Na de nodige twijfels te hebben gehad over het wrappen van onze keuken, toch maar een keer de knoop doorgehakt. Bij 2 bedrijven offerte gevraagd en afspraak gemaakt, maar na het gesprek met Sylvia en... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wat een fijne ervaring was de keukenwrapping met Wouter en Silvia! Wij hebben de keuken van mijn 80 jarige ouders door hen onder handen laten nemen. Na een prettige uitleg en keus uit veel verschillen... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Hele prettige en vlotte communicatie met Sylvia op kantoor, heldere prijzen en ze komen alle afspraken stipt na. Als Wouter dan komt dé- en monteren is in één dag mijn oude blauwe keuken opeens prac... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Prima ervaring met Wouter en Silvia, duidelijke communicatie en kwamen afspraken perfect na. Ik heb zelden iemand zo netjes zien werken als Wouter. Het resultaat is een plaatje. De keuken waar ik qua... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Remodelador de cozinhas

Informação fornecida por diversas fontes externas

Geef uw keuken een nieuwe look door het laten aanbrengen van wrappingfolie.

Informações de contacto

Excelente

TrustScore: 5 em 5

118 opiniões

Sem histórico recente de solicitação de opiniões

Todas as opiniões

12 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Super blij met het resultaat!

Super blij met het resultaat! Binnen 4 dagen van een hoogglans rode keuken naar een wit matte keuken! We zijn er zooo blij mee en een hele goede service! Voor dit geld heb je zeker geen nieuwe keuken!

23 de novembro de 2020
Classificada 5 em 5 estrelas

Nieuwe keuken voor een klein bedrag!

Binnen een week hadden we een totaal nieuwe keuken; van hoogglans bordeauxrood naar mat wit. Prachtig! Heel mooi en secuur gedaan, we zijn er echt erg blij mee. En natuurlijk ook nog eens voor een prijs waarvoor we nooit een andere keuken hadden kunnen aanschaffen. Een absolute aanrader!

23 de novembro de 2020

Dank je wel! Geniet van jullie mooie keuken! Groet Wouter

Classificada 5 em 5 estrelas

Geen enkele twijfel in ''waarom niet''. Gewoon DOEN!!

Wouter levert wat je hoopt en denkt te krijgen. Wouter weet wat die doet en je verwachting word waargemaakt. Mijn dressoir van 20 jaar oud heeft een MEGA turnover gekregen in de hoogste kwaliteit. Meer dan happy en zeker een hele dikke aanrader.

11 de novembro de 2020

Resposta da Keukenwrapping

Leuk om te horen dat je er heel blij mee bent! Veel plezier ermee!

Classificada 5 em 5 estrelas

Goede service, mooi resultaat!

Afgelopen weekend onze keuken laten "wrappen", erg blij met het resultaat! De keuken ziet er uit als nieuw en qua afwerking erg mooi gedaan! Wouter heeft ons goed geholpen, de service was top. Een aanrader!

9 de novembro de 2020

Resposta da Keukenwrapping

Bedankt! Veel plezier met de "nieuwe" keuken!

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf! De eigenaar denkt mee en geeft goed advies.
Saaie kastjes worden opeens een pronkstuk. In mijn bedrijf krijgen we nu meer complimenten over de keukenkastjes, dan over de op maat gemaakte meubelen.

Verbluffend

Ziet er superstrak uit. Zeeeer professioneel gedaan. Ook snel en voor een redelijke prijs!

Volgende keer weer!

Goede afspraken, Mooi afgewerkt. Goed tarief. Flexibel. Bij een volgende gelegenheid zou ik zeer zeker weer aan keukenwrapping de opdracht geven

Goed werk

Ontzettend blij met het vakmanschap en resultaat. Een compleet ‘nieuwe’ keuken voor een nette prijs. Snel en netjes werk.

Classificada 5 em 5 estrelas

Mijn keuken is prachtig geworden

Mijn keuken is prachtig geworden! Wouter is professioneel en geeft goed advies. Hij kwam op maandag de deurtjes allemaal ophalen en eind van de week weer terug plaatsen voorzien van nieuwe folie. In de keuken zelf heeft hij een zijwand in dezelfde kleur gewrapt. Ik ben er heel erg blij mee! Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding, mijn keuken lijkt wel nieuw!! Bedankt Wouter!

7 de maio de 2020
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.