Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Köpte hem ett par skor till min dotter. Fick hem en fin produkt till ett bra pris och med helt okej snabb leverans. Saknade bara fler storleksangivelser på skorna i shoppen - vet att jag själv fick go... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

”Snabba leveranser” var en lögn, utlovat 1-3 dagar men tog > 3 veckor för mig att få leveransen och jag var själv tvungen att jaga er för att få svar på varför eller vad som hänt. Visserligen supertre... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det tog över en vecka att få produkterna, men de kom fram utan anmärkning. Hann maila företaget och enbart få automatiskt svar innan paketet kom fram. När jag sedan skickade mail angående retur så fic... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en vara för lite drygt en månad sen, har fortfarande inte fått hem den, har inte fått tillbaka mina pengar fast jag har mejlat dem ett antal gånger. Går inte heller att ringa dem. Ingens... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Kidsonestore säljer barn- och babyprodukter på nätet och i butik. Vi erbjuder ett heltäckandee sortiment för allt som du kan tänka dig inom barn och baby mellan 0-6 år samt för gravida och mammor. Vi utökar vårt sortiment varje dag. Vi är väldigt kundorienterade och vårt mantra är "CUSTOMER IS KING". Vi erbjuder en fantastisk kundservice, blixtsnabba leveranser och har fri frakt på alla köp över 500:-. Vi erbjuder också prisgaranti samt öppet köp i 365 dagar.

Informações de contacto

2,4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

2 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Katastrof, handla ej

Vi beställde en skötbädd från hemsidan som vi fortfarande inte fått 20 dagar efter beställning. Vi har inte heller lyckats få kontakt med NÅGON på företaget för att få information om leverans. Med andra ord ett katastrofdåligt företag. Handla absolut inte av dom.

10 de maio de 2025

No response!

I ordered a babynest on April 2, 2025, and received an email saying delivery would take 4–5 days due to it being out of stock. After that, I heard nothing. I sent several emails after two weeks with no response. Then, out of nowhere—35 days later—I got a text saying my order was ready for pickup. By then, my baby had already outgrown the babynest, so I returned it (and the delivery costs 99kr!). Extremely disappointing experience. I will never buy from this store again.

7 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en vara den 6/4 fortfarande…

Beställde en vara den 6/4 fortfarande inte fått den 9/5. Får endast automail när jag mailar och har inte fått återkoppling sen i mitten på April då dem skrev att varan var försenad. Under all kritik och uteblivet bemötande.

6 de maio de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

En av de absolut sämsta butikerna

En av de absolut sämsta butikerna, rekommenderar ingen att handla här. Falska lagersaldon för att locka folk att beställa och betala för varor som de inte alls har i lager. Hade tur 1 gång och fick min vara enligt plan, men övriga 2 gånger jag beställt har varorna inte funnits i lagar- vilket inte kommuniceras. Vilket bluff företag, blir anmälning till ARN nu eftersom jag inte får kontakt med dem. Sådana här bluff- företag ska inte få härja fritt.

Classificada 1 em 5 estrelas

Ej fått vara, ej fått pengar tillbaka

Ingenstans fanns info om att varan ej skulle finnas i lager när jag gjorde beställningen.

Kommer aldrig beställa ifrån dem igen, rekomenderar ingen att beställa något från den här hemsidan.

Fruktansvärt dåligt företag

Fruktansvärt dåligt företag! Ingen information på deras hemsida att leveransen ska ta längre tid. Beställde en skötväska den 22 april, alltså mer än 2 veckor sen. Har inte fått svar på mina mejl jag skickat men att jag betalat fakturan och dom skickat ut att jag ska recensera produkten har dom gjort? Kommer aldrig handla därifrån igen. Kräver kompensation och min vara snarast!!

Classificada 1 em 5 estrelas

Min mamma beställde en doppresent till…

Min mamma beställde en doppresent till min son från er gör över 1 månad sen, hon har ej fått de hon beställde och har mejlat er och försökt få kontakt flertal gånger. Bett om pengar tillbaka men ej fått svar.
Otroligt dåligt företag rekommenderar inte till någon, lurendrejeri företag.

2 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Finns företaget eller är det bluff

Beställde varor och betalade i början av april. Nu är vi snart i mitten av maj och jag har inte fått mina varor. Det går inte att ringa de och har mailat flera gånger utan att få svar. Får ingen information om mina varor.
Är detta ett riktigt företag eller håller de på med bedrägerier? Fruktansvärd dåligt...............

Classificada 1 em 5 estrelas

Sen leverans och dålig kundservice

Det tog nästan en månad innan jag fick produkten. Skyllde på att produkten inte fanns i lager men det framgick inte vid beställning. Vid kontakt med kundservice fick jag i bästa fall svar en gång i veckan vilket ledde till långvarig hantering innan produkten till slut kom fram. Ytterligare två veckor innan jag fick kompensation för problemet med andra ord dålig kundservice.

17 de abril de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Köp inte från denna butik

Jag fick fel produkt skickad till mig. När jag tog kontakt bad jag att få ny vara för att sedan returnera den felaktiga.
Den nya varan skulle skickas innan påsk. Jag frågade om jag kunde få en bekräftelse på att varan skickats men fick aldrig något svar. Nu har jag mailat dem exakt 10 mail och bett dem återkoppla till mig, men inte fått något svar. Nu har jag alltså väntat i 4 veckor på att detta ska lösas och har en vara jag inte vill ha och får nu leta efter en annan återförsäljare.
Köp inte något härifrån.

7 de maio de 2025

Under all kritik

Under all kritik , så lång tid som det tog att få min vara och ingen som svara i kundtjänst , när jag väl fick tag i någon så fick jag som svar att varan skulle skickas inom 3 dagar men ytterligare 10 dagar innan det framkommer att min vara har inte ens blivit beställt av företaget för leverans ….. 4 veckor att få en vara skickat från Lund/höör till Malmö

Sen har man mage att be mig om omdöme och att betala men kan inte svara på mail om när min vara ska komma

Det framkommer ingenstans att det har längre leveranstid eller att det har byts lager utan det står på hemsidan att det är snabb leveranstid

Kommer aldrig handla därifrån igen eller rekommendera detta företaget till någon samt anmält dom till konsumentverket då 1. det inte framgår 2. Ingen svara i kundtjänsten 3. Men begär allt av kunden men inte tänker fixar sitt problem själv

Det är inte kunden problem att man har bytt lager och kunden ska inte drabbas specielt inte när informationen inte kommer ut

16 de abril de 2025

Sämsta scam-butiken

Sämsta butiken jag försökt beställa något ifrån. Företaget är byggt på att lura kunder genom falska lagersaldon. De är inte heller anträffbara på varken mejl eller telefon för det sker en ”lagerflytt och omorganisation”. De har skickat ut automatiserade mejl där de vill ha feedback på varan de påstås ha skickat när de aldrig har skickat varan eller levererat den. Har försökt att annullera min order och såklart ingen återkoppling på flera veckor. Riktigt dålig hemsida med hustlers som saknar kompetens och kundservice. Skulle aldrig rekommendera någon att beställa något härifrån. Inte ens till personer jag avskyr.

15 de abril de 2025

Fruktansvärt oseriöst företag

Fruktansvärt oseriöst företag. Tog mig en månad att få mina varor, och detta efter otaliga antal mejl. Telefonnumret till företaget verkade dessutom inte vara i bruk, då ingen svarade trots upprepade kontaktförsök. Rekommenderar inte att handla från detta företag.

28 de maio de 2024

Urusel kommunikation och kundbemötande

Beställde en vara i början av januari, efter flertalet försök att få tag i er lyckades jag tillslut i april. Varan var en födelsedagspresent till min son som fyllde 21/1! Då fick jag som svar att ni makulerar min order på grund av försening och en kompensation på 22kr. Var helt ärligt det oseriösaste jag varit med om på länge. Har flera vänner som är lika missnöjda med er som jag och kommer sprida det vidare till alla som tänkt beställa något hos er. Sedan slutade ni svara på mina mejl vilket nu resulterat i denna recension. Överträffa kundens förväntningar är något ni bör diskutera framöver, här blev det raka motsatsen.

31 de março de 2025

Fick fel produkt

Fick fel produkt. Företaget har inte gått att nå sedan dess, varken via e-post eller telefon. Har inte fått någon förklaring, inga pengarna tillbaka. Det här företaget är totalt opålitligt.

31 de março de 2025

”blixtsnabba leveranser”

Enligt hemsidan var det ”blixtsnabba leveranser”, jag fick min vara efter 4 veckor. Ingen förklaring eller något sorts förvarning om att det skulle kunna bli en sen leverans. Då min beställning skulle vara en doppresent och jag fick den försent så ville jag då returnera varan. Skrev till kundservice 24/4 och har fortfarande inte fått något svar.

3 de maio de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.