Köpte hem ett par skor till min dotter. Fick hem en fin produkt till ett bra pris och med helt okej snabb leverans. Saknade bara fler storleksangivelser på skorna i shoppen - vet att jag själv fick go... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
”Snabba leveranser” var en lögn, utlovat 1-3 dagar men tog > 3 veckor för mig att få leveransen och jag var själv tvungen att jaga er för att få svar på varför eller vad som hänt. Visserligen supertre... Ver mais
Det tog över en vecka att få produkterna, men de kom fram utan anmärkning. Hann maila företaget och enbart få automatiskt svar innan paketet kom fram. När jag sedan skickade mail angående retur så fic... Ver mais
Beställde en vara för lite drygt en månad sen, har fortfarande inte fått hem den, har inte fått tillbaka mina pengar fast jag har mejlat dem ett antal gånger. Går inte heller att ringa dem. Ingens... Ver mais
Informações sobre a empresa
Kidsonestore säljer barn- och babyprodukter på nätet och i butik. Vi erbjuder ett heltäckandee sortiment för allt som du kan tänka dig inom barn och baby mellan 0-6 år samt för gravida och mammor. Vi utökar vårt sortiment varje dag. Vi är väldigt kundorienterade och vårt mantra är "CUSTOMER IS KING". Vi erbjuder en fantastisk kundservice, blixtsnabba leveranser och har fri frakt på alla köp över 500:-. Vi erbjuder också prisgaranti samt öppet köp i 365 dagar.
Informações de contacto
Kalkvägen 4 , 26932, Båstad, Suécia
- 010-1822010
- hello@kidsonestore.se
- kidsonestore.se
Não respondeu a opiniões negativas
Scam företag?
Aldrig varor i lager, alltid lång leversnstid (veckor!!!). De annonserar varor online de inte har i lager, som de sedan själva beställer från leverantör(?) annonserar samtidigt snabb leverans?? Hag har gjort misstaget att handla 2 ggr (totalt ca 4 varor) och ALLA har krånglat, antingen inte funnits eller tagit veckor att få. Rekommenderar ingen att handla här!
Dålig kundservice
Förpackningen till en leksak som jag köpte var helt trasig. Jag skulle ge bort den så då är det ju ganska tråkigt att ge bort med trasig förpackning. Mejlade direkt.. men har fortfarande inte fått något svar. Detta var den 14/4..
Sämsta skiten. HANDLA INTE.
Sämsta skiten.
Fick ett mail 4 dagar efter jag lagt beställningen att det var en vara som de väntade på från leverantör och att det därför skulle dröja 3-4 dagar. 4(!!!) veckor senare dyker paketet upp och då har jag, hör och häpna, fått 3 mail där de vill att jag ska recensera mina produkter! Vilka produkter? Har inte ens fått skiten och ni skickar ut mail att jag ska recensera dem och att ni ”hoppas jag är nöjd”. Som pricken över i:et så var inte ens alla produkter rätt i min beställning. Under dessa 4 veckor som jag väntade försökte jag även höra av mig. De svarade knappt på mail pga lagerflytt (SOM INTE ENS VAR ANNONSERAD PÅ DERAS HEMSIDA) och hänvisade i mailet till ett telefonnummer som i sin tur hänvisade tillbaka till mail. Alltså sämsta skitföretaget. Fick kompensation på 100kr för förseningen och att de skulle återbetala den varan som blev fel, det är nu 2 veckor sedan jag hörde från dem och de svarar inte när jag mailar. Så jag har gett upp hoppet om att få tillbaka pengarna. Rekommenderar ABSOLUT INGEN att handla därifrån.
Hantering under all kritik
Köp av tre varor i en order i januari 2025. Försenad leverans i över en månad som resulterade i avbrutet köp. Varorna skickades sedan ändå trots att det avbrutna köpet hade bekräftats av kundtjänst. Återbetalning av ordern delades upp av en oklar anledning och enbart en del av ordern har återbetalats. Resterande summa har alltjämt, efter mejlkontakt sedan februari 2025, inte genomförts. Mejlsvar från kundtjänst dröjer i flera veckor åt gången. Inväntar alltjämt återbetalning efter kontakt i över fyra månader. Hanteringen är under all kritik.
Beställde en present 20/4.
Beställde en present 20/4, då stod det leverans tid 1-3 arbetsdagar. När det hade gått 4 arbetsdagar mejlade jag om att jag ville avbryta min order då den ännu inte hade skickats. Fick då ett autosvar att de besvarar mitt mejl inom 48h. Dagen efter fick jag ett mejl att min order var försenad pga lagerfel och skulle skickas om 3-4 arbetsdagar. Skickade då igen att jag ville makulera ordern då den inte hinner komma i tid. I mejlet stod även att man kunde ringa men när man gör det får man bara ett autosvar att de pågår en lagerflytt och omorganisering i företaget och att alla kundärenden besvaras på mejl, sen läggs det på. Trots att det gått över 72 timmar har jag inte fått svar på mitt mejl. De skickar även ut faktura innan de ens skickat varan vilket är dåligt när man väljer alternativet ”få först betala sen”. Kommer aldrig handla här igen och inte rekommendera någon att handla på denna sidan…
Man bör ha koll på sitt lager
Man bör ha koll på sitt lager
Leverans tiden var 3-5 arbetsdagar sen 2 veckor och sen så tog det 5 veckor
Fruktansvärt dåligt företag!
Fruktansvärt dåligt företag!
Den supersnabba leveransen har dröjt tre veckor och jag har varken fått varor eller svar från kundtjänst.
Trots att det stod blixtsnabb leverans…
Trots att det stod blixtsnabb leverans fick jag vänta mer än 1 månad på mina varor. När jag mejlade kundservice fick jag inget svar (har fortfarande inte fått det) och sen plötsligt en dag kom leveransen. Hann under tiden jag väntade på min leverans få två automatiska meddelanden där de ville att jag skulle lämna recension om hur nöjd jag var med mitt köp vilket passar dåligt när man varken har fått leveransen eller svar av kundservice. Tycker också det är extremt dåligt att inte kunna nå dom via telefon. Det var först när det hade gått kanske tre veckor som jag såg alla andra recensioner som vittnar om att många andra varit med om liknande. Köp inte härifrån.
Handla absolut INTE på denna sida
Handla absolut INTE på denna sida, bluff företag som inte skickar varor och de svarar inte heller på kundtjänst, snor pengar av en enbart. Fick mail kl 02 på natten att min leverans var försenad , det var 3 veckor sedan och efter det inte ett pip, världens mest oseriösa webbutik, bojkotta!!!!!!
Pga nån lagerflytt så dröjde det 20…
Pga nån lagerflytt så dröjde det 20 dagar innan varan kom. Fick ingen telefonkontakt o inget svar på mail
Leverans 3 mån efter beställning och…
Leverans 3 mån efter beställning och ingen information
Jättedålig service!!!
Jättelång leveranstid. Utlovad leverans 1 vecka, tog 3. Skulle få kompensering men skickades till inkasso!!! Jättedåliga på att svara på mejl.
Handla inte här!!!
Dessvärre inte nöjd!
Efter två månader hade jag fortfarande inte fått andra halvan av min order. Fick dessutom jaga företaget via mail för att få uppdatering/svar då deras kundtjänst på telefon var ur funktion. Det slutade med att de annullerade min order…
Aldrig varit med om ett sån…
Aldrig varit med om ett sån fruktansvärd dålig kundservice. Vet inte ens om de fått in min retur för det går inte att nå dem på något sätt. Har du tur svarar de inom 2 veckor men de utlovar svarstid på 24 till 48 timmar. Aldrig med Kids one store.
Jeg bestilte den 19/2 en senge rand til…
Jeg bestilte den 19/2 en senge rand til mit barnebarns seng.
Har skrevet X antal gange med dem. Så var der forsinkelse pga flytning og så var varen pludselig slut. De spurgte om jeg vil have en anden vare og det sendte jeg men fik aldrig noget svar. Nu har jeg bedt om at få annulleret min ordre. Det svarede de godt nok hurtigt på og var kede af det men jeg fik da 10 % på næste ordre som gælder forevigt.
Spara dig själv tid, pengar och frustration – handla någon annanstans!
Jag har aldrig varit med om så usel kundservice. I över 11 dagar försökte jag nå Kidsonestore via mejl och telefon – utan svar. Jag beställde en ståbräda och fick inte ens en orderbekräftelse. När jag till slut nådde någon efter många försök, lovade de att varan skulle skickas dagen efter och att en ny bekräftelse skulle skickas. Inget av det hände.
De sa att någon skulle ringa upp mig direkt – det hände aldrig. Jag väntade i 30 minuter och ringde upp sex (!) gånger innan någon svarade. Under samtalet hördes en annan i bakgrunden som stönade högt och irriterat om att “det är kö”. Så extremt oprofessionellt.
I nästan två veckor visste jag inte om jag ens skulle få varan eller inte. Till slut tvingades de återbetala mig – Totalt ointresse.
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.