Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

Köpte hem ett par skor till min dotter. Fick hem en fin produkt till ett bra pris och med helt okej snabb leverans. Saknade bara fler storleksangivelser på skorna i shoppen - vet att jag själv fick go... Ver mais

Classificada 2 em 5 estrelas

”Snabba leveranser” var en lögn, utlovat 1-3 dagar men tog > 3 veckor för mig att få leveransen och jag var själv tvungen att jaga er för att få svar på varför eller vad som hänt. Visserligen supertre... Ver mais

Classificada 4 em 5 estrelas

Det tog över en vecka att få produkterna, men de kom fram utan anmärkning. Hann maila företaget och enbart få automatiskt svar innan paketet kom fram. När jag sedan skickade mail angående retur så fic... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Beställde en vara för lite drygt en månad sen, har fortfarande inte fått hem den, har inte fått tillbaka mina pengar fast jag har mejlat dem ett antal gånger. Går inte heller att ringa dem. Ingens... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Loja para bebé

Kidsonestore säljer barn- och babyprodukter på nätet och i butik. Vi erbjuder ett heltäckandee sortiment för allt som du kan tänka dig inom barn och baby mellan 0-6 år samt för gravida och mammor. Vi utökar vårt sortiment varje dag. Vi är väldigt kundorienterade och vårt mantra är "CUSTOMER IS KING". Vi erbjuder en fantastisk kundservice, blixtsnabba leveranser och har fri frakt på alla köp över 500:-. Vi erbjuder också prisgaranti samt öppet köp i 365 dagar.

Informações de contacto

2,4

Mau

TrustScore: 2.5 em 5

2 mil opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Produkten var begagnad!

Produkten jag köpte var begagnad. Synligt använd och utan skyddsplast. Lösa små plastbitar som skallrade inne i produkten för den var trasig. Kalkfläckar inuti. Aldrig mer.

12 de março de 2025

Dåliga på att svara

Dåliga på att svara, autosvar om svar på 48h, tog längre tid! Jag kunde skicka 2-3 mejl innan svar. Fick jaga både dom och faktura bolaget när mina varor inte dök upp. Fick erbjudande om annan vara men tackade nej då de påstod att varorna skulle komma inom den tid jag hade möjlighet att vänta. När de inte dök upp avbeställde jag. Kommer aldrig handla här igen.

28 de março de 2025

Fattades saker i leveransen

Fattades saker i leveransen. Väntat på återkoppling sen snart ett år tillbaka. Får aldrig svar från dom. Bara att sakerna kommer in. Snart. Betalt för sakerna men har aldrig dykt upp. Rekommenderar inte denna näthandel.

22 de abril de 2024
Classificada 1 em 5 estrelas

Bluff-företag? Får varken kontakt eller vår beställning!

Vi har väntat i över en månad på vår beställning. Får ingen kontakt via varken mail eller telefon då deras telefon är avstängd. Vi fick ett mail om att de var sena med att skicka leveransen men att den skulle skickas inom 48h, men ingenting har skickats till oss och vi har inte fått mail om att varorna blivit skickade heller. När man ringer är telefonen avstängd och hänvisar till mail som utlovar svar inom 48h men vi får inga svar på våra mail trots att det gått långt över 48h.
Kommer aldrig köpa från kidsonestore igen, riktig scam!

16 de abril de 2025
Opinião espontânea

Fruktansvärt dålig service!

Fruktansvärt dålig service!
Leverans försenad två veckor.
Lovar att kompensera, men skickar fakturan till inkasso istället!
Jättedåliga på att återkoppla och svara på mejl.
Skyller på att de håller på med lagerflytt.

14 de abril de 2025
Opinião espontânea

Varan skickades aldrig

Varan skickades aldrig, hade mailkontakt men efter ett dag slutade de svara.
Jag vände mig tillslut till Svea Ekonomi, som då var deras kreditbolag. Därefter skickades varan, då Svea antagligen kontaktat Kids one store.

Otroligt dåligt bemötande och energikrävande.

24 de março de 2025

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.