Leia as opiniões dos outros

Classificada 4 em 5 estrelas

God pris og vejledning. Overholdelse af aftalt tidspunkt for opsætning. Der manglede dog ordentlig information om, at det kan tage 4-6 uger før anlægget kan tages i brug, da der ikke må tændes for... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

5 stjerne ++++ Super kontakt , problemlos , altid personlig !! Stor RESPECT , firma Chef og Personale er altid nett kompetent til at hjaelpe. Os sprog probleme " ikke i vejen" :-) Ich bin super Berat... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Kontaktede firmaet da min konverter viste: mode off. Anlægget er købt i firmaet (Wellmore som nu hedder Klima Energi) Jeg skulle sende billeder af inverteren med serienr m m. Jeg ville blive kontaktet... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de equipamentos a energia solar

Escrito pela empresa

KlimaEnergi leverer solcelle løsninger og serviceydelser, til alle der har et ønske om grøn energi og sund økonomi - både privat og erhverv.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de uma semana

Dygtig og kompetente

Vi har fået meget kompetent og venlig hjælp i hele forløbet. Især elektriker der installerede batteripakke mm. var meget dygtig. Efterfølgende fik vi rigtig god hjælp til at få installeret div. app' mm så vi kan styre systemet

20 de maio de 2025

Hej Tine,

Tusinde tak for din fine anmeldelse. Det betyder meget for os at høre, at du har været tilfreds med hjælpen undervejs 😊

Vi håber, I får stor glæde af jeres anlæg i mange år frem.

Mvh.
KlimaEnergi

Classificada 1 em 5 estrelas

Alt i alt virker solcellerne, men...

Alt i alt virker solcellerne og inverter fra SolaX, men der er store udfordringer med tilhørende software og i særdeleshed deres serviceafdeling, der lader til ikke at kende produkterne ordentligt, og ikke tager ansvar for fejl på anlæg. Hvis der er fejl, er deres argumentation, at deres øvrige anlæg kører problemfrit, hvilket er usagligt og hjælper ikke med de fejl, som jeg har.

Jeg har i et halvt år haft dokumenterede fejl på målinger af strømforbrug, hvilket de ikke har kunne forklare, rette eller har ønsket at forholde sig til. Måske er det rettet, med ved det fortsat ikke, da de ikke svarer på mine direkte spørgsmål om det.

Deres smarthub er ikke smart og kan ikke styre systemet ordentligt. Jeg købte deres intilligente hub, der er alt andet end intilligent - jeg havde forventet, at den kunne optimere forbrug og opladning af batterie i forhold til soltimer, men det kan den ikke. Software og interface er så fejlbehæftet, at de ikke kan forklare fejl, hvis man rent faktisk bruger den software, man har betalt for. Det er vanskeligt at opsætte regler og systemet fejler ofte. Der er igen seriøs support.

Jeg er gentagende gange indirekte blevet beskyldt for, at jeg håndterer systemet forkert, hvilket ikke giver mening, da jeg blot bruger deres medfølgende software. Det er ikke brugeren, der er problemet, men softwaren og deres manglende tilbagemeldinger og support.

Senest har de forsøgt at sælge et abonnement til mig, der måske (måske ikke) udbedre de fejl jeg har, hvilket er helt igennem uacceptabelt, da det system jeg har købt til kr. 100.000 gerne skulle virke uden ekstra omkostninger.

Solceller og inverter ser ud til at fungere, men tilhørende software er fejlbehæftet, hvilket primært giver problemer, da deres serviceafdeling ikke yder nogen form for service, så brug en anden leverandør.

9 de janeiro de 2026

Hej Mikael,

Tak for din anmeldelse og for at dele dine oplevelser. Vi er glade for at høre, at anlægget er i drift og producerer som det skal. Det er særligt vigtigt for os, at vores kunder er glade og trygge ved deres anlæg, og vi tager altid henvendelser alvorligt.

Vi står fortsat til rådighed for dialog samt træning og uddannelse i brugen af softwaren. Vores mål er, at alle kunder får det fulde udbytte af deres løsning, og vi hjælper gerne videre for at sikre en god og tilfredsstillende oplevelse.

Vi opfordrer til, at du fastholder den igangværende dialog med vores tekniker, som kan sikre, at anlægget konfigureres efter dine ønsker og behov.

Classificada 5 em 5 estrelas

Har ikke en eneste klage over dem

Har ikke en eneste klage over dem , opmåling, montering eller elarbejde , den efterfølgende samtale med firmaet om opsætning på nettet , og deres forslag er super professionelt, og vi kan kun anbefale dem . De er ærlige i deres salgsproces, får besked om evt. extra udgifter til eksempelvis el leverandør, en oplysning deres konkurrenter “ glemmer” i deres salgs materiale. Du får en produkt beskrivelse der er forståelig både på skrift og mundtlig, og altid på forkant med de spørgsmål vi havde . Pris og produkt er efter vores forespørgsel, mangler kun noget mere solskin 😃

15 de outubro de 2025

Hej Jørgen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at hele processen har levet op til dine forventninger.

Vi håber, at solen snart giver jer fuldt udbytte af anlægget ☀️

Virkelig en god oplevelse

Virkelig en god oplevelse. Lige fra tilbudsgivning til igangsætning af Solcelleanlæg, kørte alt som på skinner. Håndværkerne kom på aftalte tidspunkter, og kørte først igen, når alt var færdigt.

4 de setembro de 2025

Hej Torben,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for, at hele processen med solcelleanlægget gik som planlagt.

Mvh.
KlimaEnergi

God pris og vejledning.

God pris og vejledning.
Overholdelse af aftalt tidspunkt for opsætning.
Der manglede dog ordentlig information om, at det kan tage 4-6 uger før anlægget kan tages i brug, da der ikke må tændes for relæet, før man er blevet oprettet som el-producent.

23 de junho de 2025
Classificada 1 em 5 estrelas

Dybt skuffende oplevelse og total…

Dybt skuffende oplevelse og total mangel på ansvar

Jeg fik installeret solpaneler af dette firma i maj 2024. Jeg havde allerede varmepumpe installeret i forvejen, hvilket jeg tydeligt gjorde dem opmærksomme på. De vidste derfor, at systemet skulle dimensioneres og installeres korrekt, så varmepumpen og husets øvrige forbrug kunne fungere sammen. Men installationen blev udført uden hensyn til dette, og det har skabt store problemer.

Under selve installationen ødelagde de mit tag og knækkede flere tagsten. I stedet for at udskifte dem ordentligt, valgte de blot at lime dem sammen. Siden september 2024 har jeg haft vandindtrængning i huset, og jeg har bedt dem igen og igen om at komme og udbedre skaderne. Nu er der gået over et år, og jeg står stadig med et ødelagt tag og utallige knækkede tagsten. Jeg bliver konstant ignoreret eller lovet tilbagekald, som aldrig kommer.

I december 2024 faldt temperaturen, hvilket betød, at varmepumpen skulle bruge mere strøm fra nettet. Samtidig var min elbil til opladning, og det resulterede i, at sikringerne sprang. Jeg stod pludselig uden varme i huset og med en bil, der ikke kunne oplades. Det var en søndag, og jeg var nødt til at tilkalde en elektriker akut, hvilket kostede mig 1500 kr for 10 minutters arbejde. Da jeg kontaktede firmaet om problemet, tog de intet ansvar og opførte sig, som om det ikke havde noget med deres installation at gøre.

I dag svarer deres serviceafdeling slet ikke længere på mine opkald eller beskeder. Jeg har kæmpet i over et år og to måneder for at få dem til at komme og reparere taget, som de selv har ødelagt.

Dette firma udviser ingen professionalisme, ingen respekt og ingen vilje til at tage ansvar for deres fejl. Min oplevelse har været både belastende og dyr, og jeg kan kun stærkt fraråde andre at bruge dette firma.
Hej KlimaEnergi,

Tak for jeres svar.
Jeg må dog udtrykke min frustration over jeres beskrivelse af sagen, da den ikke stemmer overens med mine faktiske oplevelser.

For det første står mit tag i perfekt stand og har aldrig haft problemer med utætheder før installationen af solcelleanlægget. De eneste steder, hvor der er opstået vandindtrængning, er præcis dér, hvor jeres montører har skadet og senere forsøgt at reparere tagstenene ved blot at lime dem, uden at udskifte dem. Dette har ikke løst problemet, og vand trænger fortsat ind i taget. Jeg har siden februar ventet på en reel og korrekt udbedring.

For det andet har jeg været nødt til at hyre en autoriseret elektriker privat for at rette op på problemer, der opstod efter jeres installation. At I ikke vil anerkende dette som følger af jeres arbejde, er en anden sag – men jeg kan dokumentere det, hvis det bliver nødvendigt.

Jeg har desuden modtaget en skriftlig vurdering fra mit forsikringsselskab, som klart bekræfter, at mit tag ikke var årsagen til skaderne.

Hvis sagen fortsætter uden en reel løsning, forbeholder jeg mig retten til at offentliggøre både billeder, dokumentation og elektrikerens konstateringer. Det gør jeg ikke for at skade nogen, men for at gøre opmærksom på, at der fortsat er udbedringer, som mangler, og at jeg stadig kæmper for at få korrekt service.

Jeg håber fortsat, at vi kan få sagen løst ordentligt og professionelt — men det kræver, at problemet håndteres reelt og ikke blot henvises videre.

7 de novembro de 2025

Kære Mitroi,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af, at du har oplevet udfordringer i forbindelse med installationen, og vi ønsker naturligvis at medvirke til en god og positiv afklaring.

Vi har, som bekendt, besøgt din adresse flere gange og udbedret de utætheder, der evt. relaterede sig til montagen af solcelleanlægget. For øvrige utætheder, som kan skyldes tagets generelle tilstand, anbefaler vi fortsat, at sagen håndteres via dit forsikringsselskab, da de bedst kan foretage den nødvendige vurdering af eventuelle følgevirkninger.

Ligeledes har vores installatør gennemgået dine elektriske installationer, samt jeres forbrugsmønster, hjemme hos dig. Her blev det konstateret, at forbrugsmønsteret ikke harmonerer med elinstallationens kapacitet og at én af flere mulige løsninger kan være at justere frekvensen for opladning af batteriet. Vi står naturligvis fortsat til rådighed, hvis du ønsker yderligere vejledning.

Vi håber at kunne fortsætte dialogen og sammen finde en løsning, du bliver tryg og tilfreds med.

Alt kører perfekt......indtil

Alt kører perfekt......indtil

Deres salgsafdeling fungeret fantastisk og produkter er (indtil videre) i orden.

De kommer ikke til tiden og spilder din tid !

Deres manualer er mangelfulde og Deres el montører har ikke styr på deres ting. Banale spørgsmål kan ikke besvares og der henvises til service afdelingen som jeg ikke tror findes. Så når anlægget er købt er man overladt til sig selv.

Derudover rydder de ikke op efter sig men efterlader et gulv fyldt med rester af ledninger m.m.

Opfølgning: jeg er efterfølgende blevet kontaktet 2 fange hvor firmaet har spurgt om jeg havde brug for råd og vejledning. Samtidig må jeg indrømme at anlægget giver STØRRE besparelse end de lovede. 5 stjerner kan jeg ikke give, men 4 kan det godt blive til. De handlede på den dårlige oplevelse....

9 de setembro de 2025

Hej Carsten
Dejligt at solcellerne fungerer som de skal !
Det må vel betragtes som det vigtigste.
En 1 stjernet anmeldelse på et anlæg som fungerer som det skal er en ret barsk dom .
Men du har nogle pointer som vi skal gøre bedre , det er tydeligt.
Selvfølgelig har vi en velfungerende serviceafdeling 😊.
Vi kontakter dig for at blive bedre ! Håber det er ok
Grundlægger af Klimaenergi

Classificada 5 em 5 estrelas

Professionelt og trygt fra start til slut

KlimaEnergi i Egtved havde fra første tilbud på montering af solcellerne og til den endelige tilslutning totalt styr på det hele sammen med deres dygtige samarbejdspartnere.
En god oplevelse at blive ført trygt igennem forløbet fra start til slut.
Nu kører den grønne energi her hos os :-)
Flemming Andersen, Stenderup, 6400 Sønderborg

25 de junho de 2025

Hej Flemming
Tak for den fine anmeldelse 👍

Classificada 4 em 5 estrelas

Klar plan og fin information i…

Klar plan og fin information i planlægningsfasen. Opsætning gik smertefrit undtaget anvendelse af meget lange skruer til fastgørelse - de gik igennem undertaget og stak 5-8cm ud på loftet med fare for hovedskader - blev efterfølgende fjernet af leverandør

14 de abril de 2025

Hej Michael
Tak for din anmeldelse!
Vi lærer alle gennem livet 😊
Godt at alt er ok

God kommunikation hele vejen

God kommunikation hele vejen. Hurtig igangsættelse af ordre. Professionel og pænt arbejde med opsætning og tilslutning til elnettet, så vi kom hurtigt i gang med at producere en masse grøn strøm til glæde for os selv og klimaet.

16 de junho de 2025

Hej Tove
Tak for den fine anmeldelse.
Vi bliver så glade hver gang vi får dejlige tilkendegivelser

God service og rådgivning

Der har været god og ÆRLIG rådgivning før under og efter købet
Og fantastisk hjælp til at få det hele til at køre efterfølgende
Det eneste jeg er ærgeligmo er er at jeg kun kan give dem 5 stjerne 👍

1 de maio de 2025

Hej Frank
En forsinket tak for den fine anmeldelse. Vi prøver at blive bedre hver dag 😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Kan kun anbefale klimaenergi.

Kan kun anbefale klimaenergi.
Selv 5 år efter installationen får man respons 20 minutter man har sendt en mail.
Og de har justeret anlægget til sommerdrift.
Service på øverste hylde 👍👍👍

20 de março de 2025

Hej Hans
Super glad for de 5 stjerner :) Dejligt at servicen lever op til dine forventninger.
Alex P

Classificada 5 em 5 estrelas

Vælg KlimaEnergi som leverandør af solcelleanlæg

Jeg har hjulpet min søn med at få indkøbt og installeret et solcelleanlæg. Vi valgte KlimaEnergi i Egtved som leverandør af anlægget. Forløbet er fra første kontakt til salgsafdelingen, levering og opstart forløbet rigtig godt. Vi valgte en gør det selv installation og havde et par spørgsmål ved installation og opstart. Men selv om vi havde valgt gør det selv, var der ingen problem med at få svar på vores spørgsmål. Så stor tak til KlimaEnergi for en meget fin købsoplevelse.
Især tak til Anders Hansen og Jens Nørhede.

6 de março de 2025

Hej Erik
Tak for din fine anmeldelse :) Vi bliver altid glade for fine anmeldelser . Det er lidt som gode karakterer i skolen :)
1000 tak
Medindehaver

Classificada 2 em 5 estrelas

Sjusket montering og dårlig service

Sjusket montering og dårlig service! Vi har fået sat solceller på et tag med tagpap, og montøren har simpelthen glemt at tætne rundt om de monterede beslag. Tak for vandskade og efterfølgende langsom og uprofessionel "service".
Der er mange andre firmaer, der tilbyder montering af solceller - jeg kan kun anbefale, at man vælger et af dem fremfor Klimaenergi

Opdatering efter svar fra virksomhed:
Der er ingen diskussion om, at cellerne er forkert monterede. Jeres montør har selv indrømmet det, mens han og jeg stod sammen på taget og besigtigede situationen. Der er skruet lange skruer ned gennem taget og derefter ikke tætnet rundt om hullerne - derfor er taget ikke længere tæt.
Den tagpap der nævnes i svaret sidder langt under cellerne og har derfor ikke noget at gøre med indtrængende vand lige under solcellerne. Virksomheden skal nok bare være glad for, at dette ikke er en 1-stjernet anmeldelse.

10 de outubro de 2024

Hej Ida
Jeg er ked af din anmeldelse . Og meget ked af at du mener at have oplevet dårlig service. De solceller som er monteret på jeres hus er monteret på en måde som ikke bør tillade vandindtrængning.
Billederne fra taget viser efterfølgende at den eksisterende tagpap trænger hårdt til reparation/udbedring. Dette skyldes IKKE solcellerne, men udelukkende at tagpappen er af ældre dato.
På den baggrund synes jeg at anmeldelsen virker meget hård. Jeg håber meget at problemet er løst.

Tak for god service!

Vi har fået installeret et solaranlæg på 6 kW plus to batterier med i alt 6 kWh kapacitet. Alt var perfekt gennemført: Anders Hansen holdt os velinformeret, var meget hurtig til at tilpasse tilbuddet og til at svare på vore spørgsmål. Når det blev indviklet, stod Jens Nørhede klar med teknisk ekspertise.
Hvad der virkelig imponerede os var Dansk Solcelleservice, som udfører elektriske installationen for KlimaEnergi. Planlægningen var perfekt, og så kom én meget hurtig og kompetent elektriker til at sætte anlægget inklusive billader op og tage det i drift på mindre end en dag. Der var ikke tvivl om hvad der skulle gøres, alle oplysningerne var til stede online.
Vi kan kun anbefale KlimaEnergi: her er du i gode hænder og bliver aldrig forladt.

2 de julho de 2024

Hej Michael
Du skal have en kæmpe stor tak for din meget grundige og fine beskrivelse af vores arbejde. Det luner på en regnfuld Decemberdag :)
Rigtig god jul til dig og dine
Medejer Klimaenergi A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Overholder ikke deres aftaler.Vi har…

Overholder ikke deres aftaler.Vi har indtil videre ventet 1/2 år på at få udbedret en ulovlig installation. Det erordnet nu.

15 de novembro de 2024

Hej Claus
Jeg kan se at der har været en uenighed i mellem fagfolk om en respektafstand vedr. batterier var opfyldt eller ej . Pga. af denne uenighed er batterier efterfølgende blevet flyttet . Dette så al tvivl kunne fjernes .
At kvittere med en 1 stjernet anmeldelse virker underligt. Man kan spørge sig : Hvordan ville du have anmeldt hvis du var blevet dårligt behandlet ?
Medejer Klimaenergi A/S

5 stjerne trods kedelige software udfordringer

Til trods for kedelige software udfordringer fra Solax, får Klimaenergi 5 stjerner.
Vi har fået installeret et 6,1 kwh batteri, samt ny inverter og ”Smartbox energistyring” til vores eksisterende solcelleanlæg (6,3kW)
Salgsproces og ordreafvikling gik rigtig godt og anlægget er fint installeret jf. aftaler.

Desværre var der software fejl i Solax’ ”Smartbox Energistyring”.
Det har taget 6 måneder og rigtig mange samtaler med Klimaenergi at få det rettet.
Heldigvis har Klimaenergi (Jens Nørhede) været vedholdende, så systemet nu fungerer som det skal.

30 de setembro de 2024

Hej Jeppe
TAK for den grundige anmeldelse. Du har helt ret- Det er en avanceret løsning du har fået installeret og nogen gange kan det drille voldsomt ! MEN Jens kommer i mål :)
Tak skal du have
Medindehaver Klimaenergi A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais