Knivbrev.se Opiniões

TrustScore: 4.5 em 5

4,5

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Våra knivar kom tillbaka ”knivskarpa”! Har på sistone börjat laga mer mat och oj vilken skillnad det blev! Jag blev också glad över mailet med skötselanvisningar, hoppas jag ska kunna följa det så... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Brevet kom snabbt i brevlådan, upplägget var bra med lättläst instruktion och enkelt att göra. Efter slipningen kom brevet snabbt tillbaka, spännande att packa upp och prova skärpan och oj, oj, oj v... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Informações sobre a empresa

1. Serviço de e-commerce
  2. Serviço de afiação
  3. Trituração de ferramentas

Sveriges ledande professionella sliperi och Årets E-handlare 2025! Nu i tredje generation med över 60 års samlad erfarenhet. Knivbrev grundades i Sverige och finns idag i 5 länder. Vi har även utsetts till Årets Företagare i Täby och tillhör företagen med några av Sveriges mest nöjda kunder enligt SKI (Svenskt Kvalitetsindex). Varje år väljer över 150 000 svenskar att skicka in sina knivar, saxar, kvarndelar och andra verktyg till oss. All slipning utförs av våra välutbildade slipare i Täby, med precision, erfarenhet och fokus på resultat. För dig som vill är du även varmt välkommen att lämna in och få slipat direkt på plats. Se varför så många väljer oss – besök vår hemsida för mer information och aktuell prislista: www.knivbrev.se Ge dina verktyg nytt liv – hos oss blir de som nya igen.

Alltid med 100% nöjd-kund-garanti!

Vi slipar och returnerar dina knivar bättre än som nya!
Alla knivar, oavsett märke och hur slitna de än är kan vi återställa till nyskick. Bättre och billigare än att köpa nytt och bra för miljön!

100% försäkrad transport med REK!

Försäkring med upp till 15 000 kronor per Knivbrev!

Försäkring med upp till 15 000 kronor per Knivbrev!
Skicka in ditt Knivbrev till oss med REK försäkring för 100% säker transport. Vi ersätter en förlust med upp till 15 000 kronor per Knivbrev med försäkringen. Försäkringen gör även ditt Knivbrev spårbart och såväl du som vi måste legitimera oss vid leverans och retur. På 10 år har vi aldrig haft 1 enda förlust i REK -flödet på över 1 000 000 skicka Knivbrev. Kort och gott - tryggt & enkelt!

Informações de contacto

Promotion box for Knivbrev.se

Professionellt sliperi sedan 1965

Hos oss blir trötta slitna knivar bättre än som nya igen!

Excelente

TrustScore: 4.5 em 5

5 mil opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Respondeu a 97% das suas opiniões negativas

Geralmente responde em 14 horas

Todas as opiniões

1534 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 5 em 5 estrelas

Brevet kom snabbt i brevlådan

Efter slipningen kom brevet snabbt tillbaka, spännande att packa upp och prova skärpan och oj, oj, oj vilken skillnad det var, superbra!!!
Ska bli spännande att se fakturan ….

26 de junho de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt fina omdöme, Anders! Vad roligt att höra att du uppskattade både det smidiga upplägget, den tydliga informationen och framför allt resultatet. Vi hoppas att knivarna kommer göra matlagningen ännu roligare framöver. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Aldrig haft så vassa knivar.

Aldrig haft så vassa knivar.

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt omdöme, Mats! Det gläder oss att höra att du aldrig haft så vassa knivar. Vi hoppas att de kommer till stor glädje i köket. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Utmärkt slipning, men dyr frakt

Jag lämnade in fem knivar för slipning och är mycket nöjd med resultatet. Slipningen höll hög kvalitet och knivarna blev riktigt vassa. Det enda negativa var den höga fraktkostnaden, som gjorde att totalpriset blev högre än väntat. Trots det kan jag rekommendera tjänsten om man prioriterar ett bra slipresultat.

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt omdöme och för rekommendationen! Vi är glada att du blev så nöjd med slipresultatet. Vi har förståelse för att frakten upplevs som en kostnad, men den inkluderar utskick av Knivbrevet, returfrakt, skyddsmaterial, paketering och all logistik kring tjänsten. Oavsett uppskattar vi din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Ojoj så bra mina knivar blev

Ojoj så bra mina knivar blev! Bland annat en gammal styckningskniv som den var från början! Bra service och smidigt! Var försiktig nu två plåster för att de blev så bra!! Provade alla på en tomat, som att skära i varmsrumt smör! Heja heja!

26 de junho de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt härliga omdöme, Lena! Vi blev extra glada av att läsa om tomattestet – precis så ska en riktigt vass kniv kännas. Vi hoppas bara att plåstren var de sista som behövdes! Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter!

Smidigt och sylvasst

Smidigt, lämnade knivarna när vi åkte på semester, hittade ett paket med rakbladsvassa knivar i brevlådan när vi kom hem igen.

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt fina omdöme, Daniel! Det låter som perfekt tajming att komma hem från semestern till ett paket med sylvassa knivar. Vi hoppas att de kommer väl till användning under lång tid framöver. Ha en fortsatt trevlig vecka och varmt välkommen åter!

Snabbt

Snabbt, enkelt och nu mycket vassa knivar här hemma!

8 de junho de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du uppskattade hur snabbt och enkelt det gick och att knivarna nu är riktigt vassa igen. Precis så vill vi att vår tjänst ska upplevas.

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabbt proffsigt och informativt både…

Snabbt proffsigt och informativt både det som blivit gjort och hur man bibehåller skärpan

Hej Jan,

Stort tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du uppskattade både den snabba hanteringen, det professionella resultatet och informationen om hur du bibehåller skärpan på knivarna. En riktigt vass grundegg tillsammans med löpande underhåll ger knivarna bästa möjliga livslängd.

Ha en fortsatt trevlig kväll och varmt välkommen åter!

Classificada 5 em 5 estrelas

Snabb leverans och knivarna var i fint…

Snabb leverans och knivarna var i fint skick .

Hej Marie,

Tack för din recension!

Vad roligt att höra att du uppskattade den snabba leveransen och att knivarna kom tillbaka i fint skick.

Ha en fortsatt trevlig kväll och varmt välkommen åter!

Ps. Beklagar min felskrivning kring betyget!

Classificada 5 em 5 estrelas

Oerhört snabb leverans och mycket…

Oerhört snabb leverans och mycket välslipade knivar.

24 de junho de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Tack för ditt fina omdöme, Maria! Vad roligt att höra att du är nöjd med både den snabba leveransen och hur väl knivarna blev slipade. Det uppskattar vi verkligen och hoppas att du får stor glädje av dem i köket.

Classificada 5 em 5 estrelas

Våra knivar kom tillbaka ”knivskarpa”

Jag blev också glad över mailet med skötselanvisningar, hoppas jag ska kunna följa det så knivarna håller sig tills nästa slip.
Den snabba handläggningen imponerade, skickade på måndag och fick tillbaka på torsdag!

24 de junho de 2026

Resposta da Knivbrev.se

Tack snälla Birgitta för ditt fantastiska omdöme! Vad roligt att höra att du märkte vilken stor skillnad riktigt vassa knivar gör i köket och att våra skötselanvisningar uppskattades. Med lite regelbundet underhåll kommer knivarna att hålla sig vassa betydligt längre mellan slipningarna.

Extra roligt att du också blev imponerad av den snabba handläggningen – precis så smidigt vill vi att tjänsten ska fungera.

Classificada 5 em 5 estrelas

Superbra slipning och väldigt bra…

Superbra slipning och väldigt bra service! Fick knivarna väldigt snabbt.

17 de junho de 2026

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både slipningen, servicen och den snabba leveransen. Precis så vill vi att det ska fungera, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både skärpan och den snabba leveransen. Det uppskattar vi verkligen och hoppas få hjälpa dig igen när det är dags för nästa slipning.

Jättenöjd

Jättenöjd! Perfekt slipade knivar och snabb leverans.

23 de junho de 2026

Tack för ditt fina omdöme!

Härligt att höra att du är jättenöjd och att knivarna kom tillbaka perfekt slipade. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig och ser fram emot att få hjälpa dig igen.

Snabbt och enkelt.

16 de junho de 2026

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du upplevde tjänsten som både snabb och enkel. Det är precis så vi vill att det ska kännas, och vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig.

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi har försökt få kontakt med dem i…

Vi har försökt få kontakt med dem i över en vecka, både via telefon, sms och mail men fortfarande ingen återkoppling. Knivarna blev vassa men bakkanten på knivbladet är felaktigt slipat med en lutning. De har endast telefontid mellan kl 11.00-12.00 men då hörs bara en telefonsvarare som säger att de inte lyssnar av meddelanden. Otroligt dåligt kundbemötande!!!!

28 de junho de 2026
Opinião espontânea

Hej Jenny,

Vi svarar på precis alla mail och när man mailar oss får man ett automatiskt mailsvar och ett ärendenummer. Har du fått detta?

Vad gäller klacken så är den inte felaktigt slipad. Det är exakt så knivar med klack ska slipas. Kockar blir vansinniga om man inte gör det och en del privatpersoner tror att det är ett misstag.

Här kan du läsa mer så får du återkomma igen om du fortsatt behövs: https://www.knivbrev.se/knivar-med-klack/

Trevlig söndag!

Alltid vass i köket

Vill du alltid ha vassa knivar på ett enkelt och bra sätt är Knivbrev det självklara alternativet!

Tack Fredrik!

Kul att höra att du uppskattar tjänsten och att knivarna håller sig vassa i köket – precis så det ska vara.

Classificada 5 em 5 estrelas

Jag är jättenöjd. Det fungerar perfekt som jag ville fortsättningen att skicka till er igen om det behövs

Mina knivar tyckte jag var jättebra släpet. Perfekt som jag kändes fortsätt jag kommer skicka till er jag var jättenöjd

Tack Seval!

Vad roligt att du är nöjd och att det fungerade som du tänkt dig. Vi ser fram emot att hjälpa dig igen när det är dags nästa gång.

Classificada 3 em 5 estrelas

Skickade in fyra knivar

Skickade in fyra knivar, 3 var jättebra
Mellankockkniven var inte bra.

Kunde inte skiva tomaten tunt.

Hej Leif,

Tack för din feedback!

Det låter som att mellankockkniven inte riktigt nådde hela vägen, och så ska det självklart inte vara. Hör gärna av dig till oss inom 14 dagar så tittar vi på det direkt och åtgärdar utan kostnad.

När en kniv är nyslipad får den en mycket tunn och vass egg, vilket gör att den också kan upplevas som känsligare innan den “sätter sig”. Men den ska självklart klara att skiva en tomat tunt.

Vi löser detta!

Classificada 4 em 5 estrelas

Knivbrev är bra men för dyrt for mig.

Knivbrev är bra men för dyrt for mig.

Hej Monique,

Tack för din recension!

Vi har förståelse för att priset kan upplevas olika beroende på budget. Samtidigt omfattar tjänsten tre posttransporter, professionell slipning och kvalitetskontroll, vilket gör att vi tyvärr inte kan erbjuda den billigare utan att tumma på kvaliteten.

Tack för att du provade vår tjänst, och ha en fortsatt trevlig söndag!

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.