Kozijnentotaal Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf: Het kozijn met glas is uiteindelijk na 9 weken geleverd i.p.v. de opgegeven 3-6 weken levertijd. De fabrikant of transporteur heeft het kozijn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wegens renoveren van mijn salon was ik op zoek naar een nieuwe deur inclusief kozijn. Via via ben ik terecht gekomen bij kozijnentotaal. Het bestellen ging vrij makkelijk, prijs is ook echt niet gek!... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij wilden graag kunststof kozijnen op kleur om onze oude kozijnen te ver vangen door nieuwe en beter geïsoleerd. De kleuren codes kwamen dicht overeen met de ral kleuren van onze buitenverf. Veel... Ver mais

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

348 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Nog steeds geen reactie.

Nog steeds geen reactie op Whatsapp, mail of telefoon. Dit zijn duidelijk oplichters. Sinds 26 juni al te wachten op een oplossing.

2 de setembro de 2024

Nooit meer Kozijntotaal

De aanloop naar de aankoop liep top, snelle reactie op vragen. Ook de levering was extra moeite voor gedaan. Product dan ook betaald. Toen bleek dat de panelen beschadigd waren, onderdelen ontbraken en het slotgat niet juist was. Dit heeft veel ellende opgeleverd. Zit al maanden met een defect slot, woning is gewoon open. En dan beloven dat er gebeld wordt voor een afspraak, wat nogsteeds niet is gebeurd. Slechte of eigenlijk geen communicatie, niet bereikbaar, lang wachten op reactie, levering van verkeerde producten. Ik zou niemand dit bedrijf aanbevelen, het is het echt niet waard!

26 de agosto de 2024

Geweldige service

Geweldige service, ontzettend snel geholpen, fijne mensen zou dit bedrijf aan iedereen aanraden.

6 de agosto de 2024

Zeer slechte te bereiken

Zeer slechte te bereiken
En mail en of app wordt bijna niet beantwoord
Met de vraag of ze contact met ons willen opnemen. Wordt geen gehoor aan gegeven.
Je moet overal zelf achteraan!

Kozijn is wel volgens afspraak gemaakt
Levering is ook dramatische
Dit is de oorzaak van slechts contact met de transporteur
Transporteur is prima bedrijf
Mits je zelf contact op neemt met hen

26 de julho de 2024

Beste,
Excuses dat uw ervaring niet geheel naar wens is geweest.
Vriendelijke groet, Kozijnentotaal

Buitengewoon slecht bedrijf

Buitengewoon slecht bedrijf. Is niks mee te beginnen fout op fout. Ze beloven vanalles maar er wordt niks waargemaakt. Zou er zeker niks bestellen als je wilt dat het in één keer goed gaat

25 de julho de 2024

Beste,
Onze excuses dat uw ervaring niet naar wens is. Wij streven ernaar alles netjes af te handelen.

Classificada 3 em 5 estrelas

Redelijk goed gegaan op wat…

Redelijk goed gegaan op wat vertragingen verkeerde glas levering na welke wel gecorrigeerd werdt.

22 de maio de 2024

Slechte service

Levertijd twee maal zo lang geworden als aangegeven en niet geleverd zoals gevraagd. Klachten ook niet juist afgehandeld..

13 de maio de 2024

Beste,
Onze excuses dat uw bestelling niet naar tevredenheid is afgehandeld.

Classificada 1 em 5 estrelas

Er is van alles mis gegaan.

Er is van alles mis gegaan.
Kozijn wat 2 mm groter is dan dat er besteld was. Kozijn beschadigd tijdens transport. ruit wat gewoon plat is een bestelwagen vervoerd word, waardoor er nu een kras op de ruit zit. En kozijn te laat besteld waardoor de bouw stil heeft gelegen.

5 de abril de 2024

Beste,
Wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet geheel naar wens is geweest, onze excuses hiervoor.

Classificada 2 em 5 estrelas

Het eerste kozijn dat ik besteld had…

Het eerste kozijn dat ik besteld had was niet goed door verkeerde informatie wat ik had gekregen van kozijntotaal. Gelukkig waren ze meteen bereid om gratis een nieuw kozijn te leveren. Het tweede kozijn was alsnog fout maar minder fout. En omdat ik niet nog een keer een maand kon wachten heb ik deze alsnog maar ingezet.

5 de abril de 2024

Beste,
Dank voor uw terugkoppeling.

Classificada 3 em 5 estrelas

Zowel positief als verbeterpunten

1. Het kozijn paste pas, nadat ik er zelf een houten kraag omheen gemaakt heb. En ik had toch heel duidelijk de maten van het stelkozijn opgegeven, inclusief foto.
2. Onder de beschermfolie zaten 2 beschadigingen. Dat kun je natuurlijk niet controleren als het kozijn arriveert.
3. Het beschermkapje van het scharnier is erg dun, scheurde helaas bij bevestiging.
Samenvatting: bij assemblage kan kwaliteitsverbetering plaats vinden, lijkt me.
Positief: binnenwerk, sluiting kiepraam en glaswerk+ KS-latten pasten prima.

12 de abril de 2024

Beste,
Hartelijk dank voor uw terugkoppeling.

Classificada 1 em 5 estrelas

Met montage gaat de prijs meer dan over de kop

Bij het bestellen waarbij Kozijnentotaal een montagepartner inschakelt, dan meet de montage partij de zaken op, en komt de offerte dus ook via de montagepartij. Daardoor doet die partij er ook nog een percentage bovenop (terecht). Maar een prijs op de website van 2400 euro incl. BTW verkoop beland nu op een prijs van 8.800 euro incl. BTW inclusief montage. Dit is buitensporig. Alleen mogelijk dus voordelig wanneer je zelf de kozijnen monteert.

11 de junho de 2024

Beste,
Vervelend dat de prijs inclusief montage hoger uitvalt dan u zou hebben verwacht. Zelf monteren wij geen kozijnen en werken wij met diverse montagepartners in het land waar wij aanvragen neerleggen. Helaas hebben wij geen invloed op hun prijs.
Eventueel zou het een mogelijkheid zijn deze kozijnen zelf te bestellen en een klussenbedrijf in de buurt te zoeken voor plaatsing.

Zie eerdere review 7 mei. HET VERVOLG

Na de eerste review is het mij gelukt om in contact te komen met kozijnentotaal. Er werd mij toen gelijk verteld dat de bestelling die ik had geplaatst niet voldaan kon worden. Tijdens mijn bestelling geven zij toe dat ik ben misleid. Zij kunnen mij product niet naar wensen leveren. Dit is zowel besproken als gedwongen om de producten aan te nemen die zij aan mij konden leveren. Hierin zijn er fouten gemaakt met de maatvoeringen van de gewenste producten en deze kloppen dus niet.

Nu is het vervolg dat ik mijn gewenste producten deels niet meer krijg maar, wel de aangegeven totaalprijs dwingend moet gaan betalen om mijn bestelling compleet te krijgen. Ik vind dit zorgwekkend hoe dit nu gaat. Mijn bestelling is nog niet compleet en kozijnentotaal blijft maar meer aanmaningen sturen. ZORG DAT MIJN BESTELLING COMPLEET IS! Reageer op mijn laatste mail.

Ik raad iedereen aan om hier niet te bestellen. Er zijn meerdere en betere leveranciers die Rehau kozijnen leveren.

5 de março de 2024

Beste,
Wat vervelend dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Wij zien dat er meerdere contact momenten zijn geweest en zullen ervoor zorgen dat dit netjes en correct wordt afgehandeld.
Excuses voor het ongemak.

Classificada 4 em 5 estrelas

Alle ramen in ons huis vervangen voor kunststof kozijnen van kozijnentotaal.

Heel tevreden, producten zijn precies zoals aangegeven. Bij problemen wordt er goed omgesprongen voor een oplossing.

27 de março de 2024

Classificada 1 em 5 estrelas

BESTEL NOOIT BIJ DIT MALAFIDE BEDRIJF!!!

Zulke malafide praktijken heb ik nog nooit ervaren bij een bedrijf!! Twee bestellingen gedaan waarvan beide nog steeds niet in orde zijn.

Bij mijn eerste bestelling kwam niet alles compleet, met veel gezeik en getrek toch mijn rooster en horren kunnen krijgen om er vervolgens achter te komen dat het rooster beschadigd is. Dit aangegeven bij kozijnentotaal/yorway en na vele maanden wachten heb ik nog steeds geen nieuw rooster die mij toegezegd is en blijft het stil vanuit hun. In het begin waren ze zelfs ontzettend moeilijk bereikbaar en negeerde zij mij bewust via de whatsapp.

Uiteindelijk toch iemand te pakken weten te krijgen die aan gaf dat zij kammen met personeelstekorten wat ik kan begrijpen. Na de mooie verhaaltjes dat alles recht getrokken zou worden van mijn eerste bestelling heb ik een tweede bestelling geplaatst. Deze bestelling heb ik in december gedaan en heb tot op heden niks anders dan de horren en een factuur ontvangen! Er wordt gezegd tegen mij dat de kozijnen zijn geleverd op een donderdag terwijl ik duidelijk heb aangegeven dat ik alleen woensdagen de bestelling in ontvangst kan nemen. Nu zit kozijnentotaal / yorway de schuld op de vervoerder te gooien en nemen ze geen enkele verantwoordelijkheid. Op mailcontact word maanden later gereageerd en als je belt wimpelen ze het af dat niemand er wat over kan zeggen en degene die er wel wat over kan zeggen neemt geen contact op met mij nadat ik meermaals heb gevraagd om met hem in contact te komen.

Ondanks dat ik mijn tweede bestelling niet heb ontvangen kunnen ze wel een herinnering van de factuur sturen. Geldwolven wat het zijn!

Zowel mijn eerste bestelling als mijn tweede bestelling is hier finaal in de soep gelopen en kan ik fluiten naar mijn geld en mijn kozijnen aangezien ik maar geen contact kan krijgen met de desbetreffende persoon die hier over gaat.

Hopelijk kan de consumentenbond mij helpen met dit gezeik want dit bedrijf doet er alles aan om hun verantwoordelijkheden niet te nemen!

Het is dat ik maar 1 ster kan geven want dit bedrijf verdient negatief 5 sterren met de service die hun leveren! BESTEL HIER NOOIT!!!

-update: inmiddels kan kozijnentotaal mij wel verzoeken om mijn recensie te wijzigen maar reageren op mijn mail die ik op 17 april 2024 heb gestuurd komt er maar niet van af

30 de dezembro de 2023

Beste,
Vervelend dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Wij zullen het één en ander uitzoeken wat hier mis gaat om samen tot een oplossing te kunnen komen.

Goede service!

Fijn contact gehad! Bij het plaatsen ging er iets kapot aan het raambeslag en er werd direct een nieuwe opgestuurd. Erg fijn, dus zeer tevreden!

21 de março de 2024

Classificada 5 em 5 estrelas

Mooie prijs voor degelijke kozijnen

Mooie prijs voor degelijke kozijnen en fijn dat het glas los geleverd wordt zodat je daar niet mee hoeft te stoeien

20 de março de 2024

Beste,
Hartelijk dank voor uw review!