Kozijnentotaal Opiniões

TrustScore: 3.5 em 5

3,3

Leia as opiniões dos outros

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf: Het kozijn met glas is uiteindelijk na 9 weken geleverd i.p.v. de opgegeven 3-6 weken levertijd. De fabrikant of transporteur heeft het kozijn... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wegens renoveren van mijn salon was ik op zoek naar een nieuwe deur inclusief kozijn. Via via ben ik terecht gekomen bij kozijnentotaal. Het bestellen ging vrij makkelijk, prijs is ook echt niet gek!... Ver mais

Classificada 1 em 5 estrelas

Bij het bestellen waarbij Kozijnentotaal een montagepartner inschakelt, dan meet de montage partij de zaken op, en komt de offerte dus ook via de montagepartij. Daardoor doet die partij er ook nog ee... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Wij wilden graag kunststof kozijnen op kleur om onze oude kozijnen te ver vangen door nieuwe en beter geïsoleerd. De kleuren codes kwamen dicht overeen met de ral kleuren van onze buitenverf. Veel... Ver mais

Informações de contacto

Aceitável

TrustScore: 3.5 em 5

348 opiniões

Pede aos clientes que escrevam opiniões

Não respondeu a opiniões negativas

Todas as opiniões

6 opiniões nos últimos 12 meses

Escreva uma opinião

Classificada 1 em 5 estrelas

6 weken moet wachten en slecht contact.

Heb ruim 6 weken moet wachten op de levering ipv 2 tot 3 weken zoals aangegeven op de site. Vervolgen was de levering ook nog een niet compleet.

Contact gezocht via mail maar nooit op gereageerd. Via de app berichten gestuurd. Dan wel direct standaard bericht terug dat ze binnen 1 werkdag contact opnemen, maar dat gebeurd ook niet.

Uiteindelijk is alles geregeld, maar voor mij de laatste keer geweest hier.

5 de março de 2024

Beste,
Dank dat u uw ervaring deelt. Het betreurt ons te lezen dat wij niet aan de verwachting hebben kunnen voldoen, onze excuses hiervoor.

Graag komen wij hierover met u in contact om het één en ander te bespreken.

Niet bereikbaar

Niet bereikbaar. Weken maanden te laat met leveren..geen reactie op telefoon of email.

9 de janeiro de 2024

Beste,
Wat vervelend dat uw bestelling langer heeft moeten duren dan u van ons zou mogen verwachten. Wij zien in de whatsapp berichten dat het mis is gegaan met het ventilatierooster, onze excuses hiervoor. We zouden dit graag goed maken met u.

Kozijn is goed

Kozijn is goed , communicatie laat wat te wensen over

26 de janeiro de 2024

Beste,

Dank voor uw terugkoppeling. Wij zullen zit intern oppakken.

Classificada 4 em 5 estrelas

Heeft even geduurd maar wat ik…

Heeft even geduurd maar alles wat ik besteld heb is geleverd en druk is het overal dus wachten duurd altijd lang

26 de janeiro de 2024

Classificada 1 em 5 estrelas

Helaas een ontzettend slechte ervaring…

Helaas een ontzettend slechte ervaring met dit bedrijf:
Het kozijn met glas is uiteindelijk na 9 weken geleverd i.p.v. de opgegeven 3-6 weken levertijd. De fabrikant of transporteur heeft het kozijn niet verpakt/beschermd, daardoor is het kozijn flink beschadigd. Via alle kanalen heb ik geprobeerd contact te zoeken met dit bedrijf, maar dit gaat erg moeizaam. “Je wordt teruggebeld” wordt telkens aangegeven, maar dit is niet het geval.
Ik zal Kozijnentotaal dus ten zeerste afraden! Een beschadigd kozijn voor veel geld is absoluut zonde.

2 de abril de 2024

Beste,
Wij vinden het vervelend dat uw ervaring niet geheel naar wens is geweest. Wij hopen dat de uiteindelijke oplossing naar tevredenheid is afgerond.

5 weken geleden een kozijn gekocht

5 weken geleden een kozijn gekocht. Dacht laat ik is vragen hoe lang het nog duurt. Ze hadden me gemaild naar een verkeerd adres, dat het kozijn niet meer geleverd kon worden voor deze prijs. Geld wel terug gekregen.

26 de março de 2024

Beste,
Wat vervelend dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Het klopt dat wij het gewenste kozijn niet konden leveren. Inmiddels is het orderbedrag teruggeboekt.
Excuses voor het ongemak.

Classificada 5 em 5 estrelas

door de duidelijke website is het…

door de duidelijke website is het makkelijk om kozijnen te bestellen. deze werden ook volgens afspraak netjes geleverd. helaas waren er twee ventilatieroosters met een verkeerde kleur geleverd, maar met een mailtje werden deze snel na geleverd.

25 de março de 2024

Wil je 5 maanden wachten dan moet je je hier zijn wat een schande

Wat ging er mis pffd. Als je aan geeft 3 tot6 weken levertijd , verwacht je dit ook . Maar na 8 weken nog geen bericht. Het werd uit eindelijk 3 maanden later.... hierdoor de aan nemer opnieuw moeten laten terug komen. Wat me meer geld kost. Ga dit op kozijnen totaal nog wel verhalen. Communicatie naar kunt is waardeloos je moet zelf achter alles aan bellen. Verf werk was slordig gedaan. Kozijn werd geleverd maar zinder beslag. Weer niks van ze gehoord weer zelf er acht aan moeten zitten. Weer twee weken moeten wachten. RMen sluiten niet heel goed. Kan merken dat dit waarschijnlijk in buitenland gemaakt word. Dan nog te spreken over raam horren. Krijg maar de helft geleverd en weer zelf actief moeten ondernemen. . Nu is het eind maart en nog niet kompleet besteld in oktober. Er is hier iets goed mis met het bedrijf. Hoe moeilijk is het om de klant iets te laten weten over hun order. Ik raad niemand dit bedrijf aan. En heb spijt dat ik het hele bedrag heb betaald. Want het is nu niet eens de helft waard!!!! En extra kosten die ik aan de aannemer moest betalen.
Ga jullie schamen en kom met een passende oplossing ¡!!!!!!!!!!!!

21 de dezembro de 2023

Beste,

Het betreurt ons te lezen dat uw ervaring niet naar wens is geweest. Wij geven toe dat er bij uw bestelling het één en ander niet correct is verlopen. Onze excuses hiervoor.
Wij zullen contact met u opnemen om een oplossing te bespreken.

goede service

8 de dezembro de 2023

niet geleverd

Wij hebben een kozijn besteld, is blijkbaar ergens anders geleverd?? Zouden track en trace krijgen wanneer de vervoerder hem bij ons bezorgd, daar wachten we nu nog op?????

13 de março de 2024

Beste,
Wat vervelend dat uw ervaring niet naar wens is. Inmiddels zouden uw materialen moeten zijn geleverd. Onze excuses voor het ongemak.

Uiteindelijk alles geleverd

We hebben uiteindelijk alles geleverd gekregen. We hebben er veel moeite voor moeten doen. Niet alles geleverd gekregen in één keer en slechte communicatie en bereikbaarheid. Over de kozijnen zijn we wel tevreden.

23 de fevereiro de 2024

Uiteindelijk toch alles geleverd

in erste instantie was het niet goed omdat ik tot 2 x toe een kapotte ruit had en hier 3 extra weken op moest wachten. uiteindelijk is alles goed gekomen en heb ik ook mijn 3de kozijn besteld met de hoop dat het nu in 1 x goed geleverd word. bereikbaarheid is slecht en kan zeker beter.

22 de novembro de 2023

Classificada 1 em 5 estrelas

Slecht want onder de plakband zat er…

Slecht want onder de plakband zat er een gat in de de deur zijn we achter gekomen pas toen de deur er in zat !!!

22 de novembro de 2023

Beste,
Vervelend dat er iets niet goed is gegaan met uw deur.
Helaas hebben wij hier geen melding van mogen ontvangen.
Graag ontvangen wij foto's van het gat in de deur zodat we samen naar een oplossing kunnen kijken.

Classificada 3 em 5 estrelas

Na lange tijd wachten tot overeenkomst gekomen

Na lange tijd wachten, eindelijk contact gehad en tot een overeenstemming gekomen..

Klantenservice moet echt beter, dit kan echt niet in deze tijd.

19 de fevereiro de 2024

Slechte klantenservice.

Voor onze gehele woning kozijnen besteld waar wij tevreden mee zijn. Echter hebben wij bij de voor- en achterdeur plissé horren besteld. De maten van deze horren klopte niet. Nu zijn we inmiddels een jaar bezig om de goede maten te krijgen. Meerdere malen foto's gestuurd van de deuren en kozijnen ( geleverd door het bedrijf zelf gelukkig) maar het schijnt nogal lastig te zijn. Laatste twee mails wordt gewoon niet op gereageerd terwijl ik wel een bevestiging van ontvangst krijg waarin staat dat zij proberen binnen een werkdag te reageren. Vorig jaar augustus heb ik een mail gestuurd of de foto's van de kozijnen ( waar hun zelf de technische tekeningen van hebben) goed en duidelijk zijn. Hier is dus niet op gereageerd. Nu heb ik het nogmaals geprobeerd op 1 februari, hier heb ik tot op heden ook nog geen reactie op.

Al met al, de kozijnen zijn we tevreden over, echter het stukje service en de kundigheid van het personeel laat te wensen over.

AANVULLING, Nog steeds geen horren of reactie vanuit het bedrijf. Enige tijd geleden voor de zoveelste keer de maten voor de horren doorgegeven, hier komt dan weer geen reactie op. Uitermate teleurstellend weer.

25 de agosto de 2023

gewoon goed !!

gewoon goed !!
de maten doorgegeven, bestelling gedaan
thuis afgeleverd. in n prima staat .
ik ben zeer tevreden .

3 de novembro de 2023

Bijna alles

Bijna alles. Maar dat weten jullie beter dan wie ook. Beloofde levertijd van 3 weken werden ruim 3 maanden.
Mijn klant was daar op zijn zachts gezegd niet blij mee. Heeft me zelfs nog € 450,00 gekost.

3 de novembro de 2023

Beste,
Dank voor uw feedback. Wij vinden het oprecht vervelend dat uw bestelling en daarbij de levering niet is gelopen zoals u van ons zou mogen verwachten. Onze excuses hiervoor.
Met vriendelijke groet, Kozijnentotaal.

Mooi raamkozijn

Exacte maatvoering en een mooi product

13 de outubro de 2023