Bestelling automatisch teruggestuurd door leverancier omdat adres niet leesbaar zou zijn. Ok, kan gebeuren. Maar ik zou binnen de 5 werkdagen mijn geld moeten terug krijgen, en ondertussen zijn we al... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Kortingen aangekondigd op de website worden niet toegepast in de winkel. Pakketjes besteld online om af te halen in de winkel blijven gemeld staan als 'onderweg', terwijl ze al beschikbaar zijn... Ver mais
Dit verdient een aparte review. Mijn bestelling ligt nog steeds in hun winkel maar als je daarkomt WEIGEREN ze je het BETAALDE PRODUCT mee te geven omdat je de "email" niet bij hebt, ook al toon... Ver mais
Regelmatig hebben ze bij het Kruidvat op kruidvat.nl acties waarbij je spelletjes kunt spelen met als prijzen kadobonnen, etc en je hebt altijd prijs zeggen ze! De laatste weken heel veel s... Ver mais
Informações sobre a empresa
Informação fornecida por diversas fontes externas
Kruidvat biedt een uitgebreid, voordelig en gevarieerd aanbod health & beautyartikelen. Daarnaast een verrassend assortiment branchevreemde producten, zoals foto's & fotoboeken, speelgoed en decoratieve artikelen voor in en om het huis. Ons bedrijf heeft meer dan 1.000 winkels en meer dan 15.000 medewerkers die elke dag weer het beste uit zichzelf halen om ons motto waar te maken: Steeds verrassend, altijd voordelig.
Informações de contacto
Sem histórico recente de solicitação de opiniões
Não respondeu a opiniões negativas
Moet dringend naar de wc
Moet dringend naar de wc. Word beweerd dat dit niet mag (gastric bypas hier ). Normaal is het verplicht toe te laten
Slechte doorgang en misleidende reclame
In de winkel kan je vaak nergens door omwille van allerlei zaken die in het midden van het pad staan.
Luiers van het merk Kruidvat zelf zijn vaak onbeschikbaar, waardoor je uiteindelijk ergens anders luiers gaat halen.
Met promo's moet je heel vaak oppassen want zijn misleidend en soms zijn de producten zelfs duurder tijdens de promo's.
Vriendelijk personeel
Ik was op Dinsdag 10 februari in deze winkel.
De winkelbediende heeft mij goed geholpen met het product wat ik zocht.
Kruidvat kent geen klanten service
Contact krijgen met klantenservice van Kruidvat is onmogelijk. Het product is gekocht en betaald maar nooit ontvangen. Een werkende track en trace mogelijkheid is er niet. Als je probeert te bellen zijn er 22 bellers voor je en na 45 minuten zijn dat er nog 19. De kosten zijn voor de beller. De chatrobot is nooit thuis. Keer op keer is het antwoord: probeer het later nog een keer.
Als je een mail stuurt krijg je als antwoord dat de mail niet gelezen wordt. Men verwijst naar de bovengenoemde contact mogelijkheden,die dus niet werken. Naar een Kruidvatwinkel gaan heeft geen zin. On line is niet onze business.Buitengewoon amateuristisch voor een grote organisatie als Kruidvat.
Kruidvat Torhout BELGIE is een…
Kruidvat Torhout BELGIE is een regelrechte ramp. Van etenswaren die tot 5 maand na datum zijn. En niet sporadisch, het is een echte plaag. (Vaak dacht ik er aan de bevoegde autoriteiten in te lichten).. maar wat zou het.. tot gesjoemel met prijzen op het etiquette versus de prijs aan de kassa. Rommelig.. vuil, onbeleefd.. ik kan blijven doorgaan... In zijn totale uitstraling en mentaliteit van dit filiaal zou je denken dat hoofdkantoor op de rand van een afgrond staat. EEN SCHANDE VOOR HET MERK.
Actieproducten worden niet verrekend…
Actieproducten worden niet verrekend zoals aangeduid. 2 kopen met 20% korting lukt niet, enkel als je hetzelfde product koopt. Wat ben ik met 2 dezelfde nagellakjes. Dan heb ik 1 extra product gekocht zodat ik gratis levering had, maar er werd nog steeds 4,95 aangerekend. Dan staat er een link voor klachten, maar dan kom je op een site van de Europese commissie.
Changez de société de livraison
Et voilà, à cause de ces fainéants de chez POST NL, encore une commande qui va retourner chez Kruidvat.
Ma commande devait être livrée aujourd'hui, entre 13 et 15 h.
Comme certains livreurs vont régulièrement sonner chez les voisins, lorsque j'attend un colis, j'attend l'arrivée du livreur, en surveillant par la fenêtre.
Je suis pourtant en maison, le numéro est inscrit près de la porte + sur la boîte aux lettres, mais, non, c'est trop compliqué de trouver la bonne adresse.
Vers 14h30,je me connecte à mon compte post nl et, ô, surprise, mon colis est parti en point relais car je n'étais pas là....
C'est faux. Non seulement, j'étais là, mais, personne n'est venu. La preuve, il n'y a pas d'avis de passage dans ma boîte aux lettres.
Je suis une personne à mobilité réduite, je fais pratiquement tous mes achats en ligne, justement parce que j'ai des difficultés à me déplacer.
Je n'ai pas de voiture, je ne prendrai pas le bus, avec mon déambulateur, pour aller chercher mon colis.
Je prendrai encore moins un taxi.
Les clients paient la livraison, c'est pour être livrés à domicile.
J'ai eu le même problème le mois dernier, et le mois précédent.
Les deux colis sont restés en point relais et sont retournés chez Kruidvat.
C'est vraiment dommage, vous allez perdre énormément de clients à cause de cette société de livraison.
Hopeloze klantenservice
Voor 90€ babyvoeding besteld, Kruidvat kiest voor een levering in 3 pakketten en labelt 1 foutief volgens post.nl. Dat pakket gaat retour, die bevatte (uiteraard) het grootste gedeelte van de bestelling. In geen van de andere dozen of de verzendsbevestiging is gespecificeerd wat er juist in de dozen moet zitten. NIEMAND van de klantenservice kan of wil helpen, ik zal binnen 14 dagen terugbetaald worden. Maar wanneer is begint te lopen, of ze me een inventaris kunnen bezorgen of ze het pakket alsnog terug kunnen opsturen… werkelijk NIETS kan inhoudelijk beantwoord worden door hen. Bijkomend telefonisch zijn ze NOOIT bereikbaar. Conclusie veel geld kwijt en alsnog naar de supermarkt voor voeding voor de baby… dankjewel kruidvat
Bestelling weer niet leverbaar
Opnieuw actieproducten niet voorradig. Eveneens zijn deze niet geleverd in de winkel.
Bestellingen worden tegenwoordig blijkbaar in de winkel klaar gemaakt waardoor je meer en meer actieproducten niet ontvangt. De voorraad is te klein of de producten worden niet voorzien in de winkel. Zo kan je natuurlijk weel acties aanbieden als er zelden iets geleverd kan worden.
Op de site blijven de producten wel als leverbaar staan.
Cela vous vous arrive de répondre à…
Cela vous vous arrive de répondre à vos clients? Par téléphone ? Par mail? Via Facebook ou x comme vous le suggerez ? Votre chat KIKI qui ne sert a rien ?J´ai commandé le 05 juin pour 99.93e et je n´ai rien reçu nous sommes le 13 ! Colis dans la nature ? 😤Vous ne répondez à rien et le téléphone sonne dans le vide ou on vous met en attente sans fin! Aussi catastrophique que postnl qui effectue l´envoi de vos colis . C´est une honte. Je suis cliente chez vous depuis des années et ca se dégrade depuis un bon moment et c´est de pire en pire . Impossible de commander sans avoir des soucis mais là c´est le pompom vraiment. J´attend des vos nouvelles pour le remboursement complet cette commande de 99.93euros qui sera la dernière sans nulle doute. Je suis quelqu'un de patient et respectueuse mais la je rage sec! Je vous signale a test achat !C´est Fini kruidvat pour moi que cela soit en ligne ou en magasin. 😡
J achete mes colorants cheveux là…
J achete mes colorants cheveux là depuis 5ans et ils sont TB! Beau résultat!
Le 9.03 blond tout clair dore
Il donne un super résultat!
Souvent je les achète avec la promo le second à demi prix et la poste nl me les livre hyper vite! 2jours en Belgique.
Super magasin et supers produits.
J'ai fait une commande le 27/05/2025…
J'ai fait une commande le 27/05/2025 (avec confirmation sur mon compte dans leur site) depuis je n'ai toujours pas reçu de confirmation de commande a mon adresse mail ni reçu de bordereau de retrait au magasin. ce jour j'essaie de les joindre au tel dans les 4 numéro de tel que j'ai trouver 2 des numero de tel ne parlait pas le Français 1numero ma raccrocher au nez et 1 numéro m'a fait attendre 1 heure au tel et sans répondre et en demandant si j'etais bien chez KRUIDVAT et il me répondait que oui et a ce jour mon problème n'est toujours pas résolu
Altijd correct behandeld geweest…
Altijd correct behandeld geweest on-line, ook op koopavonden online altijd producten met 2x20%korting gehad, afhalen in de winkel geen verzendkosten in, in de winkels zelf kan het stukken beter, meestal na 1dag aanbiedingen alles weg,? Meestal geen personeel die een deftig antwoord kan geven op je vragen IVM sommige producten
Bedrieglijke enquête Kruidvat.
Ik nam deze maand deel aan de online enquête van Kruidvat. Deelnemers zouden 40 punten aan hun puntensaldo toegevoegd krijgen. Dit gebeurde echter niet. Kruidvat is niet bereikbaar voor uitleg. Hun chatbot Kiki 'begrijpt mijn vraag niet'; op de telefonische klantendienst wordt niet opgenomen; hun mailadres stuurt als reply 'deze mail wordt niet gelezen'. Bedriegers.
Super shop.
Super shop.
Was iets misgelopen vorige bestelling en dan kreeg ik direct hulp via fb. Werd mooi afgehandeld. Bestelde meermaals. Top geleverd zoals verwacht. Klantenservice top.
Bedrieglijke reclame en leveringstermijn
De huidige Dove actie met het 2de artikel aan 50% is ronduit bedrieglijk. De prijs per artikel is beduidend hoger dan in andere winkels, tot 3 euro voor dezelfde deo bij de supermarkten. Zo is het makkelijk om 50% aan te kondigen.
Ook de leveringstijd is misleidend: er wordt gesteld dat een bestelling die voor 22:00 geplaatst wordt, geleverd wordt op de volgende dag. Bij mijn bestelling kreeg ik keuze opties die startten na 3 werkdagen.
En als ik de commentaren lees, mag ik ook nog vrezen voor een correcte levering…
Erreur adresse colis
J'ai adapté ma nouvelle adresse sur le site. Malgré tout, après avoir ajouté des articles à ma commande, le colis va être envoyé à la mauvaise adresse. Après avoir contacté le service client, celui-ci m'informe que je ne peux, ni annuler, ni modifier ma commande. La loi prévoit pourtant un délai de rétractation de 14j pour le consommateur. Je trouve cela honteux. Je dois donc compter sur l'honnêteté d'un inconnu pour avoir mon colis plutôt que sur la boutique. Je ne commanderais plus jamais chez eux
Misleidende promo
Er stond in de winkel van Brakel, België een promo. 2+2 bij aankoop axe deodorant 150 ml of axe douchegel 200ml.
Verder stond er niks vermeld.
Ik neem 4 bussen axe deo die net boven de promo aanduiding stonden. Aan de kassa worden ze alle 4 aangerekend. Als ik verwijs naar de promo zegt de kassierster het is niet op alle axe deo. Ik vraag hoe kun je dit als klant weten? Staat in mijn kassa antwoordt ze...
Op de promo stond niet , met uitzondering van .. dus enorm misleidend!! Ik voel me als klant gefopt!
Kruidvat Bornem en de winkelbedienden
In Kruidvat Bornem sturen ze al hun klanten het liefst naar de selfservice kassa om zelf niet naar de kassa te dienen komen (zelfs als je met cash wil betalen). Diefstalbeveiliging van je aankopen, wordt aan de kassa niet uitgeschakeld waardoor alarm afgaat en je dus onterecht van diefstal wordt beschuldigd. Gelukkig heb je nog het kasticket gevraagd. Bij problemen aan de kassa wordt onder de winkelbedienden totaal GEEN NEDERLANDS gesproken, zodat de klant het gesprek niet kan volgen.
Altijd wel iets mis met bestellingen…
Altijd wel iets mis met bestellingen online. Bij elke bestelling al meegemaakt dat er of beschadigde producten zijn, of dat iets gelekt is, of dat alle producten verspreid zijn in mijn tuin. Ze gooien letterlijk gwn alles in een doos, zonder bescherming, zonder verpakkingsmateriaal de gierigaards. Shampoo? Uitgelopen. Wasverzachter? Uitgelopen. Pech. Storten dan gedeeltelijk terug na 14 dagen en tijdverspilling met foto's heen en weer te mailen. En nu hadden ze 'avondactie' met extra korting. Bestel je wasverzachter en krijg je 4 dagen later melding dat het wordt teruggestort want is "niet leverbaar". Ja hallo als ik dat had geweten had ik er ergens anders in de winkel om gegaan. Wat een tijdverspillers.