Jag lagar relativt ofta mat tillsammans med min fru, så knivar har inte alltid varit så viktiga för mig. Men jag kunde inte vara utan dem på grund av deras utseende... Jag har aldrig haft så vassa kni... Ver mais
A empresa respondeu
Bestilte et knivsæt, modtog det forkerte. Havde lidt problemer med at komme i kontakt med dem, men de reagerede meget hurtigt på den oprindelige anmeldelse her og gav mig derved nogle brugbare kont... Ver mais
A empresa respondeu
Købte asiatiske knive til en god pris. Jeg bestilte en lørdag og onsdagen efter var knivene kommet fra Tyskland til Danmark. Super gode knive ligger godt i hånden, meget skarpe også er vægten lige til... Ver mais
A empresa respondeu
Tak, fordi du tager dig tid til at skrive en anmeldelse her. Men glem ikke at kontakte vores kundeservice først, hvis du har spørgsmål eller problemer - send en e-mail til kuechenkompane.dk@gmail.com, så hjælper vi dig med det samme. Fordi vi ønsker, at du skal være 101% tilfreds! Din partner til skarpe køkkenknive!
Falkenkamp 21, 22846, Norderstedt, Alemanha
Pede aos clientes que escrevam opiniões
Respondeu a 71% das suas opiniões negativas
Geralmente responde em 48 horas
Jeg er utrolig tilfreds med knivene, men jeg har ikke modtaget knivblok og sliber. Og ved henvendelse til kundeservice via mail, får jeg ingen svar. Har skrevet flere gange. Jeg synes, at det er uacceptabel.
hurtig og præcis levering.
Den leverede vare er endnu bedre end
forventet.
Scam of the worst kind money withdrawn from my account never received any track and trace or products that I paid for they do not answer emails and when trying to call they do not answer the phone or just disconnect.
Do not buy from this company, you will just be scammed and loose your money.
After several weeks i recieved some of the products it was advertised to be 2-3 days delovery, but i did receive the same as in the offer, and still no reply from the company.
I would not recommend dealing with this company
Vente en dårlig oplevelse med en god oplevelse gennem deres kundeservice
Handler gerne igen hos dem

Resposta da Küchenkompane
Schnell lieferung und tolles product. Kommt wieder 👍🌞.
Grüsse aus Dänemark.

Resposta da Küchenkompane
Hurtig levering, lækre knive og super god service, da jeg havde et spørgsmål til varen, efter jeg havde modtaget den.

Resposta da Küchenkompane
Super service og kvalitet og hurtigt levering

Resposta da Küchenkompane
Bestilte super lækre knive og efterfølgende en knivblok. Hurtig afsendelse fra Tyskland til Danmark og så vente på at pakkerne blev leveret på adressen 😉

Resposta da Küchenkompane
Very nice knives - they are as described. Can only recommend them.

Resposta da Küchenkompane
3. Gang jeg har bestilt knive, altid hurtig levering. Super glad for jeres knive👏👏

Resposta da Küchenkompane
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.