Kvik - Køkken, Bad og Garderobe Opiniões 2016

TrustScore: 4 em 5

4,1

Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Fremragende service af montøren til opsætning af både bryggers, entre, badmøbler, hylder og garage. Kom og rettede evt småting med det samme efterfølgende. Vi havde en mindre tvist omkring farve... Ver mais

A empresa respondeu

Classificada 5 em 5 estrelas

Opmåling, levering og montering, opmåling til bordplade og levering af denne fungerer til aftalte leverings tid. Super opfølgning på enkelte småjusteringer. Kan kun sige, at vi er meget tilfreds me... Ver mais

A empresa respondeu

Informações sobre a empresa

1. Loja de utensílios de cozinha

Escrito pela empresa

Find dit nye køkken hos Kvik. Hos Kvik finder du køkkener hvor mulighederne næsten er uendelige. Lad os hjælpe dig videre med din køkkendrøm.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 82% das suas opiniões negativas

Geralmente responde dentro de duas semanas

Classificada 1 em 5 estrelas

Vi købte for 2-3 år siden nyt køkken…

Vi købte for 2-3 år siden nyt køkken for knap 200.000,-. Der var så ekstremt mange fejl fra kvik koldings side, at det til sidst nærmest var grotesk. Vi var under hele forløbet super large, og tog det som det kom, uden brok.

Når vi så står i dag og skal bruge en ekstra plastikbeholder til vores skraldespand, på grund af de nye sorteringsregler, og får smidt i hovedet at den koster 1000,- og at de absolut ikke tjener noget på den, så er tålmodigheden altså opbrugt. Alle ved at i skruer priserne på tilbehør helt åndsvagt i vejret, for at jeres rabatter virker større når man køber køkken. At stå og lyve folk op i hovedet er simpelthen bare dumt.
Men det var præcist samme mønster da vi gik og ventede på køkkenet. Gentagende løgne og dårlige undskyldninger. Så det er åbenbart bare hvad man kan forvente i den butik.

16 de abril de 2026

Rigtig flot køkken

Jeg har fået lavet køkken hos Kvik Valby med Emil Schacke. Han har været ude og kigge på det gamle køkken. Tingene blev fjernet og så var det igang. Følgende har montøren været ude og lave køkkenet, når alt var ordnet, bl.a. maling og vandinstallationer. Man har Emil i røret og han er tilgængelig, behjælpelig og gør hvad han kan for at nå i mål. Hvis jeg havde spørgsmål, havde han ekspertisen. Det sætter jeg pris på.

Et køkken tager længere tid end antaget, og det kan gå på den erfaring, jeg selv ikke har. Så jeg var rigtig glad for at lade eksperterne gøre deres og jeg så kunne få noget ekspertise i, hvordan og hvad der skulle til for at nå i mål

2 de abril de 2026

Hej Vinh

Mange tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på 🙏

Resultatet blev virkelig flot 👌

Der vil altid være nogle bump undervejs og specielt når det er dit første køkkenprojekt, men vigtigst af alt, vi fik i fint samarbejde løst alle udfordringer så du kunne få dit nye flotte køkken, så tak for godt samarbejde 😊

Endnu engang tak og tillykke

Mvh
Emil Schacke og Team Valby

Meget tilfreds kunde

Super opfølgning på enkelte småjusteringer.
Kan kun sige, at vi er meget tilfreds med vores nye smukke køkken fea Kvik, Fredericia

14 de abril de 2026

Resposta da Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Tusinde tak for jeres tilbagemelding, det er vi rigtige glade for at høre og vi står altid klar til at hjælpe jer igen en anden gang.

Håber I er kommet godt på plads i jeres nye køkken, og får nogle gode stunder der i de næste mange år.

Team Kvik Fredericia

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har netop købt køkkenbordplade af…

Vi har netop købt køkkenbordplade af Simon fra Kvik i Silkeborg. En virkelig god oplevelse. Simon gav os god sparring og supplerede og udfordrede de ideer vibselv havde. Derfor endte vi med den helt rigtige løsning for os😊 Det bliver ikke sidste gang vi benytter Kvik i Silkeborg.

11 de abril de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har tidligere handlet køkken med Kvik i Silkeborg, hvilket var en rigtig god oplevelse båd i forhold til service og kvalitet. Derfor søgte vi hjælp til en forsikringssag hos Kvik i Silkeborg, hvor vi blev mødt af Anders Bekmand, som gav os god sparring og vejledning. Anders har været dygtig og saglig gennem hele processen, hvilket gør at vi helt sikkert vender tilbage til den gode service hos Kvik Silkeborg. Vi er meget tilfredse med vore nye flotte bordplade...

1 de março de 2026
Classificada 5 em 5 estrelas

En helt fantastisk oplevelse med rigtig…

En helt fantastisk oplevelse med rigtig god service meget tilfreds vi blev betjent af Jens som forstod lige præcis hvad vi gerne vil have vi har fået drømmekøkkenet . Kan stærkt anbefales kvik Hillerød

8 de abril de 2026

Hej Louise,
Tusind tak for den skønne anmeldelse! 😊
Hvor er det dejligt at høre, at Jens har hjulpet jer frem til jeres drømmekøkken.
Vi vil meget gerne give de fine ord videre til Jens og teamet - hvilken butik gælder anmeldelsen?
- Kvik A/S

Løste tvist til ug

Vi havde en mindre tvist omkring farven på skydelåger, men den tog Kvik Odense på egen kappe med det samme, selvom "fejlen" lå delvist på begge parter. Det skal de have stor ros for. Det er ved sådanne tvist at man ser den virkelig service hos virksomhederne.

Jeg vil derfor uden tøven bestille hos Kvik Odense igen, da det er vigtigt for mig at være tryg, når man bestiller for mange tusinde kroner, og det har jeg været med Kvik Odense.

2 de dezembro de 2025

Kære Nicolas

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner ⭐

Vi er meget glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hele vejen igennem – fra opsætning til den efterfølgende service. Det betyder meget for os, at du fremhæver både vores montør og håndteringen af den mindre tvist. Vi bestræber os altid på at finde gode løsninger, så vores kunder føler sig trygge og godt behandlet.

Det glæder os især, at du oplever netop den tryghed, som er så vigtig ved større investeringer.

Endnu en gang tak for din tillid – vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden.

Patrick Valentin Egemose

Butikschef

Kvik Odense

Classificada 5 em 5 estrelas

God, ærlig og professionel rådgivning

Vi har fået virkelig god, ærlig og professionel rådgivning af Niels Stouby Troelsgaard ved Kvik i Silkeborg. Han har lyttet til os og vores behov og optimeret løsningerne.
Vi har været og er stadig meget glade for den rådgivning vi har fået.
Vi har desuden også været rigtig glad for at vi har valgt at få både bryggers og begge badeværelsesmøbler monteret.

19 de fevereiro de 2026

Resposta da Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Diana, mange tak for den fantastiske anmeldelse! Vi er meget glade for, at I har haft en så positiv oplevelse hos Kvik Silkeborg, og vi vil selvfølgelig videregive jeres ros til teamet. Rigtig god dag til dig! - Kvik A/S

Rigtig dårlig oplevelse med Kvik Esbjerg

Vi har desværre haft en meget utilfredsstillende oplevelse i forbindelse med køb og montering af vores køkkenbordplade hos Kvik Esbjerg.
Leveringen blev først forsinket, og da montørerne endelig kom, var der ikke nok mandskab til at udføre arbejdet korrekt. Det gav både ekstra ventetid og en oplevelse af manglende professionalisme.
Jeg kontaktede Kvik Esbjerg for at få en løsning på problemet, men vi endte kun med at få 1.000 kr. i rabat – og da sagen blev sendt videre til hovedkontoret, var der slet ingen hjælp at hente.
Når man betaler en høj pris for både bordplade og montering, forventer man en langt bedre service og håndtering af fejl. Det har desværre ikke været tilfældet her, og jeg kan derfor ikke anbefale Kvik baseret på vores forløb.

5 de março de 2026

Hej Ivonne,

Tak fordi I har taget jer tid til at dele jeres oplevelse med os.
Vi er kede af, at forløbet omkring levering og montering af jeres bordplade ikke har levet op til jeres forventninger - det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Leveringen af bordpladen blev desværre rykket, men monteringen blev gennemført samme formiddag som planlagt og færdiggjort ved samme besøg.

Vi er opmærksomme på, at der har været forskellige oplevelser af situationen, og vi har forståelse for, at forløbet ikke har føltes tilfredsstillende for jer.
På baggrund af dette tilbød vi en kompensation på 1.000 kr. Vi er kede af, hvis dette ikke er blevet oplevet som en tilstrækkelig løsning.

Tak for jeres feedback - den tager vi med os i vores videre arbejde.

Mvh. Kvik Esbjerg

Enestående service hos Kvik Valby

Min kæreste og jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kvik Valby i forbindelse med køb af vores nye køkken. Fra start til slut har servicen været både professionel, imødekommende og meget hjælpsom.

Vi blev hjulpet igennem processen af indehaveren af Kvik Valby, Emil Schacke, der tog sig god tid til at forstå vores behov og ønsker, og som kom med gode idéer og løsninger, vi ikke selv havde tænkt på. Hele processen – fra planlægning og design til bestilling – føltes tryg og overskuelig, og vi følte os godt guidet hele vejen.

Kvaliteten af køkkenet lever fuldt ud op til vores forventninger, og vi er virkelig glade for resultatet. Det er virkelig blevet flot. Vi fik også særlig hjælp til en special løsning, der skulle gøre plads til en radiatorskjuler, og Emil Schacke var exceptionel dygtig til at hjælpe os med at få det i hus.

Vi kan helt klart anbefale Kvik Valby til andre, der overvejer at købe nyt køkken. Tak for en rigtig god oplevelse!

29 de abril de 2025

Kære Eva og Markus,

Af hjertet tak for den alt for pæne anmeldelse 🙏

Det var en fornøjelse at hjælpe jer i mål med jeres fine køkken, vi havde undervejs rigtig gode møder, snakke og sparring – tak for det.

I havde også sørget for at den del I skulle sørge for, var klar inden montagen startede, det var en stor del i den rigtig gode process.

Stort tillykke med jeres fine køkken og endnu engang tak for det fine samarbejde og ikke mindst den fine anmeldelse 👌

Mvh
Emil Schacke og team Valby

Professionel rådgivning og vejledning

Vi har haft en rigtig god oplevelse med at købe køkken, bad og garderobe møbler til vores sommerhus hos Kvik i Silkeborg. Fra start til slut har forløbet været både professionelt og trygt.

Særligt Anders Beckmann har været en stor hjælp gennem hele processen. Han har givet god rådgivning og vejledning, lyttet til vores ønsker og kommet med gode forslag til løsninger, som passede til vores behov. Der har været en tæt opfølgning og dialog undervejs, så vi hele tiden har følt os godt informeret.

Derudover har hele processen været meget fleksibel, hvilket gjorde det nemt at tilpasse tingene undervejs. Vi har oplevet en høj grad af service og et positivt engagement,

Alt i alt kan vi varmt anbefale Kvik – og et samarbejde med Anders Beckmann – hvis man overvejer nyt køkken, bad og garderobemøbler.
Allan & Susanne

15 de março de 2026

Kære Allan og Susanne,
Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!
Det glæder os virkelig at høre, at jeres oplevelse hos Kvik Silkeborg har været både professionel og tryg fra start til slut.
Det betyder meget for os, at I fremhæver rådgivningen, den tætte dialog og den fleksible proces – og ikke mindst Anders Beckmanns indsats. Vi er meget glade for, at han har kunnet hjælpe jer med løsninger, der passede præcis til jeres ønsker og behov.
Vi sætter stor pris på, at I deler jeres positive oplevelse, og at I vil anbefale både Kvik og Anders videre.
Tak endnu en gang – og vi ønsker jer rigtig stor glæde med det nye køkken, bad og garderobe i sommerhuset!😊

Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har handlet flere gange med Kvik…

Jeg har handlet flere gange med Kvik Silkeborg, og har hver gang fået god og hurtig hjælp med de forskellige bestillinger.

2 de março de 2026

Hej Lasse

Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken.

Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi blev taget godt imod af en smilende…

Vi blev taget godt imod af en smilende medarbejder der hedder Simon og han guidede os igennem hvordan vores 2 badeværelser kunne se ud.
Vi var med til at se med da han tegnede møblerne ind så vi kunne forestille os hvordan det kunne se ud😉
Han kom også hjem til os for at måle op.

Han tog sig tid til os og tilbød os noget at drikke

6 de março de 2026

Hej Joan

Det har været en fornøjelse at hjælpe jer i mål med jeres 2 badeværelser – og jeg glæder mig til at vi skal i gang med køkken og bryggers 😊

MVH. Simon Kvik Silkeborg

Nyt bryggers

Vi skulle have nyt bryggers og endte hos Henning, Kvik Vejle - særligt grundet deres ekstra dybe elementer.
I et hus af ældre dato var vi udfordret med både eltavle, vandrør mm. i hvert sit hjørne, men Henning gik på med krum hals. Han tog imod alle vores krav, ønsker og adskillige spørgsmål med både interesse og professionelisme, samt lige den rette mængde humor, som bare gør alting lidt nemmere.
Trods flere ændringer af både tegning og idéer, var han med på det hele, selvom flere ting ikke fandtes i tegneprogrammet. Der svigtede hans tekniske baggrund ikke.
Opsætningen af bryggerset blev lavet perfekt, og vi er yderst tilfredse med slutresultatet. Vi har følt os rigtig godt behandlet og i absolut trygge hænder hos Henning, Kvik Vejle.

19 de janeiro de 2026

Hej med jer.

1000 tak for den fine anmeldelse.

Jeg er super glad og stolt over, at i valgte mig til projektet.

Mange tak for et rigtig godt salgs forløb.

Mvh Henning. Kvik Vejle

Faste og super tilfredse

I Kvik Herning har vi været faste kunder i mange år. Og vi vender altid tilbage. Super professionelle og imødekommende ansatte, som vejleder og anbefaler ud fra et enkelt, moderne og funktionelt design. Vi har altid følt os mødt i vores ønsker og valg og Kvik er god til at finde løsninger på alt.
Fem stjerne fra Jørn og Anette

15 de janeiro de 2026

Kære Anette og Jørn,

Det glæder os meget at I føler jer mødt i vores forretning. Vi er taknemlige for, at have trofaste kunder som jer.

Tak for jeres flotte anmeldelse ❤️

Bedste hilsner Anne, Kvik Herning

Kvik Køkken Hillerød - et forkert valg

Hillerød. Vi valgte en model de havde i udstilling. Bordpladen var flot og vi blev fortalt at den var meget holdbar og kunne tåle alt men man skulle passe på ved levering når den blev båret. Den var bestemt en opgradering af vores mamorplade som bliver ætset af citron mm

Vi er nervøse og bestiller en bordpladeforsikring til en formue.

Pladen leveres. En medfølgende notits beskriver at man ikke må stille varme ting da den kan springe. Efter stort set ingen brug er der ridser i pladen og slået flig af.

Det kan vi ikke forstå og kontakter Kvik Hillerød. Vi sender billeder men fabrikken afviser - de kan ikke rigtig fornemme hvad vi mener. Vi beder dem komme men istedet kommer kun sælgeren som siger at det er brugsslid.

Pladen der kunne tåle alt bliver ridset ved stort set ingen brug og varme ting kan man ikke stille.

Det viser sig at leverandøren af bordpladen er Kviks egen firma.

Vi tænker at Kvik på toppen må tage stilling til det her og kontakter customcare. De siger at man skal kontakte Kvik Hillerød da det kører på franchise - ja så gir man op. Jeg beder Kvik customcare om at kontakte franchiser.

Vi har stadig intet hørt og prøver denne vej. Vi mener ikke at en der er ansvarlig for det her er taget i ed.

Vi er meget kede af at vi valgte Kvik - at have en helt ny bordplade der skulle kunne tåle alt men allerede er ridset og mere slidt end en 40 år gammel mamorplade.

20 de agosto de 2025

Resposta da Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej S E, Vi er kede af at din bordplade ikke lever op til dine forventninger. Keramik er et meget hårdt materiale, men kan blive ridset ved brug. Yderligere tåler Keramik høje varmegrader, dog ikke over 250 grader hvorfor det opfordres at man benytter skånere. Din sag har været forbi bordpladelevrandørens reklamationsafdeling hvor den er afvist som en reklamation. Vi kan derfor ikke gøre mere herfra. Såfremt du ikke er enig i afgørelsen, henviser vi venligst til Køkken Garantiforeningen som kan give en uvildig vurdering af sagen. Vh Kvik Køkken Hillerød.

6 ud af 5 stjerner

Vi havde den fantastiske oplevelse at handle nyt køkken + div. hvidevarer ved Anders Bekmand ved Kvik, Silkeborg. Han var enormt dygtig til at læse vores ønsker og behov, og havde svar på de spørgsmål vi havde. Vejledningen var i top, prisen som den skulle være og vi føler vi kommer godt i mål! Vi anbefaler gerne andre at handle ved Anders

11 de agosto de 2025

Hej Rasmus!

Vi er glade for at se, at du er tilfreds med det, Kvik Silkeborg har tilbudt dig. Vi har videresendt din anmeldelse til vores kolleger i butikken.

Vi ønsker dig en god dag! - Kvik A/S

Super service og kvalitet hos Kvik Silkeborg

Det var en fornøjelse at handle med Anders og Co. hos Kvik Silkeborg. Søde mennesker, god service, gode råd og overholdelse af aftaler. Nemme at komme i kontakt med og en flot og inspirerende udstilling, hvor man føler sig velkommen. Vi fik udskiftet inventar i to badeværelser til vores store tilfredshed. Hverken første eller sidste gang vi handler med Kvik Silkeborg.

13 de fevereiro de 2026

Resposta da Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Hej Mads! Tak for denne fantastiske anmeldelse – vi sætter stor pris på dine venlige ord!
/Kvik A/S

Classificada 5 em 5 estrelas

Vi har købt komplet nyt køkken hos Kvik…

Vi har købt komplet nyt køkken hos Kvik Silkeborg og har igennem hele forløbet fået rigtig god service af Anders Bekmand, både i planlægning, tegning, levering og montering af køkkenet. Så kan klart anbefales.

28 de fevereiro de 2026

Resposta da Kvik - Køkken, Bad og Garderobe

Tak for den superflotte anmeldelse, Martin :) Vi er glade for at høre, at alt gik så godt!
/Kvik A/S

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais