Leia as opiniões dos outros

Classificada 5 em 5 estrelas

Det har været rigtig godt fra start til slut. Jeg har følt mig hjulpet hele vejen igennem og det nogen meget grundige videoer, så man får den viden man skal have. Alt har bare været rigtig fint og ka... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

Meget grundig og fyldstgørende teori, godt starts sæt og nogle gode videoer. Alt i alt, meget tilfredsstillende kursus.😍 jeg vil klart anbefale Lashday!

Classificada 5 em 5 estrelas

Michelle har været helt fantastisk til at guide og vejlede gennem hele forløbet i mit online kursus “Brow Lamination”. Michelle er utrolig sød, dygtig og hurtig til at svare med god og brugbar respons... Ver mais

Classificada 5 em 5 estrelas

🌟🌟🌟🌟🌟 - kæmpe kæmpe anbefaling Jeg har nu afsluttet mit online vippekursus hos Lashday, hvor jeg har lært teknikkerne inden for Single, Flat og YY eyelash extensions.🩷 Min opl... Ver mais

Informações sobre a empresa

1. Fornecedor de produtos de beleza

Escrito pela empresa

Hos Lash Day er vi passioneret og specialister indenfor eyelash extensions og bryn. Vi forhandler de samme produkter på webshoppen som vi selv anvender dagligt til vores skønhedsbehandlinger. Vores produkter henvender sig til profesionelle behandlere i branchen og vores målsætning er at løfte dine skønhedsbehandlinger til et højere niveau. Hvis du endnu ikke er skønhedsbehandler, underviser vi dig i de forskellige metoder inden for eyelash extensions, lash lift og brow lamination.

Informações de contacto

3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Classificada 4 em 5 estrelas

Online kursus i single, flat & yy

Virkelig godt online kursus. Materialet er lærerigt og jeg er glad for at man kan tage det i helt eget tempo 😊 Jeg kan bestemt anbefale Lashday til andre og jeg vil selv tage et kursus mere når tiden er inde til det.

16 de dezembro de 2024

Vippekursus

Jeg har taget et vippekursus hos Michelle fra lashday. Det var en god og lærerig oplevelse. Jeg vidste intet da jeg kom til kurset, men nu her efter føler jeg mig meget bedre klædt på til at lave vipper på kunder. Hun er desuden virkelig sød og rar at være sammen med.

4 de janeiro de 2025
Classificada 5 em 5 estrelas

Jeg har taget et online kursus i Lash…

Jeg har taget et online kursus i Lash og Brow Lift, det hele var så nemt, overskueligt og let forklaret. Det dejligt at man selv bestemmer tempoet og at man samtidig kan få hjælp. Dejlig oplevelse - kan 100% anbefale Lashday

26 de dezembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Bedste Lashes og tilbehør på markedet

Jeg har nu brugt Lash Day produkter i 1 år og 3 måneder, og jeg ELSKER dem.
Både Flat, YY, W og Premade Volume fans er super bløde og af fantastisk kvalitet.
Lash Day lim, primer og bonder giver en holdbarhed jeg aldrig har oplevet før og mine kunders extensions falder aldrig af før naturvipperne naturligt afstødes.
Det er de bedste produkter til overraskende fair priser og så er Michelle bare SÅ sød og hjælpsom hvis man er i tvivl om noget.

Kæmpe anbefaling herfra.

7 de dezembro de 2024

Fantastisk kursus

Fantastisk kursus! Hurtige svar når der var behov for hjælp. Jeg kan super varmt anbefale Michelles kursus. Læsematerialet er også helt vildt lærerigt😍😍

26 de novembro de 2024

Online kursus

Jeg har færdiggjort Lash lift og Brow lamination online kurset og jeg synes at det var rigtig godt! Det er rimelig nemt at gå til og teori materialet er i top. Det er en fin løsning hvis du bor langt væk, eller ikke har så meget tid, da du kan tage det i dit eget tempo.

2 de novembro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Klinik med kunden i fokus

Jeg har fået de fineste bryn og vipper, efter at have været model hos Lashday. Michelle der ejer klinikken, formår virkelig at give kunden en rar oplevelse. Hun var nærværende og hele tiden opmærksom på at guide og støtte kursisten, hvilket fik mig til at føle mig helt tryg. Jeg fik en varm velkomst da jeg kom ind, og hun gjorde meget ud af at man føler sig afslappet og i trygge hænder. Min varmeste anbefalinger her fra!🫶🏼

1 de novembro de 2024

Michelle fra Lashday

Michelle fra Lashday - hun løfter sin virksomhed til helt nye højder.!
Jeg fik hjælp da jeg havde bestilt forkerte varer, og hun var der med 5’stjernet hjælp lige med det samme.
Jeg kan klart anbefale at handle hos søde Michelle.

31 de outubro de 2024
Classificada 5 em 5 estrelas

Det hele foregår i et stille og roligt…

Det hele foregår i et stille og roligt tempo, så man kommer godt ind i det hele og er godt sat ind i hvad man skal når man først går i gang med at lave det på modellen. Michelle sidder ved en igennem det hele, så man trygt kan udføre arbejdet og er sikker på det bliver et godt resultat! Klar anbefaling herfra!

1 de novembro de 2024

Meget tilfreds med LashDay

Jeg har efterhånden fået lavet vipper hos Michelle i 5 år efterhånden, og hun skuffer aldrig. Jeg er altid tilfreds med resultatet og Michelle er god til at være fleksibel og tilpasse sit skema til mit ☺️

8 de outubro de 2024

Virkelig god oplevelse

Virkelig god oplevelse, Michelle har lært mig alt det jeg skulle om vipper. Jeg har været trygt hele vejen igennem og fået det ud af kurset jeg ønskede.

25 de outubro de 2024
Opinião espontânea

Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.

Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.

Saiba mais