Det har været rigtig godt fra start til slut. Jeg har følt mig hjulpet hele vejen igennem og det nogen meget grundige videoer, så man får den viden man skal have. Alt har bare været rigtig fint og ka... Ver mais
Leia as opiniões dos outros
Meget grundig og fyldstgørende teori, godt starts sæt og nogle gode videoer. Alt i alt, meget tilfredsstillende kursus.😍 jeg vil klart anbefale Lashday!
Michelle har været helt fantastisk til at guide og vejlede gennem hele forløbet i mit online kursus “Brow Lamination”. Michelle er utrolig sød, dygtig og hurtig til at svare med god og brugbar respons... Ver mais
🌟🌟🌟🌟🌟 - kæmpe kæmpe anbefaling Jeg har nu afsluttet mit online vippekursus hos Lashday, hvor jeg har lært teknikkerne inden for Single, Flat og YY eyelash extensions.🩷 Min opl... Ver mais
Informações sobre a empresa
Escrito pela empresa
Hos Lash Day er vi passioneret og specialister indenfor eyelash extensions og bryn. Vi forhandler de samme produkter på webshoppen som vi selv anvender dagligt til vores skønhedsbehandlinger. Vores produkter henvender sig til profesionelle behandlere i branchen og vores målsætning er at løfte dine skønhedsbehandlinger til et højere niveau. Hvis du endnu ikke er skønhedsbehandler, underviser vi dig i de forskellige metoder inden for eyelash extensions, lash lift og brow lamination.
Informações de contacto
Dinamarca
- Shop@lashday.dk
- lashday.dk
Kan varmt anbefale🫶🏼
Kan varmt anbefale🫶🏼
Michelle er så sød og imødekommende. Jeg tog mit kursus ved hende og vil klart rådgive andre til at gøre det samme🥰
Glad kunde
Jeg har nu fået lavet vipper to gange, ved Michelle og hendes kursister 😍 Begge gange har jeg bare været SÅ tilfreds!! ❤️ Alle så søde, og virkelig god behandling! Kommer helt sikkert tilbage igen 🥰
Fantastisk online kursus
Jeg er lige blevet færdig med mit online kursus i single lashes. For mig har det været helt fantastisk at kunne tage kurset online, så jeg har haft tid til at sidde derhjemme i mine egne omgivelser og nørkle det til jeg følte mig helt klar! ♥️🌸 Michelle har været klar på tlf’en nærmest lige med det samme, hvis jeg har haft brug for hjælp, sparring eller feedback. Super opmærksom mentor der har øje for, hvor man kan lave forbedringer og hvad man mestrer! 🤍
Ikke sidste gang jeg vil tage online kurser hos hende.. ✨ Det kan helt klart anbefales 🙏🏼🤍
Fysisk Kursus hos Lashday
Fysisk Kursus hos Lashday, har været helt klart den bedste beslutning jeg har taget.
Jeg var villig til at komme hele vejen fra Århus til Fredericia, og det fortryder jeg ikke!! Michelle er super sød og imødekommende, hun er rigtig god til at forklare og vise tingene.❤️❤️
Fantastisk sød og dygtig tekniker
Fantastisk sød og dygtig tekniker, der ved hvad hun laver. Er SÅ glad for resultatet HVER gang! Michelle er rolig, sød og yderst behagelig som person. Hendes arbejde lever altid op til mine forventninger, vipperne er smukke og holder længe. Kæmpe ros herfra!
DE STØRSTE ANBEFALINGER HER FRA❗
DE STØRSTE ANBEFALINGER HER FRA❗
Jeg har endnu engang tage kursus et kursus ved den søde Michelle fra Lashday, denne gang tog jeg online kurset Brow Lamination & Lash Lift 🧡
Man er i trygge hænder og man får al den information man har brug for i hendes matriale🧡
For mig var det vigtigt at jeg kunne tage kurset i mit eget tempo da familie livet også skal passe ind og det er der mere end rigelig plads, som altid fantastisk oplevelse
Kæmpe anbefaling
Kæmpe anbefaling! Jeg har været kunde hos Michelle siden 2016, og man er garanteret de flotteste vipper og bryn - som der HOLDER!
Man bliver altid mødt med et stort smil og man får altid de bedste og sjoveste snakke, mens man ligger på briksen!
Gør dig selv den tjeneste og vælg Lashday til dine behehandlinger - jeg garantere dig, at du ikke fortryder det!
Online kursus lash lift + brow lamination
Helt vildt god og tryg oplevelse at tage online kursus ved Lashday, fik al den information og viden så jeg følte mig godt klædt på til at udføre behandlingerne💖 Michelle er helt vildt sød og en dygtig underviser, og har følt mig meget tilpas i at tage kurset ved hende, og at jeg kunne tage det i det tempo der passede til mig🥰
Kæmpe anbefaling at tage kursus ved Lashday🌟
KÆMPE ANBEFALING ❤️
Jeg har taget online kursus i single og volume hos LashDay og det kan VARMT anbefales!
Man er simpelthen så godt klædt på fra start til slut under hele sit kursus forløb - undervisnings materialerne er let at forstå, har man spørgsmål bliver de besvaret med det samme, man mærker hurtigt at Michelle er enormt engageret og vil det bedste for sine kursister❤️
Så drømmer du om at lave smukke vipper, vil jeg slet ikke tøve med at vælge LashDay - for det er virkelig et dygtigt menneske der står bag 🙏🏽
De bedste vipper.
Jeg har fået lavet eyelash extensions i mange år og har fået dem lavet mange forskellige steder, men de 3 år har jeg kun fået lavet dem hos lashday. Den eneste der må lave mine vipper er Michelle fra lashday, hun er super dygtig og meget fantastisk til hende arbejde. Kvaliteten på vipper er mega god og holdbarheden er i top. Jeg er en pige der har fart på og kører motorsport, og selv med min beskidte og støvede sport, holder de over alt forventning.
Der er kun en der må lave mine vipper. Lashday kan kun anbefales til alle.
Virkelig god oplevelse
Virkelig god oplevelse. 🌸 Michelle er sød, kompetent og enormt passioneret. Hun er god til at lære fra sig, og man føler sig 110% guidet og tryg hele vejen. Jeg tog kursus i brow lamination, lash lift og eye lash extensions og jeg er fuldt ud tilfreds 🌸🙏🏻👑
Lime
Jeg har altid brugt jeres lime og både jeg og mine kunder er meget tilfredse 🤩
Varm anbefaling
Jeg er virkelig blevet begejstret for produkterne fra Lashday. Særligt deres brune og sorte YY og flat lashes har glædet mange af mine kunder. Farverne er fantastiske, og kvaliteten er helt i top. Da jeg arbejder hurtigt, passer Lashdays Dreamy Glue perfekt til mit behov for en hurtig hæftning. Jeg har også bemærket, at limen fungerer godt under forskellige rumtemperaturer og sikrer lang holdbarhed.
Jeg oplever også hurtig levering og god behandling.
Varme anbefalinger her fra <3
Fem stjerner!😍
Bestilte mandag, og pakken var allerede fremme onsdag morgen😍 Og så er produkterne bare fantastiske🥰 Købte bl.a. favorit glam glue, som fungerer perfekt for en nybegynder som mig. Virkelig god oplevelse!
Ikke hel reel
Hvor sksl jeg starte.. jeg har helt ondt i maven, over at have brugt næsten 10.000 på 2 kurser, hvor jeg føler at jeg alligevel skal opsøge viden og spørge andre til råds, læse og finde ud af en masse selv efter at være kommet hjem.
Jeg tog både lashlift og single eyelash extensions kursus hos Michelle for 2 uger siden nu. Jeg var kørt fra Aalborg til Fredericia, fordi jeg troede Michelle var en af de bedre. Men desværre gik jeg derfra med en blandet følelse.
På kurset og når hun underviste mig, virkede hun kompetent og professionel. Når hun var til stede virkede det til at hendes passion for vipper strålede ud af hende, og lysten til at lære fra sig. Hun lærte mig at lave lash lift og ift. eyelash extensions har jeg nok lært nogle grundlæggende metoder.
Efter at være kommet hjem føler jeg lidt nogle huller i kurser. Michelle nævnte ikke noget om mapping, sltså fremgangen omkring inddelingen. (hvordan inddeler man vipperne og hvor mange inddelinger).
Jeg lærte at sætte plads på, og tegne tallene efter hendes. Jeg har derfor sidenhen måtte finde ud af dette på egen hånd. Noget jeg har været lidt ked af.
Der ud over blev jeg noget overrasket over at hun ofte gik ind i “privaten”. Jeg blev ladt alene i behandlerrummet, hvor jeg nogle gange stødte på udfordringer både da jeg sad med dukker men også modellen. Jeg måtte kalde på hende, for at komme videre og sikrer mig at jeg gjorde teknikken rigtigt.
En anden ting jeg blev meget skuffet over, var følgende: Inden jeg tog kurset læste jeg under “hvad indeholder et kursus” - her står der at man modtager et startsæt, så man kan starte op med at lave behandlinger efter endt kursus. Da jeg møder op hos Michelle har hun lavet den fineste goodiebag, med mine pincetter, en mix pakke vipper, lash shampoo, lim, og de småting der hører med. Jeg fandt så ud af, at jeg på kurset skulle bruge de vipper fra mixpakken samt alle de andre remedier (lim, fnugfri servietter, mine pincetter osv) til at øve mig på både dukkehovederne og modellerne.
Dvs da jeg skulle hjem på 2. dagen havde jeg knapt vipper tilbage i størrelse 11 og 12. Jeg måtte derfor begrunde min skuffelse for Michelle, hvortil hun svarede at det godt nok bare er sådan når man tager et kursus. Jeg måtte derfor købe flere vipper med hjem, så jeg havde alle størrelser at tilbyde mine kunder. Havde jeg ikke købt med hjem, havde jeg jo ikke kunne starte op og tilbyde mine egne kunder alle størrelser.
Til sidst inden jeg gik hjem pressede - ja nærmest insisterede Michelle mig til at skrive en anmeldelse på trustpiolet. Til trods for at jeg sagde at jeg ikke er så god til at skrive anmeldelser her og nu, eller under pres, så begrundede hun med at hendes “pressechef/ manager eller hvad det var”
har bedt hende om at få anmeldelserne fra hendes kursister. - sådan noget har jeg aldrig hørt før. Dette har efterfølgende fået mig til at reflektere over, at det nok er derfor Michelle kun har gode anmeldelser.
Jeg endte virkelig med at være så ked af oplevelsen og skuffet da jeg kørte hjem. Jeg følte faktisk ar Michelle mest gjorde det hele for pengene og hendes eget ry (ift anmeldelse). Jeg tror hun har mistet lidt interesse - og engagement i at klæde andre godt på og hjælpe dem til en god start.
Nær man betaler næsten 10.000 skal er kursus bare være i top, og desværre syntes jeg stedet at jeg har brændt nogle penge forkert af og meget tid på at rejse igennem landet.
Spørgsmål til din besvarelse:
Det er nogle fine besvarelser og uddybninger. Men jeg har uden tvivl følt at du pressede mig til at skrive en anmeldelse -og egentlig tror jeg også godt du ved det. Kort før dagen var slut, blev jeg ringet hjem til min syge søn, men alligevel blev du ved med at bede mig skrive en hurtig anmeldelse, det ville være vigtigt for dig.
Selvom jeg lovede at skrive en fyldestgørende anmeldelse når jeg kom hjem, hvor jeg kunne få ro til at tænke, sagde du at jeg godt kunne skrive en kort anmeldelse og knyttede kommentaren om at du helst så at den ikke kun var 1-2 linjer.
Jeg er helt med på at man skal øve sig, efter endt kursus, jeg havde slet ikke forventet andet. Men mht. mapping har det været uklart for mig hvor mange inddelinger og forskellige størrelser vipper der som minimum skal være for at lave et pænt og naturligt resultat, hvilket heller ikke står i dit kompendium.
Dejligt at du i din besvarelse tilbage her på trustpiolet skriver at jeg endelig kan kontakte dig for yderligere spørgsmål.
- Jeg har forsøgt 3 gange at kontakte dig på din telefon med spørgsmål, og jeg kan forstå at du har lukket ned for adgangen til de hjælpe- videoer du på kurset sagde at jeg havde evigt adgang til? Dette er jeg meget ked af, og uforstående overfor. Jeg har jo betalt 8500kr for kurset hos dig. Og en kvittering for kurset har jeg heller ikke modtager, selvom du har min mailadresse, kan den blive tilsendt?
Mvh Trine

Resposta da Lashday
Yderst behagelig og lærerig oplevelse med kursus i Lash lift og Brow lamination
Jeg tog kursus i Lash lift og Brow lamination. Det var en meget behagelig og lærerig oplevelse. Michelle forklarede på en god og interessant måde om teorierne. Derudover var hun meget opmærksom og forklarede processerne godt under model-behandlingen.
Jeg kan varmt anbefale at tage et kursus hos Lashday.
Jeg startede et 2-dags forløb hos…
Jeg startede et 2-dags forløb hos Lashday hvor hun omhyggeligt lærte mig op i Volume Lashes Jeg er yderst tilfreds med undervisningen, og hendes øje for detaljer. Jeg vil helt klart anbefale dette kursus, da det byder på flere ting end de sædvandlige metoder, (volume og hybrid) hvilket giver en lyst til at være mere nyskabende. Tak for kurset😊
Jeg har taget mit vippekursus online
Jeg har taget mit vippekursus online, hos Lashday og det har været den bedste beslutning! Man får alt den hjælp man har brug for og der er hele tiden kontakt. Jeg har personligt skrevet flere gange, hvor svaret bare kommer tilbage lige med det samme! Hun er helt igennem nede på jorden og man kan mærke at hun elsker sit job på en helt fantastisk måde!! Jeg vil 100% anbefalede lashday, til dig som vil være den bedste🤗♥️
Bedste sted at ta vippekursus!!
Jeg har nu bestået online kurset med single lashes og er så glad for hele forløbet! God beskrivelse fra start til slut og feedback på alle tidspunkter af døgnet!
Jeg havde svært ved at finde lim teknikken, men Michelle sendte private ekstra videoer så jeg nu har fundet teknikken! Alt i alt en perfekt oplevelse som jeg kun kan anbefale alle der ønsker at blive vippetekniker og som lærer bedst derhjemme i egne omgivelser! Online gjorde det muligt for mig at ta kurset i mit tempo! Tak Michelle og Lashday
Saiba mais sobre outros tipos de opiniões.
Leia mais sobre como processamos as opiniões na Trustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever óptimas avaliações.